Potu Mofaina ma Corridor na taitaia ai lipine

Anonim

I totonu o le malamalama i aso nei ofoina sili atu foliga mo mamanu. E mafai ona oʻo i le faigofie o loʻo i ai e faia sili atu lelei ma matagofie. Mo le taua, o se mea faʻapitoa na tupu ai taʻiala e faʻaaoga, ua i ai le agavaʻa, faʻatuatuaina, le faʻamoemoeina, soifua faʻamanuiaga ma le faigofie o auaunaga. O ia malamalama e mafai ona faia i itu eseese, o le lanu o le faapipiiina ua filifilia taitoatasi. Faʻapipiʻiina polokalame e faigofie, ma e mafai foʻi ona e feagai ma ou lava lima.

Potu Mofaina ma Corridor na taitaia ai lipine

Faatasi ai ma le fesoasoani a ki moli, e oo lava i totonu o le masani ai i totonu e mafai ona faia sima ma matagofie.

O filifiliga e mafai ona malamalama i ai le malamalama: O se lauiloa cornice seleselega i aso nei, o se lanu le masani ai, o se lanu-tiute-tiute O se lipine tutusa o lanu poʻo le RGB e faʻaaoga e galue ai, e faʻapipiʻi ai tagata faʻapitoa e faʻatonutonu ai.

Meafaigaluega mo le nanaina

Ia faʻamalamalamaina le potu ma le taʻitaʻiina o lipine, e tatau ona e saunia ni vaega o loʻo mulimuli mai:

Potu Mofaina ma Corridor na taitaia ai lipine

Ituaiga o ki o lipine.

  1. Taliaina Tape filifilia ituaiga ma lanu.
  2. Connector, o lona uiga, o le fesoʻotaʻiga talafeagai ona fesoʻotaʻi vaega o le lipine ma uaea.
  3. Pule e pulea le faiga autu.
  4. Fofoga o le saoasaoa mo tagata faufautua.
  5. Malosiaga Amplifier lea e talafeagai mo le faapipiiina i avega mamafa. E masani ona fausaga e sili atu lona umi nai lo le 20 m.
  6. Malosiaga sapalai mo le 12 poʻo le 24 V. filifilia o se ituaiga faʻapitoa e faʻamoemoe o le a faʻaaogaina le lipine. O poloka e gaosia faʻamaufaʻailogaina, ma le agavaʻa e fetuunai ai le mana, ma le faʻaseʻe i luga o le puipuiga.

Ina ia filifili le eletise eletise, e manaʻomia le faʻaaogaina o le fomu (l * p + 20%.

  • Ripop o le pule fuafuaina mo le eletise eletise o le ituaiga olse;
  • O le umi o le lipine, lea ua fuafuaina i mita;
  • P o le pule fuafuaina mo le mita o le lipine, e faʻaalia e le tagata gaosi;
  • 20% - Malosiaga Faʻasaoina.

Taliaina o le Laina Laina

O le moli uila o le liliuga na mafua ai ona eseese. Tele taimi e manaʻomia ai le faia o faʻamaumauga o le masani ai 5-mita monochrome lipine. Mo le faʻapipiʻiina o le ae manaʻomia:

  • lipine i fusi;
  • Ua tuuai le uaina mo le eletise mo le eletise;
  • Paoa sapalai;
  • Uaea fesoʻotaʻi i le masani eletise eletise i luga o le 20 V.

Tusitusiga i luga o le autu: nofoaga palasitika faitotoa fofo

Potu Mofaina ma Corridor na taitaia ai lipine

Eletise eletise na taʻitaʻiina.

Afai o le umi e manaʻomia sili atu nai lo le 5 m, ona manaʻomia lea e faʻatino se fesoʻotaʻiga tutusa, ma e le ogatasi . Mo lenei, o fusia taitasi e maua ai fesoʻotaʻiga faʻapitoa. Afai e te faia se mea sese ma faʻafesoʻotaʻi le elemene o le a faʻamalamalamaina le avanoa o le a faʻamalamalamaina atili ai le potu, o le a faʻaititia ai le totogiina o galuega mo lana auaunaga.

