A faʻapipiʻi faitotoa pe a toe faʻaleleia: aʻo leʻi maeʻa ma pe a maeʻa

Anonim

I le taimi o le toe faaleleia i le fale mautotogi, e tatau ona e faʻataunuʻuina le tele o galuega ma faaalu le tele o le taimi ma tupe mo ia. O le iʻuga o le toe faaleleia galuega e mafai ona iloiloina le faʻapipiʻiina o le sao ma totonu faitotoʻa. Latou te avatua le fale i le taimi uma ma fatuina ai se mafanafana i le fale mautotogi. O le a le tulaga sili e sili ona tuu ai le faitotoʻa pe a toe faʻaola pe a tatau ona e faia?

A faʻapipiʻi faitotoa pe a toe faʻaleleia: aʻo leʻi maeʻa ma pe a maeʻa

Faapipiiina o ato e aofia ai sitepu nei: Faʻatasiga ma le faapipiiina o le Nofoaga Faʻavae, faʻapipiʻiina o le faitotoʻa faitotoʻa, faʻapipiʻi o Platbands.

Filifiliga o potu potu

O le filifiliga o faitotoa e tatau ona fesoʻotaʻi ma atoatoa atoatoa. O le a le mea e tatau ona fuafua faapitoa ai? E masani ona faʻatau atu le laupepa maualuga o le faitotoʻa o le faitotoʻa ma se pusa ma le pusa ma le platbands. Ogaoga kamupani o loʻo sapalaiina i se seti ma elemene mo faʻapipiʻi o le pusa. O le a tuua e filifili matapule, lokaina ma ni vaega mo latou.

Fua o potu potu ae le o le faʻapipiʻiina.

Faatasi ai ma le taumalulu-mafai ona faʻamafanafana, e masani lava ona faʻateleina ai le avanoa i le va o le faitotoʻa o le faitotoʻa o le faitotoʻa o le faitotoʻa i le faitotoʻa. E sili le filifilia o le poloka faitotoʻa i tuutuuga o le tele o le tatalaina, ina ia aua nei faia se galuega faʻaopopo i le faʻailoaina o puipui mo lona soʻoga e sili atu mai le faitotoʻa.

I taʻaloga masani, e iai le lautele o avanoa, e iai le lautele o le 60-70 cm. Mafaufau lelei, o le lava lava le tele lava. A uma, e ala i le faitotoa tatala o le a tatau ona faia meaafale, lea e ono le fetaui i totonu o le potu e aunoa ma se osooso. E tutusa tutusa le tutusa o le maualuga, lea e tatau ona tutusa mo faitotoa uma uma.

E tatau ona manatua lena mea:

  • E mafai e faitotoa ona faia se fetuunaiga ma le lanu i luga o talosaga:
  • O nisi taimi e tatau ai ona e faʻatali mo le sapalaiina o le saʻo oloa mo ni nai aso sao, ma e oʻo lava i le masina;
  • oloa faʻapitoa e manaʻomia ai se taimi faʻaopoopo mo le latou gaosia;
  • O faitotoʻa faitotoʻa poʻo le MDF e tatau ona vaʻaia ma faʻalautele i totonu o le fale mo le tusa o le 3 aso.

Mau: Parcelaini Tile Mo le fola: Fuaitau, mamafa, mafiafia ma tuufua ma taoto; O le a le eseesega i le va o poletilaini fafie mai chramic nila?

O le a le taimi o le faapipiiina o poloka faitotoa?

O le tutoʻatasi o loʻo faʻapipiʻiina o potu o le vaitusi ma faitotoʻa o faitotoʻa o se galuega faigata. O lona faʻatinoina e manaʻomia ai nisi agavaʻa, tele faʻalogo. E le taliaina le galuega sese. O afea e tuu ai faitotoa? E tatau ona saunia le potu:

A faʻapipiʻi faitotoa pe a toe faʻaleleia: aʻo leʻi maeʻa ma pe a maeʻa

Le faʻapipiʻi faʻasologa o le faitotoʻa poloka.

