Faʻafefea ona aumai se nofoaga mai le vali mai ofu i le fale

Anonim

Faʻafefea ona aumai se nofoaga mai le vali mai ofu i le fale

Taitasi Hosbens iloa le faigata tele ona taulimaina mea uma, aemaise lava pe a faʻaulu mai sua mumu lanu, uaina poʻo le ata mai i le suauʻu lanu. E mafai ona teu tele le tele o taumafaiga ma fua faatatau i le tau faasaga i le mea leaga, ma o le a tumau pea le palapala.

A fesagai ma Blots, e taua tele le iloa o le uiga o mea na tutupu ma le faʻavaeina o mea e tatau ona aveʻesea.

Sei o tatou iloaina poʻo le a le ituaiga autu o le auʻa ma pe faʻafefea ona aveʻesea i latou mai ituaiga eseese o lavalava.

Faʻafefea ona aumaia ni vai-faʻavae

O le vaega autu o vai-faʻavae o le vai o le agavaʻa e faʻateʻa ai i vai. Ae ia manatua o lenei foliga o uiga na o le tele o faʻailoga fou. Afai o le lanu lanu ua uma ona mago, ona sili atu ai lea o le tele o metotia e manaʻomia ona faʻaaoga e aveese ai.

Faʻafefea ona aumai se nofoaga mai le vali mai ofu i le fale

Ma, na e faʻamago i lavalava i le fagu mai le tulafono faʻatonutonu pe o se mea na fai ai ni mea e fai ai atavali, pe na e fesoasoani e tusi se ata o le gouche poʻo se vaipuna?

Tatou tagofia ma le vave maua se fou fou auala:

  • Aveese le ofuvae, sakete poʻo le afu i le itu sese ma fufulu le faʻasusu i lalo o le vaalele o le vai vevela;
  • Afifi i le Washer ma le faʻaopopoina o se laʻau palu;
  • Afai o le fufuluina i le falematafale i le taimi o le faiga o loʻo i ai, ona faʻagasolo ai lea o le le mautonu o le nofoaga ma se pulumu vaivai, susu i totonu o le vai vevela.

E masani ona tupu e aveese se teteʻaga fou mai le vailaʻau e le mafai. Ioe, o le a e manuia. O le a mafai ona e fufuluina mata mata mai le vaitusi i luga o le ofu i totonu o le ofisa. O le toe foʻi i le fale, o le a faʻamago o le kalone o mea, ma e aveese le fugalaʻau, o le a tatau ona e faia sili atu taumafaiga ma apalai sili ona faigata.

Ma, afai o le teteʻa mai le 'ai o vailaʻau i luga o se vai faʻavae, e mafai ona e faʻaaogaina se tasi o auala nei ina ia aveese ai le le atoatoa o le Dye:

  • Aveese le masini. O le mea e mafai ona taumafai ai se mea e mafai ona taumafai ai se mea e mafai ona taumafai ai "i totonu" e piki i luga le palapala mago. O se mea faapena, e mafai ona e faʻaaogaina le faila fao, ma o le faʻaoʻo e mafai ona faʻaaogaina mo tamai nofoaga.
  • Oti le pito i luga o le pisia vai i luga o le nofoaga. O le maʻa nai lo le paʻu o loʻo tipiina i lalo, mafaufau i le pito i luga o le pito i luga, ona ia faʻaleaga lea o toega o le faʻaleagaina ma le le-faʻatau. Fufulu le oloa i le Washer i le faʻaaogaina o se paʻu faʻapitoa.
  • Faaaoga lelei a le Acetone, penisini poo le "White Water" fofo. Mosten o le manava vaivai i penisini, acetone po o se "white agaga" fofo ma afifi. Manatua o nei vai vai e le talafeagai mo aano uma. A o le i faʻaaogaina, e tatau ona e taumafai e faʻagaioia ie i luga o se tulaga le mautonu o lou ofu. Faʻaloaloa le oloa i le Washer e faʻaaoga ai le faʻamamaina o le fatu.

