Taele Preʻai: Fautuaga mo Filifiliga ma Faʻapipiʻi

Anonim

Taele Preʻai: Fautuaga mo Filifiliga ma Faʻapipiʻi

Faʻamaeʻaina le toe faʻaleleia o le faletaele, e tatau ona e mafaufau e uiga i le mea mulimuli stroke - o le puipuiga o le faʻatasi i le va o le faletaele pe magoto ma le puipui. O le palasitika Mylity mo le taele e atoatoa mo le faʻatinoina o lenei faʻamoemoe.

E tatau ona maitauina o isi ituaiga o tuaoi i luga o le faletaele foi. O i latou uma e i ai lona uiga o uiga taua ma le faʻatulagaina. Ae o loʻo faʻaaogaina uma ma le faʻamoemoe e tasi - faʻamautinoaina le maualuga o le feʻai o le vai ma le uluaʻi totonu.

O le a le mea e te manaʻomia ai se vaalele

Taele Preʻai: Fautuaga mo Filifiliga ma Faʻapipiʻi

E le faʻatagaina e le PLOV

I le taimi o le faʻaaogaina o le faletaele, o le potu o se potu ma se maualuga aʻe susu, ua tumu i luga o puipui. Ina ua uma ona malulu, o le a alu i le au matamuli ma, pisia i le puipui, pa'ū i le itu o le taʻele. O le ea i le ea i lenei vaega e faʻatapulaʻaina, ma o le iʻuga, o le le fiafia o tupu. O loʻo iai le faʻavaeina o le matagofie, pala, fungus. E matua afaina ai uma le umi o le faletaele Bowl Service ma, aemaise le taua tele, i le soifua maloloina o tagata na nonofo ai.

E mafai ona e faʻateʻaina nei faʻafitauli e faʻaaoga ai le taʻele o le taʻele mo le taele, o loʻo poloka ai e le susu i nofoaga e tele.

Galuega autu

Taele Preʻai: Fautuaga mo Filifiliga ma Faʻapipiʻi

Mafaufau I se auiliiliga o a faʻafitauli e mafai ona aveesea ai se gaioiga o le faʻauigaina o le faʻapipiʻi o le upu.

  1. O le tuaoi o Cerampera e mafai ona le talitonuina le Jack i le va o le puipui ma le faletaele mai le susu. Muamua lava, ona o le mea moni o le mea moni o le malosi ma le tumau elemene. E le o le punou, o le mea e aveʻesea ai le Defovity i le faʻaaogaina o le fale o le falelotu. E tatau ona maitauina o se tasi faʻailoga maualuga o le tumau o lenei oloa. O le le lelei e aofia ai le mea moni pe a i ai ni mea matuia, e tele le tulaga lamatia.
  2. O le mea lelei i totonu o le tekinolosi curb o le i ai o le faʻamaufaʻailoga, o le mea lea e faʻamalieina ai le susu mai le ulufale i le prontai.
  3. O le tuaoi mai PVC o se mea pupula. E pupuni ai foi le va i le va o le faletaele ma le puipui. Ae e ese mai i lenei mea, o le palasitika taele ma le faleuila e mafai ona faʻaaogaina o se taualuga poʻo se pito i fafo. O le a faʻapea e faʻaalia ai se faʻamaeʻaina ma le matagofie mo le totonu o le faletaele.
  4. I le mea na i ai le plth ua tuu i luga o le fola, ona mafai lea ona e nana le uaea i tua atu.

A faʻaaoga se pito sili ona lelei, o loʻo lisiina uma galuega e mafai ona saunia mo se taimi umi. Afai o le maualalo-lelei mea ua faʻatauina, o le foliga mai o le oloa ma faʻaaogaina atoatoa tomai o loʻo vave leiloa.

Filifili saʻo le mea

Taele Preʻai: Fautuaga mo Filifiliga ma Faʻapipiʻi

Filifili se faigofie-i-faʻapipiʻi mea

Mataupu i luga o le autu: faʻafefea ona teuteu paipa

Ina ia iloa le lelei ma mea e faia ai le vaalele mo le faletaele mo le faletaele, matou te tuʻuina atu ni uiga o le le tusa a le tagata.

  • Mo le puipuia puipuia o puipui o le faletaele mai le foliga mai o fungus, folder ma pala, o le procen e tatau ona i ai le 100% tikeri o le ulagia le tetee;
  • O mea e sili ona lelei e filifili ai le tasi e le afaina ai le sasaina ma le faatulagaga o le asisa;
  • Afai o le palasitika faʻailoga ua faʻatauina, e tatau ona teteʻe i vailaʻau o aiga.

