Matou te faia ni afifi ma le fiafia e faia oe lava

Anonim

O le tele o le matou atunuʻu o loʻo vevela i luga o le mulilua. Afai e leai i le fale, ona i totonu o le atunuʻu poʻo le taele e talafeagai tonu mo mutia. Ae o le afi afi ua faatau ma le tatau ona mago i se mea. Mo lenei, o loo latou piilima i māmā pe fau ni kapoti faapitoa - fafie po o faifeʻau (latou te talanoa ese mai eseʻese i eseʻese itulagi). O le mamanu e le faigata ma faia se woodworker ma ou lava lima - se faigofie galuega.

O a mea o iai

Matou te faia ni afifi ma le fiafia e faia oe lava

O le uʻamea pepa o le a sefe ai puipui mai le togavao (laupapa, masani)

Afai e te le faʻalogo i le tulaga e lua ituaiga o kapeteni mo fafie - faʻapipiʻi i le pa o nisi fale pe tu ese. E manino lava lona na fai faigofie ma vave, ae le o taimi uma lava mafai ona fai. Nai lo lea, e le o fale uma: Faʻaopopo i pa puipui e leaga. Ae le gata mai le itu o le afi saogalemu. Faatasi ai ma fafie "taunuu", o le 'autau atoa o povi povi o le a loto faafetai i lou fale. Ona o fale laupapa, e oʻo lava i le fafie afi, e tele atu tulaga fafie, ae afai e te manaʻo tele e fafagaina le uʻamea i le puipui. Pei o le ata. E tatau ona sili atu nai lo le lapoa o le lalagaina. Ona uma lea o meaola uma (o le toʻatele o latou - mo le mautinoa) o le a tumau pea i fafie.

Tuʻu ese tagata o tagata fiafia e mafai ona tatalaina atoatoa - nisi koluma, paga o osofaʻiga ma le taualuga. O le mea autu o le taualuga o le taualuga o le tele: E fautuaina e faia se seasea. Ma o le mea o totoe o le a faauma le ea ma le la. Latou te fai mai, o le a leai se mea e magoto ai leai se mea leaga nai lo le sili atu o nofoaga. I le itulagi ma le tele o le kiona, ina ia le o le kiona i le taumalulu i le pito i lalo i le pito i lalo faʻapipiʻi (laau) plywood. Ua aveesea i le tautotogo.

O le a le mea e fai ai puipui

E masani ona fausia uili uili ma latcece pe malie. E sili pe a fai o laupapa o lo o teu i se tulimanu - i le ituaiga o tauaso. Ona oso ai lea o le matagi e le o pa'ū ai le matagi i totonu. Ae tusa lava pe e le lavalava laupapa i se vaitaimi, o le a mago mea uma.

O le fuʻa o loʻo pipii i luga o le faʻavaʻa, o laupapa / fuafuaga e masani ona masani ai, i nisi taimi - o loʻo faia lava, o loʻo latou faia lava Lattices mai le manifinifi fuafuaga pe tuu i ni manifinifi mata pe tuu i manifinifi. I soo se mataupu, o avanoa mo le stripraill e tatau ona tele.

Matou te faia ni afifi ma le fiafia e faia oe lava

E seasea maua ni fuafuaga faʻapipiʻi i luga o mea. O le mea e tupu ai le taualuga

E faʻalagolago i le saoasaoa o le saoasaoa i le auala o le faʻapipiʻiina o laupapa? E leai ni faatusatu na faia, ina ia faigata ona talitonuina. Ae o le tasi le tagata e finau ai pe a fai e te faʻatumuina laupapa o le Matery (o ia i le 10 cm ma le 2 cm ma le stut) mo le isi itu e sili atu le vave.

E uiga i le tele o slots: e faia mai le 2 cm i le 10 cm. Ae faʻamoemoe foi i le lautele o le Komiti Faatino. Afai e te tuʻua le avanoa lautele, e aveʻesea ai le kiona tele. Afai o le kiona o sina mea e te le popole ai ia te oe, e mafai ona e faʻatumuina i taimi uma. O le tamaoaiga foi lea.

Matou te faia ni afifi ma le fiafia e faia oe lava

Matagofie laupapa laupapa mo le foai

E le o mea uma o le au fai pisinisi (ma faitotoʻa latou te taʻua foi o le "Fall Barn"), pei o le lomiga i le ata. E masani lava e leai se pa nai lo fafo: E na o se mea na matua gaoioi ai. E manaʻomia le faitotoʻa i luma o le pa ma faitotoa pe a faʻamalolo lau eria, ma lautele e mafai ona faia e aunoa ma latou.

