Plth mo Chanteruptops: Faʻafefea ona tuʻu i luga o ou lava lima

Anonim

Plth mo Chanteruptops: Faʻafefea ona tuʻu i luga o ou lava lima

Alminim Pyind mo le laulau pito i luga o loʻo faia se galuega taua, e faʻatagaina oe e faʻatumu le avanoa avanoa i le va o le laulau ma le ogaumu, o loʻo taofia ai le suavai o le vai ma meaʻai. O lenei mea ua fautuaina mo le faʻapipiʻiina i soʻo se umukuka. I lenei tusitusiga, o le a tatou vaʻavaʻai atu i le ituaiga o ummon prewnth ma pe faʻafefea ona nonoa.

Ituaiga o umukuka ili

Plth mo Chanteruptops: Faʻafefea ona tuʻu i luga o ou lava lima

E tatau ona tuʻufaʻatasia e le PRINGIN

E masani lava, o le FILMND mo le laulau i luga i le umukuka sau atoatoa ma meafale ua uma ona e faatauina. I lea tulaga, e naʻo le pau le faʻatonuina e tusa ma faʻatonuga.

Afai e le toesea lenei Vaega, o le a manaʻomia e faʻatau ese ai. O le mea autu o le umukuka i le aufaʻatau ua tuufaatasia ma le aotelega o foliga o le umukuka ma faʻataʻitaʻiina meaafale. Sei o tatou faitau i meaafale plinth ituaiga i sili atu auiliiliga ma mafaufau i le lelei ma le le fiafia o ituaiga uma.

Oloa palasitika

Plastic togafiti e maua ai le tele o lanu

O lenei ituaiga e faia mai polyvinyl chloride. Faʻafetai i mea totino o sea mea, o le palasitika faʻailoga umukuka mafai ona toetoe lava a so o se valivali. Ole mea lea e mafai ai ona tatou faʻataʻitaʻia le maa, maʻa maalofia poʻo laʻau. O le PASticstic Glassings e lauiloa tele ma e masani ona masani ona faauma e faauma ai le au tusitala.

O loʻo i ai ni mea leaga o loʻo iai le palasitika, ma pe a faʻapipiʻiina e mafai ona toe faia ni faʻalavelave o puipui. O le tau o ia mea e maualalo, o le auala faʻapipiʻi e matua faigofie lava, o lona uiga o le tagata fou e faigofie ona fetaui ma.

E matua fautuaina tele le faʻatuina o le oloa i tafatafa o le umukuka, aʻo le palasitika na te le taliaina le aʻafiaga o le maualuga o le vevela, ae mo le fufuluina, o lenei ituaiga e atoatoa mo le paʻu.

Otomini oloa

Plth mo Chanteruptops: Faʻafefea ona tuʻu i luga o ou lava lima

Tele taimi, o le maʻa e faia i maa taʻitasi ma maamora. O loʻo teuteuina i sisifo ma i le taimi lava e tasi e oʻo atu i le puipui. Faapipiiina o le umukuka preth o loʻo faʻatinoina e ala o le kulie, o loʻo faʻaaogaina ma, pe a manaʻomia, faʻailoga o Baam.

Mau i luga o le autu: faʻafefea ona filifili pupuni i se fale tumaʻoti mo le 2, 3 pe 4 faamalama

O le puipui puipui o le Pat-Fild Sten Tyth o loʻo iloga i le tuputupu aʻe o le olaga ma, e ese mai, latou te le fefefe i le maualuga o le vevela.

Mafaufau e avea foi ia galuega, e leʻi punou ma o le mea lea, mo le latou laʻei, ua manaʻomia atoatoa le puipui o se leoleo.

O le mea lea, i luma o le satia le tulafono i luga o le galuega, e manaʻomia le siaki o le tikeri o puipui taua. O le tau o ia oloa e sili atu le maualuga pe a faʻatusatusa i le palasitika poʻo le almininum ituaiga.

Filifili Mamanu

Plth mo Chanteruptops: Faʻafefea ona tuʻu i luga o ou lava lima

O le filifiliga e tatau ona faia i luga o le faavae o mea nei:

  • faamatalaga. O le tele o le oloa e tatau ona fetaui ma le Junction i le va o le Pa ma Countertappops, e le tatau ona i ai ni mea faigaluega i luga atu, e mafai ona faaleagaina mea;
  • E manaʻomia le amanaia le ata o le umukuka ma faʻapipiʻi meaafale, faʻapea foʻi ma le tele o meafaitino o le a mafuta latalata i ai.

