Suavai ma vai-replent fabric-ituaiga ma meatotino

Anonim

Na taumafai tagata i le tele o mea eseese i taumafaiga e puipuia mai le susu, timuga ma le kiona. O le teʻa le tofo, paʻu paʻu paʻu, paʻu ma isi mea masani e faʻasaoina i le leaga o le tau, ae o latou mea pepelo. I le taimi nei, o loʻo sologa lelei le suavai o le vai le paluseta, ma tisaia masani o loʻo faʻamalosia i se isi faʻagaioiga.

Suavai ma vai-replent fabric-ituaiga ma meatotino

Mea masani

O le muamua o le vai moni e nifo ai ma le vaipupuni ie na faia e C. Makints. Sa le tatau ona afaina ai le ie lavalava fulufulu ma le paʻu i le paʻu. E leʻi faʻatagaina le vai, ae na mamafa lona mamafa. I le aluga o taimi, o le lelei o le ie o saito sa alualu i luma. O lenei ua latou vavaeina le tele o timuga mai ai, o le faʻataʻitaʻiga lea na taʻua o le "mcintosh" i le mamalu o le Igilisi e faia.

Mo le tele o suʻisuʻi, faleie, ato, faʻapupula ma le tele o mea eseese o fefiloi tuʻufaʻatasia. I totonu o latou, o le fiva masani e tuʻufaʻatasia ma foliga faʻapitoa na faia, ma o le laufanua o loʻo togafitia i le vai-toe faʻapipiʻi. Tele e masani ona tuʻufaʻatasia cotton ma nylon. Fefiloi ofu e masani ona mauaina e linon lalagaina. Latou te le manaʻomia le tausiga faʻapitoa ma ua faʻateleina le aʻafia o le teteʻe.

Mea eynthetic

Humbrane mea e sili ona lauiloa i ie ma vai puipuia o le vai puipuiga. Latou te le avea le susu ma i le taimi lava e tasi e lelei le manogi. O le membrane e faia o polymers ma e mafai ona matua ese lava i le lelei ma uiga. I se faʻaopopoga, polyester ma polymide (nylon ma kapron) e puipuia mai leaga mafuaʻaga.

Suavai ma vai-replent fabric-ituaiga ma meatotino

Ituaiga o Vai Fesootai mea:

  • Tafon Hi Pora. Tumau le tagi o le hembrane ie. O taua a le afu ma e le pasi le vai ona o le ofutino e fai ma le ofuvae i totonu o le totonu.
  • Na totoa le EFlan, P. Laysgroscosicticality, tetee atu i ultraviolet ma masini avega, maualuga le ea pe leai.
  • Oxford (oxford). Faia o polyester po o ni nylon. Coating ma le fiafia e faalagolago i le mafuaʻaga o le tisu.
  • Taffeta (Taftita). Tetee i le ofuina ma defortages hbric faia mai Lavsn, polyester po o le nylon. Faʻalagolago i le Comelening Soupika ma le faʻamamafa o vai ma fale gaosi, e maua ai le puipuiga mai le matagi ma malulu.
  • Dyuspo (dowspo). Malamalama mama polyester mea, vaalele ma le ea.
  • Acrylic. Tetee i le susu ma le la susulu. Atonu o se palu fefiloi.
  • Gorterks (Gore-tex). O le membrane valiina mea na faʻaaogaina e tuʻufaʻatasia ma polyester poʻo ni nylon.
  • Tarek (Tyvek). Manifinifi ma le manifinifi ma le manifinifi mea e pei o ata tifaga. Apalai mo faleie, meafaigaluega.

Mataupu i luga o le autu: Faʻafefea ona mama vai mai lalo o le crane aunoa ma le faʻamama

Puipuiga meatotino faʻalagolago i luga o le FBRY o le ie, o le tele o le tele o filo faʻapitoa ma le ituaiga o taleti . Uma nei uiga, e aofia ai ma le vai-rettent agavaʻa, e tatau ona faʻaalia i le oloa faʻailoga poʻo mea. Ae e le faigofie le malamalama i le faʻapuʻupuʻu. O le a le uiga o le upu lilo ma numera o le igoa i luga o le igoa?

O mea a le malo ua iloga e le DEP poo le D ma e faʻalagolago i le mafiafia o le filo. Ma le D mai le 150 i le 420, o le ie o loʻo faʻaaogaina e suʻi ai le suʻisuʻi i luga, turisi ma tulimanu meafaigaluega. I le tele o le 420 i le 600 - mo seevae, ato ma atopau. O le tele o fua, lona maualuluga o vai puipuia o le ie.

O le maualuga o le lalagaina ma le malosi o loʻo faʻaalia e le mataʻitusi t (na). O le tele o lenei faailo, o le Dentaser o le ai ai o le ie ma le sili atu e puipuia mai leaga le tau.

R / S (RIPSTTOP) faʻailoa mai le ituaiga o fesoʻotaʻiga ma le faʻavaʻa o le mafiafia o uila. E le gata latou ona faʻateleina le vai maua a latou meatotino a vete, ae faʻavave foʻi le malosi o mea.

Suavai ma vai-replent fabric-ituaiga ma meatotino

Ituaiga o le SISDURE SICATION COATION:

  • PO - Polyarethane le talitonuina o le i totonu o le totonu. O numera o loʻo tu pe a maeʻa lenei faʻaititia o lona uiga o le tikeri o le puipuiga mai le vai poʻo le vai i le MM Mercury pou. Ma le pu i le 1500, o le ie o se mea e le ofi, ma le 3000 - o le a taofia ai se i le timuga.
  • Pul Milky - le amanaiaina, faamalosia ai le le mautonu. E faia ai mea e le tutusa.
  • PU / SI o se polyairthane peleue, faamalosia le sili-o le sili-iloa, mafai ona apalai i luma po o le vai. O lenei faʻateleina le malosi o le malosi ma e le aumaia le susu e faʻaputu ai i le fibre.
  • PA - Polymide Coating. Toetoe a le faatagaina le ea.
  • War (DWR) o se vai-replent e le mafai ona faʻaaogaina i le foliga foliga o le ie. Faʻafetai i le faʻagaioiga, e na ona faʻamalu atu paʻu vai i luga o mea ma le le faʻasoaina. E faʻaaogaina e suʻi ai lavalava o lavalava, faleie ma turisi masini. Manaʻomia le tausiga faapitoa, ina ua maeʻa le toe faʻaaogaina umi o loʻo fufulu.
  • Pvc o se rubberized coting i le aofia o le itu. E le faatagaina e le ie ma latou le faatagaina le vai, tetee e fau ma vailaau. O loʻo faʻaaogaina mo tagata faigaluega ma mea leaga.

Tusitusiga i luga o le autu: Autumn Moligao e faia oe lava

O le vai puipuia o le vai o soʻo se mea e faʻalagolago i luga o uiga ma uiga lelei o le ie, ae faʻapea foi mai le faʻagaioiga o ie. Afai latou te le sana povi, o le a tumu le susu i totonu o le au nila pupuni. E sili pe a fai o se vaega o Inocone poʻo le isi vai vai o le a faʻaaogaina i luga o auala.

Faitau atili