Komepiuta vai malulu faiga

Anonim

Komepiuta vai malulu faiga

O le faʻamamaina o komipiuta ma se metotia vai e le o se isi auala i le ea, ae o le faʻamamaina o le lona tolu o augatupulaga, lea ua fuafuaina e sui ai le lona lua. O le uluaʻi augatupulaga sa malupuipuia malu (e mafai ona e feiloaʻi i le tala faʻasolopito a le Metebj6). O le lona lua e mafai ona talanoaina o le muamua, na o le au fati (o lenei maota o le lautele o le atinae). O le lona tolu e mafai ona taua tele le taua o le vai, ae e le o lona uiga o le olaga ua taofi i lenei, talu ai nei o loʻo faʻavaeina tulaga i luga o le piltier o mea ua uma na faia. Ae o la matou tusitusiga o le a matou taulaʻi i luga o le vai, pei o le taimi nei sili ona talafeagai. O le vai malulu o le komepiuta tosina muamua o lona tau maualalo, lelei sili atu i luga o le ea, i tulaga o le vevela maualalo. Ae o le mea e sili ona taua, i loʻu manatu, o le vala o le pisa. I mea uma, o lona leoa e le leoa !!! O le a matou masani atili ma le toa o le tusitusiga. O le a le mea e aofia ai ma o le a le ituaiga masini? E tusa ai ma a latou polokalame galue, e mafai ona faʻamanatu ai le malulu o le kasa, ae o loʻo iai eseesega.

Vaega autu:

  • suavai (ia tautala lona loto);
  • Vevela Faʻatopeʻapeʻa (mafai ona galue i le taimi masani ai, faʻaitiitia ai, ma e mafai ona utaina ma se fiafia, ia ausia sili le faʻatinoina);
  • Pomp (fuafuaina e faʻamalosia le matagaluega vai i le filifili, ma o lea e iloa ai le vevela mai le vai-poloka)
  • Gafatia mo le suavai ma hoses (pei ona fesoʻotaʻi sootaga i le va o vaega o lona).

O le faʻafafa o vai, o le vaega pito sili ona taua a lona, ​​i ona malosi e aofia ai le tiute e faʻateʻaina le vevela ma aveese e ala i le vai. E masani ona faia i le maualuga o le 'apamemea, ua tele naua mai le alumini. Lenei ua fuafuaina e le mea moni o le apamemea e sili atu le malosi o le vevela, e le pei o le alumini. (Cu 393tmk, A1209wtmk).

Komepiuta vai malulu faiga

Le mamanu o le vai-poloka

Waterblock Filifiliga filifiliga. Faʻaliliina aofaʻi. I luga o le Initaneti, o lala o fonotaga i luga o le tele

E lelei le mamanu o le ata mo le afe itulau. I se tulaga lautele, o le fuafuaga o le Waterlowbzeck e le matua aʻafia tele le tamaoaiga o le tagata faʻapitoa, ae o nisi taimi e taua ma nai tikeri. I loʻu manatu, o le manuia sili ona faamanuiaina o se gata "mai le ogatotonu", ae e le o lona uiga o le mamanu e sili ona lelei, aua o le tafe nofoaga o le poloka ) E faʻamatuʻu foʻi le mafanafana ia i matou!

Mataupu i luga o le autu: Tatala Palantine ma le Bloting Manang: polokalame ma faʻamatalaga ma ata

Komepiuta vai malulu faiga

Mai le ata, o se vaʻaiga manino pe faʻafefea e le poloka ona galue, i le tasi le talafeagai o le vai, mai le isi :) E mafai ona tufaina e pei o CPU ma GPU! Pau le faʻalauteleina, ona i ai lea o lo tatou laʻeiʻeiʻe. E manaʻomia mo le aveesea o Celsius i tala atu o le faʻatulagaina iunite, e faaauupegaina foi ma tutusa talafeagai, faʻafetai i le auala e fesoʻotaʻi ai i le vai-poloka hoses. Mai le vai-poloka, e paʻu le vai i totonu o le vaitafe ma tuʻua le mafanafana i ai, ma mafua ai.

Komepiuta vai malulu faiga

Tele o tagata fai pisinisi faʻaaoga taʻavale taʻavale, o loʻo sosoʻo ai i nisi taimi e solo ai le isu i le faʻasologa ma le le mautonu ma le le talafeagai, pei o le faʻavasegaina.

