Faʻafefea ona fai se galu o loʻo i ai i luga o le taualuga?

Anonim

Sauniuniga Sauniuniga

Nofoaga sa tele na maua ai le taʻutaʻua sili i le fausiaina ma le faʻamaeʻaina o galuega, e atagia lava le faʻaaliga sili ona faʻaalia mo manatu tusia. Mo se faʻataʻitaʻiga, o se galu na faia i lenei mea i luga o le puipui e mafai ona vaʻaia le potu i le sone ma faʻatagaina latou e faʻaaulaga ese. Tele filifiliga.

Faʻafefea ona fai se galu o loʻo i ai i luga o le taualuga?

Ata o le masini o le laulaau o le laulaau.

O se tali manaia e mafai ona faia i luga o le taualuga po o le pa o eseese geometric foliga.

O le galu o le taeao o le a fesoasoani e avea le ata o le potu tutasi, mulimuli.

Lenei o le a faia ina ia mafai ai ona nana ni moli na nana pe nanaina le ventrain, uaea. O ia leoleoga e sili ona faigata nai lo le tasi-tulaga, ae o le iʻuga e faʻamaonia ai taumafaiga.

Le faia o se galu, o mea faigaluega nei ma mea e tatau ona manaʻomia:

Faʻafefea ona fai se galu o loʻo i ai i luga o le taualuga?

Ituaiga o talaaga mo le digwall.

  • Glc;
  • penitala;
  • lava-lipping scw;
  • talimalo;
  • o se filo;
  • Pepa komutane;
  • fao;
  • taitaiina tusi;
  • O le afata o le afu ma le seti o kariota ma le saogalemu;
  • Naifi mo le palakalafa o le palakalafa;
  • Seleulu mo uamea;
  • fao;
  • sikulukalaiva;
  • Privinder ma Fumata
  • Manaʻono ma le Spalata;
  • Fanua puipuia;
  • Suavai o le vai.

Talosaga Faailoga

Faʻafefea ona fai se galu o loʻo i ai i luga o le taualuga?

O se faʻataʻitaʻiga o le faʻalumaina o le faʻaiʻuga o le prywall galu.

O le fausiaina o se galu e aofia ai le iai o le lua tulaga e iai se suiga maitauina i le maualuga o le tasi i le isi. Amataina le faʻapipiʻi e manaʻomia mai le faʻailoga o le ata o le lumanaʻi galu i luga o le taualuga. Lelei, o le faʻailoga e sili atu ona faia faʻalua:

  1. Luga o le taualuga i luga o le taualuga. Tuʻu le taimi i le lumanaʻi i le maualuga o le a mafai ai ona sili atu le saʻo o le faʻaaogaina o le tuʻuga o faʻamatalaga ma laupepa o le muamua o le faasiteega.
  2. I luga o laupepa o le tulaga muamua. O le a latou faʻapipiʻi i le talaaga o loʻo fausia se curvililiar luga.

E mafai ona faia Markup i ni auala eseese. O le auala e mafai ona aofia ai le arcs. Ina ia mafai ona tusia latou, e mafai ona e faʻaaogaina ni isi Zirkul. O le faigofie filifiliga o se mea faapipiiina o se vaega o le vaega ma se penitala faʻapipiʻi. Pe mafai foi ona e faʻaaogaina se tuʻufaʻatasiga o le lava-faʻamaonia i le taualuga, penitala ma le maea. O le a avea ma le maea o le a avea ma se faataamilosaga o le lapotopoto lio. Ona fesootai tonu ai lea o le arcs. O lenei e mafai ona e alu i le faʻapipiʻiina o le talaaga.

Mataupu i luga o le autu: o le pa puipui puipui

E mafai ona e faʻaaogaina le faʻailoga i manatu. O lenei metotia o loʻo faʻaaogaina i totonu o nofoaga o se tele o se nofoaga ma le galu o loʻo i ai ma se lapoʻa tele. I lea tulaga, ua tele ai le tuu o mea o mea, e fesoʻotaʻi ai i se laina lamolemole.

E mafai ona e faʻaogaina le faʻaaliga. Sili atu le faigofie e faia ai le maka i luga o le fola. Ina ia mafai ona faia se auivi, tatou te faʻaaogaina se matagaluega, Steel M poʻo se vaega o le pepa ma se pepa laupepa pei o se ata. O le laina o le lumanaʻi galu i lenei tulaga e mafai ona faʻaaogaina faʻalua: i luga o le tumutumu ma luga o le taualuga o le muamua tulaga. Masani ona faia le faailoga i luga o le mata. Na muamua na fuafuaina e iai le galu o le a maua ai se foliga manaia. O le mea lea, e mafai ai ona tusia se tagata fai pisinisi ma le le mafaamatalaina leaga ona aveese lea o le loto mautotogi.

