Faʻafefea ona suia le solo tuai o le solo i le Khrushchev?

Anonim

Faʻapipiʻi i le faletaele i le Khrushchev, vevela o le solo i le sefulu tausaga talu ai na leiloa le itiiti ifo i se ata manaia.

Faʻafefea ona suia le solo tuai o le solo i le Khrushchev?

O le suia o le fata vevela e masani ona faia ma le suia atoa o isi fesoʻotaʻiga i totonu o le faletaele.

Na tuʻi o latou paipa ma le sasa mai i totonu, ma luga na ufitia i le tele o faaputuga o vali pe a toe faʻaleleia o latou olaga i le faletaele ma vevela.

Uʻamea, poʻo fea o lenei taimi uma na faʻaleagaina ona o fesoʻotaʻiga ma le vai, faʻasolosolo ai.

Ma i totonu o faleoloa o plummting - e manaia, e tiga, matagofie ma le matagofie, liliu, fou vevela solo solo. Ma o lea ou te manaʻo e sui le paipa vali tuai i luga o le puipui i luga o le mea moni, nei masini.

Ma faʻaopopoga i lona lava galuega faʻatino, o mea lilo ma mea laiti, na tatagi aila o solo solo e maua ai tulaga sili ona susu.

Faʻafefea ona faʻafesoʻotaʻi se solo solo lalagaina?

Laasaga-i-sitepu polokalame o le faʻapipiʻiina ma faʻafesoʻotaʻi le vai o le vai o loʻo osofaʻia o le laʻei o le apefai (lapotopoto faʻamatalaga)

O metotia o le fesoʻotaʻi o se fale vevela o le taʻele i le "Khrushchev" e na o le lua:

  • faʻaofi i totonu o le pusa 'ai vai vevela;
  • Pusa i totonu o le ogatotonu o le stating system.

O le malulu o le alalafu na faʻapipiʻiina i Khrushchev i le taimi o le fausiaina o se vaega o le ogatotonu o le vevela o le vevela. O le le lava o lea soʻotaga, o mea na e mafai ona faʻagaioia naʻo le taimi o le faʻamafanafana.

O le faʻasesega i totonu o le pusa vevela o le a maua ai pea lelei mo le solo solo, ae o le a manaʻomia pe a faʻaletonu se iʻuga o le faʻaeʻeina o paipa.

Sauniuniga mo Galuega

Afai o le fesoʻotaʻiga o le solo solo i le faiga o le vai vevela o le nofoaga o le fale e mafai ona asiasi i le hob ma tusi se faʻamatalaga mo le vevela vai vevela.

Metotia mo le faʻafesoʻotaʻia o se vai na vevela i le taʻele o le vai.

E manaia le iloa i le taimi e tasi, o le a le mamafa i le DHW Paipeline i Khrushchev. Naʻo tagata tomai faʻapitoa e mafai foi ona avatu lenei tusi faamaonia. E tatau ona e iloa nei faʻatusa ina ia mafai ai ona iloa le filifiliga o paipa mo fesoʻotaʻiga i le system: i le mamafa o le 6-7 atm, e tatau ona e maua ai le fiafia i le uʻamea paipa. Afai o le faʻamalosi e faʻatapulaʻaina le 2-4 ATM, e mafai ona e fesoʻotaʻi ma polypropylene.

Mau i luga o le autu: O afea le asiasiga o le puipuiga uila?

A o le faia o se mea nana i le puipui, e manaʻomia le manatu o le lavelave o le toe faʻaleleia o le gaʻoa o se paʻu o isumu ma tausi le sili ona mautinoa o le faʻatuatuaina.

Ae le i faʻapipiʻiina se solo fou o le taʻele fou, e tatau ona e le fiafia i le taimi nei. Afai na fesoʻotaʻi i le ogatotonu o le mafanafana, e sili le gaosiga o galuega i le vaitau o le taumafanafana.

A faʻafesoʻotaʻi se solo solo e faʻaaoga ai se filo faʻapitoa, o loʻo faia e le au faʻaletonu e le au le mautonu ma aveese le Coil. I le tulaga pe a o le soʻoga o le soʻoga, poʻo le faʻapotopotoga o se tasi o le soʻotaga ma le paipa, ua tipi i se ata. O puipui na o le masini tuai sa taofi ua aveese.

Faapipiiina o jumpers (bypass) ma le polo cranes

DHW fasi vaega o le a fesoʻotaʻi ai, e manaʻomia le fesoʻotaʻi ma le tasi ma le isi ma le jumper. O le manaʻomia mo lenei mea faigata o le elemene o le elemene ua manino:

Fusia i le brepass e sili atu ona lelei e faia mai sima pipili.

