Faʻafefea ona nonoa se pulumu mo pupuni: matagofie node

Anonim

Taitasi o Afioga e faʻatonutonu lona fale i luga o le faʻavae o lona tofoina o lona tofo, foliga masani i totonu, o le tele o tupe maua tau tupe ma le avanoa e faʻasoa ai se aofaiga o ia mea. Ae i le tele o tulaga, o nei tuufaalapotopotoga uma e faigofie ona faataunuuina. O sea, mo se faataitaiga, Dolso elemene, pei o se ie puipui, e taugofie, ae aumai i totonu o soʻo se potu faʻagaleti ma poto masani, faia lana teuteuga mauoa ma tuʻusaʻo.

Faʻafefea ona nonoa se pulumu mo pupuni: matagofie node

e faigofie lava le pulumu mo le ie puipui, ae o le matagofie mea e mafai ona faia so o se totonu mauoa ma aristocratic.

O nei mea faaleaga maualuga ua teuteuina i pupuni ma le aluga. Nonoa se pulumu i se faapona matagofie - ma o le a latou auauna atu o pickups mo pupuni.

Foliga i taimi uma o le tagata

Faʻafefea ona nonoa se pulumu mo pupuni: matagofie node

A eseese o le pulumu e mafai ai ona e filifili le soa manao mo so o se totonu ma ato tupe.

e gaosia ai le pulumu 'ie puipui i se faiga tuai, e pei o se laau faalava o le filo nonoa i le ogatotonu, po o ai e mafai ona avea elemene fou o sitaili i le tioata, taʻega tioata po o le faaopoopoga, teuteuina i polo susulu, beaded filo. E mafai ona tautua le mea mo lo latou gaosiga:

  • okeni;
  • Cotton, Woolen poʻo filo faʻapitoa.

O pulumu i totonu o le fale ua iloa mai i taimi fiafia tele, e taua foi Kuts. O le a latou avatua le uluaʻi mea ma le matagofie o ie puipui ma ie puipui mai le faigofie. O nei filo o loʻo faʻaogaina i suiga eseese:

  • Auina atu le fetaui ma pauna;
  • Tesma ma tamai pulumu ma pupuni o pupuni;
  • Nonoa se ata matagofie i le foliga o le piki;
  • e fai togafiti mo aluga.

Pulumu po o Kutas, lea decorates ie i le fale, e aafia ai le natura o le totonu, Faafouga ai.

I ai, e faigofie lava ona faavaivaia le monotony o le ata i luga o le ie, e mafai ona e taulai atu ai ma faamamafaina le lanu autu o le 'ie puipui, ia tuuina atu le faigaʻai ma le paia o le totonu. O lenei elemene o le fili ua mauaina i le tasi lanu lanu ma pupuni pe o le vanimonino, ina ia mafai ona tosina le kapeta.

Mataupu i luga o le autu: Faʻafefea ona faʻafesoʻotaʻi le eletise mai le pou i le fale

Tele taimi, o le pulumu mo pupuni ua faʻaaogaina i le mamanu o le faʻasologa, Roma poʻo le gagana Eleni. E teuteu le faʻamalama ma faitotoʻa i le sitaili o rococo poʻo le ampir, e tatau ona e faʻaaogaina pulumu tetele pe fulufulua ma polesi ma pulumu.

E maeu le manaia e nonoa se pulumu mo pupuni?

Faʻafefea ona nonoa se pulumu mo pupuni: matagofie node

O le faʻaluaina o le faʻamamaina o le faʻamamaina ma le pulumu o loʻo oso i luga o pupuni ma lafo i luga o le matau, pipiʻi i le puipui.

E iloa e Hosses taʻitasi pe a fai o le pulumu na faia ai le galuega o le teuteuga, e faʻasaʻo i luga o se Wicker poʻo le Twodic na o le pito i luga o le kitas.

Faapipii le maea e pulumu ma mama, polo laau, fesootai ma a node. I ie puipui ma leoleo faitotoʻa, ua sewn le maea, ua faamaonia i le fesoasoani a se stiletto le gagana Peretania i le itu i fafo, e faamau i le itu pito i luma ma se pine matagofie.

A faʻaaogaina le pulumu pupuni e pei o le piki, e nonoa i auala eseese:

  1. ua faapipii se manoa lua e Kutasu, lea e tauai i luga o le mātau, e faamau i le puipui.
  2. Ave ni pulumu se lua na tumau i luga o ni maea eseese se lua. O maea e lafo ma teu i luga o le matau, ma fufulu, e tusa ai ma le pupuni, liliu atu i maea. E mafai ona e maua ai le sootaga i le bead matagofie ma se pu lautele, aʻe a leise matagofie, teuteu le pine teuteu po o fugalaau mai le lipine i le faiga o le "Kansasi", lea o le a tuuina atu i le node knotted ma le 'ie puipui atoa, o le a matagofie ma manatu manatu.
  3. O le isi auala mo le manaia o le node o le node o le a magao. I lenei metotia, e tuʻufaʻatasia ma le faʻamaoni, ma le mamalu. O maea ma cytatas lalagaina mai le auvai e aofia ai. O mea sili ona taugata nei mo le togalaau.

Faʻafefea ona nonoa se pulumu mo pupuni: matagofie node

advantageously faamamafa eseesega Kutas le matagofie o le ie puipui ma ona ilaila tautupu.

