O aso nei o le pito i tua o le pito i tua na taitai ai lipine

Anonim

Talu ai nei, sa popole lava moli uila e uiga i le tele o tagatanuu ma ituaiga o ituaiga ma lanu. Ae o le lemu o lenei malamalama malamalama o alu i tua atu, ma le gauai atu i le tapenaina o aso nei tapena. Le faʻavae o ia o ia o le mea fou atiaʻe i le malae o le faʻauma. Mo se faʻataʻitaʻiga, o faʻafefeloʻia o lea e taofia ai aso uma i aso nei. O le pito i tua o le tauao na ala ai ona avea lipine ma se tasi o le fuafuaina mamanuina o manatu.

O aso nei o le pito i tua o le pito i tua na taitai ai lipine

O le a toe maua mai tua o se sili sili ona lelei o le pule mo le potu.

Faʻaaoga le pito i tua o le taualuga o le taualuga ma se lipine, e le gata ona e suia foʻi le potu, ae teuteu foi foi. Ua fuafuaina mo se umi auaunaga olaga. Faatasi ai ma le faʻaaogaina tatau, o le moli taʻitaʻi o le a le suia mo le 10 tausaga.

O le a le foliga o le ki o le kibbon? O mea mafolafola ia e faia o mea e fetuutuunai. O le dodis e taofi i luga o le pito i luga o le ala.

Uiga lelei ma foliga o le ki

O aso nei o le pito i tua o le pito i tua na taitai ai lipine

Faatusatusaina o le taitaiina o le au saua ma isi elemene maualalo.

  1. O le umi o le auaunaga olaga (tusa o le 50,000 itula).
  2. Faigofie ona tagofia.
  3. Taliaina tau.
  4. Lautele Valivali Palette (Faʻatagaina oe e filifili se paolo taʻitasi o moli i lalo o le totonu).
  5. Faʻasusu se laititi o le eletise i le faʻagasologa o le galuega.
  6. Maualuga malosi o le oloa.
  7. Aua le vevela. A e filifili e fai se fuli aʻe o le aiga i le fale, o lona uiga o le taʻitaʻiina o le mea e te manaʻomia. I le taimi o faʻagaioiga, o nipeti e le o le foliga foliga mai o le vevela mo lenei ituaiga o le taualuga o loʻo ufiufi ai le tulaga taua.
  8. Le mafai ona pulea le maualuga o le lanu ma le pupula e faʻaaoga ai se masini faʻapitoa - pulea.

Faʻapefea Ona Filifilia se Faʻamau Punofola mo Faʻamauina Taualo?

O aso nei o le pito i tua o le pito i tua na taitai ai lipine

Ituaiga o ki o lipine.

A o le i faʻatauina se kiliaina o le kiina o le faʻamalologa, e tatau ona e filifili poʻo le fea e talafeagai mo lou potu.

Ua vaevaeina i ituaiga:

  • susu-faamaoniga;
  • I le saogalemu mai le susu.

O le tape muamua e tatau ona i ai se faʻailoga e uiga i le vasega puipuia. O le filifiliga sili ona lelei o le IP44. Afai ei ai se faʻailoga ma laititi le taua, o lona uiga e leʻo le susu-faʻamaonia.

Mataupu i luga o le autu: o le a le mea e sili atu le ea

O le isi taimi - o liuga uma e ese a latou lava i le ituaiga o nofoaafi. O se lipine e iai le diodis ituaiga e taatele tele:

  • SMD 5050;
  • SMD 3528.

E faʻaoga fuainumera e faʻaalia ai le ituaiga Diodes, ma pe faʻapefea ona faʻapipiʻiina i latou i le nonoa, faʻailoaina mai i mataʻitusi.

Afai e te faʻatusatusaina e le tasi le isi o le lua o ituaiga o loʻo i luga, ona e tatau loa lea ona e iloa o le numera 5050 o loʻo sili atu le malosi ma e tele taimi e sili atu nai lo tuo o 3528.

Le isi tulafono e tatau ona totogi ai le lanu o le lanu. O lipine e toetoe lava uma ata: mai le paʻepaʻe e mumu. Oloo iai foʻi ma isi tisaini. Ua faaigoa RGB.

