O a mai le nichche mo le taitaiina o le pito i lalo o le taualuga?

Anonim

E le faigata tele ona faia se fale faifaatoaga. O le mea autu o le fuafuaina o manaoga, e vali ai le poloketi ma le onosai. O le moli o se sao taua i le fausiaina o tulaga lelei. Fuafua pe o le malamalama o le mea a le aufaʻatau o loʻo iai i totonu o le potu, o lagona ua fausiaina (ma o nisi taimi foʻi e oʻo lava i ai). O le moli uila e taua foi: lautele, pe tuufaatasia. Talu ai nei, na lauiloa se taʻutaʻua lauiloa, lea o ni aoga se tele na faʻatusa mai ai pe o ni lamepa solo faʻapopoleina.

O a mai le nichche mo le taitaiina o le pito i lalo o le taualuga?

Faatasi ai ma le fesoasoani a le pito i tua i tua, e mafai ona e faʻafouina ma teuteu se tasi i totonu.

Faapitoa lelei foliga pei o le pito i tua o le taualuga. O le faigamalaga o le tagata mamanu e manatu e mafai ona suia lenei mea taua o le potu i se tulaga moni o le mea moni: Afai e te faia se pito i tua, o le tele o gafa o le fetu, o le fuga o le lautele o le fetu. E oo lava i le faʻafefe tele o le vevela, o loʻo tuʻufaʻatasia, ma le taʻitaʻiina o lipine i Niche, o le a fesoʻotaʻi lelei i totonu, pe a fai o se mea totino.

Taui i tua: e uiga i foliga ma foliga

O le lelei o le Togiolaina Toe faʻatuina, tusa lava pe faʻatau atu le tau maualalo, aofia ai:

  • Pupula susulu malamalama;
  • Ua leva le ola o le olaga (e oo i le 13 tausaga);
  • malosi lelei;
  • Faigofie styling (o le lipine o loʻo faʻapipiʻi i le avanoa o le nichh i le platterboard ma le lipine lipine);
  • Lanu auala e mafai ai ona pulea le mamao e faʻaaoga ai le mea mamao le faʻaaogaina o le mamao;
  • le mafai ona avatua le tele o oloa ona o le fetuutuunai o le oloa;
  • Sili ona lelei (toetoe lava o le malosi uma alu i le tatalaina o le malamalama, ae le o le vevela ea);
  • Leai ni mea e te fiafia ai ma ultraviolet raduation.

O a mai le nichche mo le taitaiina o le pito i lalo o le taualuga?

Faatusatusaina o le taitaiina o le au saua ma isi elemene maualalo.

O le maketi faaonapo nei e maua ai se lautele filifiliga o Tapes Taʻiala mo le pito i tua (poʻo le taʻitaʻiina o lipine). Latou eseese e tusa ma uiga:

  • ituaiga o kasa, lo latou tele ma le aofaiga o le 1 M / N (N (Transity);
  • lanu (Monochrome po o le lanu);
  • Lanu vevela (2700-10000 k);
  • Voltage (12/24 c);
  • O le teteʻe atu i le susu (tagata taʻitoʻatasi faʻataʻitaʻiga i ai le sili ona filogia, lea e mafai ona faʻaaogaina i potu ma le maualuga o le susu).

Tusa lava pe e te pa'ū se oloa faapena ma se maualuga maualuga, e le mafai ona fefe mo lona amio sao.

Faatasi ai ma lenei mea faapipii, e mafai ona e fausia se faʻasalalauga faʻailoga, le fale. O ata lavelave o le taualuga o le maea ai o le laupepa, o loʻo faʻamamafaina mai e ni mai ni mea ofoofogia. O elemene o le faʻaputuga o loʻo tuʻuina i le faʻamagoina o le Drishwall Niche.

Mea talafeagai ma mea faigaluega

Faʻafefea ona fai ni tua ma au lava lima vave ma faigofie? Muamua e manaʻomia ona atiaʻe le mamanu o le taualuga o le taualuga ma le niche. E mafai ona e sau i luga ma lau oe tali pe faʻaaoga lelei o tautua a se tagata tomai faʻapitoa. O se mea e te maua ai le pito i tua o loʻo i ai le ituaiga o le protrisonassion o loʻo alu i le tino o le potu poʻo le pito o vaega taʻitasi o le taualuga. E masani lava, e manaʻomia le mafaufau i le lanu taʻalo o le pito i tua, talafeagai mo le tulaga ma le aotelega o totonu.

