Lipea o le polo polo

Anonim

Tulaga i le taimi e manaʻomia ai tutoʻatasi i le fale e faʻaumatia ai nifo o polo, e masani ona masani ona masani ai. E lau masini, o le polo polo ese ese mai isi mea faapena. Peitaʻi, toetoe o alii uma e laʻititi le malamalama i le lelei o lenei ma tomai e mafai ona faʻatino lona toe faaleleia. Ma ia iloa o lenei mea e manaʻomia se mea faigaluega taulima ma le faʻavae o suavai sapalai.

Lipea o le polo polo

Polokalame o le masini o le polo o le polo.

Tele o loʻo masani i le mea moni i le masani masani o le tagata e manaʻomia e sui ai le silika poʻo le suauʻu suauʻu, pe a mafai ona faʻaauau le faʻaaogaina. I le polo e craine, e ono tutusa ai ni mea faapenei, ma e tele foi isi malepelepe e tau atu i lona le lelei le galuega.

Masini o Bal Crannes

O le polo e aofia ai faʻamatalaga nei: totonu o le crane poʻo le paluga, o se loka masini o loʻo faʻapipiʻiina, i ai se ituaiga uʻamea polo mo vai faʻapolopolo mo vai o vai. A e liliu le polo o lenei polo, e i ai le faʻaititia poʻo le faʻaopopoina o le vai o le mamafa poʻo le tapunia atoa o le crane. O le fefiloi e lua pu, mo vai vevela ma malulu. I le galuega faatino, ei ai le tasi pu mo le vai vai o le vevela manaomia.

O le mea lea, i le tulaga o faigata, o le faʻaleleia atili o fomaʻi e tatau ona faʻatuatuaina i le taʻaloga, o le a faʻamalosia ai le maualuga lelei ma vave.

Peitai, e mafai ona sefe sina mea itiiti ma aveʻese uma mea sese ma ou lava lima.

O faʻafitauli e mafai ai pe a faʻaaogaina se polo pasi

Lipea o le polo polo

Maualuga le mamafa o le polot vagn device ata.

E le noatia le crane i le toe faʻaleleia o le mea na tupu o loʻo vaaia ai le faʻaleagaina i le faiga o le pa puipui. O sea faaletonu e masani ona maua i taugofie CRAnes faia o mea matitiva. Ma le faaitiitia i le vai o le vai, e tatau ona e faʻatūina le masini ma vaʻai mo faʻafitauli i totonu. Muamua, siaki pe o le mamafa e le o mafua mai i le mea moni o le mamafa o le vai ua pa'ū i le system. Ina ia faia lea tulaga, e tatau ona e tatalaina isi faalavelave i totonu o le fale ma vaʻai po o fea o mamafa ia i latou. O le isi mafuaaga o le ceg le tagata faipule i luga o le galuega faatino. E na o le tatau ona e aveese ma mama. Afai e tafe mai vai tafe mai le Crane, o le mafuaʻaga o le suʻesuʻe lea ile vai sapalai, ae le o le masini lava ia.

Mataupu i luga o le autu: O le vaega mulimuli o le suʻesuʻeina o galuega o le vaega o faamalama i le fale

O le tele o taimi e taatia ai le Bad Crannes o: Suavai Seakage mai le palufesootai, vai vaivai oona ma le le lelei fetuunaiga o le vai vevela. O le vai e mafai ona tafe ona o le clougging space i le va o pakeni pakete i le pulufana ma le elemene o elemene. E oʻo lava i le tamai tuugamau e mafai ona maua ai le le atoatoa o le mamanu ma le paʻu. O lea la, o le fefiloi e tatau ona faaesea ma faʻamamaina, o le a faʻateleina ai ona o le faʻatauga o le paʻu o le paʻu, lea o le a manaʻomia le sui o le mea mulimuli.

