Faʻafefea ona fai se tulaga toe faʻaleleia

Anonim

Faʻamalologa o laʻau na faia mai meaʻai eseese e matua lauiloa i le aso. O ia fausaga e mafai ona tuʻuina mai i drwall, palasitika, PVC ata. O lenei fuafuaga o le a nana ai soʻo se mea faʻaletonu ma faigofie ona faʻatino. Ina ia mafai ona faasusu le fale, ma masini moli moli o loʻo faʻaaogaina foi. Afai i taimi ua tuanaʻi le taualuga na o le lalagaina o le moli, i le aso e tele lava taimi e sili atu ai le faʻamamaina o le taualuga. O ia lape e mafai ona tufatufa atu i luga o le pito atoa. Ma le isi, ua latou auai i le migai o le potu ma faatino lenei mea i luga o le lelei.

Faʻafefea ona fai se tulaga toe faʻaleleia

O le togi o le moli o le taualuga e masani ona faʻaaogaina o se talaʻaga pito i tua o le potu.

Imuluga e faʻaaoga ai taua e mafai ona faia tutoʻatasi o loʻo tutoʻatasi, sili ona taua, mautu i nisi tulafono ma Ia amanaia faʻailoga. Fuafua i le mea e faia ai le taualuga, o foliga o lona faʻapipiʻi ua iloga.

O uiga autu o le mamanu o le ata o le malamalama elemene

Faʻafefea ona fai se tulaga toe faʻaleleia

O le mea e fai ai le moli.

Faʻatulagaina o se tamai moli uila e faʻapipiʻiina i le taofiga fausaga. O le iʻuga, o masini o le a iai i luga o le tulaga tutusa ma luga. E tele a latou tetele, e tatau ona latou faʻaaogaina lelei le laʻau, e moomia ona e faʻaogaina ni elemene. E taua tele le tuʻu i ai i le vaega.

O le fausaga o lamepa o loʻo fuafuaina mo le faʻapipiʻiina i luga o laupepa laupepa, e iai ni mea faʻapipiʻi o le vaipuna. O se fusi saoasaoa amata i se pu faʻapitoa saunia ma tuʻusaʻo mai. Ma ai, latou te matua talitonuina lava i luga o se laupepa laupepa. Ina ia mafai ona tapunia le avanoa i le va o le pu ma le faʻavae, o se mea faʻapitoa decraveves o loʻo faia i fafo. E eseʻese ituaiga ituaiga, lanu, lapoa, o lea e le faigata ai ona filifili le tasi lea e talafeagai talafeagai mo le totonu o le potu.

Mataupu oi luga o le autu: leai ni meafale ma au lava lima: leai se manogi

Taliaga faavae mo LaMa nofoaga

Faʻafefea ona fai se tulaga toe faʻaleleia

Filifiliga mo le nofoaga o moli auala.

Toeitiiti lava o mea uma o loʻo i ai se tamai moli vaega, lea e le sili atu i le 30 °. O le mea lea, e manaʻomia le i ai o fusipani i lea laina, e tatau ona maitauina se isi mamao i le va o latou.

  1. O masini moli e tatau ona fausia laina, a o le mamao i le va o latou e le tatau ona sili atu nai lo 1 m.
  2. I le laina i le va o elemene o moli, o le mamao e le tatau ona sili atu nai lo 1.5 m.
  3. Mai le puipui, e manaʻomia le solomuli e le silia i le 60 cm.

Ina ia faʻamalamalamaina le potu o le potu e pei o toniga, e fautuaina le faʻatulagaina o se mea vave i se taimi siaki.

O ia ituaiga faʻamanatu loloto e mafai ona faʻapipiʻiina i luga o elemene laupepa o puipui, meafale ma isi elemene elemene.

O le tele o ituaiga o mea faitino

I le fuafuaina tulaga e aoga le mafaufau i mea o le a faʻaaogaina masini mo le moli. Ina ia mafai ona filifilia le sili ona talafeagai filifiliga, e aoga e mafaufau loloto i nisi vala. Fuafua i le ituaiga o mamanu o le masini, e mafai ona vaevaeina i ni ituaiga se lua - swivel ma le le-liliu.

O lamepa e le o atagia ai amepa, e iloga i se faigofie faigofie faiga.

Faʻafefea ona fai se tulaga toe faʻaleleia

Ituaiga o Manatu.

I lea tulaga, latou faʻatuina i le tulaga e tasi, a o fefaʻasoaaʻi le malamalama o le malamalama i se tasi itu, ma e le mafai ona lafo i le isi itu.

Swivel masini e sili atu le faigata foliga o loʻo i ai i le sili atu o le tele o le taimi e faʻapipiʻi ai se auala mo le faʻapipiʻiina o se lamepa i luga o le moli laupapa. O le lelei o se lamepa o le mafai lea ona faʻatonutonu le tafe o le malamalama i le itu manaʻomia.

O le punavai o le malamalama e mafai ona avea ma ituaiga nei o lamepa:

  • Faigamalo i le anoanoai o le lamepa;
  • feutagaaiga i ituaiga;
  • luluina;
  • Filifiliga filifiliga.

Mai le tasi mea ua filifilia o le malamalama, o le aofaʻi o le malosi na faʻaaogaina, o le le totogiina o le le mafai ona faʻalagolago i ai. Ina ia mafai ona faʻatuina se moli masani, e tatau ona e faʻaogaina le pito i tua, o le maualuga lea e tele o le 12 cm. O lea, e tatau ona e iloiloina muamua. Pei ona taʻitaʻia ma le le mautonu o mea na mafua ai, e manaʻomia le vave tuʻu i lalo le tulaga mo le latou faʻapipiʻi. E aoga le matauina o le tau o ia lamepa o le a sili atu lona maualuga.

