Pepe moe: Fai oe lava se pendulum e fai

Anonim

Lisi o mea e fai: [SIGOFIE]

  • Auiliiliga e uiga i moega ma Pendulumu e te faia oe lava
  • Faʻafefea ona fai se pendulum mo le moega ma ou lima?
  • Taualumaga o galuega ma mea taua mea faigaluega ma tutoʻatasi gaosia o se pepe moega
  • Maea o le Fono Aoao Gaoioiga

O lea, e mafai ona faamalo lou aiga! O tagata uma o loʻo naunau atu e tatou te onosaʻi i se vavega. Peitai, e ui lava i le taimi nei o le aso malolo, o se tasi e pele e tatau ona tausi le saunia o se potu malolo filemu mo se pepe pepe. Faʻatau poʻo le suʻi o le moega ie lino unit, ave meataʻalo, faia meataʻalo ma lavalava - tama matua, tuagane o le tina, ae, o le lumanai Tama.

Pepe moe: Fai oe lava se pendulum e fai

Polokalame o le pepe ct ma ituaiga.

O lenei gaioiga o le a manaia, ma aoga, ma o le a fesoasoani foi e sefe ai punaoa faaleatupu tupe i le taulealea. O le lelei, siosiomaga faauo ma le saogalemu - o le mea lenei o le mea lenei o le pepe o le moega ua iloga i o latou lava lima. O le Pendutum i lana masini o le a faʻaopopoina ma le faʻamafanafanaga.

Auiliiliga e uiga i moega ma Pendulumu e te faia oe lava

E toʻatele e le faʻamaoni e pei o le Pendalutus, mo le moega a le fanau. Ma o isi matua, i se isi lava, e manaʻo e mauaina pe faʻatupu foi o latou lava lima na o le faʻamamaina o se pepe. O le mea tonu lava o manatu na vaeluaina i lenei mataupu. O le a se mea o le a e filifilia, e mafai ona e filifili, tautala ia te oe lava i mea pe leai o le faʻaaogaina o sea masini o se pendulum.

Pepe moe: Fai oe lava se pendulum e fai

Le ata o le auala a le Pendulum.

  • O uso faaonapo nei e saʻitia i manatu e uiga i le mea moni o le mafaufau o le tamaititi o se faiga e le tatau ai ma leai se aoga. Ae o le isi afa o matua e manatu i se itu toe fesuisuiai ma talitonu o le le mafai ona faia e aunoa ma ai. Ae filifili ia te oe;
  • E sese le manatu o le stentalgaing i le tamaitiiti o le a iai i ni nai masina muamua o le olaga. Atonu o lea, ae o nisi tamaiti e manaʻomia le faʻalata i latou ae leʻi moe ma le matua. Mo se faʻataʻitaʻiga, o lau pepe ua leva tausaga o loʻo i ai le tausaga, e fuaina ai o le 10 kg ma e le moe seʻia e lulu. E faigata! I nei manatu o le ae sefe ai le i ai o le moega ma se pendulum. Faatasi ai ma ou lava lima, faʻauiga o se moe o le a le tele se mea, ma i ai lava ile talosaga, o le filifiliga i le faleoloa vaʻai mafai ona faʻatauina i totonu o le faleoloa.

Mau i luga o le autu: Faʻafefea e togi se ie puipui o le ie puipui: tekonolosi o le faʻaaogaina o le vaapiapi ma le lautele o lipine

O le aso e mafai ai ona e filifilia le mamanu o le tusi penelunum mai filifiliga e lua. O le auala lea e liua ai o le Pendulum ma le matua. Afai e te filifilia se masini uumi o le a alu pea le moega i tua ma luma. Ma afai e te fiafia i le auala savali, ona mafai lea ona taumatau le moega i le agavale ma tua.

O le mea autu o le saʻo lelei o le mea e mafai ai ona faʻatulaga le nofoaga i totonu o le potu, ina ia mafai ai ona faʻalavelave i mea o le aʻoaʻoga i totonu o mea ma pa. Le itiiti ifo 10 cm leai se avanoa avanoa o le a lava le faʻapipiʻi o se moega ma se pendulum.

Toe foi i le vaega

Faʻafefea ona fai se pendulum mo le moega ma ou lima?

Sei o tatou manatu pe faʻapefea ona faia se Pendulum mo se pepe moega ma ou lima. Mo nei faʻamoemoe e te manaʻomia:

Pepe moe: Fai oe lava se pendulum e fai

Faapipiiina o ata o le Pendulunum.

