O le a le mea e fai pe a fai o le telefoni o le telefoni

Anonim

Ua faia e le Wrkrpperphonephone o se avanoa moni e faʻatautaia ai gaioiga uma ma le fesoasoani a tamatamai lima o lima. Ae ui i lea, o lenei Gadget e faigofie tele ona faʻaleagaina le le faʻatamala ma le mataʻutia. O se lelei tali ua avea ma faʻapipiʻi i le telefoni ata faʻapitoa e puipuia ai lona mata. Ae a pe a ua uma ona faaleagaina o ia? Faʻafefea ona 'aveʻese mai ai le laugutu mai le telefoni i le fale? Lenei o le a talanoaina i lalo.

Faʻafefea ona 'aveʻese mai ai ni taga mai le telefoni

O le a le mea e fai pe a fai o le telefoni o le telefoni

Faʻaaogaina le taunuʻuga le telefoni e iai le paʻi atu o le screen e matua faigata lava e aloese mai le faʻaleagaina. Maeu le le fiafia le fiafia pe a fai o se telefoni fou, o loʻo i ai le tele o le tele, vave leiloa le apili i fafo. O lenei, o le tali o le fesili, pe faʻafefea ona 'aveʻeseina maosiosia mai le telefoni mata, ma avea ma uluaʻi taimi.

A o le i ulufale i le faʻafitauli, e tatau ona e saunia se masini feaveaʻi:

  • tape le telefoni;
  • Fesootai fafo e tapunia ma le fesoasoani o le lipine ina ia aua neʻi e mauaina ina ia mafai ona ulufale i le susu poʻo le faʻamamaina o suilaloa;
  • Saunia mo le valiina galuega, o le aging o le mata e mafai ona umi se taimi.

Auala e aveese ai le pulp mai se telefoni:

O le a le mea e fai pe a fai o le telefoni o le telefoni

  • O se mea laiti o le apalai i luga o le ie;
  • Faaopoopoina le suauu.
  • Malamalama o gaioiga o loʻo foia ai le iʻuga o le faʻaaogaina o le telefoni;
  • Fufulu le Smartphone Smass ma le fesoasoani a ie.

O le a le mea e fai pe a fai o le telefoni o le telefoni

  • I le Atimninum Bowl e tatau ona e sasaa ai le sipuni ti o le alm (lea e mafai ona faatauina i totonu o le fale talavai ma fuamoa palasitika;
  • fefiloi e oo atu i le 65 tikeri;
  • I luga o le Microfober Fabric Fabric, ia te faʻaaogaina le mea faigaluega, pe a maeʻa ona auina atu i le Ofu, Faʻaeetia i luga o le Taumafa;
  • Ina ua uma ona aveʻesea le ie mai le umu, e tatau ona tuʻu i totonu o se vai malulu;
  • O lenei lagolago o le a toe fai soo e tolu taimi;
  • E tatau ona tutoʻatasi le ie e tatau ona laveaʻiina mo le 2 aso, ina ua uma ona faʻaogaina mo le faʻapogai.

Faʻafefea ona 'aveʻese mai ai le tino mai le telefoni

O le a le mea e fai pe a fai o le telefoni o le telefoni

Faatasi ai ma le fesoasoani a Pase Gote, e mafai ai ona tuʻuina atu le tino o le telefoni, faʻataʻuina ma lona lagona lagona.

O loʻo mafai e le faaputuga o se telefoni fou e mafai ona faʻaleagaina le lagona, ae le tatau ona le fiafia, e sili atu le ave i fafo ma saili se auala e aveese ai le tino mai le telefoni. I le avea ai ma tulafono, a o lima, o tagata uma o le a iai lona uiga o le a toe tatalaina foliga mai o le masini.