O le mafuaʻaga o le vai vaivai e mafai ona faʻamauina le tapuni. Ina ia mafai ona aloese mai le tupu o lenei le mafaufau, e manaʻomia le faʻatuina i luma o le fefiloi ma faʻapipiʻi se fasi faʻamama i totonu o le fale. Suia o le vevela o le vevela mafua ai clogging o se tasi o pu o le polo ma oneone oneone po o fasi lapisi.

Afai e le manuia mafuaʻaga o le le lelei, e manaʻomia le sui o le crane luga o le vai timu. O le mafuaaga o le mafuaʻaga lea e sefe ai le faʻatauga o le maualuga o le sili ona lelei o laina ma fefiloi. O ia masini e masani lava ona gaosia mai le Silnumin - o se taugofie e maua ai le malosi maualalo ma masani ona gatete ma soʻo se faʻafitauli o se mea. O le mea lea, e sili atu le faʻatauina o se masini maualuga sili atu nai lo le toe faʻaleleia o se taugofie.

Toe faaleleia ma le tausiga o polo polo

Pe a tupu le toe faʻaleleia ma toe faʻaleleia o le crane oe ono manaʻomia mea nei ma mea faigaluega:

  • tagata;
  • faamemelo;
  • Pakukafana tao;
  • sikulukalaiva;
  • Malosi faapitoa.

Lipea o le polo polo

Polokalame toe faaleleia polo palu.

Ae le i faʻailogaina le paluluga, e manaʻomia le faʻaalu o le malulu ma le vevela vai i luma o ai. Fao, uuina o se gaioiga mataga o le paluluga, e tatau ona le fuafuaina. A uma lena, ua aveese le leʻaʻu e faʻaaogaina sina taumafaiga ma agai i ai teisi atu i lea itu faʻatasi ma le itu. Pe a uma ona aveese le leve, o le filogia o le crane tatalaina. E tatau ona le aʻoaʻoina i se sikulukalaiva, sinaʻi e faʻasolosolo lemu. Aua neʻi galo e uiga i le pamu o le mea e mafai ona suia pe a suia le masini.

Mataupu i luga o le autu: faʻafefea ona kuka manifinifi uamea

Faatasi ai ma le fesoasoani a Pliers, e manaʻomia le aveese le palu fefiloi ma aveese le palasitika elefane. A o le laakge, e manaʻomia le asiasia o le faʻamaufaʻailoga, e mafai ona ofuina pe faʻapipiʻi ma oneone ma paʻu paʻu. O le faʻamamaina o le faaeteete e tatau ona faia, a le mafai ona faʻaleagaina le faʻailoga. A maeʻa, ua aveese foi le polo mai le faʻapipiʻi ma, pe afai o loʻo afaina, sui. O le isi laasaga o le a avea ma faʻailoga o faʻailoga e loka ai elemene. Ua aveʻeseina e Springs ma faʻamau le faʻaaogaina o se manifinifi mafolafola.

A faʻaletonu le faʻaleagaina ma le suia o pake, e tatau ona suia i latou i ni fou.

E tatau ona suʻesuʻe ma le faʻaeteete mea pe a fai latou te faʻafouina foʻi.

O lea, e mafai ona e faʻaleleia le tagata i le faletaele poʻo le umukuka. O le Fono Aoao na faia i le faasologa faasologa. O paskes uma e tatau ona malamalama i se mea faʻapitoa e talafeagai lelei mo se ituaiga ituaiga o crane poʻo le palu.

O le mea sese o le polo a le polo a le vato o le afu e tatau ona toe faʻaleleia ma le faʻaeteete, suʻesuʻe ma le faʻaeteete ona vaega uma ma vaega uma. E manaʻomia tele le gauai atu i le i ai o ni vaega mai fafo i le polo elemene ma luga o pakete pakete. Ina ua maeʻa le faʻatasiga, e manaʻomia le siakiina o le maupupuni o palu ma faʻataʻitaʻi suʻega pe a fesoʻotaʻi le vai.

Faitau atili