Faʻafefea ona fai le faʻataʻavale i luga o pupuni mai le tuli saʻo: faʻatonuga

Anonim

O le faʻavasegaina o le ie puipui o le faʻaseʻe o se uafu o loʻo i ai se ie puipui. Ie puipui e mafai ona afaina ai le atoatoa totonu i tuʻutuʻuga o lona sitaili, o lea e tatau ona i ai le latou manatu atoa. E tatau ona teuteuina Windows ma pupuni i ie puipui e manaia le ata e mafai ona ofuina ma o latou lava lima i auala eseese. Sa le fesoʻotaʻi ma pupuni ma le lauʻeleʻele ma le faʻaaogaina o le tele o taumafaiga ma tinoitupe. O foliga o pupuni na i ai le fiafia, e le gata o le matagofie, o le oloa lava ia e matua talafeagai lava i lona faaaogaina. Ina ia faasaʻoina pupuni e fausia ai galu matagofie, ua le toe i ai pe a fai o loʻo teuteuina le ata.

Faʻafefea ona fai le faʻataʻavale i luga o pupuni mai le tuli saʻo: faʻatonuga

O le faigofie o le faʻaaogaina o pupuni ma fafie i le mea moni latou te le manaʻomia le toe malosi o taimi taʻitasi, o le matagofie o galu ua maeʻa.

Grelds Faʻaiʻu atu le pupuni faʻapitoa o se mamanu faʻapitoa, ona e tele naua ituaiga eseese o faletino o fogafanua.

Afai e te manaʻo e faʻapipiʻi se tasi-falelotu e tatau ona i ai se isi itu. A iai se ituaiga ata o ata puipui, o le a tatou taamilo agai i le tasi ma le isi. O le aufana o le fogafale o le itu pito i tua o le tapoleni ma le fogafale o le auala e fausia ai le lagona o le "aufana" na fausia pe a fesuiai mai le ata.

Faʻafefea ona fai le lauʻeleʻele i luga o pupuni saʻo: faʻatonuga

Faia le Fono Aoao i luga o pupuni e mafai ai i se lua metotia:

  1. Lima.
  2. Faʻaaogaina le lipine.

Faʻafefea ona fai le faʻataʻavale i luga o pupuni mai le tuli saʻo: faʻatonuga

Fuaina o le umi ma le maualuga o pupuni.

A o le i faʻatauina se ie, e tatau ona e fuafua le manaʻomia o le tele o mea e fai ai pupuni ma le puipui. Mo se faʻataʻitaʻiga, ma se faʻamalama lautele o le 3 mita, ma le maualuga o le tusa o le 2 mita, 5 Setisi, e mafai ona saunia mo le tele o le loloto o le puipui, lea o loʻo avea ma 5 sene. O lenei tulaga, o le fua uma o le a ese mai le tasi ma le isi i se isi itu, lea e 5 seneteves. Mo ie pupuni, tulle o le a manaʻomia i le tele, lea e aofia ai lua uumi o o eaves, lea e manaʻomia e faʻaopopo ai le 4 cm i autafa o itu i autafa i autafa o itu i autafa i autafa o itu i autafa. E le tatau ona sosolo, ina ia lea e manaʻomia e faʻaopoopo i le 10-15 tausaga faʻatekinometers, ina ia mafai ona e faʻagaioi lelei e faʻagaioi ai le ie puipui i luga o le pupuni i luga o le au voven O le gaosiga o le pito i luga o le pito i luga e tatau ona e tatau ona lala ese le fofoga o le pupuni mo le 17 TAE TAALOGA. Faatasi ai ma le maualuga o le Windows o 2.5 mita, o le umi o le 3 mita ma sili atu ave o le ata, o le a le 34 cm. Ina ia mafai ai le 227, e manaʻomia Faʻatau 6.6 mita o le tisu e lautele, ma i le maualuga o le 2.5 m.

Mataupu i luga o le autu: Taualuga Rafters: Fuaitau, cactation rutters

Faʻagaioia o pupuni pupuni mai le telle faia oe lava

Faʻafefea ona fai le faʻataʻavale i luga o pupuni mai le tuli saʻo: faʻatonuga

Polokalama o faia o puipui i luga o ie pupuni.

Ina ia taulimaina le pito i lalo o le tulle, e masani ona faʻaaoga se malae o loʻo iai, e le manaʻomia le sbress, a o leai se mea e manaʻomia ai le siʻitia o le punou. O le liliu i le vaega lona lua o le suisui o pupuni o pupuni i le fale ie, o a latou pito e tatau ona fetuʻunaʻi ma faʻagaioia ina ia avea le faʻailoga. Mo le gaosiga o fusi, o se suisui masini ua faʻaaogaina, ma o le lautele o le faʻailoga e alu ai ma le 2 sene tulaga. Talu ai o le tulle o se mea manifinifi ma vaivai mea, ona ou faia lea o le gaosia o ie, e tatau ona togafitia. O le vaega lona tolu o le suisui o loʻo fesoʻotaʻi ma le siakiina o le tausisia o le maualuga maualuga maualuga mo le pupuni, lea e tatau ona faʻapipiʻiina ma le tele o le umi o le tisu. O le fuaina o le umi o le umi, tipi ese uma le tele o le scois. Fuaina 1 cm mai le pito i luga o le ie, tusi se laina ma le paoa. E tatau ona alu tutusa i le pito i luga. I luga o le laina e tatau ona tuu strokes e tatau ona pasi uma 5 cm.

Ina ua faatoa mavae lena, ua amata ona latou paʻu talu tutu i luga i le fofoga, tauemuga i le tasi i le isi. Faia o le saʻili o loʻo manaʻomia o EAves, i lenei faʻataʻitaʻiga o le 310 CM, e tatau ona amata i le iʻuga o le isi pito. Faleiʻele ma o latou lava lima e tatau ona faʻamamaluina i luga o le tagata typeckriter ina ua maeʻa.

O le lona fa Vaega e fesoʻotaʻi ma le tatalaina o le fusi mo pupuni mai tuli ma lona fetuu. E tatau ona tapunia le pito i luga o le faamauga o le faamautu. O le a ave ese le ie mo le 17 CM lautele, ma le umi o le 310 cm. I le tele o le laupapa umi, e tatau ona e faʻaopopo le 4 cm i le punou. I le umi atoa o le laupapa, e manaʻomia le faia o le faʻailoga i le mamao o le 3, 4, 5 cm. Ina ua e punou uma pito i le ogatotonu o le laupapa, ma mai le tasi - I le 5 cm, ua faʻamalosia e le uʻamea pa, o le mea lea na te toe tata ai ma latou toe sasaina. O le ie puipui o le ribbon e suʻi ai i le pito i luga. A uma lena, o le pa e tolopoina i le yoy. O Tulle e tatau ona faʻaofi i totonu o le laupapa, nofoia le ie, ona faʻamamaluina lea i nofoaga e lua, o le puʻeina o le faʻailoga o le lipine.

Mataupu i luga o le autu: O le aia tatau i luga o meaafale i totonu o le potumoe: filifiliga autu

Faitau atili