Mataupu i luga o le autu: faamatalaga ma fale alu i luga o faitotoa pvc

O le tau i le manatuaina o soʻo se galuega ma penisini, o le acetone poʻo le "Shita-agaga" e manaʻomia ona faatino lelei.

Nai lo le aveeseina o le acrylic vali mai ofu

O mea e faʻaaogaina e faʻaaoga lautele mo soʻo se fausaga ma maeʻa galuega, faʻapea foʻi i le poto faʻataʻitaʻi. E faia e le BRYCICK COGINK i le faavae o poyacrylates e faaaoga ai le copolylamers, o loʻo fausia se ata tifaga-faia o loʻo tataina i luga.

Faʻafefea ona aumai se nofoaga mai le vali mai ofu i le fale

O ia lava ofutino i le tulaga muamua e faigofie ona faʻamagoina ma le suavai, ae ina ua maeʻa faʻamago e tetee atu i le soloia.

Seʻio tatou maitauina pe faʻafefea ona 'aveʻesea ai ituaiga eseese o nofoaga mai acrylic dye:

  • Afai o le teteʻa mai le suauu o acrylic corings, e aunoa ma le faʻamutaina o le taimi, e tatau ona e fufuluina le kel mai le oloa i le vai.
  • A faʻaletonu le afaina ma le le mafai ona fufulu ma le manaʻoga, o le tamaoaiga faʻalautele o le a fesoasoani. Fufulu le nofoaga, faʻapipiʻi e se acrylic Kel, i lalo o le vaalele o le malulu vai faʻaaogaina le afu vevela poʻo se isi mea paʻu. Mo le sili atu le lelei, popole le palapala ma se pulumu le popole.
  • Afai ua uma ona faʻamamaina le pollunetion, ona e tatau lea ona e tipi le pito i luga o le faʻaʻaisa o le faʻaʻaisa ma le maʻaina o naifi, ma e manatu ai toega a le pulumu.

Faʻafefea ona aumai se nofoaga mai le vali mai ofu i le fale

E taua tele le aua le faʻaleagaina le ie pe a faʻaaogaina le mata poʻo le naifi. O lea la, o galuega uma luga o le faʻamamaina o le faʻamamaina o le faʻamamaina e tatau ona faia ma le malamalama lelei ma faʻalelei.

  • Sinave Sination Fination Suavai mo Acrylic oona. E mafai ona faʻatauina sea vai i fale ma faleoloa ma meaʻai ma vailaʻau o le fale. E taua tele le filifilia o se tali talafeagai i lalo o le ituaiga o acrylic mea i luga o le fuga. A faʻaaoga e mulimulitaʻi ai i le tagata gaosi oloa faʻamatalaga faʻapitoa i tua o le fagu.

Mo le sili ona tutusa softxi oloa, o le metotia o talosaga e faigofie tele: Liligi se laititi o le suavai i luga o le vai mago ma faatali nai minute mago. I le maeʻa ai o le faʻaiuga o le taimi faʻapitoa o loʻo gaosia, suamalie ma se apogige ua fufui i le fofo lava e tasi. Afai o le faʻailoga mai le acrylic ua siitia atoa, ona fufulu lea o le mea i le fautuaga fautuaina le faʻaaogaina o le synthetic gel mo fufulu.

Ia faaeteete, sili ona mafai ona maua le suavai o le susu se manogi. O galuega uma ma le tutusa o lona uiga ua fautuaina e faia i se potu malolo lelei.

  • A leai se avanoa e faʻatau ai se meafaigaluega faʻapitoa mo le aveeseina o le acrylic koluma, e mafai ona e faʻaogaina se tasi o metotia o aiga: ia tasi le laupepa o le 9% vine ma le tasi ipu vai. Faʻaaoga le faʻaiuga o le suavai ma le fesoasoani a se pupuʻu i se faʻalavelave ma toso teisi. Faʻalautele le oloa e pei ona masani ai ona faʻaaoga le palu palu.
  • O leisi o metotia o fale mo le aveesea o le matutu matutu o le matuitui o le faaaogaina o gofceral. Faatasi ai ma le fesoasoani a le sponge, faʻaaoga le glycerin i le filogia ma tuʻu i le tulaga o le 3-4 itula. A maeʻa le taimi faʻapitoa, faʻagasologa le mea na saunia i le fasimoli fofo. Afifi se mea i le fautuaga fautuaina.