Nofoaga o vaalele

O sina mea e uiga i le fausaga o le laupapa laupapa. Afai e laiti o ia, ma o mea uma e tuu i le laina e tasi, e leai ni faʻafitauli faʻapitoa - o loʻo avanoa mea uma. Ae afai o le tele o tusi ua utaina, e sili atu le vaeluaina o le eria i luga o vaega o le afi o le a utaina. O le mea lea, o le taimi muamua na tilitia ma ua uma ona tumu o le a le ufiufi i le fou.

Mataupu i luga o le autu: Faaipoipoga o le palasitika faamalama

Matou te faia ni afifi ma le fiafia e faia oe lava

O le eria e sili atu le taulai atu i vaega, ioe o lea na mafai ai ona alu i totonu

Afai o le sikuea o sikuea, tuu isi vaega ina ia mafai ona e alu i totonu, maua le sili ona totoina moli. E faia lenei mea, i le ogatotonu o le taimi nei. Loloto, e le tatau ona o le pa puipui, ae e manaʻo lava ia e vavaeeseina oe mai le puipui, o le tapulaʻa - lua laina o le a tupu uma i ai avanoa. Faʻatasi ai ma le faigofie faigofie: e naʻo vaevaeina o le vaega o le vasega. Mo se faʻataʻitaʻiga, pei o le ata.

Matou te faia ni afifi ma le fiafia e faia oe lava

O se paolo tele o le fafie - e tasi le masini ua tuu i totonu o vaega taʻitasi - pe tusa o le 4. O le puipui pito i tua e le mautu pe a e tilotilo solo, e iai pu.

Ma sina mea e uiga i le maualuga. O le laupapa laupapa i le fale (tausaga) e le o manaomia. Aofai ona e manaʻomia lea o le tasi poʻo le lua kupita i luga o le ata i le pa'ū / tautotogo, ma e naʻo le vaiaso. Ae afai e vevela le fale, ma o le taele foʻi, o le a tatau ai ona e faia se mea malosi. Ma, tusa lava pe o le a le fuafuaina - o se sikuea umi pe sikuea, o le maualuga e faia e uiga i le 2 mita. Faatasi ma le averesi, e mafai ona e downloadina oe toetoe lava o le taualuga. Ae o le stantipelation gap tatau ona tumau i luga.

E uiga i le faia o ni auala matagofie ma taugofie i le togalaau pe i luga o le togafiti faitau iinei. E mafai ona faitau le masini o le fale faamalumaluga i lenei mataupu, ma le auala e fuli ai i le Vaipuna iinei.

Matou te fausia se togavao ma ou lava lima

I le vaega lea tatou te faʻamatalaina le ala na fausia ai le fale 'laupapa i tafatafa o le fale. Mo le fausiaina o atavali, tolu aso "e aunoa ma le faʻasaʻo '' ua ave. Sese i luga o le ituaiga o le tino ua susulu.

Mea

I totonu o le 1.8 * 3.7 M, o le maualuga o le pito i luma o le 2.45 m, le pito i tua na i ai i le lua taavale o loo utaina - e le sili atu i le 10 kupita. Ma totonu, tuʻua ala o loʻo maualuga ona ave, e le faʻapipiʻi i le pito i luga - e le o uma uma i le aiga - e le o uma uma i le aiga - e le o uma uma i le aiga - latou te le maualuga uma i le aiga. Afai ua maeʻa le download, o le a sili atu ona tuʻu isi taʻavale: ina ia le fufuluina e le fafie laupapa o pato.

O le faʻavaʻa o loʻo faia i laupapa - racks, pito i lalo ma le pito i lalo o loʻo faia o le pa o le 100 * 100 mm. O le pa e muamua i lalo o le tele o le afi afi. Na aoina uma Jack, fao, faʻatinoina le tulimanu i luga o le fao. Mo lagolago, tulaga laiti faavae faavae faavae 200 * 200 * 600 mm i le aofaiga o 6 fasi.

Fausiaina Laasaga Aiagovoy

Amataina le fausiaina o tulaga masani o le fausiaina - tulaga ogatasi ma pili i poloka. Afai o eleele e vivii (omea o le loma, siciazizem), e sili atu le faia o se oneone pito i luga. Fai mai le laititi o pittaling 20-25 cm loloto, sasaa ma le paʻu o le maʻa, faʻapipiʻi poloka mai luga.