  1. O puipui i potu e tatau ona palapake, ufiufi ma sauni mo le uma uma.
  2. Tatau ona faʻaea uma i se ata faʻapipiʻi.
  3. O nofoaga susu uma i totonu o le potu e tatau ona maeʻa, a leai se mea e faʻapipiʻi ai faitotoʻa o le a faʻatauvaʻaina mai le faʻaseʻe.
  4. E manaʻomia le faʻatinoina saʻo o fuafuaga taʻitasi uma. O mea sese i fuataga o le a iʻu ai i taimi eseese ma tupe tau, e pei ona e tatau ona siʻitia pe faʻaitiitia ai le faitotoʻa.
  5. O le faitotoʻa o le faitotoʻa e tatau ona faʻaoʻo atu i luga, a leai o le faitotoʻa o le a faʻapipiʻi sese ma le talafeagai i totonu.
  6. Faʻapipiʻi mafai ona auai i le taumafanafana i le taumafanafana ma i le taumalulu. O le mea autu o le potu na mafanafana ma mamago. I totonu o se fale tumaoti, e fautuaina ai le faʻatinoga o lenei galuega ile taumafanafana faʻaletonu pe a tumau le potu.

O nisi avefelaʻofiina le faitotoʻa i le faʻamaeʻaina mulimuli o fola ma pa, ae ia e aunoa ma le ptetfoms. O Platbands e faʻasaʻoina i o latou nofoaga pe a maeʻa ona maeʻa. O isi tagata atamamai e faʻatino ai le faʻapipiʻiina o faitotoa o maeʻa ai galuega faʻaiʻu i le taimi e faʻatumuina ai le tuʻi, ma e mafai ona faʻaleagaina le faitotoʻa.

A faʻapipiʻi faitotoa pe a toe faʻaleleia: aʻo leʻi maeʻa ma pe a maeʻa

Faʻapipiʻi le faitotoʻa.

O se maliega fetuunaiga o le Faega o le Mauga o le Nofoaga ae leʻi amataina le maeʻa o le maeʻa, ma tuu le tapoleni mulimuli ane. Lenei ua mafai ona faʻapipiʻi saʻo le pusa ia saʻo ma le faʻaleagaina le mea o loʻo feagai ai mea i luga o puipui ma luga o le fola. I lea tulaga, o le lauʻeleʻele lea ua fautuaina ina ua maeʻa faapipiiina e faia se Scotchingted vali, o le a puipuia mai le ono faʻaleagaina i taimi o le faʻamaeʻaina o galuega. I le faaiuga o le faʻauma, o le faitotoʻa faitotoʻa ma platbands faʻapipiʻi.

Mataupu i luga o le autu: Faʻapipiʻiina o lima i luga o le faasitepu, puipui - fusi filifiliga

Faapipiiina o faitotoa i le faletaele e gaosia i le laina mulimuli. I totonu o isi potu, lea ua saunia mo le ala mai, faitotoa e mafai ona teuina muamua muamua ma pe a maeʻa le teuteuga o puipui. I tulaga taʻitasi e iai ona aoga ma le agavaʻa. Afai o le faʻapipiʻiina o loʻo faia aʻo le i pipii, o le mea o le pelu, le maalofia pe a faʻapipiʻi le faitotoʻa faitotoʻa, o le a le paʻu i luga o le puipui. O le minus o lenei metotia o le a faʻaalu le taimi i luga o le ogatusa o pepa puipui ma le mauaina o latou mo le faitotoʻa faʻapipiʻi.

A faʻapipiʻi faitotoa pe a toe faʻaleleia: aʻo leʻi maeʻa ma pe a maeʻa

O le faʻagasologa o le faʻapipiʻiina o le uamea uʻamea faitotoʻa.

Afai o faitotoʻa o loʻo faʻamauina i luga o puipui puipui ma puipui, e mafai ona e nanaina elemene o le pusa ma le platbands, o se faʻaipoipoga faʻatagaina e plastterers. O se mea lea. O le minus atonu e le saʻo le pepa puipui i le faitotoʻa, lea e le mafai ona tapunia ma le platband.

O le a le mea e manaʻomia e faia muamua: Tuʻu i luga o le foloa o le faʻapipiʻi pe faʻapipiʻi le faitotoʻa? E leai se eseesega tele. Afai e te faia saʻo le faʻamatalaga o le maualuga o le fola i luga pe a uma ona ia faʻapipiʻi le laumua, e mafai ona e faʻapipiʻi le pusa ma le ie i le fanua laumua. E na o le taua tele le mafaufau i le itu e tatau ai ona tatalaina le faitotoʻa.