Mataupu i luga o le autu: o le ogatasi o papupuni i lalo o le taavale: tekonolosi ma luga

O le fasimoli fofo e mafai ona saunia mai se tasi o vaega nei: O le fasimoli o le tamaoaiga, o le gel mo fufulu ipu, se suavai suavai mo fufulu.

O le a le mea e alu ai le suauʻu ma le faʻailo

E faʻafia ona faʻatamala i luga o lau ofu o lau ofu mai le suauʻu art? I le taumafanafana, e mafai ona e faigofie ona e tuua le ala i luga o le peleue poʻo le ofuvae o loʻo toso i luga o le ata vali, paʻi i le pa vali fou poʻo le pou.

Aua le faʻavaveina e togi ai se mea e faʻaleagaina e le KEL!

Lenei o le tele o fautuaga o le a fesoasoani e aveese ai le suauu a le tusiata:

  • Fefiloi tutusa i le fufuluina o le fufuluina o le powder ma malu malu. Faʻaaoga le taunuʻuga o le Cavetitz i le Mossurized Blurtered Swortered Energy ma le faʻamalosiʻau i totonu o le ie faʻaaogaina se pulumu vaivai. Tritte le mautonu seiloga e faʻaitiitia atoa suauʻu. Faʻasolosolo le ofuvae, o se ofutino i lalo o le vaalele o le vai mafanafana, ma fufulu le faʻaaogaina o se palu palu paʻu. O lenei metotia o le a aoga ma pe a feutanaʻi ma mataua mai ta.

Faʻafefea ona aumai se nofoaga mai le vali mai ofu i le fale

  • O mea laiti mai le suauʻu, e mafai ona 'aveʻese le suauʻu o le suauʻu e faʻaaoga ai le penisini mo moliʻei. Mosten a cotton wand i penisini ma faaalu. Fufulu le mea i le masani faiga faʻaaogaina se vailaʻau talafeagai. Manatua o galuega uma ma penisini mo moli mea e tatau ona faʻatinoina i totonu o se potu faʻaaoga lelei.
  • Acetone poʻo se suavai mo le aveeseina o le Acetone-faʻavae o le a aoga foi i le tele o vaega mai le suauʻu. Mosten a cotton polo i le acetone ma faaalu se faasilasilaga fou. Afai ua maeʻa ona faʻamago le suauu, ona o lea o le muamua o le Acetone ma tuʻuina atu le 5-10 minute, ona faʻagaeʻetia lea o le mea na saunia ai i le cotton poʻo se tamton. Faʻaoʻo le faʻamatalaga o le tusitusiga i le masani faiga faʻaaogaina le synthetic faamamaina efuefu.

Silasila atu, e tatau ona faia uma galuega ma acetone e tatau ona faatino i le Vevesia.

Faʻafefea ona aumaia lauulu vali ese mai lavalava

E manaʻo uma lava tamaʻitaʻi o aso nei. O le faʻaaogaina o le valiina ma lauulu lauulu mo lauulu e le naʻo le faʻafetai, ae le manaʻomia mo le tele o fafine. Pe a filifilia ni vali mo lauulu, sa tatou muamua liliu atu i le maamamao ma le tetee lanu. O nei uiga e lua o le faʻasolosolo ona pogai mokese mousse ma lauulu lauulu ma fai ma sui o le lamatiaga autu.

Faʻafefea ona aumai se nofoaga mai le vali mai ofu i le fale

Faatasi ai ma taualumaga o le pisia, e iai le avanoa e tuu ai le "klyuksu" i ou lavalava. E pei foi o isi valivali, ma vali mo lauulu e faigofie atu le fetaui pe a ou le faia fou. A leai, o le ata mago e mafai ona tumau pea i luga o lau sikarela, vali ie.

