Faʻafefea ona faʻaaoga le musta mo le sasaina o naifi

Anonim

E saunia se ipu suamalie ma matagofie, e tatau ona e maitauina i mea laiti uma, e aofia ai se naifi masoa. I le taimi o galuega, o le alofi e le ono afaina, ma o lenei e faigata tele ona olo i mea e mafua ai ona mafua ai le manua.

Ina ia mafai ona tumau pea lenei masini i taimi uma ma maʻai, e tele kuka e faʻaaoga ma le kuka mo naifi. O lenei masini ua avea ma taʻutaʻua faapitoa, e mafai ona faʻatasia ma faʻamaʻaʻa ma le mapu.

O le a le musika mo naifi

Faʻafefea ona faʻaaoga le musta mo le sasaina o naifi

E tele mea e eseese ai mea faigaluega. O maʻa faʻapitoa nei ma isi masini feaveaʻi, faʻapea foʻi ma faʻamau mo naifi, faʻagaioi mai le eletise. Ae ui i lea, i lenei eseʻese, e filifilia e Mustons se faʻateleina o le toʻatele o tagata. Aisea e lauiloa ai nei meafaigaluega, ma o a ni mea latou te fai ma sui ai?

O le master mo le sasaina o naifi o se faʻailoga faʻapitoa o se pito i luga o le pito i luga o le faʻapipiʻi i le 'au. Eseese meafaigaluega e iloga lava i le tikeri o le agamalu o mea. E fuafua lava i lenei faʻailoga e faʻapefea ona avea le laulu pe a uma ona faʻaaoga le mutā: lamolemole pe faigata.

Plus Mustov i le mea moni o latou laualuga o Nambanchene. Faafetai i lenei mea, ina ua uma ona paina ifo lau umukuka, tomumufiti uʻamea, o le a latou le "pa" i le mea faigaluega. Ina ia aveʻesea ia latou, ua lava lea e fufulu ai le omea ma se ie susu.

MUTOOVIV ituaiga

Faʻafefea ona faʻaaoga le musta mo le sasaina o naifi

O Meramic Ogato e sili mo le sili ona maualuga ma lautele mata.

E taua tele le filifilia o le saʻo meafaigaluega saʻo ina ia sili ona lelei le aoga o lona faʻaaogaina. Ia faia lenei mea, muamua o mea uma e te manaʻomia ona eʻi atu i lona mafuaʻaga. Iloa mai na musetio:

  • Mo le gaoia o le lau, o le mea ua leva ona huma;
  • Mo le uluaʻi faʻasolosolo o pito o naifi.

Mataupu i luga o le autu: lolomi luga o pepa malo ma pepa laupapa

Ma e aoga foi le faʻamaoniaina o mea o loʻo tele lava "diamond" poʻo le faʻataʻitaʻi.

O le ituaiga muamua o kuʻaga o loʻo faia o le swrome scrome steel, lea na ufiufi i le "taimane" oneone. Faapileua ma mea sese o mea e iai. Mo se taunuuga lelei, ua lava na ona e faʻaaluina le toʻotoʻo i itu uma o le lau.

Faʻafefea ona faʻaaoga le musta mo le sasaina o naifi

"Diamond" masty e tele lava lelei.

I le faʻaopopoga, o le tulaga iloga o le "Diamond" mea faigaluega o se vaega o le oval foliga. E aveese le avanoa o le fausia o avanoa i le pito. Tusa lava pe e te tau faʻafuaseʻi ona fetaomi le mussat i se nofoaga, o le a leai se fagu fagu poʻo ni togatotogi. I le taimi lava lea, o le totoina o le savali mai le "taimane" na mafua ai le "toe foi i le olaga" e oo lava i le sili ona pupula. Ina ua maeʻa faʻagaioia le pito "Diamond" Mustom, e tumau pea ma le maʻai ma lamolemole mo se taimi umi.

Faatasi ai ma ona lelei uma, o lenei umukuka masini e matua faigofie foi i le teuina. E le manaʻomia le tele o tausiga. Ma e faapena foʻi ona umi le magaoa, ua lava lona mautu i le na o tulafono e lua: a lē o tuʻu i le tasi pusa ma sulu tino, ae le o le vaituloto.

O le Ceramrac Rod o loʻo faʻaaogaina foi mo le faʻamamaina ma le faʻafilemu o le tipiina o le tipiina. O ia faʻataʻitaʻiga e lapotopoto pe ova.

Oto ese mai i lenei mea masautau lelei ma le lautele. E talafeagai lava mo "Tesaca", e vavaeeseina e aano o manu. Faatasi ai ma ia, o le a mafai e faʻataʻitaʻia ai se mala matuia na faʻaleagaina, ma o le a avea ma fetaui lelei ma le matalaina mata.