Komepiuta vai malulu faiga

Le faʻaaogaina o le Anti-Corroop Verossids

Ae aua neʻi galo e mafai e le faiga e mafai ona faʻaaogaina vaega e faia i le Alumininum, ma pe o faʻafefea ona e manatua mai chemiminity lesona, hydrolysis e tau atu i le okrod o metal. E mafai ona faʻaititia ai uiga poʻo nisi tulaga e maua ai le faiga. O le paketa lea, o vai faʻapitoa, pei o le inivesi poʻo le faʻasao o mea leaga ma o lou vai e le manuia, o le a le manuia ai le vai, e mautinoa lava. Ina ia faaleleia fua i luga o le nofoa, e fautuaina e tuu se mea itiiti fan, ae mafai ona faʻaopopoina le tele o leo i totonu o le lautele vaega o lau PC. Ou te le o fautuaina le faʻafesoʻotaʻiga almininim!

Filifili pamu

Pomp, leai se mea taua taugofie nai lo mea uma i luga. Pe a fuafuaina le faiga, e manaʻomia le vave filifilia le ituaiga pamu o le a e faʻaaogaina - fafo pe faʻasusu. Pei ona mulimuli mai i le igoa, o le eseʻesega i le va o nei ituaiga e lua ua i le auala o le vai 'ai - pe a fai o le pasia i totonu. E manino lava, o le tino ma le le pamu mamao o le a sili atu le vilogius, aua o le pamu mumusu e faʻasaoina le nofoaga, tuʻu i totonu o le faʻalauteleina o tane. I se faʻaopopoga, o le pamu, e pei o isi masini eletise, ma o loʻo faʻaalia ai se tele o le vevela pe a galue. Ae o le tulaga o se pamu sili, o le a faʻaalia tuusao i totonu o fale, ma o le a toe lafoai i le vaipuna o loʻo fufulu vai. Mo mafuaʻaga, e le tatau ona faia e aunoa ma le manaʻoga e aʻafia i faʻasaʻao malosi - E le gata i lona faʻatinoina o le a tupu i le faʻateleina o le mana, aʻo le faʻafefe foi o le vevela.

Mo se faʻataʻitaʻiga - o se pamu ma se malosi o le 2000 l / h distushoshes pe tusa o le 25 wimp vevela. E le gata i lea, o se siʻitaga o le fefaʻaaloga o fefaʻatauaiga o le a le afaina ai e le maaleale lelei. Atonu e tupu faapea e te le matauina le eseesega i le va o le pamu i le 1000 ma le 2000 lita. Ae peitai, o le faʻaaogaina o se pamu mamana o le a faʻamaoniaina i le i ai o se umi faigata matagaluega (seti i ni poloka laʻau tele), o lona pamu o se pamu vaivai e ono faigata. E manaʻomia le faʻatonuina o le faʻatinoga o papa vai pamu, ua faʻaalia i o latou uiga, o le maualuga mafai, i.e Aunoa ma le avega ma isi tetee pe a tulei le vai. O le faʻatinoga o le pamu e aʻafia i mea faapena e pei o: o le faʻaaliga o le vai, o le lapoa o le auala i luga o le pamu atoa ua ufitia i se osofaiga) ma o le sili ona taua o le maualuga eseesega.

Tusitusiga i luga o le autu: Paʻepaʻe Paʻepaʻe o le tele o le tele o le laʻeiina: fafine ma le tane filifiliga ma ata

O tagata gaosi oloa o le pamu o le arquarium mo faʻataʻitaʻiga taʻitasi e faʻaalia ai le maualuga o loʻo mafai ai e le pamu ona tulei le suavai. O lenei e tatau ona amanaia pe a filifilia le pamu i se faʻapitoa o le tino o le a avea ma gaioiga moni o le a avea ma se faʻasologa o le lautele. E mafai ona e faʻatau pamu i soʻo se Avaaaaatazine. O pamu uma a le malie na mamanuina mo le mana mai le 220v network. Sailia i le fua faatatau fua o pamu fetuutuunai i le 12v e toetoe a toetoe a le moni. A faʻatau e tatau ona faʻaaoga e tatau ona amanaia le pamu mai fafo, averesi, lua taimi sili atu taugata. Mai ia lava e avanoa i luga o le faʻatauga pole, o le maualuga maualuga (ae taugata) oloa na gaosia e Italia. Taugofie, e aofia ai le masani ona aofia ai Saina ma Polani Pamu. O le talanoa o le pu pamu, ou te manao e maitauina le tulafono o ni avanoa, ma e le aoga uma Yogutu. A faʻatau (aemaise le pamu malosi), fesili i le tagata faʻatau e ki ai pea. I le ea, e foliga mai o le faia o le faʻaseʻeina o mata, ae mafai ona e maua se ata masani e uiga i lona le mautonu uiga.