  • Asiasiga, o le Suafa mai fafo le tele o mea e fetaui ma le tau o 3.5 cm. Manaʻomia aofaʻi - 8 fasi;
  • Uamea lima o le i ai o le filo i le 6. O le a latou manaʻomia foʻi 8 fasi 8. E mafai ona e faʻatauina ni mea i totonu o le maketi faʻapitoa i le faʻatau atu o meaafale lelei;
  • Fao ma se tului-ituaiga ulu. Ma le latou fesoasoani o le a faʻapipiʻi pendulum. Manaomia 8 fasi;
  • Laupapa - 4 fasi. O elemene o le tamai nofoaga na faia o oak (ipu) e talafeagai;
  • Safesa i le tele o 8 fasi. O le filifiliga talafeagai o le a avea ma faʻaaogaina o faʻasologa palasitika. E manaʻomia ia i latou ina ia aua neʻi feosofi o vae o le moega o le moega o le moega o le moega ma le fausaga.
  • E le gata i le faʻatauina o mea na saunia e saunia, o le ae manaʻomia uʻamea uamea (8 PCs.), E tatau ona faʻamalosia atoatoa i totonu o le pu. Faia na o le po o le ponaivi.

O le a se isi mea e mafai ona e manaʻomia? Mo se moega, o le a manaʻomia le faia o se pusa faʻapitoa (faʻavaʻa) O le ata lea o le a tautua e pei o le faʻavae mo le toe faʻamalolo.

Ma o lenei e uiga i tau. O le ala masani o le tasi o loʻo i ai le 35-45 rubles, fale gaosi gaosi oloa mai le 6 i le 12 rubles, ae o le tau o le lima. E fuafua uma lava i talosaga o le Wizard. E i ai, o le tulaga o le faʻatafaʻiga i se maea, ae e leʻo saogalemu atoatoa.

E i ai se avanoa faapena i le faʻagaioiga o le faʻaalia o le maea e mafai ona tosoina ese. Ae peitai, o le faaaogaina o maea o se taofiga o se mea e mafai ona aumaia ai se puipuiga i le fale faʻasaina pe a taupega ai, o lo o ia te aʻu lou moega o le a tuʻituʻi i le lagolago lagolago.

Mataupu i luga o le autu: foliga o le vinyl wallpaper i luga o le phlizelin

Toe foi i le vaega

Taualumaga o galuega ma mea taua mea faigaluega ma tutoʻatasi gaosia o se pepe moega

Pepe moe: Fai oe lava se pendulum e fai

Moega i tua sipela.

A o le i alu i le gaosiga o se cot, e tatau ona e iloiloina lau seti o mea faigaluega avanoa. Ma afai ua leai se mea, e sili atu le tausiaina o latou mauaina muamua.

  1. O le samala.
  2. Roulette.
  3. Maualuga.
  4. Lobzik, o le mea sili o le a avea ma filifiliga eletise eletise.
  5. Olaga.
  6. Raps.
  7. Meafaigaluega mo le gaosi o fafie.
  8. Soʻo se faʻamatalaga o le masini milling ma se seti o tipi i ai.
  9. Eletise eletise ma viliina.
  10. Vaimi - e tatau ona e faapipii fasi.

O lenei mea uma e fesoʻotaʻi i mea faigaluega faufaʻatasi, ma mo mea o loʻo iai se lisi faʻavasega. E aofia ai:

  1. Laupapa laupapa (40 mm). Sili atu pe a o se laau o papa.
  2. Bar (50x30 mm).
  3. Ok po o le beech rals (20x20).
  4. Kelu, manaomia le epoxy.
  5. Aufana.
  6. Maualuga lelei le lacquar mo meafale ma le nofoa.
  7. Plug.
  8. Tulimanu mo meaafale.
  9. Plywood (3-4 mm).
  10. Fao.

Afai o nei mea uma ua uma ona e faʻatau, e mafai ona e amata faia se moega ma ou lima.

Ina ia iloa ai le tele o le moega o le taeao, e tatau ona e folau ai le motu.

Pepe moe: Fai oe lava se pendulum e fai

Meafaigaluega mo le faia o le cot.

Tulaga o le tino o fulufulu i totonu o le moega - 1200x600 mm.

O lea, o le a iai moega o le a iai i le maualuga o le 900 mm mai le fola. O le pito i tua o le cllin o le a teisi maualuga - 1100 mm. Ina ia ola se tamaititi pe a tupu, e mafai ona tulai aʻe o ia i le moega, o le maualuga o le potu o le potu e le tatau ona sili atu ile taua o 340 mm. Ma tasi le mea e sili ona taua, o le tuʻuga o le pito o le iʻuga ma itu o le CRB e tatau ona iai se avanoa mo le sili atu i le 120 mm. Sei o i le tulaga lea o le a saogalemu le tamaititi, e le mafai ona ave le ulu i le va o puipui.

