Faʻafefea ona fai se kaloli matagofie mai le okeni oe lava?

Anonim

A filifilia ie mo le suʻei o ia lava, o le pupuni o loʻo moe pea le folasaga. I Europa, o lenei ituaiga o ie ua taʻua talu le 18 tausaga ma le tele o mea na ia taʻua o ni tagata taugata tele, e na o sui o le maualuga maualuga o le vaega o fanua na mafai ona faʻatauina. I le avea ai o se mea mata, o se filo filifilia na faia o le sili silik, ae le o ni sese. O le iʻuga o le mimilo o le lua fibers ma le la faʻapopoleina ai o le faʻaaogaina, o se malosi, manino ma le manino o le tisu ua mauaina.

Faʻafefea ona fai se kaloli matagofie mai le okeni oe lava?

O le tele o okeni

O le taimi nei, o mea masani, poʻo le synthetic mea o loʻo faʻaaogaina mo le gaosiga o le okeni. E pei ona iai muamua, o le filo a siliki o loʻo faʻaogaina e maua ai ni ituaiga taugata afu, ae sili atu avanoa avanoa e faia ai o polyester. O tekinolosi Aso Nei na faʻatagaina e faʻaititia ai le ie ma tuʻuina atu mea fou e faʻaaoga ai se fasimomo o filo, laser tipi pe tosaga. O loʻo faia uma le matte ma susulu mea i totonu o le monophinic mamanu poʻo ni mamanu eseese e tosoina.

Okeni i totonu

Faʻafefea ona fai se kaloli matagofie mai le okeni oe lava?

O le teuteuga o le faʻamalama matala e ala i le faʻatauvaʻa poʻo le manino malamalama o ie, ona o le latou fesoasoani e le mafai ona faʻaleagaina foliga faʻalenatura o le faʻamalama. I le taimi lava e tasi, faʻatasi ai ma le fesoasoani o pupuni mai le malamalama, ea, e mafai ona ono aafia ai le tuʻuina atu o le folasaga. Mai i se faʻataʻitaʻiga faʻataʻitaʻi, o ia pupuni sili ona pupula susulu susulu, faʻamalosi ma manaia mata mata, latou te tautua foʻi ma le pa pefu e tui ai pefu.

Faatusatusa i le Tyul, Chiffen poʻo isi moli moli, okeni e sili atu le tele o faʻamatalaga mo le teuteuina o le faamalama. E palaai, o loʻo pasi le ea, e le o nutimomoia ma faigofie. Ma o le tele o faʻamatalaga e mafai ai ona e filifilia le sili ona lelei ituaiga o ie i lalo o totonu.

Mataupu i luga o le autu: toe fausia o le tasi-potu fale mautotogi

Faʻafefea ona fai se kaloli matagofie mai le okeni oe lava?

Faataʻitaʻiga Puipuiga

O le tasi o le tulaga lelei o le okeni o le mea taua o le mea. Fuafua i le mafuaʻaga o le potu ma le mamanu filifilia mamanu, o le ituaiga o ie, lanu, e filifilia, ata ma isi uiga filifilia.

  1. Faʻataʻitaʻiga mo umukuka. Filifilia o pupuni mai le okeni mo le umukuka e tatau ona amanaia ia mea faʻapitoa a le potu, ia e tatau ona tuʻufaʻatasia ni faʻailoga ma faʻamalieina manaoga o le sitaili filifilia. Mafaufau e tele le taimi o le Jostess i le tele o le taimi, o pupuni o le okeni e tatau ona maua ai le malamalama lelei ma le le fiafia i le paepae, pipi ma isi moli lanu. Mo Cuisines teuteuina i le Country System, o le vaifofo o le a puupuu le malamalama ma se mamanu le mafai i se okeni.

    Faʻafefea ona fai se kaloli matagofie mai le okeni oe lava?

  2. Faataʻitaʻiga mo Tamaiti. Okeni mo pupuni i le vasega pepe o loʻo filifilia e amanaia le lanu o le Poloaiga ma le pito i luma o le potu. O nei mea e maua ai le tomai e fausia ai ni ata manaia mo tamaiti - O le tele o paletisoga i luga o le tele o talaaga foliga o le ola, suia le totoga o se tamaititi foliga mataina.
  3. Faʻataʻitaʻiga mo le potu malolo. O le tuʻufaʻatasiga o pupuni mai Chiffton ma Okeni o le a maua ai le avanoa o le moli masani i totonu o le potu malolo ma o le a fatuina se faʻatulagaina o se avanoa ma talanoaga faauo ma talanoaga fiafia. O le filifiliga o lanu e mafai ai ona e filifilia se filifiliga o le ogatasi ma soʻo se ituaiga o parter ma potu potu.
  4. Potumoe modes. Mute, O tamaʻi vanu o ie pupuni o le a maua ai le tuʻutuʻuga alofa, mafanafana ma le malologa, ma le mafanafana malamalama, e aoga i totonu o le leo.

