Laminate tele - Filifili le tulaga

Anonim

Laminae o se vai faaonapo nei e aofia ai le chipoboard shipter, aglele pepa ma le fiberboard. I aso nei, o lenei filifiliga ua manatu o se tasi o sili ona faʻauʻu mea, e manaia i soʻo se fale ma tumau i totonu. Seʻi mafaufau i ona tino, faʻapea foʻi ma le mafaufau i le lautele o le laminare.

Laminate tele - Filifili le tulaga

I ona fale, e manaʻo tagata uma e vaʻai i le maualuga-uiga lelei mea i ai, o lea e masani ona faʻamaoni i ai. Ae o le gagana e manino lava le lelei o isi ofutino:

  • Anapogi ma faigofie auala e faʻapipiʻi ai ma faʻapitoa.
  • Taugofie tau.
  • Le itiiti tausiga.
  • Ma le filifiliga saʻo e mafai ona ave avega tetele.
  • Atoatoa faʻamaeaina soʻo se fofo filifilia.
  • O le taimi umi o le olaga.
  • Faapolokiki.
  • Tetee i le vevela vevela.

Filifilia ose talanoaga i fafo, e manaʻomia le solo mai le na o ona uiga lelei, ae o le tele foi o uiga faʻatekinisi. O lea, mafai ona e tuʻuina atu i lou fale le pito sili ona maualuga o le fola.

Mamalu o Mea

I lalo o le tulaga o le laumua o lona uiga o lona ata, e apalai i le penisione o le ato. Faatusa e masani ona faʻataʻitaʻia mea masani. E talitonu o le umi o le igoa e toetoe a faifai pea i le laau. I le taimi lava e tasi, o ona tagata filifilia ma o loʻo taʻitaʻia ma le faʻaeteete le tele o ituaiga fesili ma piki i luga le ata o le sili ona taugata ma matagofie laʻau.

O le aso o loʻo i ai se tele o le laminare foliga, e faʻatagaina oe e faʻaopoopo ai le tele ma faʻataga oe e filifili. E mafai e le maea ona faʻaalia e le gata o fafie, ma le paʻu lanu pile, lanu samasamaleiga.

Tele lauiloa lauiloa o loʻo i ai se le le mautonu o le sili ona le mautonu. O le ata o loʻo faʻaaoga i le lamella ina ia mafai ai ona faʻataʻitaʻia le lauʻeleʻele, ae e le o iloa atoatoa ma elims. O loʻo iai ni tau i ai, ae o le faʻaaliga vaʻaia na teʻa uma ai latou. E aʻafia ai se faʻapitoa faʻapipiʻi metotia.

Le mautonu o loʻo vaevaeina i totonu o le lelei-kapeta ma synchronous. O le muamua na muamua na faalogogia fafie. O le lona lua e nafa ma le foliga mai ai ma mafai ona tuʻuina atu se laumua i le faʻaali o le taua ituaiga. Faʻaaogaina ni pusa e lua ma le le aoga o le emo, o le gaosi oloa e maua ai se ata sili ona maualuga e le mafai ona tupu mai i se oloa masani.

Tusitusiga i luga o le autu: Fai se moega i le ata i latou (2 ata lipoti + ata)

E faʻaopopo atu i le tino, faʻapipiʻi le taua. Ina ia mafai ona avea le fola mo le a avea moni monolithic, e manaʻomia le faʻapipiʻi i le puipui o loʻo sau ai le malamalama, ae latalata i ave o le la.

I le faʻaopopoga i le paluga o loʻo i ai se laʻei laminate. O le eseʻesega o le fatuina o le tino i luga o se teuteuga vaega, o le ata faʻataʻitaʻi o loʻo faia. O le malaia atamai ei ai ona lelei: e mama lava, ae o le tino o palapala luga o le, a o na tagata lukos e matua faigofie i le taai.

E i ai le matte hue. O lona avanoa o loʻo tumau ai mea gaʻo e tumau i luga o mea (tulagavae, ma isi.

A filifilia le mea ua filifilia, o lea ua tuli ese mai le ata, o lea na filifilia ai le fola e mafai ona filifilia i vaega mulimuli o le ua fuafuaina.

Fua o mea

Faatulagaina Laminare e faalagolago tele i le tele o le lamellae. O ia lea e faʻailoa ai le faʻavae o tulafono.