O se mea lelei atoatoa pe a fai o loo Ia faaalia i le faatofuina i totonu o le vai. O le mea moni, ia faia le suavai feʻaveaʻi i le faiga, e le mafai ona faʻatapulaʻaina oe i "iʻa" pamu. O nisi o tagata suʻesuʻe o loʻo faʻaaogaina le malosi o pamu i le suavai o le suavai o le vai, etc. Ae peitai, i loʻu manatu, o le pamu, o le pamu, o lenei tiute e sili atu le talafeagai - tau / faʻatinoga o le fua faatatau !!! O le mea sili o loʻo mafaufauina i tagata o Ethaim, Hydor ma Hero, ma le ituaiga ata ogatotonu e mafai ona faia le faʻasoasoaina Saina.

Komepiuta vai malulu faiga

Ia ... ma le faʻalauteleina o tane, foliga mai o mea uma e manino ma malamalama, e tatau ona faia pamu ma vai, ma o fomu ua vaʻaia manino i le faʻatusa.

Fola ma faagaau

O mea sili e sili ona lelei mo mea lelei o le apamemea, e le ofi atu i le oxidiction ma le faʻamaʻi, e le gata i le o le a le feteʻenaʻi ma le 'apamemea. Silcone tubes ma se lapoa o le 10-12mm, e tele na faʻatau atu i luga o le maketi maketi. Itiiti - Hydrosistrasi ma faʻateleina tele, o le pamu e mamafa tele, o lona faʻatinoga pa'ū. E tele atu, o se tulafono, e le faʻatagaina avanoa avanoa, e tatau ona tumau pe a maeʻa le faʻafitauli o le faʻataʻitaʻiga i totonu. Ua iai le faamalosi ae le o le leai. O le faamalosia e lelei i le mea moni e le o tapunia i luga o le bends, leaga i totonu o le mafiafia i le sili atu 2mm. O Ubes i luga o le fetaui i le mea e manaʻomia tele e fetuunai ai omea a o le vai malulu - o loʻo nofo faʻamalosi le vai, ae e mafai ona taofia le vai, e sili le vevela o le vai. O le fesoʻotaʻiga o vai vai e mafai ona ogatasi, tutusa ma tusa ma le tutusa. E le tatau i le aofia ai o le faʻasoasoaina o mea e fesoʻotaʻi ai, ae e tele le faʻaletonu o sea faiga. Muamua o le manaʻoga mo faʻaopopo faʻamatalaga - vaeluaina. O le lona lua - o le faʻafanua e mafai ona i ai se isi lava soydraulic solia ma se isi tulaga, i le tulaga lea, i le matagaluega le talafeagai o le a lapoʻa, ma i le isi ma sina laititi. Tatou te manaomiaina?

Mataupu i luga o le autu: bots "crocodiles" crochet ma le ata ma auiliiliga faamatalaga

Komepiuta vai malulu faiga

Komepiuta vai malulu faiga

Ia, o mea uma e foliga mai o manatu ia, alu e faataʻitaʻi, i le Fono Aoao. E matua faaalia lava i le ata i lalo. Aua nei galo e faʻamalamalamaina clamps i le auala faʻapotopotoga i le auala faʻapotopotoga, ona o le lacquer o le a lele ma faʻatumuina uma lau pele taʻavale :).

Komepiuta vai malulu faiga

P.S. E lelei se faiga aua o loʻo galue lelei ma le faʻaeteete. E faigofie ona faʻasoa atu i soʻo se ea. O Weather Neduga i ni nai tausaga o le a faʻamuamua ia matou uilalele faamasani ai matou ma o le a avea se nofoaga talafeagai i le olaga o le tagata faʻaaoga, ua le toe iai se mea ofoofogia e pei o le taimi nei!

Faitau atili