O le faʻagasologa o le gaosia o le moega o se tamaiti e amata i le gaosiga o vaega o loʻo tipiina mo le transversed tuai ma faʻaiʻu puipui. O laupapa e faagasolo e faʻaaoga ai le tusi lesona mea faigaluega poʻo luga o se masini laupapa. O lo latou lautele e tatau ona fesoʻotaʻi ma le taua o le 7 cm, ma le mafiafia o le 3.5 cm.

  • Faʻavaʻa i lalo o le nofoaga o le a faia o le Stured. Mo le tele o mea, o pa o loʻo i ai le aofaʻiga o numera e 6 ona manaʻomia;
  • O faʻamatalaga faʻamaumauga e tatau ona faapipii faʻaaogaina ai le VIMA, a o taua tele le mataituina o ona faʻatataʻiga;
  • Le isi, e mafai ona e amata faia se fale nofomau mo se moega. O lona tele o loʻo fuafua e tusa ai ma le faʻamatalaga nei - i le 60 cm faʻaopopo le tau o le faʻaluaina mafiafia o le itu o itu ma faʻaopoopo 2. Le isi, o le pito i tua o lo o faapotopotoina i luga o se pole o 3.5 cm;
  • Ina ia fuafua le tele o le umi o le liua o le pito i tua, e manaʻomia - mai le tau o le pito i tua
  • Ina ia mafai ona faia se moega le moega, faʻaaoga auala alavai. E pei ona taʻua i luga, e lelei tele pe a fai o latou o laʻau o se laʻau poʻo le beech. Le isi, o le pa e tatau ona tuʻu faʻatasi ma vaega faʻasalalau ma se ata punou;
  • Ina ua maeʻa le pito i tua o loʻo faʻaputu (e aunoa ma le faʻaogaina o le kulimi), e manaʻomia le faʻateleina o le laulau. I le umi ua matou o ese ai, e tatau ona e faʻaopopo 2 sili atu faʻatauaina o le umi o spikes.

Mataupu i luga o le autu: Faʻafefea ona toe faʻaleleia le palot o le taʻele fale o le taʻele

Gauai atu i se manaʻoga mo le lelei o se moa, ona o le leai o ni vaega maʻai, tulimanu ma burs. Ia e faʻaeteete le faʻatinoina o toʻotoʻo, ma o tulimanu uma e tatau ona faʻataʻatia e faʻaaoga se faleosiina faʻapitoa. O nei gaioiga uma e tatau ona faʻatino ae e te leʻi amataina le faʻaputuputu o auiliiliga o le moega.

Toe foi i le vaega

Maea o le Fono Aoao Gaoioiga

Aoina le pito i tua o le moega o se fanau. O le faia o lenei mea, o laupapa uma e tuu i luga o le kelu ma vave ona uma le fono atoa. Faatasi ai ma le fesoasoani a le Weema, e te ofuina le iʻuga o mamanu, e aunoa ma le galo e faʻamaonia le saʻo o le saʻo o le tuʻusaʻo itu.

  • I le auala lava e tasi, aoina pa puipui o le moega. O itu uma o le i totonu o le fale o le fale e tatau ona faʻagaioia faʻaaoga se tipi (lapotopoto);
  • Ina ia mafai ona aoina i se tasi itu ma faʻaiʻu o moega, faʻaaoga le faʻaaogaina o le au ia te oe lava o loʻo fuafuaina mo galuega fafie. O lo latou umi e masani ona amata mai le 80 i le 100 mm;
  • O le pito i lalo o le CRB e tatau ona faʻaalia ma se laupepa o pali o Plywood ma toe faʻalelei ma tamai fao.

I le faaiuga o le Fono Aoao, o le taimi sili ona manaia e oo mai i le tini. Savali ma matou pepe o le a Lacquider. Mo meaafale mea e sili ona lelei le filifilia o se filifiliga leaga e le afaina ai. Mo foliga o le asthetic, e manaʻomia le faia o 3 vaega. A maeʻa talosaga taʻitasi, faʻatali mo le faʻamamaina atoatoa, ona faatino lea. O lenei ua sauni le pepe o le pepe e faʻaaoga. Manaia miti ma le soifua maloloina lelei i lau pepe!

Faitau atili