O le mafiafia o le laminare e ese. O le masterodus laupapa o le 6 mm, o le mea sili ona lelei o 12 mm. O le mea e mafiafia ai, le malosi sili atu ma le faʻatuatuaina ma le faʻatuatuaina, ae o le mea e eseese ai tulaga masani faʻatau atu laupapa ma le mafiafia o le 8 mm. Lenei o le sili sili ona lelei filifiliga i tuutuuga o le lelei ma le tau.

E faigofie le mafiafia o laupapa, ona latou felelei ai lea o avega mamafa, latou te onosaʻi i le vevela vevela, o le tele o le tele o le lamella o le a faigofie tele faamama.

O le lautele o le Komiti o le Komiti Faʻafoe o le faʻafitauli o le a faʻamoemoeina le fofo. Faʻaoga le tapulaʻa maualalo - 90 mm, e mafai ona e faʻataʻitaʻi i totonu, faʻaaogaina laupapa ma le lautele o le 330 mm, e mafai ona e faia le fola o se taʻotoga o le cititrac. E tele ona faʻatau mai le lautele o le lautele lautele, o loʻo iai le paʻia, ma tagata gaosi tupe maua ai Lamellas i le 185-1951 mm.

O le umi o le laupapa e mafai ona matua ese lava. O lenei faʻailoga e taʻu ai foi se taua taua i le ituaiga o se taʻotoga i fafo, e ui lava e le afaina pe a faʻatupuina ai se monolithic fola. Ona o le mea moni o le mea moni o le a faaputuputu e manaʻomia le tausisi i le saʻo i le saʻo, e fiafia le tagata faʻatau e faʻatau le umi o le lamua. O lenei tele o le 1250-1400 mm. O laupapa tetele e sili ona faigata mo styling e le-tomai. E faigofie foi le ogatotonu o vaega e faigofie atu ai.

Tusitusiga i luga o le autu: Umukuka faamalama mamanu: Filifili pupuni, teuteuina le faamalama

Laminate tele - Filifili le tulaga

Laminate tele - Filifili le tulaga

Laminate tele - Filifili le tulaga

Laminate tele - Filifili le tulaga

O le a le mea e aofia ai

O le fausiaina o se ituaiga o soʻo se potu, e tatau ona iloa e lona pule poʻo le a lava le mea o le a oʻo i ai iina, pe o le a le ola mama.

Laminate ei ai 4 vaega:

  • O le muamua vaega o se puipui puipui, o se ata manino, lea e le o vaaia. Faʻafetai i ai, e sili lava ona faʻaaogaina le fanua laugatasi, e puipuia mai tagata o loʻo vevesi i fafo. Sa tele taimi o loʻo faʻatupuina mai le laʻau mai se puipuiga faʻapitoa, ma faʻamumary mea e mafai ona faʻaopoopo soo. Faafetai i le vaega pito i luga, e mafai ona fufuluina le fola i le vai ma vailaʻau.
  • A uma le puipuiga e i ai le ata. O le vaega gaosi e mafai ona eseʻese lanu, tele e masani ona faʻataʻitaʻi le laumua i lalo o laʻau matagofie.
  • Le vaega autu - fiberboard. Le lelei ma le tele o le ata e iloa ai le tau o mea. O le lelei o le fafie lava ona o ana gaioiga gaosi e le taua tele. O le lelei o le fetaomi o loʻo maua ai se fola mafanafana, pisa i luga o le pisapisao. Mai le vaa folau e faia foi loka e fesoasoani tuufaatasia fasimea.
  • O le vaega pito i lalo e ono aofia ai mea eseese. E tele taimi e maua ai e tagata gaosi oloa Lamellas ma le palu pepa taofiofi, itiiti ifo - palasitika. O le pito sili ona matua puipuia le laupapa mai le Defoviment ma maua ai le mautu. Ona o lea, e mafai ona faʻatulaga le fanua i se taimi vave.

O le a le laumua e sili atu ona filifili

Faʻatau o le fola o se tulaga o se tulaga nafa, pei o le fola e masani ona faʻaaogaina sili atu nai lo se isi mea maeʻa. E aoga le naunau ia fiafia i le fata o fata, i le tulaga o le laminate ua le itiiti ifo i le 15 tausaga. A filifilia o ia taua foʻi o le tau na ia mafaufau ai i le tele o laupapa, o le lelei o le faʻapipiʻi faʻalagolago i ai. Aafiaga Faʻatau Fautuaina Tagata Aso Faʻatinoina e faʻaaoga le tulaga Lamella tele i le taimi o le faʻapipiʻiina.

Faitau atili