Faapipiiina o potu o potu o potu o le lua-itu (vitio)

Anonim

A o le i faʻatuina ni faitotoʻa faitotoʻa o loʻo iai, o le a manaʻomia e maua o latou manatu. O le ata e mafai ona i ai le 2 mataupu faavae o faʻagaioiga - faʻalutaina ma feʻemoli foliga. O lenei mea na gaosia e se ituaiga tioata, laʻau, Alumininum, MDF.

Faapipiiina o potu o potu o potu o le lua-itu (vitio)

O le Dired-Fualaau masini ata.

Galuega sauniuni

O le faʻapipiʻiina o faitotoʻa e lua-itu e amata i le tapenaina o le nofoaga o le faʻapipiʻiina o se fou mamanu. E tele auala e fai ai se faitotoa. A manaʻomia, e mafai ona faʻatau i totonu o le pepa ua maeʻa. O le lautele o le pusa e tutusa ma le lautele o le puipui. A faʻatau se matasele, e tatau ona e mafaufau e uiga i le auala e tatala ai faitotoʻa e lua itu.

O le mea muamua na lavea ai le fale tuai ma le fiafia. O le pusa e foaʻiina i le isi tulaga. Ina ia faia lenei mea, maosigo, samala, ma le tagata lava le fulufulu, roulette, tulaga, vaaia. Montava na tufaina le pusa. O le tatalaina ua lio o le sima. I nisi tulaga, o le a manaʻomia ona aveʻesea le gutu muamua.

Faʻapipiʻi le pusa e amata i lona faʻapotopotoga. O lenei mamanu o loʻo faʻaalia i le ituaiga o se faʻavaʻa mai le pa o ituaiga nei:

  1. P-foliga.
  2. Faatafafa.

Tekinolosi le aoaoina o Korona

Faapipiiina o potu o potu o potu o le lua-itu (vitio)

O le polokalame mo le laumua mo potu potu.

Ua fetuunai le pusa mo le tele o le autu mamanu. O le lautele e manaʻomia mo le faʻapipiʻiina o loʻo fuafuaina e ala i le faʻasologa o loʻo mulimuli mai:

Spr = 2 × (TDK + 3 + shdp) +4, lea:

  • SPR - o le lautele o le faitotoʻa (mm);
  • Tdk - o le mafiafia o le pusa faavae (mm);
  • Shdp - lautele o le faitotoʻa faitotoʻa (MM).

Fausia le pusa ua faia e tusa ai ma le ata o loʻo i lalo:

SWC = 2 × (Shll + 3) +4, lea:

  • SWC - Lototele lautele o le pusa (MM);
  • Sd: faitotoa totonu (MM).

Pusa pusa e tatau ona tipi ese i se tulimanu o le 45 °. O le faia lea o lenei, faʻaaoga le faʻatauvaʻa ma nifo laiti. Ona latou tipiina lea o mata i le itu saʻo o le faitotoʻa ma le ata muamua. Ua faapipiiina le mata i tipi. Afai e le faia e le Olded Los, ona le faia lea o le faaofiina.

O le Fono Aoao o lenei mamanu e amata i le faʻaaogaina o vaega o le tasi ma le isi e mimilo e le tusi ata. Muamua, o le a manaʻomia le faia o se pu ma se lapoa itiiti nai lo lena o le fasi elemene. E mafai lea ona taofia le faʻaseʻe pe a faia le faʻapipiʻiina o galuega.

Tusitusiga i luga o le autu: nofoaga palasitika faitotoa fofo

O le matasele faʻapipiʻi o loʻo faia i le isi tulaga. O lenei elemene e tatau ona i ai i le va o le pusa ma le faitotoʻa totonu. O le numera o matasi e faʻalagolago i le mamafa ma le tele o le faitotoʻa o le faitotoʻa. O mea fai mea totino e faia e le tagata fai mea fai mea faigaluega.

Faapipiiina o potu o potu o potu o le lua-itu (vitio)

Avanoa avanoa mo faitotoa eseese e lua.

O le faʻailoga e maua mai i luga, faia se faʻailoga mai le pito o le 25 cm. Mai le faʻaiuga o le faʻailoga, 50 cm lalo. Mai le pito i lalo o le fola, e tatau ona e fuaina le 25 cm luga (e iloa ai le nofoaga o le lona tolu matasele). Faitotoʻa faitotoʻa tuʻu i le pito. Afai e lamolemole se puleto, ona susunuina lea o le fasisaga o le fasisa o le a susunuina. O le le aoga vaega ua tipiina. Mo le nofoaga lelei o le matasele, o le a manaʻomia e fesoʻotaʻi ma leai se nofoaga faʻailoga. Malosi avega e mafai ona taʻitaʻiina ai Afai o loʻo fetaui uma vaega, ona faʻapipiʻiina lea o le faʻaaogaina i le faitotoʻa faitotoʻa ma fao. Latou tapulaʻa umi e tatau ona o 3.5 cm. E faapena foi ona o mai ma le faʻapipiʻi pusa.