Mo le mutiaina o se lipine uumi, e mafai ona faʻaaogaina ni metotia:

  1. Fesoʻotaʻiga ma le tasi mana sapalai. I lea tulaga, o le polokalame talafeagai ma se uaea mo le 1.5 M ² ua faaaogaina. Ole eletise eletise e manaʻomia ina ia faʻamalosia, e manaʻomia le faʻamau i luga o le aotelega o le taualuga.
  2. Faʻaogaina o malosiaga faʻapitoa. I totonu foi o lea tulaga, aua na faʻaaogaina taʻitasi se mea tatala e lima-tausi ona o lona mana sapalai oloa. O le satauro vaega o le uaea ma se polokalame o le 0.75 ². O le fesoʻotaʻiga o poloka e tutusa, o le faʻapipiʻi e sili atu le taimi e alu ai.
  3. Faʻafesoʻotaʻi le laualuga o le laʻasaga o le masterle I lea tulaga, o le Fusi maea ua faʻaaogaina, o le sesotau mo le Pule, o loʻo faʻaaogaina le faʻatonutonuina o le faʻatonutonu ma le uaeataʻa, uaea ma le fesoʻotaʻi i le fesoʻotaʻiga i totonu 220 V.

Totonu o le fausiaina o le pito i tua

O le tuʻuina atu i totonu o le faʻavae o le mafai lea ona suia atoa le potu e faʻaogaina ai le faigofie, ae maualuga maualuga na taʻitaʻiina le lipine. O lenei aso, o lenei filifiliga e masani ona faʻaaogaina ma le faʻamalologa poʻo le faʻamaʻi o le cornices, o le cornice moli ua lauiloa. O loʻo malamalama i totonu le pito i totonu o le tulaga o loʻo malamalama ai i totonu o le faʻalauteleina o le malamalama, vagana le eletise.

Potu Mofaina ma Corridor na taitaia ai lipine

Lafoga o le ata tusia ki.

E mafai ona faia le lipine i luga o le tele, e mafai e le tele o le mama-maualuga ona faʻalauteleina le faʻamamafa o loʻo faʻamamafaina o sone o mea taua.

Ina ia fausia le Cornice Regielit, o le lipine o loʻo tuʻuina atu i tua atu o se tamaʻi siʻosiʻomaga mai le palapala mai le drywall. O le malamalama i totonu o le potu e faatinoina i auala eseese, e faalagolago uma lava i le laina tonu e faamalosia ai le lipine. Mo se faʻataʻitaʻiga, o le malamalama e mafai ona faataapeapeina, o le iʻuga o le iʻuga o le eseese. O le po o le vaitau o le faiga e ono tetea foʻi, e le o se mea e manaʻomia ai le paʻepaʻe paʻepaʻe. Taita e mafai ona lanumoana, mumu, lanumeamata, samasama, iina e tele manifinifi. E mafai e le Pule e sui ona suia e le gata i le lanu, ae o le tulaga foi o le moli.

Tusitusiga i luga o le autu: Faʻamau le Hides o le faleuila ufiufi

Lanu-musika malamalama

O se tasi o filifiliga sili ona le masani ai mo le moli masini o le lanu-musika moli. Soo se potu e sili atu ai le faigofie o le a liliu i ai i totonu o se lima o onapo nei, ae i lona lava fale. O lenei mamanu o onapo nei ua mamanuina ina ia amanaia le mea fou o loʻo ausia o nanotechnology.

O le tagata faʻapitoa e faʻaaoga e fetuunai ai le lanu o le lipine.

A e ki luga o musika, ae pule atoatoa mai le taimi ma le lanu o le lipine, e foliga mai na suia le lanu i le taina o musika.

Potu Mofaina ma Corridor na taitaia ai lipine

Faapipiiina o se aluminum o tulimanu mo le ki.

O le lipine lava ia e mafai ona faaeeina i le ogatotonu o le ie puipui, sipika pe faalava i luga o puipui. O le aafiaga e masani ai foliga lalelei, muamua ma matagofie. O lenei filifiliga e faʻaumaina i aso nei e le gata mo fale kalapu lea na faʻatulaga ai, ae faʻapea foi mo potu lapoʻa. E manaia i potu moe, umukuka, ae o sina i le faʻatapulaʻaina o le lomiga. E le mafai ona pupula mai le pupula ma le masani ai le tau le suia. I le tulaga mulimuli, malulu leo ​​o le lanu i lalo o le fiafia ma le manaia musika o le a talafeagai lelei. O loʻo faʻaaoga le lipine o Otika mo le faʻapipiʻiina, se loia faʻapitoa leo e tatau lava ona auai.

