Glue puipui i luga o vali: Galuega Lautele Faiga

Anonim

Lisi o mea e fai: [SIGOFIE]

  • Galuega sauniuni
  • Pulu i luga o le Boangpaper i luga o le acrylic vali
  • Faʻafefea ona faʻapipiʻi le puipui i luga o le suauʻu vali
  • Pipii i le vali e aunoa ma le togafitia

O le pepa puipui o se tasi o sili ona lauiloa ma aoga ituaiga o mea lilo. Ae mo le afu, e tatau ona e saunia la luga. O nisi taimi e mafai ona mauaina, o pa puipui ua ufitia i vali tuai. Faʻafefea ona faʻamau le pepa puipui i le vali? E i ai le auala e ese mai ai lea tulaga.

Glue puipui i luga o vali: Galuega Lautele Faiga

Auala potu potu potu pepa puipui.

Muamua, o loo olo faataamilo, o le a le ata vali ata vali.

Glue puipui i luga o vali: Galuega Lautele Faiga

Filifiliga Filifiliga Uppapers i lalo o le ata.

E tele ituaiga. Faʻataʻitaʻiga, o le suauʻu ei ai uiga manogi ma e iai le vai-rellelnt meatotino.

I le vai o le vai o le vai o le a leai se manogi, o loʻo tuleia ai foi le vai ma faʻaputu i luga o le fausaga.

Afai e te taumafai e aveese le vali ma se spalala, ona mou atu ai lea o le suauʻu, ma le acrylic - na o le tele. O le mea lea, ateu ai te teʻete tekinolosi i eseʻese tulaga o le a ese.

Glue puipui i luga o vali: Galuega Lautele Faiga

Gagau o afifi mo le sili atu le afaina ai ma kelu.

Meafaigaluega ma Mea:

  • pepa puipui;
  • kelu;
  • Foam gaoi;
  • gafatia;
  • vai vevela;
  • scraper poʻo spatula;
  • Primang;
  • Fausia scotch;
  • paluga mo le punosi;
  • oneone.

Galuega sauniuni

E masani lava, faʻaopopo atu i luga o le gatete luga, teteʻa ma mea e le masani ai, vali mea i luga o puipui e faʻaputuputu ai puipui ma fafo (aemaise lava i le umukuka). Manatua e le mafai ona faʻasusu le pepa puipui i luga o le le mautonu pe aʻafia i le fungas poʻo le suia. Ia togafitia i latou ma mea faʻapitoa o le a le lava. Ia mautinoa e sailia ma aveese le mafuaaga mo latou foliga. E mafai ona e faia mea nei: Faʻatulaga se fasi o le foloina o le vevela vevela i luga o le puipui, ona faʻapipiʻi lea o le palasitika, faʻapipiʻi pe o le moa.

Toe foi i le vaega

Pulu i luga o le Boangpaper i luga o le acrylic vali

Glue puipui i luga o vali: Galuega Lautele Faiga

Fautuaina oloa o pepa puipui.

Faatatau i le autu: Design of Wallpaper: Ata, i totonu o le potu, ata i totonu o le faletusi o le potu potu

Muamua, ina ia mautinoa e aumai le laualuga. A leai, o le pupulu o le a toeitiiti lava alu ese. E manaʻomia le faailogaina o le tau o le tuai. Ina ia faia lenei mea, e mafai ona fai se fofo o le fofo ma priste, fefiloi i vaega tutusa, ma taulimaina puipui. O nei togafiti o le a faʻatagaina ai ona saunia se lelei lelei i le lumanaʻi puipui ma le luga o le puipui. Faatali seʻiʻo le matutu mea uma, ona tapuni lea o puipui o le Primmer.

Tuu le puipui e mago ma na o le alu atu i le shokpaperpaper. E faia lenei mea, fefiloi i le fua faatatau o 1: 1 pva ma le puipui. O le iʻuga na faia e faʻaaoga i luga o le pepa ma le tapenaga o le puipui.

Toe foi i le vaega

Faʻafefea ona faʻapipiʻi le puipui i luga o le suauʻu vali

Glue puipui i luga o vali: Galuega Lautele Faiga

Tutoatasi Windiction ma Wallpaper - laasaga 1.

E mafai ona e faapipiiina pepa puipui i luga o le suauu vali. E iloga i le lelei tele ma le sili ona leaga. O le auala lea e fausia ai faigata mo le talafeagai ai ma le pasa. O le mea lea, a o le i faapipiiina le pepa puipui i luga o le suauu vali, ia tausia ma le faaeteete luga. I lea tulaga, e mafai ona e faʻaaogaina se tasi o le lua filifiliga e lua. O le muamua o le pa o loʻo manaʻomia le togafitia ma le taʻutaʻua o le ofa o le emery, ona faʻaaoga lea o vaega tutusa o le pristing ma plu.