Muamua faia le makaina mo le faʻapipiʻi faʻapipiʻi o matasina. Ona tago lea o le faitotoa i totonu o le pusa. O le kilia i le va o le faitotoʻa ma luga o le pa e tatau ona tutusa ma le sili atu ma le 4 mm. Ua tulia le faitotoa, ua motusia le togavie. O le mamanu ua faʻapipiʻi i tua ina ia lavea le matasele i le pusa talafeagai. Afai e tapunia e aunoa ma le matau, Ona faʻapipiʻi saʻo lea o le faʻapipiʻiina o le faitotoʻa o le itu i totonu.

Pusa ma tatalaina mamanu

Boultave Doors Pusa e mafai ona faʻapipiʻiina i le taimi e tasi ma le oloa autu. Muamua, o le lauʻeleʻele e puipuia i le pepa poʻo le scotch. Lenei o le a faʻatagaina i le lumanaʻi e vave ona faʻamamaina ai le fofoga o le foā. E tatau ona faʻapipiʻi le pusa i luga o le auala. Mo lenei faʻaaogaina o se fauina o le fatufatu poʻo le tulaga. Muamua, faʻaofi le fata ma le hinges ma le pito i luga o le koluse. Ona foia lea o elemene. Racks e tatau ona i luga.

O le fata lona lua o loʻo faʻapipiʻiina i se auala faʻapena. Afai o puipui o le fale o loʻo vili, o le a le manaʻomia e le pusa i le ufiufi. O le itu 2 o fata e viliina. O le poloka e tumau i le puipui ma le tagata lava ia. E mafai ona faʻapipiʻi se pusa i le amataga ma le paʻu paʻu. O le kelu e apalai i le laau. O loʻo faʻapipiʻi faʻatasi faʻatasi ma avanoa. I lalo o le Autu Autu, na fautuaina mea na fai e tuu ie puipui, ina ia aua le toe vale le faitotoa.

Tusitusiga i luga o le autu: Puipuiga mai le grid i le umukuka - fou i totonu o le totonu

Faʻapipiʻi potu faʻavaivai e amata i se mea lelei o le kali. Fai le faailoga ma le pu. E tutusa le tutusa ma lona mafiafia o le Riking.

Ina ia puipuia le foliga mai o se pito i tua, o le a manaʻomia ona e faia se pu i tulimanu.

O le ulaga e masani ona masani i luga o se iunite iunite. Ona tuu lea o le utupoto ma sikulu fao.

Fetuunaiga Fetuunaiga

Muamua faʻapipiʻi le faitotoʻa muamua. Afai e matua leaga lava, ona fiafia lea o ni seevae. Afai o le ata "Savali", o loʻo i lalo o le Hinge Flips e manaʻomia ona e tuʻuina ni tamaʻi kata. O se tala tali tutusa e faʻapipiʻi ma ua fetuunai le faitotoʻa lona lua. O le matasele o le a manaʻomia ona faʻamautu mautu. Ma afai e le faʻaleleia le nofoaga o le oloa e leʻi suia, e fautuaina i le va o le pito i lalo o le tatalaina ma faʻamatalaga o le pusa e momoli fasi laupapa.

Faapipiiina o le lua-manatu o potu inrom potu o loʻo aofia ai le faʻapipiʻiina o le ki ki. O lenei faiga e gaosia i luga o le mamafa. O le fale o le masini e faʻaaoga i le pito o le mamanu i le maualuga maualuga. O le filifiliga o le a faataamilo ai. Ona fai lea o ni togalaau. E tatau ona i ai le loloto o le loloto o le maota o le maota. O lona tino ua tuu i luga o le faitotoa. O le pa e tatau ona i luga o le tasi tulaga ma le vaalele o le iuga.

Mo ni nai aso (pe a maeʻa faʻapipiʻi), e le mafai ona faʻatinoina galuega, ia sao i se faʻaopoopoga i le maualuga o le taufaʻaleaga i totonu o le potu (ata puʻe o puipui (Prester). Ina ua maeʻa lenei vaitau, o faitotoʻa e lua e sauni mo le taotoga.

Faitau atili