Ma mulimuli ane, o le tele o taimi o le nofoaga o doodis i luga o le lipine. O le sili ona taatele lipine e i ai le ituaiga:

O aso nei o le pito i tua o le pito i tua na taitai ai lipine

Laulau o le mana o le puleaina o lipine.

  • 30 iunite. i le mita;
  • 60 iunite. i le mita;
  • 120 iunite. i le mita.

O le tele o Diodies o loʻo i luga o le system, o le malosi tele o le maualuga o le pupula o.

A uma ona e masani oe i le tapulaʻa, e mafai ona e filifili ma faia se filifiliga. Ina ia amata i le, fofo le aofaʻi o loʻo e naunau e faʻaalu i luga o le faʻatauina o fausaga.

Mo i latou e leai ni tupe se tele, o le Smd3528 Marks Community e atoatoa. E leai sona puipuiga mosoro, ae o le deidges e foliga mai e tusa ma le togafiti: 60 iunite. i le mita.

Afai e te manaʻo e faʻatau se faʻataʻitaʻiga tele o le ituaiga o ituaiga RGB, ia manatua e aunoa ma le faʻatauina o se pule e le mafai ona faia.

O i latou e leʻo se faʻasaʻoga i mea, o le filifiliga e mautinoa - ma le igoa o SMD5050. E mafai e le Density ona piki i luga 30 iunite. i le mita. E mafai ona e faʻatauina SMD3528, ae o loʻo maualuga le 120 iunite. i le mita.

Mo nofoaga o loʻo fuafua e fai ai se moli laupapa, e le tatau ona faatau oloa ma se susa o 120 iunite. i le mita.

Taʻitasi taʻitasi e tatau ona le mafai ona sili atu ma le ogatotonu o le ituaiga: o se masani pe o le taualuga.

Tusiga i luga o le autu: faʻataʻamilomilo le ie puipui "Zebra": Fautuaga i luga o le Filifiliga ma Totonu o le Tofotofoga

Mo nofoaga o aiga, mo se faʻataʻitaʻiga, o fale tetele o fale teu oloa, o le ata o le susuga e tatau ona filifilia. Talu ai e i ai pea le faʻafitauli e ono tupu ai tagata sese.

Aua le filifilia tele le taugofie. Masalo, i le lava o le iʻuga, o le a faʻatinoina lelei, ae o le aluga o le a amata onaraid, o le a aʻafia ai le faʻamalamalamaina.

Faʻafefea ona ia siiina le faʻaputuga o le tuufaatasiga ma taʻitaʻiina lipine

O aso nei o le pito i tua o le pito i tua na taitai ai lipine

O le faaputuga o le tuufaatasiga o le tuufaatasiga i luga o le taualuga.

Afai o oe e filifili e fai ni mea teuteu i tua, o le a le le masani ai se ata o se ata. O le faʻagasologa o le nana o le lipine i luga o le ogatotonu o le a le tuʻuina atu ai le tele o faʻafitauli. E lava lava. O le mea sili ona taua o le faia o le saʻo fua aʻo leʻi tipiina le lipine.

O le mea faapipii e faʻaaoga e faapupula ai le taualuga ua faʻatau atu i le CIR, o se aofaʻi o mita o 5 mita, ae o loʻo iai foi lapo autafa. Saili ia e sili atu faigata. E seasea ona faʻaaogaina uma 5 mita i lea taimi, o le faʻafoe e tatau ona vaevaeina i ni vaega. Nofoaga o le Octient Oti e tatau ona maitauina muamua.

Ina ia lelei le lipine, e tatau ona e faia se cornice. E fetaui lenei mea. A o le i amataina le faʻasaʻoina o le lipine, o loʻo faʻamamaina le laualuga mai le pefu ma isi tagata leaga. Afai e manaʻomia, le fiafia i le diode lipe nofoaga ua fufulu ese foʻi.

Ina ua maeʻa, o le ata puipuia e aveese mai i le vaega tipi, ma le pito o le fupe o loʻo fusifusia i luga.