Taele Preʻai: Fautuaga mo Filifiliga ma Faʻapipiʻi

Matou te tosina mai i le mautu o oloa mo Defomitation. O le filifilia o se tuaoi e sili atu ma le faigofie ona faapipiiina tekonolosi, aemaise lava pe a e fuafua e faʻapipiʻi i ou lava lima.

Mo le umi vaitaimi faʻasaoina o le amataga ituaiga o le upu Sinath, e manaʻomia le filifilia o lenei ituaiga o oloa, o le a faigofie tele ai ona tausia. Tatou te tosina mai ai le mamanu. E tatau ona tuʻufaʻatasia ma le filifilia o le faletaele.

E le fautuaina le mauaina o se paʻepaʻe paʻepaʻe, talu ai ma le taimi e aliali mai samasama.

Ituaiga o le plth

Taele Preʻai: Fautuaga mo Filifiliga ma Faʻapipiʻi

O foliga o le potu ua fuafuaina mo le faletaele o:

  • maualuga lona maualuga o le le fiafia;
  • Leaga galu;
  • O le faʻatulagaina o vai o le vai i luga o se laufanua.

I ia tuutuuga, o le ono vave lea o le talaʻi o le fungus ma le gutu o le tino. O le mea lea, o le mea mo le faʻamutaina e tatau ona filifilia o ia lea e mautu i nei faʻamatalaga. O le auala lava lea e tatau ona avea ma filifiliga o mea mo le tuaoi i totonu o le faletaele.

O le a le vaalele upu:

  • palasitika;
  • sima;
  • maamora;
  • acrylic;
  • Lava-anufe lava silicone.

Matou te avatua se faʻamatalaga auiliili o nei oloa.

Palasitika

Taele Preʻai: Fautuaga mo Filifiliga ma Faʻapipiʻi

Palasitika atoatoa mo le faletaele

O le sili ona lauiloa o le palasitika i le faletaele mo le leai o le mea moni o le mea moni e faia i mea aoga, ia e faigofie ona faia ma mulimuli ane tausi.

E tele ituaiga o mamanu, taiala ma fausaga. E matua teteʻe lava i le susu ma mafai ona toe faʻataua o le soʻotaga i le va o le puipui ma le faletaele. O le uiga lelei e maua ai se paʻu paʻu faʻapitoa i le pito i tua o le oloa.

Mataupu i luga o le autu: Greanding Parqut Board ma ou lava lima (vitio ma ata)

O le faʻapipiʻiina o le PLONE ILOA I LE PASSSI O loʻo faia i le faʻasologa o nei:

  1. O le oloa mai le palasitika e masani ona faʻapipiʻi i luga o le taele ma ceraralic pou. E i ai le fesili nai lo le kelu le oloa? E sili le faʻaaogaina o le kulimi, o le a puʻeina vave. O le isi aiaiga mo le faʻapipiʻiina o le faʻavae o le le saʻo.

    Taele Preʻai: Fautuaga mo Filifiliga ma Faʻapipiʻi

  2. O oloa e muamua-tipi e tusa ma ituaiga o le faletaele. Mo lenei faamoemoe, e mafai ona e faʻaogaina le hacksaw ma ni nifo laʻititi. Tulimanu e tatau ona faia i se tulimanu o 450.
  3. O pito o le PROD o le PROD e puipuia i le valiina o le lipine e aloese mai le alu i le ulufale atu i le foliga o le oloa.
  4. O se vaega faʻapipiʻi e faʻaaogaina i le itu pito i tua o le PRY ILOD ma tuʻu i ai. E manaʻomia le taofiofia o le oloa i le laualuga seʻia maeʻa le kelu.
  5. A maeʻa ona faʻapipiʻi le upu i itu uma, agai atu i le faʻapipiʻiina o tulimanu ma sulu.
  6. E tusa ai ma tuaoi o le PLONANE IM O LE POLOʻI I LE POTO MA LE FALE MA LE TAʻITAʻI, matou te agaʻi atu i le sili-o le sili ona manino ituaiga

Faapipiiina o PVC PLONTOWS e mafai ona faatino uma i luma o le faʻamaeʻaina ma fusi ma pe a maeʻa. Ae o tagata atamamai e fautuaina le lua filifiliga e tuʻuina atu le agavaʻa e sui ai le mea e te manaʻomia.

Sima

Taele Preʻai: Fautuaga mo Filifiliga ma Faʻapipiʻi

E tatau ona puipuia vaega o Cermic

Ceramic brownboard mo le taele - sili atu taugata mea. O le faapipiiina faagasologa e sili atu le faigata nai lo le fualaau faasaina, ae o nei mea uma e totogi e le olaga tautua. Ioe, e manaʻomia le mautinoa o le faʻasaoina o mea mai le teʻi, e pei ona iai ni gau o le oloa.

