Faʻafefea ona faʻapipiʻi le potu i totonu o le potu (ata ma vitio)

Anonim

Ata

Afai e te manaʻo e fuafua pe faʻafefea ona faʻapipiʻi i faitotoʻa potu potu, taumafai e faʻamalieina faʻatonuga ma soʻoga uma o lenei galuega e tatau ona iai. E mafai ona faʻapipiʻi le faitotoʻa oe lava, ae saunia mo le mea moni o lenei faiga e matua faigata ma matua le fiafia. O le faʻaiuga faʻaiuʻuga e faʻalagolago i le tina o le saʻo ma saʻo le saʻo o loʻo e faia uma laasaga o le lumanaʻi galuega. Afai e te filifili e faʻapipiʻi faitotoʻa o potu i lau oe, punou i le onosaʻi ma le taimi, i le tele e mafai ai ma faʻafuaseʻi ona faataapeapeina gaioiga i mea uma. A e usitaia uma fautuaga, e mafai ona e faʻapipiʻiina sao o potu potu ma o le a faamalieina i le iʻuga o le galuega.

Faʻafefea ona faʻapipiʻi le potu i totonu o le potu (ata ma vitio)

A o le i amataina le faʻapipiʻiina o le faitotoa o le totonugalemu, e manaʻomia le mafaufau o ni faitotoʻa o loʻo faʻaaogaina i lenei potu, e fia itu o loʻo i ai, ma o le a le tele o mea tatou te tatalaina.

O le a le mea e tatau ona e iloa ae e te leʻi faʻapipiʻiina le faitotoʻa i totonu?

Ae e te lei amata faʻapipiʻi faitotoʻa i ou lima, e tatau ona e suʻesuʻeina ma le faʻaeteete manaʻoga o manaʻoga mo le potu. O le a leai se aoga mo faʻamatalaga saʻo e uiga i faitotoʻa ma le gasologa o lana filifiliga.

Faʻafefea ona faʻapipiʻi le potu i totonu o le potu (ata ma vitio)

Ituaiga o potu potu.

O faitotoʻa i totonu o loʻo faʻapipiʻi pe a maeʻa le pito o le igoa. Muamua-faamasinoga le teuteuina. O la, aʻo leʻi amata ona faʻapipiʻi le ata, e manaʻomia ona e tulaga maualuga, e ufiufi puipui ma le punou ma le sili. O nei galuega matagofie uma e tatau ona faia muamua. E mafai ona amata faʻapipiʻi i totonu o faitotoʻa i totonu o le potu o le potu o le potu ua mago. A leai, o le pusa poʻo le faitotoʻa e naʻo le toʻilalo mai le faʻaseʻe. A o le i amataina le faʻapipiʻi, e tatau ona e uma le ata fola ma filifili le pepa ma le mafiafia o le lumanaʻi muamua fola. Faʻafetai i lenei mea, e mafai ona saʻo le folau ma faʻapipiʻi faitotoʻa potu, e amanaia le maualuga o le pito. I le tulaga e te le toe faʻaleleia ma suia naʻo faitotoʻa, e mafai ona e oso i luga o nei sitepu, aua I le lelei o le galuega, Latou te le afaina.

O le aso nei o le maketi e iai le tele o le tele o le lautele o le tele o faitotoʻa mo tofo uma. E eseese a latou foliga, lea e faʻatapulaʻaina ai, e aunoa ma ni faʻafitauli faʻapitoa, piki faitotoʻa i totonu o le potu. Ae ui i lea, i tulaga o le geometric fua, o mea uma e sili atu ona leaga. Mo se faʻataʻitaʻiga, e mafai ona e faʻatauina le faitotoʻa, o le tasi itu o le a ese mai le tasi i le ulugaliʻi taʻifau. E foliga mai o se eseesega e masani ona le iloa, ae i le tulaga faʻapipiʻi, e oʻo lava i le paga lenei o le a fausia ni faigata tele. O le mea lea, e te le tau faapalepale ma matamuli i le fuaina o le faitotoʻa feagai ma le faitotoʻa i le taimi nei i totonu o le faleoloa. I le mauaina o le mauaina, ia mautinoa e toe fuatai le faitotoʻa. Ia mautinoa ua e faia mea tonu na faʻatonuina.

Mataupu i luga o le autu: foliga o Mya o Custoptops

Faʻafefea ona faʻapipiʻi le potu i totonu o le potu (ata ma vitio)

Polokalame faafaiaoga a le fonotaga.

Ia faʻaeteete ma agaʻi i le filifilia o le faitotoʻa. O nisi faitotoa o loʻo faʻatau vave i le pusa. Ua uma ona latou faailogaina mo matape. I se faʻaopopoga, i le tulaga o na faitotoʻa, e mafai ona e mautinoa o le tagata gaosi teteʻe i fanua uma. Afai o le ie ua faʻatau atu e aunoa ma se atigipusa, pe a e manaʻo, e mafai ona e faia oe lava.

