Faʻafefea ona fai se ata o tamaʻi mamoe, ma ou lava lima: fausiaina se ata ma mamanuina

Anonim

Pupuni - mata i le fale, na te faia le lalelei ma le manaia. E le naʻo se inisi inisitiniti o le inisinia e tautua mo le ea o le moli o moli faalenatura, ae o se mea taua foi o le leaga o le initeʻo. Mai le a mataʻitu e le alavai i totonu o le faamalama, o ana ancetics e faʻalagolago i le tele o itu.

Faʻafefea ona fai se ata o tamaʻi mamoe, ma ou lava lima: fausiaina se ata ma mamanuina

Partture Kidyrequin.

O mea matagofie ma tau faʻafuaseʻi ona teuteuina faamalama e aumaia le siosiomaga o le aso malolo, fiafia ma le mafanafana. O se tagata e toʻatasi e mafai ona fausia faʻaaoga le faʻaaogaina o Skyrene.

Manatu o ituaiga o tamaikaquins

Labreen o se teuteuga o nila o Windows po o faitotoa i le ituaiga o le siʻosiʻomaga tisu, lafi atu i Eaves, Faʻasusu le faʻamalama ma nonoa i luga o pupuni luga o pupuni Flore Darcky e masani lava o se ie puipui e mafai ona suia ai le aufaʻatau, a o faamalama ma le potu, e fuafua i lona umi ma le lautele, fuafuaina

Faʻafefea ona fai se ata o tamaʻi mamoe, ma ou lava lima: fausiaina se ata ma mamanuina

Ata 1. Mamanu o pupuni mo le potu malolo.

E mafai e le tamai mamoe ona nana le vaivaiga o faamalama, cornices. O le taimi nei, o le maketi o le maketi ofoina atu se mea tele o tamaikaquins o payrequins o le aiga ma fafo gaosi. Ae ia i latou lava, e mafai ona avea ma mataupu o le faamaualuga o se leoleo, o le a faaleleia atoatoa ma le faamalama, o le a maua ai le atoatoa ma le faalauaiteleina. E mafai ona e faia se tamai mamoe, mamanu ma ou lima lima. Faitau le ituaiga autu:

  • Faigata o se fusi mai se aano, faʻamalosia i luga o le fusi lipine, latou te talafeagai mo le malosi o le fusi, nofoaga lautele, soʻo se tulaga e manaʻomia le faia o se faʻamanatuga ma mea taugata.
  • Vaivai - aveina mai i ni vaega o le pa ma le tino, o le lagona o le tasi itu-fasi fale, o le ata o loʻo faʻaputuputu ma faʻaputu lava; Vaʻai Vaʻai e sili ona lauiloa, talafeagai mo le tele ituaiga o loʻo i totonu o le olaga i aso uma, ofisa, falelauasiga o fale faitaʻaiga;
  • Tuufaatasi - tuʻufaʻatasia vaega o le fusi ma le vaivai ituaiga, e faʻaalia e le tele.

O le filifiliga o le ituaiga o tamai tamaikaquiniw i luga o le foliga, faamalama sitaili, ituaiga o potu, ituaiga o ie. O ia lea e pei o le svag, keke (equator svag), de zabo. SWGA o loʻo avea ma se simikaina, o loʻo feosofi mai i ata puipui, o loʻo taʻua i le fusi o le tamai mamoe. O le keke e tutusa swag, ae naʻo le pito i luga, o loʻo tipi mo le faʻalauteleina. O le ogatotonu o le peroxide pito i tua. De zabo - ancict auiliiliga ma fono.

Mataupu i luga o le autu: Faʻafefea ona vaʻai i le fola e aveese le fatufatu o le laupapa laupapa i le fale mautotogi

Fausiaina o se ata mo le mamanu

Mafaufau pe faʻapefea ona fai le maota o le tamai mamoe o le togalaʻau.

Faʻafefea ona fai se ata o tamaʻi mamoe, ma ou lava lima: fausiaina se ata ma mamanuina

Ata 2. ie puipui ma tamai paka.

Matou te faaaogaina:

  • vaalele faatonuina;
  • faapopoleina pine;
  • veli (lubric mo le auivi);
  • pepa;
  • filo;
  • nila;
  • Le po o se polesi;
  • seleulu;
  • mata.

Mai le Volie, matou te faia se faʻataʻitaʻiga lata mai mo le faia o ata mataga. O le iʻuga e faʻaseʻe atu i le ie mo le suisui. O le faavae o le tipiina mamanu o se tulaga talafeagai inszizum. Blacks o le 1/2 trupezum. Matou te fuaina le swag maualuga. O moli faitino i aso nei o loʻo faia ma le maualuga o le 30-50 cm. Matou te faia le maualuga o le 40 cm, e faʻateleina e le maualuga o le 3, ua filifilia le maualuga o le trapezium. O le isi faʻatusatusaga o le 1/2 o le pito i luga o le peroxide, o le pito i luga o le trapezum. Matou te vaʻavaʻai i lau saito, matou te iloa le manaʻomia o le aofaʻi o keke, o le mamao i le va o le lauʻeleʻele mai vaega. Mo a matou auiliiliga, o le lelei lautele o le a tele-35 cm, o le mamao e tutusa ma z5 cm, o le loloto o le muamua fafaga e 5-7 cm.

