Labearein Shiplim Schem: Mai le lalagaina o ata i se fusiua

Anonim

O le pito sili ona taua o le paso, pupuni ma tamai fana, na fusifusia le ola o tagatanuu. Talu ai nei, na o loʻo iai lava i soʻo se atunuʻu, poʻo ni taulaiga gataaifo, nei o se teuteu fale tumaoti ma fale mananaia. Ioe, o le ata ma latou e mauaina seisi uiga, o le potu e faapitoa.

Labearein Shiplim Schem: Mai le lalagaina o ata i se fusiua

Polokalame o le sugy payrequns.

O lenei ituaiga ie mamaʻi e ese lona tulaga i lona fuafuaga, latou te faigata tele ona le filifilia, ae ua tapa foʻi.

O le autu autu i le Foafoaga o le filifilia o le fua ma mulimuli saʻo i faʻatonuga (o le mea sili ona faʻaletonu mai le tele o le tele o le vaega o le a faʻaleagaina le poloketi).

Aʻo le i amataina ona galue, aʻoaʻo ituaiga o faʻataʻitaʻiga.

Labearein Shiplim Schem: Mai le lalagaina o ata i se fusiua

Faamalama mamanu ma Skyrequin.

O le talaʻaga o le atinaʻeina o teuteuga teuteu i luga o pupuni e le tulaʻi pea, i le tatou taimi faʻatasi:

  1. Na faaumatia elemene ma le tuaoi po o le pia.
  2. Faafanua-foliga pupuni.
  3. Ie puipui ie puipui.
  4. Tautupu.
  5. Ma zabo.
  6. Ma fafie (lamolemole pe liligiina).
  7. Ma lipine, pili.

E fautuaina le faia o tamai mamoemaquns mai le mamafa mamafa - o le a latou vaʻai i le voluma. E masani ona pupuni ma le suti mai ia i latou mai le tasi mea. A o le i alu i le faʻagasologa fuafuaina, matou te lisiina ituaiga o ata:

  1. Uiliteu. I lea tulaga, o fogao uma o le ata o loo tilotilo i le tasi itu.
  2. Counter. Ua tufatufaina o faʻataʻotoina i le lautele, faʻasino i le tasi ma le isi.
  3. Ipu. O le fogafale i le tasi i le isi i tua.

Polokalame o le suʻivalea o le valevale: faia le mamanu ma faia le fuafuaina o mea

Labearein Shiplim Schem: Mai le lalagaina o ata i se fusiua

Laulau o tisu ata.

Ia tutoʻatasi le faia o se tamai mamoe, o le ae manaʻomia:

  1. Le ie.
  2. Tagata suʻisuʻi
  3. Laina.
  4. Ponesi po o le penitala.
  5. Faapipii (tolopole ma ma le fringe).
  6. Le pepa sipuni (i luga o le ata).
  7. Pine.
  8. Pepa mo le mamanu.
  9. Faaopoopo ie mo Kant.
  10. Filo.
  11. Uʻamea.

Mau i luga o le autu: Faʻafefea ona teuteu le taualuga ma ou lava lima: stucco, vali, ata puipui

Muamua e te manaʻomia e fuafua ma tuʻu le ie. Mafaufau i le faʻataʻitaʻiga o pupuni ma le laʻei. I luga o le tipi tipi, maka le ogatotonu, o le ata ua faia i le taimi e tasi i luga o vaega e lua, fai le lautele o le afu o le arbratrary, faailoga le mamao, e tatau ona tutusa. O le numera o ata o le tele, o lona uiga, i vaega o le suauu e tutusa.

Labearein Shiplim Schem: Mai le lalagaina o ata i se fusiua

Masalo o le tamai mamoequins mai le mamafa o tisu foliga i le tino.

Uma le tele o le a amanaia le tele o le cornice. Mo se faʻataʻitaʻiga, o le mamao o le ofe o le 3.4 m, o le fogota o le 0.07 m loloto. O lea e tatau ona e vaʻai i le 8.00 m tissue, o le tele o lauʻeleʻele, o le sili atu le tipi. Ina ia fuafua le aofaʻi o mea e te manaʻomia mai le aofaʻi o le umi, ave le umi o o loʻo iai nei o loʻo iai (mo se faʻataʻitaʻiga, 8.00-3,4 = 4.4 = 4.6). E le galo foi ina ia aua neʻi e tuua le 4 cm i le chandence (4,60-0.04 = 4. 4.56 M, e tusa o le poʻo le a o ai o le).

Ina ia iloa le numera o pepa puipui, vaevae le ie i le loloto o le tasi elemene (i le matou mataupu 4.56 / 0.07 = 65 p4s. Ina ua uma ona faataamilo, o le loloto o le a fetuunai, o lenei ua vaevaeina le ie i le numera o Papeta, matou te maua ai le 7.1 cm. O le a le faigofie o le vanimonimo. leai.

Sili atu le suisui o le tamai mamoe. Faaauau le faailoga o le mamao i le va o le faleese. E lua taimi e itiiti ifo nai lo le numera o le fale puipui. Afai o iai o ia 64 o latou, ona faʻasaʻo lea o le 32. faʻalelei le falemata ma pupuni ai. O le suʻi o le Unideal Gikerquins - O le faʻagasologa e faigofie, e mafai lava ona e faia atoa e aunoa ma le faʻatupuina.

Fausiaina tamaikaquins ma le lalagaina o le lalagaina

Labearein Shiplim Schem: Mai le lalagaina o ata i se fusiua

Polokalame o payrequins ma se togitogiga.

