Faalauiloa fuafuaga

Anonim

Faalauiloa fuafuaga

O le vaega lavelave "faʻalauiloaina o faiga faigata" Matou te valaau i masini ma elemene e aofia ai le tioata, faʻatagaina e faʻateleina ai le malamalama o le saogalemu o le vevela.

I se isi faaupuga, matou te valaau o faamalama, faitotoʻa, veratas, o loʻo fausia ai nei vailaʻau, ma isi elemene e faʻaaoga i le fausiaina o le fale.

I le taimi lava e tasi, o le filifiliga o faʻatoʻilalo o tulaga faigata e tele lava mo oe e ave ai le filifiliga saʻo mo i matou lava.

Ituaiga o Gressworks

Afai e te foliga lautele, e mafai ona vaevaeina uma tagata solitulafono i ni vaega tetele lua:

  • totonu;
  • fafo.

O fausaga i totonu e vavaeeseina e le fale lava ia i luga o potu eseese ma sone. O lona uiga, o loo faʻaogaina i luga o le igoa, i totonu o le fale. O nei mafai ona avea pupuni (latou, e le mafai ona faʻaaogaina i le fale lauiloa e lua, ae le gata i faitotoʻa o le fale tifaga, ae le gata i faitotoʻa), Sorged Sounter ma isi filifiliga.

Faalauiloa fuafuaga

Vaʻaiga mai fafo o loʻo faʻaogaina e vavae ese ai le fale mai le auala. E aofia ai le tutusa o le faʻamalama, faitotoʻa faitotoʻa, Verandas, faleoloa faamalama, Translucent Concess ma isi elemene.

I lena lava taimi, afai e te manaʻo i elemene e masani ona faʻatoʻiai ma le tasi ma le isi, ma puipui ma tiute ua taʻua ia i latou, e taua le malamalama i ai le tekonolosi i le tekonolosi.

Mo le tele o vaega, o filifiliga le masani ai mo le le alualu i luma o faʻavae e le faʻaaogaina i le faʻamasinoga tumaʻoti. Seʻi oʻo mai lenei mea, tatou te maua i ai. Faafetai lava, le tele o fale o le ofisa ma nofoaga faʻatau fale, pe faʻala masani ai.

Peitai, o le tioata laucumage ua atili ai ona matou faaaoga i fale. E taua le iloa ona filifili le mea saʻo mo le oloa, ma o latou eseese.

Auala e Filifiliina ai se Mea mo Trantunt Fusi

O le filifiliga o mea i tulaga taʻitasi o loʻo taʻitoʻatasi. O lona uiga e le mafai ona faia ni filifiliga se lua ma e masani lava ona faʻatautaia i tulaga eseʻese. O le mea lea, o le filifiliga o mea e tatau ona faalatalata atu ma le tapulaʻa sili ona masani ina ia o le lumanaʻi e le fetaiai ai i le le fiafia e ofo ai.

Mataupu i luga o le autu: o lona uiga mo le fufuluina o fola

O lea, o filifiliga filifiliga ole faʻamoemoeina o le mea moni, muamua o mea uma lava, mai tuʻu tonu mo nisi tulaga e faʻaleleia atili ai. E le gata i lea, ae e te leʻi faia se faʻaiuga, e aoga le iloiloina o manaʻoga o loʻo tuʻuina atu i le maeʻa oloa. E i ai mea manaʻomia tele.

  • O le a le lelei o le ata o le a faamisi le moli (faasaʻoloto le malamalama, puipuia gaioiga mai se mata ese poʻo se filifiliga sili ona manino).
  • Pe o le potu e manaʻomia e puipuia mai le tui o le unitraviolet, poʻo le sili atu o le maualuga o le la o le la o le la o le la ma le ultraviolele ua lelei.
  • O le a le mafuaʻaga o le mamanu: Puipuiga mai le matagi, timuga ma le kiona (vine poʻo le papoi), pe sili atu le tausiga o le vevela (mo se faʻataʻitaʻiga, i totonu o le fale o le susu).
  • Maʻoga talafeagai aʻafiaga o le teteʻe atu o le tusi tuʻuina atu ma ona nofoaga leaga o leoleoga.
  • O le a le avega o le a suʻea le taimi e faʻaaoga ai pe a uma ona faʻapipiʻiina.
  • O le a le paketi na e tuʻu ai i luga o le faʻatau ma faʻapipiʻiina o le faʻatauvaʻa.

Faalauiloa fuafuaga

E pei ona e vaʻai, mo le manuia o le filifiliga o le ata, e tatau lava ona iloa e le tagata poto le mea sili i ai, o a tuutuuga o le mea e te faʻaaogaina ai. A leai, o le faʻatau o le a tuʻuina i luga i luga o le matagi, ma e te le mauaina se manaʻomia se manaʻomia.

A e filifilia tutoʻatasi mea, faʻatusa mo le fausiaina o se fale feʻaʻai poʻo se togalaʻau ole tamaʻi taeao, ona feutagai lea ma se fomaʻi. O mea faitino i lenei tulaga o le a faʻalagolago i le lelei ma le lelei o le fausiaina.

I le ala, o le filifiliga o mea i lenei aso e matua tele. E faʻamumu le manaʻoga e faʻaaoga o le faʻavae o laupepa masani e le o ni meatotino e ono manaʻomia i se tulaga faapitoa.

Seisi faʻaopoopo e tuʻuina atu ai se apili i se faʻapitoa faʻapitoa ma faʻapipiʻiina o faʻamatalaga faʻapitoa o le mafai ona filifili mai le tele o mea. O se tulafono, i totonu o kamupani ia e mafai ona latou ofoina mai uma: mai ni tioata faʻapitoa, i ni tioata faʻapitoa, o lea na maua le mea e manaʻomia.

E mafai ona e okaina se poloketi o le faʻauigaina o faʻataʻitaʻiga o tagata tomai faʻapitoa i le https://glassphaett.ru. Lea e mafai ona e faamasani ma le maeʻa o galuega faʻaumaina a le kamupani ma le tau o Tautua mo ituaiga eseese o glazing.

Mataupu i luga o le autu: Lagers mo le fola: o le tele o le pa ma se mamao i le va o le lags, le laulau ma le fola i totonu o le fale

Faitau atili