O le averesi maualuga o le eseesega i le va o galu o le 10-15 cm. Ma le tele o eseesega, e mafai ona faʻaaogaina le maualuga o moli, ae le o soʻo se mea e mafai ai ona e faia lenei mea. Le maualalo maualalo le maualuga o le 10-12 mm. E faatinoina e le tūla i luga o le tasi isi lua pe sili atu laʻau o le laupepa. E oʻo lava i se faʻailoga le taua e mafai ona faia le taualuga o le taualuga.

Faatauaina o gaoioiga

Faʻafefea ona fai se galu o loʻo i ai i luga o le taualuga?

O le masini o le taofia o le taualuga o le nofoaga.

O le aga masani, o le Faavae o le tulaga muamua ua faia. O se tamai pito: o le mea e pasi ai le galu, o le taualuga o mea, o le tau o le digwall mo le faʻasolo i luga atu o le masani ai, i se mamao o le tasi. Muai faʻaaogaina i le ata sili atu o le galu o le a fesoasoani e folau. O le ogaoga o talaaga, lea e tu i le tuaoi o le maualuga o le maualuga o le maualuga o isi, ua faapipii i le taualuga e ala i le faʻamalologa nai lo le isi mea. Sili i le 50 cm.

O laupepa o le muamua tulaga ua fafagaina. E tatau ona latou o ifo i fafo le laina galu. O tagata lava ia o oe e tuu ai ni 'alaga i le 25 cm; I tafatafa o le galu o le laina i se mamao o le 15 cm.

O se laina e faʻaaoga i le taualuga o le muamua tulaga faʻaalia le tuaoi tuaoi. O le fucked e se tala faasee. Ua tipi ese mai totonu o le punou e punou, p-foliga slots ua tipi i totonu o le puipui i totonu.

Mataupu oi luga o le autu: Malamalama i faasitepu i le fale - 100 Ata o le sili ona lelei manatu mai le Pros!

O le talaaga o loʻo tusia e le tagata lava ia-ata i le tuufaatasia o le vaega o le tulaga muamua. Mai le laina galu, e manaʻomia le toe solomuli i le mamao e tutusa ma le mafiafia o le plasterboard, aua Faʻamatalaga o le a manaʻomia ona suʻi. A leai ni faʻamatalaga, e mafai ona e tuʻuina i luga o se laupepa mamago o le dvp, plywood poʻo faʻamatalaga o le a le faʻatagaina ai le ata.

O le isi i luga o le faʻamalologa o loʻo tuʻuina atu se tulaga lona lua o le tulaga maualuga. Afai o le curviilinare sima o le digwall o le a lua-tulaga, i le va o faʻamatalaga ma le faʻamalologa, e ono masani ai le mamao. A faʻapea o loʻo fuafuaina se isi tulaga lona tolu, o le isi o le isi faʻaaliga o faʻamatalaga e tatau ona faʻapipiʻiina ma faʻamautuina ma faʻamalolosi masani.

O le taualuga o loo taoto. A tipiina laupepa, e manaʻomia le tuua o isi 1-1.5 cm. O le fetuunaiga mulimuli o le tele e manaʻomia e fai pe a maeʻa le curviliar.

I luga o le taualuga o le tulaga lona lua i luga o le alavai i luga, o le pito i lalo ua faʻapipiʻi tonu i lalo o le pito i luga, e aunoa ma le faʻaaliga. E lua faʻamatalaga manaʻomia e manaʻomia e ala i le faʻatatauina o le taimi o le faʻamaligiina o le cryvolboard o le prosterboard o loʻo i ai le paʻu i le sili atu o le 20 cm poʻo le pito o le galu e mamao ese mai le faʻamalologa

Ona sui ai lea o le pito i luga o le tulaga ma le mama. Mo ni luga o ia luga, o se pepa faʻapitoa faʻapipiʻi o 6.5 mm mafiafia poʻo se pepa masani mai fafo o le puno faʻaaogaina. O le laititi o le punou o le laupepa, o le sili e tatau ona tipi. Pe a o le pito i luga o le laʻasaga i luga o le laupepa, o le galu e mafai foi ona i ai ni afā ma le radius o 3-4 m. Ona susu le ipu i ni nai itula

I le faaiuga o le taualuga, punou. E mafai ona e faʻaogaina le acrylic ma gypsum putty. A o latou mago atoa, e mafai ona e amata vali ai le laualuga. Manuia i le toe faaleleia!

Faitau atili