Faʻafefea ona faʻasino atu i le mogasut naifi

Faʻafefea ona faʻaaoga le musta mo le sasaina o naifi

Ae le i faiaina e uiga i tulafono o le faʻaaogaina o lenei mea faigaluega, e tatau ona maitauina o le Mustialias o loʻo fuafuaina mo naifi ma le lamolemole lamolemole. E le mafai ona faʻaaogaina pe a fai o le ata tipi o loʻo galu-pei o le mea.

Ina ua teteʻe le naifi, o le maso o le maso e le fetaui, ae naʻo ni matata. O lona eseesega tele lea mai isi masini Greanding. O sea vaʻaiga e mafai ai ona e faʻaogaina le musika i luma o kuka uma, aua e le masani ona afaina ai le tumau o le lau.

Faʻafefea ona faʻafefempan mosat naifi? Manatua o se aʻafiaga lelei o le faʻaaogaina o musika e maua pe a e faʻaaogaina saʻo. Matau ia se faʻasologa o gaioiga:

  • Tuu le pito o le mea faigaluega i luga o le le-magatala luga. Lelei tele mo le talafeagai lelei i le solo e tatalaina i luga o le umukuka laulau.
  • I le taimi o le maʻai lava ia, faʻatumauina le soli le matana i se tulimanu o le 200.
  • Faaalu se tele o taimi le tipiina o musto. Muamua, lalo o lo o luga, ona toe foi lea ma luma.
  • Toe fai le tutusa gaioiga i le isi itu o le lau.

Mataupu i luga o le autu: Bonsai o Beads: Laasaga-i-sitepu faatonuga faatonuga ma laasaga-i-laasaga ata ma vitio

E taua tele le faʻaumaina tele i luga o le palu i le taimi o le masiʻi, a leai o le foliga e mafai ona fausia.

E fia taimi e tatau ai ona e umia se naifi i luga o le papala o le ast ina ia avea le laulu i le sili ona lelei? Afai e te faʻaogaina se "taimane" mea faigaluega, o loʻo lava ma le tasi ma le tasi i itu uma. Ma o le a le faʻaaogaina o se laupapa laupapa, e tatau ona e toe taʻutino nei gaioiga mo le 3-6 taimi.

Faʻatonutonuina le Kutif Mustom

Faʻafefea ona faʻaaoga le musta mo le sasaina o naifi

Mo le teuteuina o naifi e te manaʻomia le mumū ma le le faʻaseʻe i luga.

O le masoa e mafai ona oʻo mai i le taimi e le gata e faʻapipiʻi ai le mata, ae faʻasaʻo foi. Faʻafefea ona fai saʻo? E i ai ni tulafono e faʻapefea ona faʻatonutonu le naifi i le maso:

  • E pei ona pipii, faʻapipiʻi le mutā mo se le-maʻea luga (o se solo poʻo le tipiina poʻo le tipiina o le laupapa e talafeagai o se "login");
  • Suavai susu i le itu tauagavale i le 20-25 tikeri;
  • Faʻapipiʻi le pito o le naifi i le taumatau i le amataga lea o le toʻotoʻo ma faʻaalu latou mai le pito i le pito i le pito, faʻatonutonu gaioiga i lalo;
  • Fai tutusa ma le isi itu o le mea o le mea faigaluega mo le tipiina o le ata, tilting mut i le itu taumatau.

O nei gaioiga e faʻatino aʻo le o le la o le naifi e le mauaina le manaʻomia o le manaʻomia.

Faʻafefea ona iloa le agavaʻa o le naiai?

Faʻafefea ona faʻaaoga le musta mo le sasaina o naifi

Ina ua uma ona vali, e manaʻomia le siakiina pe o le a faʻasino lelei le lau. Ina ia faia lea, e mafai ona e faʻaaogaina se tasi o nei auala:

  • Faapipiiina le mamafa o lauulu i tua o le ulu, ma fetaomi le naifi i taumatau tulimanu. Faaalu le lauulu mai luga i le pito i lalo, e aunoa ma le faia o gaioiga mamafa. Afai o le Blade o loʻo i ai pea le valea, o le a faigofie ona slip, ae o le o le a "pipii."
  • Ave se nusipepa po o se fasi pepa, ma taofi i luga o le mamafa. I se tulaga faapea, taumafai le tipiina o laupepa: Afai ua alualu i luma, o le magumad gife ua matua matagofie.

Mo le tele o kuka, o le Mosaletu ua avea ma mataupu taua i le umukuka. Lenei ua mafua i le mea moni e faigofie ona faʻaaoga, e le faʻaleagaina ai ni naifi ma tautua mo se taimi umi lava o le faʻaaogaina lelei.

Mataupu i luga o le autu: Faʻafefea e filifili se faleuila fufulu ma faʻamaumau

Faitau atili