Aveese le faʻaleagaina o le mataupu, e tatau ona e ave muamua lenei vaega mai le masini. O le 3 sili ona lauiloa metotia mafai ona matauina:

  • Aveese salu e ala i le faʻaaogaina o le eletise eletise. Ina ia faia lenei mea, e tatau ona e tuʻuina i lona lauʻeleʻele ma se tamai mea le lelei faʻamamaina ma se mea pu ma faʻalelei. Ina ua maeʻa lena mea, na ona suʻe le mea faigaluega i le fesoʻotaʻiga ma le malu o le gaioiga e vali ai le tino o le telefoni. E taua le mataituina o le saogalemu o le mataupu i luga o le nofoaga i le mea sa i ai i le muamua e taofia le faaleagaina o le telefoni feʻaveaʻi.
  • E mafai mo le 20-30 minute e vali ai le Parmarphone tino ma se ie vaivai (lelei - lagona), o le mea lea e apalai ai e pipi.
  • Sa le leaga le faʻaalia o latou lava o le polyrolol lea ua faʻaaogaina mo le komepiuta tisiki. E tatau ona faatatau i le tino ma le mautonu ma le cotton swab.

Mataupu i luga o le autu: Plad Cropchet mai le muamua fesoʻotaʻi ma aitu

A oʻo i le 'aveʻese mai o le tino mai le tino, e tatau ona e mautinoa o loʻo i ai le uʻamea. A leai, amata faʻataʻitaʻiina le palasitika luga o le palasitika, e te na mafai ona faʻaosofia ona foliga foliga.

Faʻafefea ona aveese le scratches mai le telefoni mea puʻeata

A oʻo e filifili pe faʻafefea ona aveʻesea le paʻu mai le telefoni mea pueata, e tatau ona e mautinoa o le faʻafitauli e saʻo i totonu o suamalie lava ia.

Ina ia mafai ona aumaia le mea pueata i le faasologa, e tatau ona e faia mea nei:

  • Aveese le tioata mai luga o le luga o le telefoni mea pueata;
  • Ave le cotton mea ma le fesoasoani i le nifo nifo i le faamaluluina faaeteete le tioata;
  • E taua tele le mafaufau i le mea moni e le tatau ona iai ai le passe ni eseʻese ni vaega e le tatau ona faaleleagaina le mea lea, e tele se gaioiga;
  • Ina ia aveese le maosia mai le mea pueata, e mafai ona e faʻaogaina se faila faʻapitoa e polesi o fao. E tatau ona iai se tikeri lelei o le lagi. Muamua e tatau ona e faʻagaioia le mata, ma ina ua uma ona ave se punou vaivai ma olo le mea pueata ma ia.

Faʻafefea ona 'aveʻese mai ai le telefoni mai le telefoni

O le a le mea e fai pe a fai o le telefoni o le telefoni

O le ata tifaga, na faia mai le polymer ma pastes i luga o le Smartphone Lautele, o le puipuia lea i mea leaga tele ma scratches, faʻapea foi ma faʻafitauli o le lalolagi. E moni, e seasea sefe le telefoni mai le malologa i le tulaga o le pa'ū.

I luga o fata toso, e mafai ona e mauaina se lautele ituaiga o ata faʻapena na faia mai le tele o mea. I se faʻaopopoga, latou te o ese atu i lapopoa uma ma uiga (atonu e faʻamamaina pe atagia).

E sili le tuʻuina atu o le faʻapipiʻiina o le ata puipuia i le tagata faʻatau fesootaiga fesoʻotaʻiga, ae o lenei faiga e mafai ona faʻatino oe lava:

  • A o le i tusia, e te manaʻomia le faʻamamaina ma le maopoopo ma le maopoopo le telefoni.
  • E tatau ona lamolemole luga le laufanua le ata o le faʻamamaina, pei o le faʻata i luga;
  • E manaʻomia le mataituina ma le faaeteete, ina ia le maua e le faʻapipiʻi le faʻamaʻi poʻo le faaputuga, o le a latou faʻamalosia uma galuega ile leai;
  • A o le i pipii, e tatau ona e ogatasi na o ia, ona o le lua pito.