Mataupu i luga o le autu: Septic Tver: Faʻamatalaga, le lelei, le lelei iloiloga

O ituaiga taʻitasi e fai ma sui o se vaega tele, o le fea e mafai ai ona maua le filifiliga talafeagai e aumai ai tagata taʻitasi. Ae le i faʻatauina, e taua le aʻoaʻoina o mea mata uma a le faʻataʻitaʻiga o loʻo iai ma pe a maeʻa le filifiliga mulimuli.

Tuafa i tua: Fuafuaina tulaga ma sauniuni galuega

Faʻafefea ona fai se tulaga toe faʻaleleia

Duplex taualuga ma moli moli i le tino o le potu.

A maeʻa ona filifilia masini moli, ua e amata ona faʻamau ai ma latou. Afai o le pito i tuaa pito i tua o loʻo faia i o latou lava lima, e manaʻomia le amataina o lona tuʻuina atu i le tulaga o le taia o uamea-pylon-prelon-prelon Se manuia lea e mafai ai ona faʻatinoina le posts o le uaea ma tuʻu moli i nofoaga manaʻomia.

I le taimi o le fuafuaga e aoga le faia o mea nei:

  • Faʻavae i luga o le faʻata i le faia o se faʻailoga o le a faʻapipiʻi ai le malamalama o le malamalama;
  • O masini moli uma e tatau ona iai i se mamao o le 25-30 cm mai le uamea talaaga;
  • E taua tele le amanaia o le tulaga taua ma faia le faʻailoga o tulaga eseese o le taofia o le taualuga.

I le fuafuaga fuafuaina e taua tele le amanaia o ia moli uila o le taualuga moli, moli puipui ma pupuni. Afai o loʻo faʻapipiʻiina le moli uila i le ogatotonu o le taualuga, o le malamalama o le malamalama atonu o loʻo i ai faataamilo i le tino poʻo ni isi vaega.

O le uaea na lafo: Fautuaga

Faʻafefea ona fai se tulaga toe faʻaleleia

URENS Lyyout ata i le faʻamaloloina o le taualuga ma le fauina o le moli.

I le taamilosaga o le faʻavaʻa o le tufuga mo le faʻamaloloina o le taualuga, e aoga le faia o le Mako, lea o le a ufiufi ai le uaʻi. I se faʻailoga faapena, e matua taua lava le faia o se tusi, pe a tu le pito i tua, swetElier o le ai ai. Afai o loʻo i ai pa i luga o le puipui, e tatau ona faia faʻailoga faʻailoga mo lea.

Mo uaea, e mafai ona e faʻaaogaina uaea eseese. Le filifilia o le uaea, e aoga mafaufau i nisi vaega. Ia e fesoʻotaʻi ma le saogalemu i lamepa, e fautuaina le faʻaogaina o se uaea mataga ua vaivai. Ina ia faia uma le uaea o le aoga e faʻaaoga ai le malosi poʻo le uaea uaea o le vg poʻo le shvvp - 3x1.5. O le filifiliga lona lua o le a fautuaina e faʻaaoga pe a fai o poloka poloka e faʻaaoga e faʻafesoʻotaʻi ai le Lumeinares. Mo le uaea e tatau ona e faʻaogaina ni paipa palasitika palasitika. O le faʻafefeteina o le a puipuia ai eseese masini faʻaleagaina.

Mataupu i luga o le autu: O le au fai togafiti mo tulle-veli mo faamalama

O le paipa ole paipa o le a puipuia ai le susu mai le ulufale i le uaea. Ina ia mafai ona faia le uaea e le tautau i lalo o le faʻavaʻa, e mafai ona faʻapipiʻi i uʻamea faʻamatalaga ma palasitika faʻapitoa.

Pu e faatino ai le moli

Faʻafefea ona fai se tulaga toe faʻaleleia

O le Clictip Debit mo moli moli.

Ina ia mafai ona faʻatuina se masini moli masini i totonu o se laupepa laupepa, e tatau ona e faia ni pu mo se lautele talafeagai. Ina ia mafai ona faia le avanoa o le saʻo lapoa, e aoga le iloiloina o faʻamatalaga i luga o le afifi mai le moli. E masani lava, tagata gaosi e faʻaalia ai le lapoʻa e tatau ona faia. E fautuaina foi e siaki le tele o tamai vaega.

E tele taimi e faia ai pu ma le lapoa o le 60-75 mm. Ina ia faia lea o se pu, e tatau ona e faʻaaogaina se taʻavale ma se faʻapolopolo "pale". Faʻatinoina o galuega faapena i luga ole tiaʻi pepa, ae mafai ona faia galuega ile taimi ua maeʻa.

A maeʻa ona fai uma pu ma ua maeʻa ona faia, e mafai ona maeʻa lau galuega. O ia galuega o le statwwng, sefe ma vali. Ua uma ona sauni le ofutino ina ua uma ona sauni le taualuga.

O le muamua i totonu o le pu o loʻo faʻapipiʻiina le faʻavaʻa o se taimi moli. A uma ona mautu, e mafai ona amata ona fausia le malamalama malamalama. O le malamalama e fesoʻotaʻi i le pulufana, ma iu aʻe i luga o le sukiina o le laina. A maeʻa ona faʻapipiʻi uma elemene, e mafai ona e siakiina le faʻatinoga o le vaega atoa.

Siaki le masini uaea ua fautuaina ae e te leʻi ufitia i le laupepa. Ia faia lenei mea, e tatau ona e faʻapipiʻi moli moli i laupapa uma. Afai e le aoga le polokalama, e mafai ona e faia mea uma.

Faitau atili