Ae le i maeʻa galuega uma o le faʻaumaina, e fautuaina le faʻapipiʻi o poloka faitotoʻa i le mataupu pe a tatau ona faʻaititia pe faʻateleina le faitotoʻa i le lautele poʻo le maualuga. O lenei galuega e fesoʻotaʻi ma le toe afio mai o le tele o le palapala ma le pefu. O nei mea uma e mafai ona faʻaleagaina ai le puipui o le pa puipui o le tino, faʻaauuga ma fola.

Mea sese pe a faʻapipiʻi faitotoa

O mea sese i le fuafuaina e mafai ona oʻo atu ai i le mea moni e mafua mai i mea lelei uma meafale ma le faitotoʻa o le a le matala ma tatau ona toe faʻafouina. O le iʻuga, o le isi pu o le a mautinoa lava, o loʻo manaʻomia le sasaina ma vali. Ina ia tetee atu ia mea sese, e mafai ona e faia se fua faapitoa i luga o pepa pepa o le fuafuaga o mea uma i totonu o le potu. O le a faʻaalia le avanoa e tatalaina ai faitotoʻa faitotoʻa i se tasi itu poʻo le isi.

Mataupu oi luga o le autu: crafts mo le tuʻuina mai mai le sami ma o latou lava lima (36 ata)

A faʻapipiʻi faitotoa pe a toe faʻaleleia: aʻo leʻi maeʻa ma pe a maeʻa

Kilia i le va o le faitotoʻa ma fola pe a faʻapipiʻi le faitotoʻa.

O le mea saʻo e faʻapipiʻi ai le faitotoʻa e faigofie ona tatala i se tulimanu ma tumau pea i lenei tulaga. Afai o le faitotoʻa o le faitotoʻa o loʻo faʻapipiʻiina ma se eseʻesega mai le faʻafanua, o le a le mafai ona matala pe tapunia le tapota. I le mea sili ona leaga, o le pito i lalo o le faitotoʻa o le a paʻi atu i le foloa luga.

E manaʻomia le tuua o se avanoa e uiga i le 4 mm i le va o le tapoleni mai le maota ma le laina o le pusa. Afai e le o faia o lenei mea, ma sina mea sili ona lelei o le tuʻugamau o le tuʻuga o le pusa o le pusa, e le toe aoga le faitotoʻa. O le va i le va o le fola ma le pito i lalo o le pito i lalo o le faitotoa o le ventiving pu. E taua tele lea mo faletaele ma faletaele. O le tele o avanoa e mafai ai ona e tatala fua le faitotoʻa pe a iai uma ituaiga o fala i lalo o lea.

O faitotoʻa fou i totonu o le fale mautotogi, faʻatasi ai i le lanu ma le mamanu ma meaafale, tuʻuina atu i totonu o le faʻaiuga ma le mafanafana. Filifili latou - afa o le mataupu. O loʻo e manaʻomia pea le faʻasaʻoina o latou. E mafai ona e faia i ou lava lima. I se fale tumaoti e sili atu le faia i le taumafanafana. I le fale mautotogi faatasi ai ma le vevela tele, e le tele lona taua ile tausaga ole tausaga e le taua tele.

Faʻapipiʻi faitotoʻa fou e fautuaina pe a maeʻa le faʻaiuga o le maeʻa o mea uma o loʻo maeʻa ai galuega.

E faia lea ina ia aua neʻi faʻaleagaina i latou. O taimi foi, o lenei galuega e fautuaina e faʻatino ai pa ma le itupa.

O le filifiliga e matua talafeagai pe a faʻapipiʻi le poloka faitotoʻa aʻo leʻi maeʻa galuega i totonu o le fale mautotogi. Ona aveese lea o le tapoleni, o auiliiliga o le pusa ua faanatinati atu ma le vali scotch, galuega o loʻo faia i luga o le tini uma o luga. O loʻo faʻapipiʻiina o poloka i totonu o le faletaele, o loʻo tuu le tapoleni i le isi vaega. Toe fausia.

Faitau atili