O le vaega lona lua e pei ona taua i lalo. Na aveese e Spalau le vali ma pito i luga o le 5 cm lautele uma 20 cm, ona tuu lea i le taumatau i nei nofoaga e ogatasi ai ma luga atoa. O fusi e manaʻomia mo le sili atu o le taofi puipui o le fale ma puipui. O lenei metotia e le lelei tele, ae o nisi taimi faʻaaogaina.

Ma le isi, i se auala tutusa i le GLepapa. Ae o lenei o le pepa puipui e tatau ona 2 taimi sili atu nai lo pva. Mulimuli i lenei ata, e mafai ona e maua se taunuuga lelei. O fale puipui o le a umi lava.

Toe foi i le vaega

Pipii i le vali e aunoa ma le togafitia

Glue puipui i luga o vali: Galuega Lautele Faiga

Tutoʻatasi o amio leaga ma puipui puipui - sitepu 2.

Mataupu i luga o le autu: Faʻafefea ona faʻaaoga se tulaga le saʻo (tulaga maualuga, vaalele

I lea tulaga, e te manaʻomia muamua ona siaki i pa mo le malosi. Ina ia faia lenei mea, ave ie faapipii, pipii i le ata vali, ona tipi ese lea o le pa. Afai o oe vaʻai o loʻo tumau le tagata vali i luga o le puipui e aunoa ma suiga, ona pasi ai lea o le suʻega mo le malosi. Ae afai e te mauaina le faʻapipiʻi fasimea i lau Scotch, ona manaʻomia lea e iloilo.

E manaʻomia le taimi lea, o lea e onosaʻi. Ina ia faʻamamaina le laualuga o le ae manaʻomia se spatula, e mafai ona e faʻaaogaina se uʻamea faʻapitoa e faʻamalosi i luga o se taʻavale. Lafoaia o le faʻaaogaina e le manaʻomia ona o le afaina o le tino i luga o le tino.

I le tulaga muamua, e mafai ona faʻapipiʻiina le pepa puipui e aunoa ma le tapenaina o le moli, talu ai o le taumea na faia se lamolemole ma le umi. Ina ia mafai ai le mamafa o le mamafa, e fautuaina le taulimaina o le pa ma le oneone. Faʻamolemole matau: O le manifinifi puipui o moli malamalama e le mafai ona faapipiiina i luga o le pogisa uliuli, pei o le a faʻalauteleina e ala i se faʻaiuga fou, ma e foliga matua mataga lava.

Glue puipui i luga o vali: Galuega Lautele Faiga

Tutusa Paaga Tagata Atioti ma Usipepa - Laasaga 3.

Tulaga lautele Sipika Faʻapipiʻi pepa ulufale

  1. A filifilia pepa ia puʻeata, pe faʻapefea ona i ai se tusi i luga o le lisi, o le a talafeagai le faʻapolokiki. Faʻatau ma le faʻasao i luga o le 1 lisi. A o leʻi kopiina le pepa puipui i luga o le vali, lelei faitau le faʻatonuga a le tagata gaosi oloa mo le le fiafia o le kulimi ma pipii lava ia i latou. Aua neʻi faʻaaogaina le kelu e le talafeagai mo ni pepa faʻapitoa.
  2. O atigipusa e tatau ona faapipiiina mai le faamalama. E fautuaina le galulue ma le fesoasoani. Na ou tipi ese le fasi pepa, tuu i luga o le foloa le fola. Tuʻuina atu le kulimi i luga o le fasi, ona sii lea, gagau le pito o le pepa faʻatasi. O afifi o lo o faapipiiina i luga. Ogatasi o le tapoleni agai atu i le taualuga ma faapipii i luga. Ia fetaomi le pepa mai le ogatotonu i le pito i luga ma lalo. E fautuaina le faʻaaogaina o le rag poʻo le faʻaseʻe. E mafai ona tatou aveese to toefa o kesi.
  3. Tamoʻe ma rotsettes ua faʻamaufaʻailogaina i luga, ae vave ona tipi.

Tusitusiga i luga o le autu: Fuafuaina tatau o le umukuka: fesoasoani ma aitia

I lalo o le Windows ma luga o le faitotoʻa, o le pepa puipui o loʻo faapipiiina pe a uma le tasi-fasi pepa faʻapipiʻi. Leai se mea e faʻaaoga ai le vevela. E mauaina se suavai e tumau ma alu i tua atu o pito, o le valea foliga o le tapoleni.

Afai o loʻo faʻavasega oe pe faʻafefea ona faʻapipiʻi le pepa puipui i luga o le vali, e mafai ona e faʻaopopo lau poto i faʻataʻitaʻiga. Ina ua maeʻa galuega uma ma le nafa ma le saʻo, e mafai ona e mauaina le iʻuga o le a fiafia ia te oe ma tagata o lou aiga mo le tele o tausaga.

Faitau atili