Faʻafefea ona fesoʻotaʻi le faʻapipiʻiina taʻitaʻi i le mana malosi?

O le a manaʻomia oe ona saunia se pule sapalai, pe a na le fetaui ma le lipine.

O aso nei o le pito i tua o le pito i tua na taitai ai lipine

Lafoga o le ata tusia ki.

O nisi taimi o lipine e faʻatau atu e aunoa ma se mama mama. E mafai ona faʻatauina ese ma fesoʻotaʻi i le mana o le mana e ala i le faʻapipiʻiina i le n ma le l faʻafesoʻotaʻi. O le pule o loʻo fesoʻotaʻi i le poloka. O loʻo faʻaaogaina mo le tele o le RGBLOCTY RGB TIMBON.

A faʻafesoʻotaʻi, mulimuli i le faʻamanatuina o polesi. E mafai ona e faʻaalia le faʻaliliuina o le faʻapotopotoina i totonu o se isi vaega. O nisi e fiafia e faailogaina i luga o le lautele atoa.

Faapipiiina o le tataina o mea faapipii o ni nai ituaiga. E mafai ona faia tutoatasi o latou, e aunoa ma le tosina o polofesa. O le mea sili ona taua o lau mea e tatau ona e faia pe a faʻaaogaina lenei ituaiga o le pito i tua - nanaina. E manaʻomia ina ia le faʻaleagaina e le au pericrethitcal fuiupu le mamanuina.

Mataupu i luga o le autu: Faʻafefea ona tuu i luga o le linoleum: o le faʻasologa o auala

O le muamua ma le masani ai ituaiga o le faʻapipiʻiina - ma le gaosiga o se pusa o le laupepa. Faapipiiina le taualuga i lenei auala e tatau ai i tulaga nei. O le pusa e faʻaauupegaina ma se nichh, lea ua tuʻu ai le pito i tua. Ma se mea e mafai ona e nanaina ia elemene pei:

  • Paoa sapalai;
  • Pulea poloka;
  • O le tagata lava ia.

I le atoaga o le potu o le potu, o se pusa mamago ua faʻapipiʻiina ma le maualuga o le sili atu ma le 20 cm. O le lautele e tusa ma le afa o le mita. Ina ua uma ona tuu le suniā i le faletalimalo, ua amata ona fesoʻotaʻi i le mana grid. Afai o le pusa muamua o loʻo faia i se auala e oʻo mai ai le niche o loʻo i fafo, ona o le filifiliga lona lua o se mea natia. E talafeagai mo le faʻata o le faʻata i le taualuga. A leai, e mafai ona e maua se mea mataga o le mea atoa na i luga.

E te faʻatinoina foʻi se pusa o le laupepa ma e tusa ma le mamanu. Ae i le taimi lava e tasi na i totonu o le pusa. O se faʻafitauli atili i le fale gaosi, ae faʻatagaina ona e tufatufa atu i tua atu o le pito i tua. Ma mulimuli ane, o le pito i tua e aunoa ma le faʻaaogaina o se pusa mamago. O lenei metotia faʻatagaina oe e faia le moli o le upega tafailagi atoa. Taid lipine o loʻo i le va o le tele o luga ma ata tifaga. Ae o lenei ituaiga o osofaʻiga e tasi le taua tele. Pe a susunuina le tele o le doodis, o le lipine sui e mafai ona o le faʻauiga o le faʻatatauina o le ata. Ina ia mafai ona fausia le faʻafaileleina, e tatau lava ona iai Taʻiala i tulimanu o puipui.

Ina ia faʻamalamalamaina le taualuga i lenei auala, e te le manaʻomia le iai o se galuega suega o le tomai faʻapitoa. O loʻo faʻaogaina e faʻamanino ai le tuʻaiga o le pito i lalo o le lipine o se vaitusi o onapo nei mo le sitaili faʻalelei. Muamua e foliga mai e taugata tele, ae eseʻese filifiliga amata. A faʻatino saʻo le faʻatinoga, e le gata ile totogi o ia lava, ae na faia foʻi se umi.

Faitau atili