Mataupu i luga o le autu: lalagaina o le subcheted surchere mo se teine. Polokalame

O le a le mea e fai pe a fai o le telefoni o le telefoni

O se ata puipuia e mafai ona faamamaina ma se disk poling sooupu.

O lea, o le ata o loʻo faʻapipiʻiina i le masini mata ma mafai ona avea ma se lelei o le puipuiga mai ituaiga uma o le faʻaleagaina, e le manino mai i le mea e sau ai. I le aluga o taimi, o le tagata e mafai ona iai se fesili pe faʻapefea ona 'ausia maosiosia mai le telefoni, pe naʻo le ata tifaga.

E sili le faʻaaogaina o se vailaʻau e faʻaaoga e vali ai tisiki. Moni, o le toe taʻuina atu o se gaioiga o ia togafitiga o le a le i ai faʻatasi i le tasi i le masina. A leai, pe a maosia i luga o le telefoni laupepa, e foliga mai i luga o le ata, aua le tuua, uiga e maua ai se taai fou puipui.

Faʻafefea ona 'aveʻese mai ai le maʻila mai i se uʻamea uamea

O tagata e umia le Smartphone faʻapipiʻi i totonu o le uamea mataupu o loʻo faʻatamaʻia le faʻaaogaina o le puipuia o colvers o loʻo mafai ona vave faʻaaogaina pe mulimuli ane le maalofia.

O le a le mea e fai pe a fai o le telefoni o le telefoni

E mafai ona e valiina le telefoni o le telefoni ma le malu malu ma se sub suzar.

E mafai ai ona aveese le faʻaleagaina o le telefoni ufiufi, ae mo lenei mea e tatau ona e faia le faʻapapa lea nei:

  • Muamua e tatau ona e aveese le laulau mai le masini.
  • O le auala muamua o le valiina o le faʻaali, faʻapea foʻi ma le tapuni o le telefoni, aofia ai le faʻaaogaina o se eletise eletise, i luga o le malu o le a faʻapipiʻi nai lo le messh. O le masini o loʻo aofia ai i le fesoʻotaʻiga ma sologa lelei ma le sologa lelei.
  • O le isi metotia o loʻo faʻaalia ai le faʻaaogaina o le Center Work Work: Afai e te faʻaaogaina se goo le goo i luga o le mea leaga. O nei mea uma o nei mea e tutusa ma le tutusa lelei e aveese ai microficks ma pupu i luga o le uamea mataupu o le telefoni.

Faʻafefea ona aveese le maosia mai le laulau mata i le fale

O le a le mea e fai pe a fai o le telefoni o le telefoni

Ae le i faʻaaogaina ni taavaletotoiti poʻo se mea e fautuaina ai le tapunia uma o fesoʻotaʻiga i luga o le laulau.

O loʻo i ai ni papa e tele ma masani ona tuʻuina atu i lima o tamaiti mo le fiafia i le taimi o le taimi, e masani ona maua scratches poʻo isi mata. E mafai e aveese mai ni mea faitino mai le laulau, ma o metotia o le a fesoʻotaʻi ma i latou o loʻo aveʻese mai telefoni mai telefoni.

  • Le faʻaaogaina o le Kay Paste, faʻapea ma sa manatu 'aʻai, ua manatu o le auala sili ona aoga. Naʻo le naʻo le le lava o sea metotia o le umi lea o le faʻaalia, aua o le polesiʻeina o le masini faʻapipiʻi i luga o se ie vaivai, e le gata ae le itiiti ifo ile afa itula.
  • Poly fua faatatau o loʻo faʻaaogaina ai le tele o tagata faimalaga: O le mea autu o le muamua-pipii uma le fesoʻotaʻiga uma, pe a mafai ona e faʻamamaina le laualuga o le lau ma le faʻaaogaina o ia mea.
  • Masani nifo nifo poʻo le powder compee lelei ma scratches na mautu i luga o le afi o papa. O le fofo e tatau ona faʻaaogaina i se ie vaivai ma le faʻamamaina lelei i luga o le masini.