  • I le tulaga o faʻafitauli i le galuega a le faʻatalanoaga, o le a e asiasi e tatau ona faʻailoa lona apalai mo se fetu fou fuli;
  • Faʻapipiʻiina le faʻapipiʻiina o galuega ma le solo faʻataʻatitia e le tatau ona faia faʻamalosi i totonu o le aso e gata ai mo le vai ua tape.

E matua moni lava lenei mea mo i latou o loʻo faʻatali mo se solo mamafa i khrushchev ma aunoa ma le poto masani.

Faapefea le BAPASAS (Fig 1)? Afai e i ai le tulai mai, tape le solo solo mulimuli ane toe faʻaleleia, ua lava le faʻapipiʻiina o le polo polo i le vaipuna ma le galuega o le tafe o vai mai le fafaga. O fafo atu i fafo o le Jumper o le a le faʻatagaina e leai ni tuaoi i le fale o le vai vevela seia toe fai le sui poʻo le toe faʻaleleia o le faʻatoaga.

O le a le mea o le a manaʻomia e faʻapipiʻi ai le bypass:

  • 'eleʻele lea e tolu o nuu;
  • O paipa na manaomia le umi;
  • Fesootai elemene: Tee ma le lapoa e fetaui ma le lapoa o le paipa, 2 pcs.;
  • Fetuunaiga o le Srench.
  1. I luga o pito o le paipa e tau atu i le vai vai, tuʻutu i le fesili lea ina ia mafai ona tuu le ata faʻataʻitaʻi i le va o le vai o iai.
  2. Fesootai lua pepa pupuu i luga o le polo vale ma faapipii lenei fausiaina i le va o pine o tes. Faʻaleaga fesoʻotaʻiga e faʻamaufaʻailogaina le lipine fmu poʻo linoni matagi. Tatala matala.
  3. Faʻatu le polo polo i le saʻolotoga fua o le os, lea na faʻasolosolo ai le fesoʻotaʻi o le nofoa pito i luga. Transing faaliliu i le "tapunia" tulaga.

Tusitusiga i luga o le autu: fugalaʻau i luga o le faapaologa: Faʻafefea ona tuputupu aʻe se togalaʻau fugalaʻau

Ma lenei tulaga o paʻu Toʻi tolu, o le a uipo ina ia ui atu ai le vai i totonu o le jumper, e aunoa ma le gaoioi i totonu o le taʻamilosaga taviʻe.

Faapipiiina o mea faʻapipiʻi ma faʻapipiʻi o se faʻauiga

E galue o le a manaʻomia meafaigaluega:

Faʻafefea ona suia le solo tuai o le solo i le Khrushchev?

Togafiti faʻapipiʻi o se faʻaʻupuga.

  • Uafu - mo le viliina o pu i le sima;
  • sikulukalaiva poʻo le sikulukalaiva;
  • fale malo;
  • Fetuunaiga o le Srench.

Puipui ma fao ma pupuʻu mo le faʻapipiʻiina o se comil i le puipui e masani ona tuʻuina atu i se oloa. Afai e tatau, e mafai ona e faʻatauina ni pepa talafeagai.

  1. Puipui i le coil.
  2. O le a manaʻomia e le masini se fesoasoani e te fesoʻotaʻi. Tuu se osofaʻiga vevela i le nofoaga manaʻomia, tufatufa siʻosiʻomaga ma le tulaga fesoasoani. Fai ni igoa e tatau ona e faia ni pu mo le faapipiiina o le puipui i le puipui.
  3. E tusa ai ma igoa, vili ava mo le palasitika parks o fao. Faapipiiina taavale i pu. I le tulaga pe a le tupu le sui i le taimi o toe faaleleia, taofi le faaputuga fola i luga o le puipui o le a fesoasoani i le tausuaga faapitoa i luga o le kali.
  4. O le tino o le solo solo solo e faʻapipiʻi i le puipui ma le fesoasoani o le faʻaaogaina o le faʻaʻaisa, e faʻaseʻe ai i totonu o le palasitika o puipui o puipui.

Faʻafesoʻotaʻiga o le Clil i le paipa o loʻo faatinoina i le faʻaaogaina o sosoʻo o le manaʻomia o le faʻatulagaina, fuafua i le ituaiga o solo solo.

Suia o le gata i Khrushchevka mo le fou e faigofie mo le tutoatasi galuega. O lenei mafai ona faia uma i le taimi o le tele o toe faaleleia ma aunoa ma le faʻatamaia faʻapitoa i totonu o le faletaele.

Faitau atili