Mataupu i luga o le autu: O le ki e suck i le 'olo: Faʻafefea ona toe faʻaleleia

O le a la le mea e fai pe a fai o le vali vali po o lauulu o lauulu na pa'ū i ofu:

  • Vave fufulu le sublizon o le vai malulu. E aunoa ma le faʻatali mo le iʻuga o le pisiaina taualumaga, fufulu ese le filogia i lalo o le vaalele o le vai malulu. Ma, faʻaaoga se synthetic ma le tamaoaiga o le tamaoaiga i nofoaga vali, tago i se pulumu vaivai. Fufulu le mea ma le masani auala i le masini fufulu.
  • I luga o le isi auala fou mai le lanu o emlizon o le soʻona fiafia i lauulu lauulu pole ma leiloa le ie ma se pulumu vaivai, o lea ua asi ai le lacquer. Ma, faʻaloaloa le oloa i le masini fufulu pei ona masani ai ona e faia.
  • O faʻailoga o le atavali vali mo lauulu e mafai ona aveeseina e faʻaaoga ai le hydrogen peroxide. Faʻaoga le soʻoga i le paroura ma tuʻu mo le 20-30 minute. Ina ua maeʻa le taimi fautuaina le taimi, o le mea o le mea i le malulu vai mo 1-2 itula. Ma, fufulu le mitiafu po o le ofutino poʻo le pamu i le masani ai o le fufuluina masini faʻaaoga le fufuluina efuefu.
  • O le 9% o le Vielor Fofo e sili ona lelei mo le tau faasaga i le tuai o nofoaga mai le vali vali mo lauulu. Faʻaoga le 9% o le vinega o le vinega i luga o le fuga ma tuʻu mo le 20-30 minute. Fufulu le oloa i le vai malulu ma faʻalautele le faʻaaogaina o se synthetinic progred.
  • Mo le faifai pea o aano ma vali, e mafai ona e taumafai se sili atu le mautonu auala: e fai ma penisini po o le acetone. A leai se tasi o nei lua "faʻataulaitu" o lona uiga ua le avanoa, ona e mafai lea ona faʻaaoga le "paʻepaʻe le agaga". Faʻaoga se tasi o nei vailaʻau e faʻaleagaina ai, faitau ma tuu atu e tu i le 20-30 minute. Fufulu le mitiafu i le vai malulu, ona fufulu lea mea e faʻaaoga ai le faʻaseʻe o le geel poʻo le powder.

Manatua o galuega uma ma penisini, o Anatytone poʻo le "fafine paʻepaʻe" e tatau ona faia na o se potu lelei tele.

Faʻafefea ona aveʻesea le vali ese mai lavalava ofu

Afai o le kalone e taia ai le ofu o le paʻu o le paʻu, okek poʻo ofuvae, ona mafai lea ona aveʻese le faʻaaogaina o le suauʻu fualaʻau. Mosten a cotton ball i le sunflower suauʻu ma faʻaalu le mea e faʻafiafiaina ai. Afai o le ala mai le alavai mai le atigipusa na o mai atoa, ona faʻamamaina lea o le o totoe o le sili ona lelei i se fasimoli fofo. E mafai ona faia le fasimomomoia o le fasimoli i le auala lea: Faʻalusia sina laʻititi o fasimoʻe o le tamaoaiga i le vai vevela, malulu le fofo i se nofoaga lelei.

Afai o le nona mai le pigment na faia i luga o le silikle poʻo Kapron, ona mafai lea ona ou feagai ma le fesoasoani a Amoni. Mosteten a cotton disc po o Tamton i le Amio Amio Amio ma Mafaufau ma le faaeteete Mafaufau Longlization mai le ie. Afifi se ofu talaloa po o le blouse i le laina ma le gaosi oloa a le gaosi oloa faʻamatalaina i luga o le faʻailoga.

Faitau atili