O le tuaoi o CEramics ei ai le tele o ituaiga, eseese i le mamanu ma ua i ai le tele o ituaiga. E mafai ona filifilia i lalo o le lautele o le pamu o le pamu.

Mafaufau pe faʻafefea ona fai le ili i totonu o se faletaele mai charamics:

  • Matou te faia fua o le faletaele vaega ma vavae ese le tuaoi o le umi umi;
  • Faʻapipiʻi le curb e manaʻomia ma le kulu paluga mo le manifinifi;
  • Mo faʻavaivai itu, e tatau ona faʻatau faʻapitoa elemene ogaoga;
  • Ina ua maeʻa le faʻafefeteina o le faʻaʻaisa, matou te faʻatautaia le faʻaaogaina o ato faʻaaogaina faʻapitoa. Mo auiliiliga, vaai lenei vitio:

Oti le CERATIC PREVEVER i le fesoasoani a se ata. Mo lenei faʻaaogaina discs ma tamai taimane speratity.

Maamora

Taele Preʻai: Fautuaga mo Filifiliga ma Faʻapipiʻi

O le maamora maamora o se tasi o le sili ona fiafia ma taugata.

Mataupu i luga o le autu: olaga ola mo le togalaau ma le togalaau: 15 faʻataʻitaʻiga o le atunuʻu o togafiti ma fesoasoani

E foliga manaia tele ma taugata.

E le gata i lea, matou te tosina atu ai le oloa o lenei meaola e faigata tele ona filifili i le mamanu o le faletaele.

I lea tulaga, e tatau ona e mafaufau muamua i totonu o le faletaele ma saunia mo le iai o isi elemene mai lenei mea.

Lava-anufere telkone elemene

O lenei ituaiga o oloa e gaosia mai polymetric mea. O le tagata lava ia-afu lava le papeta mo le puipuia o le faletaele e faamatalaina e le faigofie faigofie faapipiiina ma maualalo tau. Faatasi ai ma ia, e mafai ona e faʻaititia le lapoʻa o le faʻatasi i le va o le PRONANE I LE PRODE MA LE O LE POTO POO LE LOTO. Mo faʻamatalaga i luga o le faʻapipiʻi, vaʻai lenei vitio:

O tagata lava ia o le anude o le alecone o le vai o le taele e tatau ona suia uma 2 tausaga, ma e matua tele lava.

Taele Preʻai: Fautuaga mo Filifiliga ma Faʻapipiʻi

Faʻafefea ona e faʻapipiʻi le pronth i luga o le taʻele o lenei ituaiga? Faatino lenei faʻagasologa e faigofie lava ona faʻaaogaina le faʻataʻitaʻiga o le faʻataʻitaʻiga:

  • I le itu pito i lalo o le lipine na faasolosolo ona taina le vaega, lea ua mamanuina e puipuia ai le faʻapipiʻiina, ma faʻataʻapeʻape i luga i le itu taumatau. Ia mautinoa le tulimanu taumatau, tatou te faʻaogaina se palasitika opati;
  • I tulimanu o le lipine tatou te tusia ma le laina.

Acrylic

Acrylic plth i le faletaele e sili ona faʻapipiʻi i luga o aprylic ipu. E mafua mai i totonu o ia uiga o le leai o se suiga o se suiga ma le tetee i luma o le faatosinaga o vailaau malosi. Faʻapipiʻiina o loʻo faia e tusa ai ma le algorithm mo le faʻapipiʻiina o se palasitika curb. O le faʻaaogaina o le prorylic prelion o le a tuʻuina atu i le faletaele. Leai se ata ma pala.

Isi itu i le talosaga

O le tuaoi i le faletaele e mafai ona faʻaaogaina e le gata e faʻamaufaʻailoga i le va o le faletaele ma le puipui, ae faʻapea foi mo le faʻaumaina o le taualuga ma le fola. Aoga le olaga i luga o le faʻapipiʻiina o se tuaoi vaʻai i lenei vitio:

Taele Preʻai: Fautuaga mo Filifiliga ma Faʻapipiʻi

Faʻamanatuina o le faletaele i le faletaele, pei o fafo, e talafeagai tele mo totonu o le faletaele. Ma le latou fesoasoani, e mafai ona maua lenei potu faʻamafanafanaga ma faʻamafanafanaga. Matou te maitauina o le faʻapipiʻiina o nei ituaiga o promth o loʻo i luga o le laʻau ma le foloa e le mafua ai se faigata.

Faitau atili