E leai se mea faigata i le gaosiga o le faitotoa. O le mea mo le gaosiga o lenei mamanu o se pusa taimi. O le mamanu e aofia ai le sifi o le crorrizar ma se pea o fata. Afai e te faia se atigipusa mo faitotoʻa o loʻo faia oe lava, pe a filifilia se pa, ia mautinoa e le i ai le le pulea ma le uliuli bitch. O le pa e faʻaputuputu ai le pusa e tatau ona tutusa ma le mafiafia o le faitotoʻa faitotoʻa. A leai, o le a le mafai ona e faʻapipiʻiina.

Sauniuniga o Meafaigaluega mo Galuega

Ina ia mafai ona faʻapipiʻi le faitotoʻa i totonu e faia faigofie ma lelei pe a mafai ona e saunia mea taua uma. Sili atu pe a fai o le polofesa. Ioe, o le mea moni lava e te mafaia ma mea masani ai mea faʻatino, ae i le taimi o le poto masani, e faʻataua ma le mea moni o le a le mafai ona e toe faia le saʻo. O le mea lea, o le poto masani e fautuaina e faʻaaoga le faʻaaogaina o faʻaputuga faʻapitoa. E le tatau ona faatau. I le taimi nei, o le tele o kamupani mo ni tupe laititi e maua ai ni mea faigaluega mo mautotogi.

A o le lisi sao o mea faigaluega, oe manaʻomia mea nei:

Faʻafefea ona faʻapipiʻi le potu i totonu o le potu (ata ma vitio)

Meafaigaluega mo le mutiaina potu potu potu.

  1. Ua iloa le lapotopoto.
  2. O le samala.
  3. Seti o sikulukave ma chisels.
  4. Fale tulaga.
  5. Stuslo.
  6. Yardsskick.
  7. Hacksaw.
  8. Na vaai Miter.
  9. Electrophusmer.
  10. Eletise eletise.
  11. Uafu.
  12. Torvy ma Loops mo le faitotoa.
  13. Tina ma pa o eseese eseese.
  14. Faauma fao ma le fusi ia te oe lava.
  15. Faapipiiina o Aam.

Laasaga-i-sitepu faʻatonuga mo le faʻapipiʻiina o faitotoʻa faitotoʻa ma matape

O se tasi o mea sili ona taua ma aʻoaʻoga o le faʻapipiʻiina o potu o potu o loʻo avea ma faʻapipiʻi o le faitotoʻa o le faitotoʻa. Afai o le faʻapipiʻiina o nei elemene o loʻo faia ma le le faʻamaoni ma lulu, o le a amio lelei le faitotoʻa. Ma e le o se mea mataga tele nei, ae matua le fiafia foi. A tatalaina ma tapunia, o le a faia le faalavelave. Ma i lenei tulaga o le a e manaʻomia le manatua o le tala e uiga i le tele o fua ma le tasi vavae ese.

Tusitusiga i luga o le autu: 'au mai luga o le pito i totonu o le alatele o le alatele ma o latou lava lima

Faʻafefea ona faʻapipiʻi le potu i totonu o le potu (ata ma vitio)

Fuafuaina o le tele o le faitotoa faitotoa.

O le faʻapipiʻi faagaoioiga e tatau ona amata mai le masini taʻavale. Ave le faʻaiuga na vaʻaia ma lona fesoasoani e faaputuputu ai vaega pito i luga i le 45 tikeri. I le leai o se fata na vaaia, e mafai ona e faʻaaogaina le hacksaw ma stub. Le isi, o le a manaʻomia ona e fuaina le maualuga manaʻomia mai le fata. Fua i totonu. O le aofaʻi atoa o le a aofia ai le maualuga o le papota, faʻapea foi ma le maualalo le avanoa e le 10 mm ma le avanoa pito i luga e 4 mm. E tusa ai ma le polokalame lava e tasi, sauni le fata lona lua.

Ina ua mavae lena, tau i le sauniuniga a le palu. Tutusa, i le itu i sisifo, fuaina le umi manaomia. O le aofaʻi atoa o le a aofia ai le lautele o le upega tafailagi, o le avanoa mai le faʻapipiʻi o le loka o le 4 mm ma tutusa i le lautele o le va o le va o le matasele o le potu. Ave se mea e mafai ona vaʻaia poʻo le stubbling ma otegia uma lua pito i lalo o le 45 tikeri. Ia mautinoa lelei le fua o fua o loʻo aofia i totonu o totonu o totonu, ma leʻo fafo.

O le isi taua tele o le vaega o le tagata lava ia faʻapipiʻi i totonu o le faʻapipiʻiina o matato. O lenei foi e fuafua tonu i le faigofie o le faʻagaioiga o le oloa ma isi taimi taua mo le tagata faʻaaoga. I le faʻapipiʻiina o matatisi, faʻataʻitaʻi le sili ona nafa pe a mafai.

Faʻafefea ona faʻapipiʻi le potu i totonu o le potu (ata ma vitio)

Faapipiiina polokalame o le faitotoa.