Matou te faia ni afifi ma le fiafia e faia oe lava

Tuufaatasia o le 'upega tafaʻilagi - o le sitepu muamua o le fausiaina o le laupapa laupapa

I luga o poloka ua setiina i le lua faaputuga o Rubberoid, o le laupapa ua taoto i luga. E le auai le fusiua ma le lagolago. Afai e iai le manaʻo, e mafai ona e viliina pu ma sikoa sikoa.

I le amataga na tuʻu i lalo le aufana o le pito i lalo, na latou aumaia i latou ma fao (80 * 3 mm). Ona e fao i tulimanu i luga o le fao. O le isi laasaga o le faʻapipiʻi o fata. O loʻo tuʻuina i latou i tulimanu ma luga o le lagolago faʻasoasoa. O fata pito i tua e puʻupuʻu nai lo le pito i luma - ina ia o le faʻaituau o le taualuga. Sa latou muamua seti i luga (na latou siaki le plumb), na sikoa e fao, lua i itu uma. Ina ua maeʻa faʻamalosia tulimanu i luga o le fao - lua i luga o le fata. Afai e i ai le fefe, e mafai lava ona e faʻapipiʻiina papatusi / fao i luga o fata i fafo atu.

Mataupu i luga o le autu: Afioga i luga o le auala ma o latou lava lima: ogaumu, brazer, brazier ma barbecue (60 ata)

Matou te faia ni afifi ma le fiafia e faia oe lava

Racks o loʻo faʻapipiʻi i le bruus o le pito i lalo o le pito i lalo

O le ulufale atu i le wobbbie e faia i le ogatotonu. Ona o lenei, o fata e suia ma faapipiiina e le i luga o le poloka lagolago. O le iʻuga, e i ai se tamaʻi lemalie. E aveʻesea ai, tuu ni poloka e fa i le laina muamua, faʻasino mai le mea moni o le a nofoia le ogatotonu e ala i le ulufale. Aemaise lava pe afai o iai faitotoa: latou te faʻaʻoleua tele avega, aua latou te manaʻomia se lagolago.

Matou te faia ni afifi ma le fiafia e faia oe lava

I luma o le ogatotonu o fata e le o le lagolago

Ina ua maeʻa ona faʻaalia fata, e oʻo mai i le taimi e aoina le taualuga. I le taimi muamua, o le itu tafatafa na fova i le pito i luga. O loʻo faʻapipiʻiina i luga o le tasi lelava i luga o le tulaga tutusa ma le pito i luga o le pito i tua, puʻupuʻu vaega (vaaia i le ata i lalo). O i latou ma malaga na faia mai le 50 * 100 MM laupapa, o le tipi mai le laupapa 30 * 100 mm.

Na faʻaoga le polofesa mo le taualuga o mea maʻesega, e tuʻu atu e laupapa se papuʻe i lalo o ia. Aia tatau o le taualuga - tusa o le 35 cm, o le itu o le itu o le itu o le itu e tutusa. O le taualuga tele na filifilia ina ia leai se ogalaau: lamolemole e fa laupepa.

I lalo o le polofesa, Rubroid o le moega - O lea e faʻamalosia e le o se taʻavale i luga o le mutia: O le tau laiti, ma o loʻo iai penefiti. Na amata ona taoto i Rubroroid mai le pito i lalo, na ia alu ai i le lagi. Le isi, ma se taimi e 10 cm. Na aumaia i fafo o le mataua na paʻu'ū i luga na tafe ifo i lalo, aua le paʻu i totonu.

Matou te faia ni afifi ma le fiafia e faia oe lava

E pei o se togavao ma le taualuga o le taualuga

O le isi laasaga o fola fola. Na faia i le 100 * 40 MM Komiti Faatino. Na latou faataatia i fasi i le 2-3 cm. E leai se meaai o puipui. Na tonu ia e tutusa le va o le lautele o le laupapa (100 MM). O apoapoaiga na fafa ma fao, lua mai itu uma. O le mamanu na amata ona suia lelei, ae peitai, ma leisi, o matagi malulu tele le kiona.

Matou te faia ni afifi ma le fiafia e faia oe lava

Woodwoman faia oe lava toetoe o sauni

O le vaega mulimuli o le ata vali. Lenei matou te faia ni tuʻufaʻatasiga mo fafie ma bio-puipuia meatotino: o lea e itiiti ifo le bug i le 'ai. I lenei lima o lima, vali i bioteks, le lanu o le "rosewokos".