Tele taimi, o le Puano i le umukuka o loʻo taulaʻi i le lanu o le laulau. Peitai, afai e manaʻo, e mafai ona e filifilia se mea e fetaui ma le fausaga o le atigi.

Matou te fautuaina le faʻatauina o se meafale tao ma le galuega, o lea e mafai ai ona faʻaaoga faʻataʻitaʻiga i umukuka meafale ma iloilo le tele o latou tuʻufaʻatasia ma le tasi ma le isi. Aʻoaʻo atili e uiga i le mauga o masini vaʻai lenei vitio:

O mea faigaluega e mafai ona aveʻesea ma faʻapipiʻi i lalo, pe a tatau ai.

Ituaiga o fusi tusitusi

Plth mo Chanteruptops: Faʻafefea ona tuʻu i luga o ou lava lima

Auala e faʻapipiʻi ai se palasitika ma o le almininum mamanu e leai se ese. Peitaʻi, e i ai eseesega i foliga o le oloa e tatau ona mafaufauina pe a faʻapipiʻi. Matou te aumaia ni faʻataʻitaʻiga:

  1. O le ala mamafa e aofia atoa ai le vaega o mea. Faatasi ai ma lenei pepa, o le faʻapipiʻiina o le PROGON i luga o le laulau pito i luga o loʻo tuʻuina atu e le silicoo faʻafesoʻotaʻi. O le latou fuafuaga, latou te pei latou te foliga tutusa fofoga fofoga o fofoga ua faia mai le pvc. PASMA Oloa e iai se ituaiga foliga.
  2. O loʻo i le itu o loʻo i luga o le orging vaega, ma o le vaega fafo o loʻo tautua naʻo le laufanua. O le Asini i luga o le umukuka o loʻo faʻaaogaina i le gaosiga na o oloa o le Almoninum oloa.
  3. O le mataua lona tolu o loʻo iai se malaga o nofoaafi, o le le lelei o le latalata i le laulau, ma o le faʻapipiʻiina o le vai i luga o le laulau e faia mai luga. O ia uiga e naʻo le oʻo mai ni fale. Mafaufau o kulimi ma tulimanu mo sea meli ua faia foi ia Aluminin.

Tusitusiga i luga o le autu: Foick toniga: Tulaga autu

Faapipiiina o le tekonolosi

Plth mo Chanteruptops: Faʻafefea ona tuʻu i luga o ou lava lima

Muamua, fuaina le manaʻomia tele o mea ma tipi

E toʻatele tagata faʻatau e iai le fesili pe faʻafefea ona faʻapipiʻi le ptenth i le laulau e fai mo oe lava. Faapipiiina e faigofie tele. E aofia ai laasaga nei:

  1. Muamua lava, o le a e manaʻomia le tipiina o le mauga tietie ma le pito i luga o le ata, pe a uma ona aveese mea talafeagai talafeagai. Mo lenei taualumaga, e sili atu le faʻaaogaina o se faʻapitoa hackssaw ua faʻatulaga mo uʻamea.

O faʻamatalaga faʻavae o loʻo tuʻuina atu i totonu o lenei laulau.

Plth mo Chanteruptops: Faʻafefea ona tuʻu i luga o ou lava lima

  1. E mafai ona e puipuia le mamanu faʻaaogaina 16mm ma sikulukalaiva ma fao. E manaʻomia le faʻatuatuaina o le lelea o le saogalemu i le umukuka mo le umukuka charterups. O lenei faʻavasegaina metotia o loʻo faʻaaogaina pe a fai o le oloa e faia o palasitika poʻo fafie. Afai o le Tatala le Taputa umukuka o le a sili atu le aoga mea, o le ae manaʻomia le faʻaaogaina o le fao ma faletalimalo, ma e tatau ona faia muamua ma pu.
  2. Le isi, faʻapipiʻi le i totonu ma fafo atu o tulimanu ma fao i fafo o vaega o le fausaga. O le tulimanu tapunia le pu o le a alu ai. Vaʻai vaʻaia o le faʻagasologa i lenei vitio:

Mafaufau e toetoe lava o soʻo se mea i luga o le umukuka o loʻo faia ina ia mafai ona opoina i totonu o le uaea. O le mea lea, afai e tulaʻi mai se mea faapena, e mafai ona i ai aʻo leʻi faʻapipiʻi le vaega teuteu.

O lenei faʻamatalaga o le a fesoasoani ia te oe e filifili faʻafefea ona faʻapipiʻi se umukuka le lua ma o le a le ituaiga e filifili. O lenei fesoasoani i le umukuka o le a fesoasoani e aveese le tikeri o le faʻaleagaina o pito o laulau mai le tele o isi itu.

Faitau atili