Kutas o se elemene o le teuteu lavalava i totonu o le fale tele ma le faaeteete. O nei tagata mea mataʻina ua filifilia faʻatasi ma le ie i luga o pupuni. Ina ia faamamafaina le matagofie o le mea mo le Pourter, o filo mo Kutas ua filifilia i le va o eseesega.

Mataupu i luga o le autu: E mafai ona e faʻapipiʻi i luga o le auʻaiga tuai: pipii pei o luga, fou vinyl, phlizenin, pepa, ata, ata, ata

Soʻo se ie pupuni poʻo le tuliga, teuteuina i lenei tamai elemene elefane, tatala i se moli fou, suia le malamalamaaga o totonu o le totonu atoa. e mafai ona avea seamless e Kutas le lanu o pepa puipui po o upholstery o meafale upholstered.

Pulumu mo pupuni o pickups o loo lolomiina i le tele o auala:

  • symmetrically: O iʻa uma o le ie puipui i le tulaga tutusa mai le Windows;
  • Asymmetricolly: O le tasi afa o le ie puipui ua moe i lalo pe i le tulaga o le faamalama, o le faafeagai - i le ogatotonu o le faamalama;
  • Naʻo le tasi afa o le ie puipui e faʻataʻitaʻi.

Afai o le matau mo le faʻasaʻoina o le kapeta faʻaaoga faigofie, ua natia i lalo o le ie puipui, afai o loʻo faʻaalia le matau.

Kutas, teuteuina o tulle po sewn pei ai lona teuteuga, ua faia i le pepa faatumu o le pulumu manifinifi. Mo le piopio e aoga tele tele faʻataʻitaʻiga.

O le ata o le teuteuga e tatau ona faʻamamafaina ai le mamanuina o pupuni, o mea uma e mafai ona filifilia ina ia iai se soʻotaga fiafia i ai tatou.

Eseese faʻataʻitaʻiga ma mea

Faʻafefea ona nonoa se pulumu mo pupuni: matagofie node

Kutas Bead - o se soa susulu mo i latou oe mananao e fatufatu ai se totonu masani ai.

Faʻamamaina le tele o ituaiga ma lanu lanu o mea oloa mo le togalaʻau, faʻaalia i fefaatauaiga. E pei foi o aso o tupu, o le taimi nei, o le katusy o loʻo faia i lagona o faʻapouluga o vaueli ma ameu, mimilo, fefiloi, fefiloi, fefiloi, fefiloi ma le le mafaufau. A iai muamua i latou na teuteuina i maʻa pele, ona latou suia lea ma Swarovski maa, pipili, lanu palasitika, e matua matagofie ai le palasitika ma tioata. Ua teuteuina i filo ma filo filo, siliva poʻo auro poʻo le auro anofifau, tata o Mesh, nososa ma lalagaina maʻea makale. O lenei tuʻufaʻatasia e masani ona faʻatinoina e fugalaʻau, aufana, fiti. I totonu o le potu o tamaiti e talafeagai le faʻaaogaina o tamai meataʻalo vaivai i le ituaiga o manu e pei o le teuteuina o le piops ma Tassels.

Filifilia o le tasi poʻo le isi mata o kutas, e mafai ona e faʻamamafa le galuega o le potu. . Mo le potumoe, e filifilia tagata mea uma i le leo o le uafu, lea ua mafai ai ona e fausiaina se mafanafana ma le mafanafana. Faʻapipiʻi le pulumu mafiafia i le togalaʻau i le potu malolo, faʻatupu se lagona o se aso malolo ma le mamalu. O le a toe faʻamatalaina e tamaiti ma le fiafia o le fanau ma le fiafia ma le pamu ma le paʻu o manu i le potu sima i totonu o le potu o tamaiti.

Mataupu i luga o le autu: Auala e Aveese ai le lelei o le fatu

E ui i le tele o filifiliga o pulumu mo puipui i le faʻatau atu, tele mea fai pisinisi e gaosia lenei faʻaopoopoga. Mo lenei faʻamoemoe, e tatau ona e faʻatauina se maea auro-faʻapipiʻi poʻo le siliva atoa (e sili atu e filifili ai i le leo o le mea mo pupuni eseese ma lanu uamea ma le mafiafia o luga 2 mm, 2.5 m umi.

Muamua saunia tagata sailiili mai ofu. O loʻo faʻatagaina le paʻu o le afa o le 'afa o le mita ma le o le uaea i le ogatotonu o le uaea, fai 2. O le pito i lalo o loʻo tuu i luga uma o laina e lua, e lua o loʻo masaa i luga o vaega eseese o le uaea.

O le faʻaiuga o le faʻamalologa ua faʻasaʻoina e ala i le uaea o le uaea mo le galueaina. O loʻo lafi i le maea. I le auala lava e tasi o loʻo iai ni vailaʻau ese o loʻo eseese tele. Aofaiga o le mafai ona oʻo atu i le 6 fasi. Uma i latou taʻitoʻatasi e pipii i le maea. Ua tipi le uaea o le uaea. O le maea i luga o le lotoa tele o le faatusa ma se sili ona matagofie le nonoa. O le oso aʻe o le pulumu e taofi i luga o le puipui, e toe faʻafouina le ie puipui i totonu ma aulelei matagofie.

Faitau atili