Tusitusiga i luga o le autu: foliga o le filifiliga o pepa pepa puipui mo le potumoe

O a mai le nichche mo le taitaiina o le pito i lalo o le taualuga?

Meafaigaluega mo le fauina o le fale pito i tua: Faʻatinoina o uʻamea, seleulu, Alamanuia Lainarder, o loʻo afaina mo fesoʻotaʻiga, uaea, uaea, uaea.

Aua neʻi galo, o le faʻapopoleina o le ogalaau ma le nich o le a "ai" o se vaega o le maualuga o le potu. O le mea lea, i le mafaufau loloto i le mamanu o le mamanu, e tatau ai le amanaia o lenei mea moni ma filifili le talaaga talafeagai.

Ona e manaʻomia ai le faʻatauina o mea talafeagai:

  • Plasterboard (faʻavae i luga o le maua o le le tagi i totonu o le potu) - masani pe susu-le-ono;
  • Faʻamatalaga - Taʻitaʻi ma le Autu;
  • Feosofi sao;
  • fusiua (maoaʻe, le manatu faapito);
  • Lipine ma fata mo tua mo tua, eletise, fasioti tagata i se koluse vaega mai 0.75 mm.

Mai mea faigaluega o le ae manaʻomia:

  • Vai, tulaga mo le faailogaina;
  • Uafu;
  • sikulukalaiva ma tulaga faʻapitoa mo galuega i luga o loʻo galue;
  • Bulgarian;
  • faamemelo;
  • naifi;
  • sikulukalaiva;
  • Meafaigaluega mo galuega ma le punou, oneone.

Fuafuaina o Mea

O a mai le nichche mo le taitaiina o le pito i lalo o le taualuga?

Lisi o ituaiga o Tapeties.

Ae le i mauaina ni mea e manaʻomia, oe manaʻomia e fuafua le manaʻoga mo latou.

Ia faia lenei mea, e manaʻomia le fuafuaina o le tele o le laualuga mo le fusifusi ma le laupepa. Afai ua fuafua le taualuga e faia i le tulaga e tasi, ona manaʻomia lea le faʻateleina o le umi ma lautele o le taualuga, mo le faʻateleina o le tele. O le tele ma le maimoaina o le nichh e tatau ona amanaia.

Faʻavae i luga o le mea moni o le tasi pepa o le gragwall ei ai se vaega o le 3 ² ² (1200X2500 mm), e mafai ona e faitauina le manaʻomia numera o laupepa. O le numera na mauaina i le taimi e tasi e lapotopoto i luga. E mafai ona e faʻaogaina le fomu: n = (s1 / s2) * k, lea i le n - laupepa, s1- em), s2 - o le faʻasologa o pepa (² maumaututu.

E toʻatolu ni faʻailoga mo ni vaega eseese:

  • Lalo o le 10 M² - K = 1.3;
  • mai le 10 i le 20 ²² - K = 1.2;
  • Sili atu nai lo le 20 M² - K = 1.1.

Fuafua le numera o le amataina o talaaga (UD) e faigofie: O le nofoaga o le potu e vaevaeina i le umi o le umi (3 pe 4 m).

O le talaaga autu (cd) o loʻo manatu e pei o le: tasi pepa e manaʻomia i le 3 CD. O le numera manaʻomia o laupepa e vaevaeina i le 3 ma maua le taumafaina.

Faʻamalolo "Butterfly" mo le faʻavaveina o le CD faʻamatalaga i le tuufaatasia o loʻo manatu e taʻu atu le sitepu (60-80 cm). O le tasi faʻamalolo e manaʻomia e lua ni faleʻoloa e lua. O le lava taumatau e alu mo le amataga talaaga: Mo le tasi mita, o le le fiafia o le taumafaina o le tolu fasi.

O a mai le nichche mo le taitaiina o le pito i lalo o le taualuga?

Laulau o le mana o le puleaina o lipine.

Taumafaina o le tagata lava-apalai o fao. 1 i luga o le tasi laupepa o le cypmum e tusa ma le 40 pcs. O le faʻamalieina e le faʻamalologa ma nei tagata o le faʻamalosi, o faʻamatalaga uma e lua, o fesoʻotaʻiga ma fesoʻotaʻiga puipui o loʻo taofia.

Mauga i se tasi pepa, 50 PC o le a manaʻomia. O le tagata lava ia e fao ma le umi o le 25 mm.

E masani lava, lelei mea lelei e tatau ona ave ma se lelei oloa.