Auala e Sii Ai Le Alavai

O le moli moli e i ai lona lava uiga o loʻo faʻamatala e se tamaʻi eria, e le masani ona faigata tele o lenei potu laʻititi. I le folau, e manaʻomia le faʻamautinoaina e le gata i le tele o le malamalama, ae ia maua ai se faʻamafanafanaga sili. O loo i ai ma le fesoasoani a taitai taʻiala o le mafai ona faʻasaoina, ma se isi nofoaga mo lamepa ma patu, e le manaʻomia. Lelei iinei o se cornice i tua pe a faʻaoʻo mai le kilia i luga o le taualuga i tua atu o le sima plartsters. O le iʻuga, e matua malamalama le potu, o le aafiaga o le siʻitia o le avanoa o le avanoa. E mafai ona faʻaaogaina e mafai ona faʻaaogaina e faʻamalamalamaina o puipui, ogalaau ulu i le ala savali.

O le a foaʻi atili ai le malamalama, faʻataga oe e nana nisi o le le atoatoa o le potu, faʻamuamua i vaega taʻitasi. O lipine o loʻo pa i autafa o le faʻata, o le kapeneta ma lavalava, o le moli moni o le tatalaina o le faitotoʻa faitotoʻa, totonu i le va o le fale ma le ola avanoa. O le lanu o le pito i tua e masani ona paʻepaʻe, isi filifiliga e seasea lava, pei ona latou le talafeagai uma ma talafeagai mo le faʻaaogaina. Paʻepaʻe tuu atu le malamalama tele, i le tamaʻi avanoa e tatau ai.

Tusitusiga i luga o le autu: tasi le moega e fai oe mai Plywood

Atagia le taua "i le le gata"

O se mea e le masani ai o le le mafaufau "i le le gata" na o le mauaina o lona lauiloa. O se vaega o le faʻapipiʻiina o le mamanuina ma le taʻiala faʻaalia e foliga mai o le mea moni i le leai o se mea e le gata i lea, a o le laualuga e le mafai ona vaaia. Faia le pito i tua e mafai ona tutoatasi se afaina o le tagata solitulafono e manaomia. E tatau ona muamua fuafuaina le mea o le a faʻaaogaina ai lenei filifiliga. E tele lava o le gata i Alalaupapa, Taʻaloga Faʻafitauli. O le ata o le masini e pei ona taua:

  1. I le faavae, o le faʻaaʻu pese ua faamalosia, lea na faʻaalia ai le moli moli o le lanu filifilia o le a faʻaalia.
  2. O le amataga o le amataga o loʻo tuʻuina atu i le tino, e tatau ona e filifilia ni tamaʻi fale mo le faʻasaʻoina.
  3. I fafo, o le lona lua o le faʻauiga faʻaaloalo ua faʻapipiʻi, o le a maua ai le aafiaga o le filifili o afi o le a alu loloto i totonu.

O lenei filifiliga e faʻatagaina ai oe e faʻasino atu i mea e masani ona mafatia ai mai le le lava o le malamalama, aʻo le o le mea e le faʻaogaina ai le ola. E faatatau i le Login, Laʻasaga lautele i le va o potu nofo potu ma Cridy, o faʻataʻitaʻiga o latou, e manaʻomia ai le faʻamamafaga faaopoopo.

A okaina fuafuaga o le galulue i le faia o le faʻata i tulaga o faʻata, o le saʻo o mea faʻapipiʻi o papa ipu tioata e tatau ona iai, ao taua tele o latou mamafa. A aemaise o lenei popolega o le taualuga.

Taʻitaʻi i totonu o loʻo faʻaaogaina i aso nei o loʻo faʻaaogaina. E mafai ona faʻaaogaina mo soʻo se potu, faia i le faiga o le taualuga ma puipui puipui, cornice moli. Mo le galuega, le o laʻei moli animp, e faʻaaogaina ni tala faʻapitoa, o le faapipiiina lava o se polokalama, e faigofie ona mafai ona faigofie.

Faitau atili