Matou te faia ni afifi ma le fiafia e faia oe lava

Ina ua uma le vali ua sauni mo le faʻaaogaina

Uma, fafie laau. E mafai ona e toe faia lenei mea: se mea faigata. O le galuega carmunty i luga o le lavelave - i le maualuga o tamaiti aʻoga maualuga aʻoga. O le sili ona faigata o fuainumera o le taualuga, ae e matua faigofie lava.

Se isi filifiliga e fau ai i le vitio.

Pe faʻafefea ma faʻafefea ona teuteuina le kopi e mafai ona faitauina i lenei tusitusiga.

Fale o le Faleoloa: Ata

E tele lava fale talitutusa. O eseʻesega o mea laiti, o le faʻavae e tutusa: O le faʻavaʻa e ufitia i le laupapa laupapa. E i ai ni kopi na fausia ai tagata e aofia ai falefaigaluega po o fale tumaoti.

Mago i vai malulu i le atunuu

Auā na na o lea pai, ona o lea na faia ai i le eleele ma sa leʻi faia foi i le eleele ma se maliega. Lua pa na faʻapipiʻi atu ia i latou i lena taimi. E faapena foi pa pa i luga o le pa o lona fatafata. I le va oi latou, na togi le laupapa, nonoa le taualuga (teuteu o le aoga). O le faia o fafie o loʻo taoto i luga o le lalolagi, tuʻu ia e piliki ma i latou - o se laupepa o le Plywood Tlywood. Mo le gaosiga o sea paopani, e mafai ona faʻaaogaina mea totoe pe a uma ona fausia pe faʻatau pallets ma faʻafefeteina i latou. Na o le talafeagai i le tele.

Matou te faia ni afifi ma le fiafia e faia oe lava

Faigofie laupapa laupapa mo le foai

E le tutusa ituaiga na faia se pato lona lua. Na toe vaevaeina i vaega e ese ai ni mulikomu. O le faʻavae na faia foi lenei fausaga e leʻi faia faapea, na latou aveese ai le vaegaau o matamuli, moe ai ma le oneone, pai. Tuu le papupuni. Ia o ia - pato e avea ma lagolago mo le kolosi o le kolosi o le fafie o le pito i lalo o le vaega o loo pepelo. Na matagofie.

Mataupu i luga o le autu: Faʻafesoʻotaʻi se masini fufulu ma ou lava lima

Matou te faia ni afifi ma le fiafia e faia oe lava

Tamai laupapa laupapa mo le tuuina mai o vaega

Tutu ese

O le taualuga o le taualuga e le masani ai ona faʻatulagaina: O le pito i luma o fata o loʻo faia i luga, e leai se mea e le masani ai i lenei. Ae o le togavao e taofi ai le pa puipui o eleele i fafo atu o taulaga. O lona uiga, o le taualuga o loʻo faʻavae i luga o le pito i luga o loʻo i luga, pei ona masani ai, ae i luga o fata. Faatasi ai ma se tamai Snow uta, o sea fausaga e mafai ona aoga tele, ma le tele o le kiona, o le taualuga e le mafai ona avea.

Matou te faia ni afifi ma le fiafia e faia oe lava

E lua e uiga i ata e faamatala ai le faiga o le fausiaina

Matou te faia ni afifi ma le fiafia e faia oe lava

Ma o le mea lea na tupu. O le muamua o le fale o le fafie ma ou lava lima, ma ua leva ona lelei!

Masalo o le a e fiafia e faitau "pe faʻafefea ona fai se sika mai le laau." E mafai ona fausia i totonu o le sitaili tutusa e pei o se fafie, o le a pei o mea uma o le a foliga pei o se tasi e vavaeeseina.

Faʻafefea ona mafai ona avea le pa laupapa, e mafai ona e faitauina i totonu o lenei tusitusiga.

Faʻafefea ona gagau se lapotopoto

Faifai pea, masalo na vaai i le fusuaga fafaga i le siliva foliga o le linote (po o le ata). Latou foliga lelei, ma, sili atu le taua, o fagolago mago ia i latou.

Matou te faia ni afifi ma le fiafia e faia oe lava

Lapotopoto Flippers mo le faamago fafie

E matua faigofie mea uma, ae aunoa ma le iloa le mea lilo, e le aoga. Lalo o le tusi ata lea o loʻo faʻaalia mai lea laasaga i lea laasaga, faʻafefea ona gagau faataamilo Raphice mai le Grerewod Greenwood.

Muamua, pipiimau i le malupuipuia faʻapipiʻi le pou pe a ma le 2 mita o le maualuga. Faataamilo i clock chucks o se laititi lautele. O le mamao i le ogatotonu o le faaluaina o le fafie (pe a fai o le 40 cm firewold, agai i le ogatotonu o le 80 cm).