Mo nofoaga ma le itiiti ifo ma le tasi le laina laina sili atu nai lo le 3 M, o le fesoʻotaʻiga o loʻo manaʻomia. O loʻo manatu o loʻo mulimuli mai: n = (l / 0.4) -1) * K, i le N-B-B-B-B-Chictie.

O fea e nana ai le pito i tua?

O se nicho mo le taʻele o se pito i tua e mafai ona faʻapipiʻi vave i luga o le sili atu, ma i luga o se laupepa o loʻo taʻua i le tasi tulaga. E mafai ona faʻatoʻilaloina le mea ese le faʻaaogaina o le faʻateleina o le tele o le tele o le lautele ma mafiafia.

Mataupu i luga o le autu: Faʻafefea ona fai se fale o Plywood ma ou lava lima

Po o le a lava le tulaga, aʻo leʻi amataina galuega i le faʻapipiʻiina, e manaʻomia ona e mafaufau e uiga i le mea e fai ai le sapalaiina o le malosi faʻatumau, aua e tele naua o ia pe a aoga. O lea la, e manaʻomia le faʻapipiʻi i se nofoaga faigofie ma le taimi e tasi ina ia mafai ai ona faʻaaoga ma mafai ai. Ma e moni, e manaʻomia le mautinoa ia le itiiti ifo ma le tamai faʻasoasoaina o le vevela. Muamua, ae leʻi faia se fana, e tatau ona e aumaia le uaea i le eletise sapalaiina e faafesootaʻi ai le talaaga.

O a mai le nichche mo le taitaiina o le pito i lalo o le taualuga?

Faapipiiina o se aluminum o tulimanu mo le ki.

O lea, o se isi itu o le Nichh - Tonity. Afai ua filifili e ui atu i le laititi o tau ma nana le pito i tua mo le fiafia, e tatau ona e vaʻai muamua i le aveeseina o le faʻasoasoaina o le laina, o le a avea ma sili atu. O le mea lea, o loʻo tatau ona ulavalu lelei le mata, ona vali ai lea. O le upu o loʻo faʻapipiʻi i se auala e tuʻu ai le avanoa i le va ma le faʻailo e le itiiti ifo nai lo le 10 cm. O le lipine o loʻo faʻapipiʻi i luga o le tino e latalata i le tino.

Ae o le a sili atu le foliga foliga mai o se mea tiga. Lea e tatau ona e fesoʻotaʻi teisi.

Fausia se Nicho Frane ma Faapipiiina The Ristoght

O loʻo faʻapipiʻiina papatusi i luga o le pito i tua o le pito i tua o le faʻavaʻa, faʻaputuputu mai le lava uʻamea faʻapitoa e faʻaaogaina mo le siʻosiʻomaga e tasi.

Muamua o le lalagaina o le amataga talaaga:

  1. I luga o le puipui ma le fesoasoani mai o le tulaga, e faʻaaoga i le laina, solomuli mai le taualuga o le 7-10 cm.
  2. O se talaaga ua mautu i le atoa o le lautele.
  3. Ina ia fausia se fale fai i totonu, o le faʻailoga mai le puipui o le 15-20 cm, ma o le ud talaaga ua faʻasaʻo i luga o le taualuga.
  4. A maeʻa uma le 40-50 cm, o le autu autu o loʻo faʻapipiʻi i le amataga o latou, o le umi o latou e tatau ona tutusa ma le taualuga i le laina.
  5. O le amataga o le talaaga, o loʻo iai i luga o le puipui, o loʻo fesoʻotaʻi ma le faʻamalologa mai le CD talaaga e le vaega o le 30 cm. O le prom o le a avea ma faʻavae o le 15 o le CM.
  6. Faʻamalosi le faʻavaʻa o le tele o faʻailoga e mafai ona faʻaaogaina le talaaga autu, e faʻapipiʻi mai le pito i lalo.

O a mai le nichche mo le taitaiina o le pito i lalo o le taualuga?

O le faaputuga o le tuufaatasiga o le tuufaatasiga i luga o le taualuga.

A sauni le faavae, o le uaea e tuu e faafesootaia ai le pito i tua. E fai i se palasitika palasitika, lea, aʻo faʻapipiʻi i fusi i le faʻaʻele.

A maeʻa ona faʻaputuputu le vaega autu, e mafai ona e faia le solo o laupepa o laupepa o lo o talafeagai ai:

  1. Oti ese le le faʻaiuina o le fasi pepa o le laupepa ma le faʻamamaina le vaega o le mea e nana ai le uaea.
  2. Afai e te manaʻomia le suia o le foliga o le tipi (pe a ofuina faataamilo ma curved luga), e tatau ona faʻasolo atu ma se faʻaseʻe i se faʻaseʻe i luga o le nila.
  3. Ona faʻapipiʻi lea o le pito o le nichsh, o le isumu isumu i le pito i lalo.

