Foliga foliga: manuia le potu i le taele

Anonim

O nisi taimi e tatau ona e malolo ai, togi ese le uta o faʻaputuga faʻaputuputu, ina ia avea ai le fausiaina o vai taele ma lauiloa. Peitaʻi, e faigofie lava ona fausia se potu - o loʻo e le o manatu o le malolo atoatoa, pei ona manaʻomia e fatu se ata sili ona lelei ma matagofie foliga. O avanoa nei e faʻatagaina ai a latou lava lima e fai ai se potu malolo i le taʻele apa mafanafana ma le aoga, ma o le lautele o loʻo manaʻo ma faʻatuatuaina i le taimi e tasi.

Foliga foliga: manuia le potu i le taele

Faletaele i le faasaina

Faafanua o totonu o mamanu

Totonu i totonu o le potu faafiafiaga, o loʻo i totonu o le vai vai e manaʻomia faʻapitoa, o le potu e le masani ai - tagata e faʻamalieina tagata fesoʻotaʻi. O le mafuaʻaga lena e tatau ai ona iai ni faʻataʻitaʻiga, filemu ma saogalemu e faʻaaoga meafale i totonu o le potu malolo.

Foliga foliga: manuia le potu i le taele

Meafale mai fafie i se potu malolo

E taua le manatua o le mamanu o le potu malolo e tatau ona tuʻu ese atu i se sitaili sitaili - e le mafai ona faʻatulagaina se tasi e feoaʻi ai i le potu, ae e ono mafua ai le faʻalavelave . E manaʻomia le saunia o se nofoaga i luma atu mo le teuina ma le tuʻuina atu o lavalava (e aofia ai luga) pe a faʻaaogaina le faʻamalologa o fanua ma Tesa e tatau ona teuina i totonu o le loka faʻapitoa.

Fautuaga: O se tasi e le tatau ona galo le i ai o le i ai o se pusa lima lima i luga o fualaau faasaina. E sili le tuu i totonu o le potu malolo, talu ai ona e tele se taimi o tagata.

Foliga foliga: manuia le potu i le taele

Mamaina uiga - Iunivevatar

I le avea ai o se punavai mo le mauaina o le vai vevela na faʻaaogaina mo lau pati, e sili le faʻaaogaina o le Astivar, talu ai o le masani o le Brattle o le a tuʻituʻi mai le aotelega o le Creot. E tatau ona faia ni meafale e fai ai ni laupapa, aua o le palasitika, uʻamea poʻo tioata a le mafai ona taina le vevela ma o le a le mafai ona taina vave.

Tusitusiga i luga o le autu: Fonotaga ma Faapipiiina o moli moli

Foliga foliga: manuia le potu i le taele

Laupapa laupapa

E sili le faʻaaogaina o meafale e le faʻaaogaina i le potu malolo, ae a faʻapea e foliga mai e le o filifilia atoatoa e aunoa ma le faʻamaloloina, e faigofie ai le vevela ma le faʻasologa ma le atoa fausaga o ia mea uma aitema. O se fofo taua o le paʻu na faʻanoanoa, masalo, ona o lea tausaga e tumau, ma talitonuina ma matagofie.

Eseese o sitaili ma avanoa

O le maʻea lelei o le taele i le taele, foafoaina e ona lava lima, o se ata lea o le lalolagi i totonu o le itu i totonu o le nofoaga. Ma pe aisea na faaeteete ma faʻapitoa ai le faʻataʻitaʻiga ma le le filifiliina. O le aso, ua maeʻa ai mea uma e mafai ai ona fausia se tele o fofo - mai le faʻatonutonuina faʻaleaganuʻu, i faʻasolopito faʻasolopito poʻo le faʻasolopito aʻiaʻi.

Foliga foliga: manuia le potu i le taele

Potu malolo i le sitaili o faamaonia

O le ata ma faʻailoga iloga o le filifilia faʻapitoa faʻatagaina oe e iloa au miti, mo se faʻataʻitaʻiga, o le sitaili Rusia, lea e mafai ai ona sosoʻo ai le laʻau ma ni mea matagofie. O lea e mafai ona sefe ai le faʻataʻitaʻiga lautele, ae e pupula, taulaʻi i elemene o le au fai. A o elemene mo teuteuga o loʻo masani ona faʻaaogaina:

  • Pulu;
  • Afifi;
  • Pakete.

O nei mea na faʻatumuina soʻo se faiga filifilia, talu ai o se vaega tuʻufaʻatasia o le taʻele.

Afai e te manaʻo e fausia se totonu i le hetail sitaili, ona fesoasoani ai lea o le taʻitaʻi o Mose ma agafesootai. E mafai ona e fausiaina laufanua matagofie ma ou lima, aua o le amataga o le a tele taimi faigata. E sili le filifili e uma i nofoaga o mea moni, e leai ni vailaʻau ola, talu mai le taimi e faʻamafanafana ai, o le a latou tu ai i fafo atu o avanoa lata ane. O le mamanu ma meafale e tatau ona faʻapea i le taele ma potu malolo, e faigofie ma faigofie ona nofo. O le moli e tatau ona malu, faʻalenatura, e mafai ona e fatuina Lampsbades LampHAs, na faʻaogaina i fale i le amataga o le seneturi.

Foliga foliga: manuia le potu i le taele

Tuʻufaʻatasiga o mea ua maeʻa

Faʻavae faʻavae ma fautuaga mo le fausiaina o se totonu

Taele ma o se vaega tuʻufaʻatasia o se potu malolo - o nofoaga ma faʻapitoa, faʻatino malosi e ono manaʻomia se auala faʻapitoa i le mamanu. E i ai le tele o tulafono na faʻamaonia ai, o le matauina o le a faʻatagaina oe e faia ai le lalelei o totonu, ma o le nofoaga e saogalemu atoa. O le tulafono autu - o le mamanu ua fausia mai i se mea e taofia i le vai, vevela, vevela mata. E le tatau ona aofia ia fuaitau i meaafale ma le faitotoa. Ina ia fausia se fale faaonapo nei, e le mafai ona faʻaaogaina le uʻamea, pe a mafai ona mafua ai ona mumu.

Mataupu i luga o le autu: fola laupapa: foliga ma vaega o le mauga ma o latou lava lima

Foliga foliga: manuia le potu i le taele

Potu malolo potu

E fautuaina le fausiaina o ni pa puipui i elemene uma e aofia ai le uʻamea, pe a fai latou te le mafai ona suia i latou ma laupapa laupapa. O le isi tulafono - o meaafale e tatau ona faʻagaioia e se faʻasao puipuia puipuiga, e le tatau ona faʻaitiitia fata le aoga, ma le moli moli. O le mamanu na fausia e au lava lima poʻo ni polofesa o se vaega o le fausaga, o lona uiga e taua le augaʻu ma faʻatuatuaina, aua e toe faʻaleleia pe suia meaafale i le potu malolo.

Foliga foliga: manuia le potu i le taele

Faletaele ma le magalafu

Faaiuga

O le mamanu ua seʻe i le mea moni ma ou lava lima e mafai ona faʻamaeaina ai le atoa lagona o le faʻamafanafanaga, o lea e taua tele le fausiaina o se solo, ma le poto, athetic. E tatau ona fiafia i mea taumane ma mea e faʻatagaina ai nei ona po nei, ao latou faia se siosiomaga faʻapitoa. E tatau i totonu o mea uma e tatau ona tatalia ai foliga o le microclite. Afai e te alofa i fautuaga faigofie, ona o le potu malolo o le taʻele lea o le tasi sili ona pele.

Faitau atili