Afai o le laulau faʻapipiʻi, e ono le mafai ona galue i ai, e sili le popole ma ufiufi le laualuga o le lau ma le puipuiga ata. Soʻo se loia e naʻo le tuʻuina atu o le mata o le matte lint, ma tele faʻaleagaina le ata.

Faʻafefea ona 'aveʻese mai ai le faʻailoga mai le iPhone

O le a le mea e fai pe a fai o le telefoni o le telefoni

Pei o le Soda, pepe powder o le a aveese ai scratches mai le iPhone screen.

Tusiga i luga o le autu: manoa ata mo tagata amata ma polokalame: Matai vasega ma ata ma ata

O toetoe lava o uma nei masini feaveaʻi o loʻo aʻafia i le faʻavaeina o faʻamaumauga, aua o le faʻatonutonuina o latou o tamatamailima tuʻusaʻo. O le tulaʻi mai o lenei faʻafitauli ma taugata tele o le ituaiga o le faʻamatalaga o le faʻamatalaga o le faʻamatalaga.

Faʻafefea ona faʻamipiʻi ai se tioata puipui poʻo se ata tifaga i luga o le telefoni

Faʻafefea ona aveʻesea le maʻii mai i le iPhone mata? O lenei mafai ona faia e faʻaaoga ai se tasi o metotia nei:

  • faʻaleaogaina o le faʻaaogaina o le nifo nifo lea e le o iai ni vailaʻau;
  • Faʻapitoa kulimi mo taʻavale, e mafai ona aveeseina maʻa maosiosia;
  • Laititi mea leaga ua aveesea atoatoa e le Mada, lea e te manaʻomia e fefiloi ma vai ma vai mafanafana i luga o le mata, ina ua ou fufuluina toese mea o mea faigaluega ma le susu susu;
  • Palota togafitiga mo le paʻu paʻu e faʻaalia ai se aʻafiaga pe a faʻatusatusa i le gaioiga a le peda;
  • O le tamaʻitusi laiti lava i luga o le iPhone e mafai ona paʻi i ai le lamolemole e faʻaaoga ai le lalagaina o le lalagaina o le suauʻu fualaʻau.

Faʻafefea ona aveese le maka mai le telefoni nifo

O le a le mea e fai pe a fai o le telefoni o le telefoni

E le talafeagai le past i le ituaiga o le geel mo le polging e le talafeagai.

O le auala sili ona taʻutaʻua e aveese ai le faʻaleagaina mai Mobile Slass e manaʻomia le faʻaaogaina o le matautia o se mea e masani ona i ai i le lima, e ese mai le tau maualalo.

Aveese ata e pei ona taua:

  • Muamua e tatau ona e saunia se paste poʻo le paʻu mo le faʻamamaina o nifo (e le tatau ona e avea se gel - faʻapipiʻi, atonu e le o le faia o le galuega);
  • O le tuʻufaʻatasiga e manaʻomia e ootia ai i luga o se vaega o mataupu poʻo le cotton wand;
  • Faʻavasega totoʻa ata e tuʻu ai le vailaʻau i luga o le mata i nofoaga na o loʻo iai ni mea e maua ai le faʻamalosia (e le tatau ona faʻamalosia i luga o le lau
  • O le taimi lava e iloa ai le iʻuga, o le taualumaga e mafai ona maea;
  • Fofo e tatau ona aveeseina i se matutu ie po o le solosolo.

I le iʻuga, e aoga le matauina o mata puipui faʻapitoa, ata tifaga ma ufiufi e le tau mo le tuʻuina atu o se telefoni feaveaʻi. O lo latou autu autu o le puipuiga o Gadgets mai le faaleagaina ma scratches. E le tatau ona e le amanaiaina le faʻatauga o nei masini, ina ia aua neʻi faʻaalu lou taimi e aveese ai le paʻu, lea e faʻaleagaina ai le sili ona e fiafia ai.

Faitau atili