O le a le ie pupuni e tautau ai i le potumoe: o tulafono o filifiliga ma aga masani

Anonim

E toaitiiti o tagata o ona po e mate mai e tusa lava o matou auga o tagata anamua oe na nonofo i le ua latou faʻaaogaina le ie ina ia tapunia ai le latou fale mai le malulu. I na aso, o tupe faʻaalu a manu na faʻaaogaina mo nei faʻamoemoe. O aso nei gaosi oloa e maua ai se tele o le tele o mea teuteu e fausia ai se fale mautotogi. Na ofoina atu i laua i tagata le tagomea le aumea na pasia le tele o seneturi-matutua o atinae ma na mitiia uma uiga masani o tausaga ua mavae.

O le a le ie pupuni e tautau ai i le potumoe: o tulafono o filifiliga ma aga masani

Mo soʻo se tasi, o le apu mulimuli mulimuli mo lona maeʻa o pupuni. Latou te le na o foliga matagofie, ae o le a fesoasoani ia te oe e puipuia le nofoaga mai le susulu malamalama o le la.

Mafaufau pe o a ie pupuni e tautau i le potumoe, o le tele o ana onapo nei ona o le le mautonu. Ma e te ofo, aua o ituaiga uma o oloa, lea e mafai ona faʻatauina i totonu o le faleoloa i le aso, ma paui o se faʻapitoa. Lenei Iapani, ma Farani, ma Median, ma Casetrian, ma ufiufi ie puipui, ma ie puipui, ma pupuni, ma sili atu.

Ma e sili ona taua, o le a le ituaiga pupuni e te filifilia, latou te filifilia tele le totonugalemu ma faia se potu moe ma muamua.

Ae i lea lava taimi e manaʻomia le mataituina o se tasi tulafono faʻavae: O le lanu o pupuni e tatau ona tuʻufaʻatasia ma le potu i totonu ia e faʻatino ai le potumoe.

Fautuaga mo le Filifiliga o Puipuiga

Mafaufau i le fesili o ni ie pupuni e filifili ai mo le potumoe, E talafeagai le mafaufau loloto i fautuaga nei:

O le a le ie pupuni e tautau ai i le potumoe: o tulafono o filifiliga ma aga masani

O le ie mo pupuni e tatau ona mafiafia ma sili o fetaui ma totonu.

  1. O le ie a le ie puipui e tatau ona faʻaleagaina, lea o le a le faʻatagaina ai le la e ola ai i le potu ma faʻalavelave ai ile moe. I le taimi lava lea, e tatau ona "manava lelei" ma pasi le ea.
  2. Afai o le potu faʻamalama e sau i luga o se auala malosi, e tatau ona e faʻaogaina ni tisu i le leo o uiga. O se mea teuteu lelei ma mamafa, pei o se taʻavale poʻo le velvet. I le tuʻufaʻatasiga ma le tisu, e fautuaina le faʻaaogaina o le ea o le ea poʻo le okeni.
  3. O pupuni e tatau ona tuʻufaʻatasia ma le lanu ma le sitaili fofo o loʻo ufitia i luga o le moega. E manaʻomia foʻi le ie lino e tuʻufaʻatasia foi e tuʻu faʻatasi ma valivali.
  4. A o le mea na tupu, e iai le pailaʻi i totonu o le potumoe, o le le pupuni vaʻaia e tatau ona faʻalavelave i ai le faitotoʻa pale. Lenei o le sili ona talafeagai o le a vaʻai i le tauaso faʻamalosi, faʻataʻamilomilo ie pupuni poʻo le Iapani papalagi.
  5. Afai e te manaʻo e taʻu o le pupuni i le sitaili i le sitaili, e sili atu le faʻaaogaina o pupuni mai mea faʻalenatura: BAMBoo, cane, etc.
  6. Mo le potu moe a le potu e matagofie, ae o pupuni ma ato tupe e mafai ona talafeagai, e mafai ona malu ma faigata.

Mataupu i luga o le autu: Manatu mo le aumea mai le tautoulu lanu (56 ata)

Faʻafefea ona filifili se lanu lanu e pupuni ai le potu mo le potumoe?

