Manatu fiafia o se lavelave lavelave solo solo

Anonim

Manatu fiafia o se lavelave lavelave solo solo

Talofa, uo pele!

O le tele o a matou blog ua uma ona tele ni solo e fesoʻotaʻi ma le faʻaʻaisa - mai le faigofie lapotopoto i le masani ai ma le muamua. Ma o lenei ou te taumafai e suʻe se mea fou mo oe, manaia cluchet solosolo.

Lenei o se tasi o nei mea manaia manatu: o le auro-enaena-lanu moani o se tulaga le masani ai foliga tusa ma ova.

Sa ou tosina mai e le gata i le manaia polokalame o samani ma le papa, ae o lona lanu foi. E ui lava o paʻepaʻe paʻepaʻe, ou te alofa lava, ae o le lanu na atili ai ona ou manaʻo iai i le taimi nei. Afai e te manatua, ua amata nei ona ia togi se mea na osofaia ai le totini uila - piniki.

O lenei ou te i ai i totonu pe a maeʻa ona toe faʻaleleia tele le enaena, atonu, na avea atili ai ma le vaʻai i mea i lenei lanu mafanafana, latou te faia i le fale lagona le mafanafana ma le filemu. Ma pe a uma uma, lanu auro o le lanu o le tautoulu.

Manaia le crochet topkin auro enaena enaena

O le solosolo e manaia, ae faigata tele, ae o le a faigofie faigofie ona taulimaina polofesa ia te ia. O le a ou avatua nai suʻesuʻega, ae mafai ona sese. Afai e iai se tasi o manatu, pe a fai e te manatu e tatau ona e nonoa ese, faamolemole tusi.

Faʻafefea ona faʻaʻoti

Manatu fiafia o se lavelave lavelave solo solo

Muamua lapy eseese 4 lio.

Pe a aveʻesea mea uma o loʻo taʻoto faʻatasi, o le pa ma se faʻapipiʻi (i luga o le ata lea o lenei laina o lanu piniki lanu) faia ai se fesoʻotaʻiga ma le tasi ma le isi.

Ona kolosi le "vai" (vaega o le lanu meamata lanu) i le va o lio: tolu pito i luga ma le tolu soloto. Vaega uma e tatau ona pupuni ese. Ma o le a sou manatu?

O le isi laina (tofia i le lanu uliuli) lapotopoto faataamilo i le solo atoa. Mai le itu pito - o koluma ma Namud ma VI i le va oi ai, i luga aʻe o fuaiupu - i luga aʻe o fuaiupu - savali mai le VP VPIONI AEESE.

Mataupu i luga o le autu: uaea oloa e faia ia te oe lava mo tagata amata ma ata ata

Matou te fusifusia le solosolo ma se crochet i le isi itu (C1n mai le faaiuga ma faitau lava i luga o patch). I luga o le avanoa o le lanu piniki lanu.

Toe, lalagaina le "Whist" - lua pito i luga ma lalo.

Ma o le lua mulimuli o le lua na toe lalagaina i le solo atoa.

Manatu fiafia o se lavelave lavelave solo solo

O se mea manaia lea tele o le gogoti. Se polokalame faigata pe a maeʻa le suʻesuʻega o le a faʻatino i le a le gata o polofesa, ou te faʻatagaina.

A maeʻa se lua-vaiaso le malulu malulu, na toe foʻi mai le taumafanafana! Ma i lona mulimuli, mulimuli ane, o le leo i laʻu komepiuta (sa leai se tasi ma le afa masina), o lea ou te manaʻo e te fiafia ai ia te aʻu.

Fiafia lagona ma le mafanafana oomn!

Vaʻai atu i isi mea manaia i le faʻasolo atu,

  • Oval tofakiina "moli" ma se polokalame ma le faʻamatalaga
  • Matagofie sikuea fapkin slagment ma fugalaau
  • Lua-lanu brochet solo solo
  • Manaia solo i totonu o le suauu metotia ma le tele o fugalaau
  • Lalagaina o se Iapani napkin crosskit mai mama

Faitau atili