Faʻafefea ona fai se ata o tamaʻi mamoe, ma ou lava lima: fausiaina se ata ma mamanuina

Ata 3. Filifiliga o le ie puipui ma tamai pauna.

I le ata tusi, matou te tuu le tulaga A1. Matou te momoli atu le maualuga o le sopoia o le satauro i le loloto o le lafu, tuu le tulaga B1. Le isi, matou te fuafua le umi o le faʻapolopolo o le tutusa tutusa, o se maea faʻataʻamilosaga faʻataʻitaʻi o le tautau o le pito i lalo o le vaega o le arce o le matapogi. Ia le loloto le manatu o le 45 cm. Matou te fuaina le mamao i luga o le shoelace o loʻo faʻaiuina i le va o pinilored pini, o le iʻuga o loʻo faʻatinoina. O loʻo iai le maoaʻe, o le 1/2 o le umi o le maea, matou te faʻailoa mai ai le tulaga o G. matou te fesoʻotaʻi mai le B1 e le lalaga. O lona iʻuga, 4 laina faʻavae mo le faʻavae na fausiaina: A1, G, B, B1. O isi B ma le G e fesoʻotaʻi, e tape le 1/2 mamanu.

Ina ia lelei le satauro o le satauro sa lelei, faʻalelei le ie mo se ata i se vaega o le 45 °, matou te faia le ata o le A1B1 e faia i luga o le ADBB1 CM , matou te tipiina le faʻailoga i luga o le ato peʻa ma luga o le ipu ipu. Luga o le faʻatonuga, tautuaina se faʻandambark mo le ogatotonu o le peroxide e aloese ai mai.

Tusitusiga i luga o le autu: crafts mai le vao mo le fale

I luga o le fasi pa, nonoa le pito i luga o le mataupu, ona matou tuufaatasi lea o le ogatotonu o le peroxide. Faʻasaʻoina pine mai le pito o le ie, alu ese mai le pito o le 9 cm. Matou te faia le muamua lafu, faʻamalosia ma pine. O le lafu ua tuʻufaʻatasia ma le lima, o le ogatotonu e tatau ona o loʻo i luga o le laina saʻo. Fausia Glacks i luga o le tauau, faasaʻo ni pine. E tatau ona tutusa ma le loloto o le 5-7 cm.

Foafoaga o lauga mo ie

Ma le isi mea matou te o ese atu mai le laupapa, matou te tofu le fiafia i le ata. O le tauau ma le sili sili ona lelei o le a tataina e tamai stitches i tua o pine. Tatou toe foʻi mai i le sami i le 2 cm, matou te tipi ese le sili o laau, matou te 'aveʻese le faʻailoga, matou te aveese le faʻailoga, o loʻo tipiina le ie lona lua. O le laumei e tatau ona tutusa. O le ie na faʻaaogaina, e tamoʻe ma le uʻamea. Na avea ma se mamanu o le taʻaalo, ma lana fesoasoani e fau ai le aofaʻi o keke manaʻomia, tatou te fuafuaina le aofaʻi o ie.

Faʻafefea ona fai se ata o tamaʻi mamoe, ma ou lava lima: fausiaina se ata ma mamanuina

Gildrequiin tusia.

O le tamai mamoe o le tamai mamoe e ono foliga mai i luga o le ata 1. Na faia mo le faamalama ma le pito i luma o le 280 cm umi, o le umi o le fola i le fola i le fola 2 Swolsters i luga o le 8 samasama, le umi o le ova, o le faia lea o se keke - 340 cm; O le maualuga o le peroxide o le 60 cm, o le lautele o le lautele o le 90 cm, maualuga 100. i le ata i le itu tauagavale, o le pupuni o le vaipuna.

O filifiliga lona lua o le mamanu - i luga o le ata 2. Laygeryekin na faia mo le faamalama ma se cornice 200 cm. E aofia ai le 3 cm, 35 cm, o le umi O le SWG muamua, o le 180 cm, o le lona lua -160 cm, o le lona tolu - 140 cm. I le itu tauagavale i le tusiaina o le lautele lautele.

Ma o le a mafai lava ona vaneina, pei o le ata 3. Na faia mo le faʻamalama ma le ufiufi i le ornese o le 50 cm. O loʻo aofia ai le umi o le taʻavale, O le pito i lalo i le laina sao 121 cm, maualuga 140 cm, 2 de zabo ma tulaga o le 120x10 cm. O le ata o le itu tauagavale.

Tusitusiga i luga o le autu: Puipuiga i totonu o le vasega pepe - matou te faia le filifiliga saʻo

E mafai ona vaʻaia le vaega o le aufaʻafola o loʻo iai i le ata 4. O se mea e sili ona fiafia i ai, faia tulaga ese, o se lagona o le mafanafana ma se aso malolo. E faia le 4 totogi ma 2 de Zabo.

Ua maeʻa ona fetuʻutuʻu teuteu teuteu i tamaʻi moa ma tamaʻi teine, aumai le lalelei, aumai le lalelei, moni, faʻaalia i totonu.

Faitau atili