Faʻafefea ona fai se kaloli matagofie mai le okeni oe lava?

Umukuka vaivai

Sopou Pisinisi

O ie puipui e pupuni ai pupuni mai o latou lima i a latou lima ei ai ni foliga, lea e mafua mai i ni mea patino o mea, ae i soʻo se tagata ua masani ai. Mo le sui le sui o oe lava, o le a e manaomia:

  • Tipiina le tisu o le tele o le tele.
  • SUʻESUʻEGA Maneta, nila, pine, Fig.
  • Seleulu ma se naifi mama.
  • Uʻamea.
  • Mama pe fetaui.
  • Konga Beach ma se apa ie puipui.
  • Portnovo mita.

Mau i luga o le autu: Faʻafefea ona faʻatuina ma pe faʻafefea ona faʻaaoga le vai puipui?

Faʻafefea ona fai se kaloli matagofie mai le okeni oe lava?

Ina ia fuafua le manaʻomia o le tisu, o le tele o le faʻamalama matala poʻo le puipui e fuaina (fuafua i le tele o le lapoʻa) Ina ia maua le matagofie, lapopoa, o le okeni lautele e tatau ona 1.5-2 taimi sili ona maua pe a faʻaopopo, e le faʻaopopo, 3-5 cm mo itu uma.

Saunia mea ma mea faigaluega, ma le faʻatautaia o fua talafeagai, faʻaavanoaina ile itulagi:

  • O le ie e gagau i luga o se lamolemole malosi sili ona mautu (masani i luga o le fola).
  • Faailoga e faia.
  • Tipi starvas o le sili ona manaomia.

O le faia atoa o le Laʻasaga lelei tele, o se tamai togafiti o loʻo faʻaaogaina: I le vaega o le tipi, ave ese le filo e tasi, o le a le mafai ona faia se mea sese. O le filifiliga lona lua o se vaeluaina-tipiina naifi. Ua oomi le ie ma se uʻamea pule poʻo se mita o le mita ma ua tipi, o le iʻuga, o pito o filo ua faʻamamaina ma soloia i le taimi o faʻagaioiga.

  • O pito o le tapoleni ua teuteuina i se pito i luga o le pito i luga o le SIMS po o ZIGZZAG. O se isi mea e ono lamatia ai e mafai - I le tulaga o le pito o le ie, latou te liusuavai ma le mama, se moligaʻo, e i ai poʻo le faʻafitauli, ae o le tulaga lea e i ai se tulaga o le manu leaga.

Le isi, alu i le suisui:

Faʻafefea ona fai se kaloli matagofie mai le okeni oe lava?

  1. I le pito o le okeni, e faʻapipiʻi le belique beyk, o filo ua filifilia i le leo o mea.
  2. O le pito i luga o le upega tafailagi o loʻo tuʻuina atu i luga o le mafolafola, o le pito o loʻo malu e le 3-4 cm, sa taʻeina le uʻamea ma tumau le faʻaaogaina o le pine. Ma le fesoasoani a le pine, ua mapuina se apamemea ma tufa i le suisui masini. O pito o totonu o le viods o salu ma toe faapipiiina le malosi. O le isi filifiliga e sili atu le saoasaoa o le okeni ma chomoses. I lea tulaga, mo le magafagafa faʻapipiʻi o siamupini i luga o le pito i luga o le okeni, o se fasi o le ie o le mafiafia o loʻo faʻatafunaina.

    Faʻafefea ona fai se kaloli matagofie mai le okeni oe lava?

  3. Mo le mamafa o le pito i lalo o le pito i lalo, o le pito i lalo o le pito i lalo o le 3-4 taimi i le 5-7 mm ma ua lavea. O le a puipuia e le STAA le okeni mai le soli.

Tusi i luga o le autu: Laasaga-i-laasaga o le tekonolosi o fale teu fale mo maile faia oe lava

Vaʻai vitio ata

O le lisi = PLVZYKQBYIHNJADA3BLXNRRRRRRRRRRRRRRQ0HH0

Ua saunia le pupuni. I se faʻaopopoga, e mafai ona e faia se okeni ma au lava mea teuteu mo puipui uma ma isi faʻamatalaga. Mo nei faʻamoemoe, o toe vaega o mea e faʻaaoga. Ordcan fugalaʻau poʻo ni aufana o le okeni foliga faʻamalosi.

Faitau atili