Mataupu i luga o le autu: Okeva-afi afi o le umi o le susunuina o le moega - matou te faia le filifiliga saʻo

E mafai ona faia ni pe tapunia le Nichhe pe tapunia. I le faaaogaina o ituaiga tatala, e mafai ona e faapipiiina le pito i tua, ma tapunia - o loo galue pea.

O le tapunia tapunia e tatau ona faaauupegaina ma se laupapa, o le a toe faʻaleleia le pupula i le taʻuaʻa. Ina ia fausia, o le amataga talaaga o loʻo taofiofia i le pito o le sosolo o le itulagi, ma o loʻo faapipiiina laina o le laupapa i le maualuga o le 5 cm.

Ina ua maeʻa le galuega autu i le faʻapipiʻi, o le saunia-na faia nicho mo le pito i tua o le spacing, faaopoopoga faaopoopo - o le a (lanu, pickepers, ma isi mea).

I le iuga, le faapipiiina o le au fana faatupulaia lava ia. A o le i faʻatuina i totonu o le niko, e tatau ona e saunia se lipine: ia faʻapipiʻi ni vaega taʻitasi i le pulou uaea, lea, e fesoʻotaʻi i le eletise. O le faiga e pei ona taua i lalo:

O a mai le nichche mo le taitaiina o le pito i lalo o le taualuga?

Faasologa o fesoʻotaʻiga lipine ma taʻitaʻi.

  1. Fasi le lipine o le umi manaʻomia, faia naʻo nofoaga, ua faʻaalia e le faʻailoga faʻapitoa.
  2. Afai e tatau, e mafai e le tele o lipine e faʻaaogaina ai se fesoʻotaʻiga poʻo le faʻatau atu ma le au fai mea masani a le au faʻaʻautagofie. I le taimi lava e tasi, pe a fai o le vaega o le lipine e sili atu nai lo le 5 m, e sili atu le faia o se tutusa fesoʻotaʻiga, o le toniga o le pupula ua faʻamautinoaina.
  3. O le pito i tua o loʻo fesoʻotaʻi i le pa o loʻo sapalaiina iunite i le tausisia o le polale. A filifilia se poloka, e sili atu le tuʻuina atu o le manaʻomia e faʻataʻitaʻia ai le maualuga atu nai lo le malosi atoa o le au feololo (pe tusa o le 30%).
  4. Afai e faʻaaogaina se taʻele o le multiolor, o se isi RGB Controller (poʻo le Taid) e manaʻomia.

A o le i tataina, o le tino atoa e tatau ona siakiina mo faʻatinoga. Ina ua uma ona fauina le lipine i le NICHE faʻalelei se mea o le a faigata. Afai o mea uma ua faʻatulaga, o le lipine pasi i luga o le cornice. A tuʻu i le pito i tua i le nicho i talaatu o le itu, e manaʻomia le faʻailoa o le uaea ma le malamalama malosi e paʻi i uʻamea elemene o le fausaga.

I luma o le mea faapipiiina o le lipine lipine lipine, e tatau foi ona e matauina ni nai tulafono faigata:

  1. O le mea taua mo le taua e tatau ona muamua i ai ma le faʻamaʻi ma le efuefu palapala.
  2. A faʻapipiʻi le lipine i luga o le laupepa nofoaga, e taua le maualuga o le tulaga o le maualuga mo le lipine e le mimilo.
  3. A faʻapea o loʻo faia pea le tala i le lipine (lea e mafai ai ona alofia), o se mea e manaʻomia mo le faʻamalosi, i le itiiti ifo o le masani ai lipine ua pasi i luga o le ata.

I luga o luga, o le kiina o le kipe ua faapipiiina le faʻaaogaina o le faʻapipiʻi vaega faʻaaogaina i luga o le itu itu. O le puipuiga puipuia o loʻo aveʻesea i le taimi aʻo leʻi faʻapipiʻiina. E manaʻomia le malu puipuia o le pito i tua i le gataifale, aua e manaʻomia le faʻamautinoaina o le lipine e le mimilo ma le le toesea ai.

Maʻia o le mea lelei tulafono ma le onosai o le onosaʻi, e mafai moni moni mo le 1-2 aso ma lou lava lima moli i se taimi ma fiafia i le taimi umi.

Faitau atili