Matou te faia ni afifi ma le fiafia e faia oe lava

O le sitepu muamua o le lapotopoto ling

Lesi mea na taʻoto ai i fafo le uila afi. I le itu e tasi, latou te faʻalagolago iai i siama na lafoina, o le taotoga lona lua i luga o le eleele. Siteki i se auala e i ai i totonu o le pito i totonu e toetoe lava a le saua (ma tamai slots). O le ai ai avanoa i fafo. Ua le mafai ona taofia - o le laina lona lua o le a tuu i totonu.

Matou te faia ni afifi ma le fiafia e faia oe lava

Faapipii le laina muamua

O le laina lona lua o tolopoina i le muamua. Taumafai e faatumu avanoa. Faataamilo i le pole amata ona gagau fufula fafie fafie.

Matou te faia ni afifi ma le fiafia e faia oe lava

Faʻaauau: Faʻatulaga le laina lona lua, amata faʻatumuina le ogatotonu

Matou te faia ni afifi ma le fiafia e faia oe lava

O loʻo matou faaauau pea ona taʻe fafie i se lio ma faʻatumu i le ogatotonu

O le taimi lava na latou matauina ai o le pito i luma o le uila afi i lalo, latou te lafoina se laina i le lio, e siʻitia latou. Ona faʻaauau lea ona gagau le mutia o le afi: i le lio seia afa le maualuga o le fafie (20 cm), ona faʻatumu lea o le ogatotonu. O le laina lona lua i le ogatotonu e le naʻo le tuʻuina, ae o loʻo pipii i le va. Taumafai fasi fasi laupapa faʻapipiʻi.

Matou te faia ni afifi ma le fiafia e faia oe lava

Faaauau o le faiga

Matou te faia ni afifi ma le fiafia e faia oe lava

Luga manatu mai luga

Matou te faia ni afifi ma le fiafia e faia oe lava

Faatoiina le linote uma

O le faiga lava e tasi e mafai ona toe faia i le tele o fafie. Tuu ni laina se lua ma ni laina se tolu i se lio. O le itu o na o na o le fiafia o na o le tele. I le ata o ata, o se faʻataʻitaʻiga o le auala e gagau ai se lapoʻa tele.

Matou te faia ni afifi ma le fiafia e faia oe lava

Le masani ai mamanu - Finnish Woodrovnik

Matou te faia ni afifi ma le fiafia e faia oe lava

Ata o se tamai laupapa laupapa mo le tasi fiafia faigamalaga

Matou te faia ni afifi ma le fiafia e faia oe lava

E faigofie tele lenei faigofie. Ma i totonu o le fale e te mafaia

Matou te faia ni afifi ma le fiafia e faia oe lava

Matagofie Woolnitz. O le mea sao mo le fafie))

Matou te faia ni afifi ma le fiafia e faia oe lava

Malamalama lelei mo se tamai o fafie

Matou te faia ni afifi ma le fiafia e faia oe lava

O nei tafatolu o le lalagaina foi

Matou te faia ni afifi ma le fiafia e faia oe lava

Lua ua pipiina tapuni latalata i le puipui. O le mea uma lena

Matou te faia ni afifi ma le fiafia e faia oe lava

O se eseesega tele o se tele o laupapa laupapa laupapa

Matou te faia ni afifi ma le fiafia e faia oe lava

O le lapisi tele o le taualuga o le a puipuia mai le timu. Ina ia o le matagi i le matagi i le taualuga

Matou te faia ni afifi ma le fiafia e faia oe lava

Fiafia ma faʻalelei: E mafai ona e tuʻu latalata i le magalafu poʻo le ogaumu

Matou te faia ni afifi ma le fiafia e faia oe lava

Mai le ogalaau e amata ai le matagofie o laupapa laupapa, ae o le tau ...

Matou te faia ni afifi ma le fiafia e faia oe lava

Uamea faavaa. Ua misi le malosi (Vodids), ona o mea uma na mafua ai

Matou te faia ni afifi ma le fiafia e faia oe lava

O le filifiliga lea ma laupapa faʻapipiʻi i le ituaiga tauaso.

O nei faʻataʻitaʻiga uma e faigofie ona fausiaina, pe naʻo nisi na o le fesuiaʻiina o lo o taua i lo le luga. Matou te faʻamoemoe e faigofie ona e fausia se laupapa laupapa ma ou lava lima.

Faitau atili