E taua tele o le lautele o le plug ma mamao mai le pito i lalo ma pito i luga o le oloa ua taofi sao. Faatasi ai ma se pule poʻo le fuaina o lipine lipine o fua, e tatau ona e fuaina le 20 cm mai le pito i luga o totonu o le fata. Faʻaaoga le faitotoʻa o le faitotoʻa ma liʻo i luga o le faʻaputuga ma se penitala. Fuafua le loloto o le faʻapipiʻiina o le faitotoʻa o le faitotoʻa, e fai ai ma le mafiafia. Aua neʻi galo lena mea i se vaega faʻapipiʻi atoatoa o le matasele o loʻo tuua le galuga i le va o le rack ma le 'upega tafaʻilagi tutusa ma 4 mm.

E mafai ona e faia le sili ona saʻo ma vave saunia se pad mo le matasele faʻaaogaina se milling milling, i le leai o lenei mea faigaluega e tatau ona e faia i chiss.

E foliga tutusa, saunia se nofoaga e faʻapipiʻi ai le pito i lalo. E faia mea uma i le tutusa auala, faʻatasi ai ma le tasi manatu - o le mamao mai le pito i lalo e tatau ona tutusa 20, ma le 21 cm.

Tusitusiga i luga o le autu: faʻafefea ona filifili pupuni i le maualuga ae vaapiapi faamalama

Ave se fata ma le faʻapipiʻi o le faitotoʻa o le faitotoʻa, faʻapipiʻi sao i le faitotoʻa ma faʻafaigofie ai i ai. Ina ua maeʻa, o le a na o le a faia ni fanua o ni nofoaga e pei ona e faia i luga o le fata, ma mafai ona e o i le faʻapipiʻiina o pusa ma platbands.

Faapipiiina o le faitotoa o le faitotoa ma platbands

O nei tulaga o galuega e manaʻomia ai le alualu i luma ma le faʻamaoni. Manatua o le iʻuga mulimuli e faʻamoemoe lava i le tusitusiga o le faʻatinoina o le faʻatinoina o tulaga taʻitasi o le faʻatonuga.

Faʻafefea ona faʻapipiʻi le potu i totonu o le potu (ata ma vitio)

Faapipiiina ata o se lanu talitagofie i le faitotoa i le faitotoa.

Faʻapipiʻi le faitotoʻa o le faitotoʻa o loʻo faia i le faʻasologa o nei. Muamua e tatau ona e faʻasaʻo le fata i le tulaga tulaga ese. Faʻaaoga mo lenei tagata lava le faʻafefe. O le taimi lava o le Mauga o loʻo faia lava i se tulimanu o 90 tikeri. Muamua e tatau ona e sauni se lapoa laititi lapoa i totonu o le pusa o le pu, ona tipiina lea o le fao. A leai, o le pusa mea e mafai ona na o le talepe. O le aoina o le poloka e faʻapipiʻi i le amataga. Mo le faʻasaʻoina, manoa ma tina ua faʻaaogaina. Ogatasi ma le faaeteete i le pusa ma agai i luga, siaki le maualuga o le faʻapipiʻiina e se fau fale, ona faapipiiina lea o le pusa ma le fesoasoani o fao.

Faapipiiina o le faitotoʻa o le faitotoʻa o loʻo sau i lalo e tautau i luga o le matasele. Ina ua uma ona tautau, siaki pe o le a le lelei o le faitotoʻa e tatalaina ma tapunia. Afai e iai ni ituaiga o faaletonu, latou te manaʻomia ona aveʻese vave. Tapuni le faitotoʻa ma faʻaofi i le va o fata ma le faitotoʻa o le faitotoʻa e fetaui lelei. E manaʻomia lo latou manaʻomia ina ia le ofi le pusa i lalo o le malosi o le mauga o le mauga. Tumau ma le totoʻa le va o 'gaogao i le va o le puipui ma le faitotoʻa. Ina ua maeʻa le tama, e mafai ona aveese ni manoa.

A faʻapipiʻi le pusa ma le tapoleni ma le tapoleni, o le a na o le a tumau pea ona faʻatumuina le platbands. E leai lava se mea sa faigata i lenei mea, ae na atili lava toto faafetai i le faiga o galuega. E tatau ona e tausia le tulimanu i le 45 tikeri ma faʻamau o le platbands. Mo le faʻasaʻo, e mafai ona e faʻaogaina le le manatu faapito, faauma fao pe kelu. E tatau ona leiloa fao, ma o le faʻauiga o le faʻaʻaisa e nana ma le palasitika palasitika plus.

O lea, e mafai ona e tutoʻatasi le faitotoʻa o le potu faʻaalu. Mulimuli i faatonuga, ma e te manuia!

Faʻafefea ona faʻapipiʻi le potu i totonu o le potu (ata ma vitio)
Faʻafefea ona faʻapipiʻi le potu i totonu o le potu (ata ma vitio)
Faʻafefea ona faʻapipiʻi le potu i totonu o le potu (ata ma vitio)
Faʻafefea ona faʻapipiʻi le potu i totonu o le potu (ata ma vitio)
Faʻafefea ona faʻapipiʻi le potu i totonu o le potu (ata ma vitio)
Faʻafefea ona faʻapipiʻi le potu i totonu o le potu (ata ma vitio)
Faʻafefea ona faʻapipiʻi le potu i totonu o le potu (ata ma vitio)

Faitau atili