O le a le ie pupuni e tautau ai i le potumoe: o tulafono o filifiliga ma aga masani

Lanumeamata lanumeamata ma faʻalauiloa se moe lelei.

Ua oʻo mai lava le taimi e faʻamatala ai le mea taua e uiga i tulafono mo le filifilia o se lanu mo pupuni. Afai tatou te talanoa e uiga i le potumoe, ona matua taua lea: E le tatau ona matua ese pe, i le le tusa, ma le faanoanoa. Tagata taʻitasi pe a filifilia se ie puipui i totonu o le potumoe i totonu o le potumoe e tatau ona amanaia e le gata i lona lanu vaisu, ae faʻapea foi ma le malosi o le psyche.

O lea, lanu paʻepaʻe e atoatoa mo tamaʻi potu. E faʻaalia ai le avanoa, faia le potu malamalama ma malamalama, ae o le taimi nei, e mafai ona mafua ai le faʻanoanoa ma le popole. Tuuina atu lea, tagata atamamai fautuaina tuʻufaʻatasia paʻepaʻe ma isi not-latch tones: paʻepaʻe ma piniki, paʻepaʻe ma lanumoana, etc.

O tagata e lagona le le lava o le mafanafana e mafai ona faʻatulaga se potumoe mafanafana mumu mumu-enaena tama, o lona uiga o le pupuni e tatau ona faʻamafanafanaina iinei. O ie puipui o moli o le a faia se potu moe o le la ma le fiafia. O se lanu faapena e talafeagai tele mo le potumoe, o faamalama o le alu i le itu, leai se la susulu.

E te miti e uiga i malologa ma le filemu? Filifili green: veleveti le a faatumulia ai ata tifaga green le potu i le mafanafana ma le toafimalie, ma tones lanu moana, i le ese, faatupuina coolness ma detachment. O tagata e masani ona pa'ū i le faʻanoanoa o lanu samasama, faʻatulaʻi le lagona ma faʻamalosia le malosi o le Agaga. I se faʻaopopoga, o le pupuni o lanu samasama o le a fetaui lelei i totonu o potu o le fanau.

Faiga masani i le filifiliga o pupuni mo le potumoe

O le a le ie pupuni e tautau ai i le potumoe: o tulafono o filifiliga ma aga masani

E tafao faamasani, o le tumutumu o lauiloa lauiloa ie pupuni.

Afai tatou te talanoa e uiga i faiga masani o le potumoe o le potumoe, e manaʻomia le faʻalogo tele i le lanu o le lanu o le lelei o le ie. Na fautuaina e tagata mamanuina mamanu le faaaogaina o ie mama ma tala faatino, oi latou oe faigofie ona aveese, afifi ma tau toe laa.

Tusitusiga i luga o le autu: faitotoʻa faitotoʻa zebrano i totonu: ata, tuʻufaʻatasiga o lanu

I le taimi lava e tasi, latou te le faʻaesea, aua le pona, aua neʻi leiloa a latou faʻaaliga muamua. Ma, o puipui toso mai sili sili ona lelei ma le cotton e fetaui ma le vaega atoa.

Foliga foliga ma mamanu - cell, streen, taumatau geometric spepes i lanu viole, efuefu, malamalama lanumoana, malamalama ma lanu enaena. E le gata i lea, o pupuni mai le "chedy" ie o le a talafeagai i totonu o ni matata, mai le mea ma le ie ma ufiufi. O le mea muamua, e pei lava o taimi uma, o le aupulepupuni tusitusi.

A iai sau sifi i lau faʻataʻitaʻiga ia te oe, filifili le tasi-faʻamalama pupuni na faia o le fusuʻaga pito i luga o le barsi, teuteuina ma le pulupulu ma lipine appliqués.

Afai o oe o se tagata alofa o le au maimoa, o le ae tofoina le muamua tamai mamoe o le ma ata mai moli malamalama. Taumafai e tautau ia pupuni ina ia mafai ai ona latou talia le lagona ma o le a le naʻo oe e le o oe, ae o tagata uma o lou aiga.

Faitau atili