Mo se sili atu faigofie fuafuaina o le tamai mamoe o le lalagaina o le lalagaina o le sitaila, faaaoga le laulau i lalo. Mafaufau i le faiga o Algorithm i luga o le faʻataʻitaʻiga. Mafaufau o ia i matou se fasi ie i le 800 cm, tatou te vaai ai i le fitu o manoa, o le koluma lona tolu (T = 800). Faapea o le umi o a oa ma le lautele o le pupuni o le 300 cm, lea o le mea lea a le i = laina filn, Matou te fuafuaina le faʻaaogaina o le aufana e tusa ai ma le formula n = T / Y (o le koluma muamua, le laina fitu), matou te maua n = 2.67.

Mataupu i luga o le autu: crafts mai fualaau faisua ma fualaau aina ma o latou lava lima (31 ata)

Sosoo ai, faʻaalia le lautele o le pito i lalo o le pito i luga, vaʻai le fitu manoa (o loʻo e faʻataʻitaʻia ai le laina filifilia) o le laina ono, tatou te maua e = 1.5. Seti le lautele o le punou o le itu o le itu i lalo o le piad. Vaʻai le vaega fitu o le maka maualuga o le faʻailoga, maua f = 8. O le lautele o le aufana e maua tutusa ma le 8 cm (lea o le "a" valu koluma, le lona fitu laina). E oʻo mai le mamao mai le amataga o le aufana muamua i le pito o pupuni o le sefulutasi pou, o le laina lona fitu. O le fautuaga fautuaina e mai le 8 cm.

Ona e tatau lea ona e filifili i le numera o Bunk Grelds. O loʻo matou vaʻai i le laulau, i le matou mataupu, o le laina fitu lava lea, ae o loʻo i ai le sefulu koluma, k = 29. O le metotia o le filifilia e maua ai le numera o aufana, o le iʻuga, o le eseesega, o le eseʻesega i le va o le numera o loʻo i ai i le numera o le pissue ma le sefululima koluma.

O le isi poloka o gaioiga:

  1. "B" o le va i le va o aufana. Aotelega numera 9 (mo a tatou faʻataʻitaʻiga, tatou te vaʻai ai i le laina 7). B = 1.7.
  2. "C" o le mamao mai le pito i le aufana muamua. Numera numera 12 (i le matou mataupu - 10.2).
  3. "L" o le lautele o pupuni ma itu i lalo o le puipui. Numera numera 4 (matou te maua le 828 cm).
  4. "M" - O se sui mo le aufana. Koluma numera 3 (786 cm).
  5. Siaki le tele. Koluma numera 15. P = t-m, ua matou maua (luga o le laina Nu.3) p = 14 cm. Aua O le iʻuga o le numera e le o iai se mea le lelei, o le numera o aufana na pikiina ua tatou saʻo.

Suʻi o tamaʻi tamaʻi mamoe, fatuina o se fusiua

Fausiaina se fusiua mo Skyrequin o se faigofie taua. I le nofoaga o le tipi, tusi se trapezum, o lona uiga tutusa o le uumi o le fusi pepe, o le lautele o isi lua. Faʻataʻitaʻiga, o itulagi o le lumanaʻi falelauasi e mafai ona 30 male 45 cm. O le tagata faʻaaloalo e filifilia taʻitoʻatasi, e tatau ona sili atu ile 20 pasene.

Mataupu i luga o le autu: Matu Mambundense mai ni ie e lua: Faʻafefea ona suʻi o se tamaʻi tamaʻi mamoe?

Filifiliga faigofie: elemene e aunoa ma ni auala

Labearein Shiplim Schem: Mai le lalagaina o ata i se fusiua

Lanu Landyrequin polokalama.

Ina ia fausia se faʻataʻitaʻiga e aunoa ma ni auala, o le ae manaʻomia:

  1. Mea.
  2. Lua pine i luga o le papupuni.
  3. Seti o mea tau mamanu.
  4. Lua viliina ata.

O le faʻamatalaga autu o lenei: O le Windows Mid Wilth + Gardin Musete X 2 + O le loloto o le tamai mamoe - o le lautele o mea manaʻomia ua mauaina. Faʻatonuga: Muamua, ua vavaeina ai le ie ma le le ogalaau, e tutusa lava a latou fuaitau. Sili ona lelei ma le 3 cm. Fesootai elemene ma se manaia tisu kulimi.

Faʻapipiʻiina o loʻo faia i le ono sitepu:

  1. Nonoa le ogatotonu o le ogatotonu.
  2. Lolomi elemene i le tolauapiga PIN.
  3. Tufatufa atu mataupu e tusa ma ie puipui, ma a le uma lava pipitonu i luga o le pu i luga o le pa puipui, o le Mauga e tatau ona latalata i le puipui.
  4. O le ie o le a tautau mai le togalaau. Aoina ma pine vailaau.
  5. Saogalemu pepa i luga o pine.
  6. Aveesea le pine tutotonu, teuina le ie i lenei nofoaga ua uma ona teuteu ai se kilipa teuteu.

Lamrequins o se lauiloa faʻailoga fofo, o nei elemene e talafeagai i totonu o le toetoe lava o soʻo se sitaili. Fuafua i lau mafaufauga, o iai nei ie ma mea e maua ai, e mafai ona e fausiaina se foliga ese o le faamalama. O latou fetufaʻaʻi e le manaʻomia ni mea tetele ma le tumau.

Faitau atili