Fetuʻutuʻunaʻi PLONTON: Faʻafefea ona punou mo fola, tomai faʻapitoa

Anonim

Fetuʻutuʻunaʻi PLONTON: Faʻafefea ona punou mo fola, tomai faʻapitoa

A toe faʻaleleia le fola o le fola e aofia ai, le faʻapipiʻiina o le pronth, o le a tapunia le slot i le va o le puipui ma o le foloa o loʻo nofoia. Afai o le faigata o le potu e iai ni auivi ma laina sao, o le filifiliga o le teuteuga o le a le faigata.

Ma i mataupu na faia e tagata Ericks, seo seorashoral poʻo ni pou i le faʻasologa, fetuʻutuʻunaʻi PRING e aoga. O se ituaiga eseese o sitaili ma mea ua tupu i le fausiaina o aso nei faʻamalosia tagata gaosi oloa e mafaufau ai i le faʻatinoina o le manatu o se faʻamatalaga faigofie.

Ituaiga ma faʻapipiʻi metotia

Fetuʻutuʻunaʻi PLONTON: Faʻafefea ona punou mo fola, tomai faʻapitoa

Mea e masani ona faʻaogaina tuusaʻo i le tulaga tuʻusaʻo, o se tulafono, sui le pepa matua leaga. O le mea lea, e fetuutuunai ai le sala tupe faia mai mea palasitika, prone debonesiction i lalo o le gaioiga o le faʻamalosi o faʻamalosi poʻo le vevela togafitiga ma ua faʻatau.

  • polyvinyl chloride;
  • polyrethhane;
  • luga o le pato faavae;
  • "Suavai om.

O le tuusaunoaga o le mea mulimuli, o ituaiga uma o le vaivai o le vaivai o loʻo faʻamauina ai le 3 i auala mafai:

Ituaiga o instangFaiga tekonolosiFaʻapitoa
I le keeO le faigofie auala e faʻapipiʻi ai. O le GLee Brand o loʻo faʻaogaina e le faʻamatalaga gaosi oloa poʻo ni soʻotaga o fao. O le kulimi e fautuaina e faʻaaoga mo le faʻasaʻoina o le fesoʻotaʻiga ma le tulimanu o elemene ma soʻo se ituaiga o faʻapipiʻi ituaiga o le talaaga autu.Taua minus: A faʻafaigofie le le faʻamamaina o se pm e faigofie ona tuʻituʻi. Afai e te mafaia, e sili atu le faʻaleleia atili o le faʻamatalaga e le tagata lava ia.
I luga o kilipaI se mamao o le 0.3-0.5 m mai le tasi ma le isi, o le ogalaau o kilipa o loʻo faʻaseʻe i le puipui i luga o le tapū. Ma o le spreded stare plm filth o loʻo fai ofu i luga o le kilipa ma ua mautu ma faʻamalosi i luga o le leo o le kiliki.Clips e taua le faʻapipiʻiina o le malosi tele, i le tasi tulaga mai le foloa. Afai o le fola o loʻo i ai se faʻamoe i le umi o le faʻataʻitaʻiga e le fautuaina
I luga o le toe-faoO le faʻapipiʻi ua tuu mai i le tulimanu, ma se sitepu o le 0.4 mita pu o le pa ma le vaega autu o le talaaga. Ona pupuni lea o le faletalimalo i totonu o le puipui, o le lauʻeleʻele o loʻo faʻatumauina i lalo o le ufiufi.Mulimuli i le laina tafailagi pe a lafoina le faavae ma le cable channel.

Tusitusiga i luga o le autu: O le moega laupapa e te faia lava: Laasaga i Laasaga Faatonuga

Pvc pluth

Fetuʻutuʻunaʻi PLONTON: Faʻafefea ona punou mo fola, tomai faʻapitoa

O le PVC e tatau ona faamoemoeina

Pvs e faia e tuʻusaʻo, ma le i ai o faʻamatalaga. I le taimi lava e tasi, e aoga le matauina o se laina ituaiga o curvature o le a talafeagai mo ni vasega laiti, o loʻo taulaʻi foi o ia e faʻamataʻu.

O nisi ituaiga o le faʻatulagaina o le pvc faʻamatalaga e mafai ona i ai i totonu o se radius, ae ina ia aloese ai mai tupe faʻaalu, e sili atu le faʻatinoina ma faʻatau se faʻataʻitaʻiga o le fetuutuunai.

O le PVC PLONTONE o loʻo i le ituaiga o se lipine (lava ia ma e aunoa ma le faʻaaogaina o le faʻavae) ma se faʻamatalaga mo le faʻapipiʻiina o kilipa. O le lipine o loʻo faʻatau atu i chills e ala i le auala mita. Mo mea faʻa-mea i se suiga i le itu, e faʻaigoaina i nisi taimi o le plth ribbon.

E i ai ma le faigofie ma ia lava ituaiga o le lipine o le faatauina atu. Mo le faʻamoemoeina o le mea mulimuli na tuʻuina atu, e sili atu le faʻaaogaina o isi mea faʻaopoopo. O lenei ituaiga mea o loʻo gaosia i eseʻese maualuga: Mai le 40 mm i le 150 mm.

O le lipine o vaega laiti o nisi taimi e faʻaaogaina mo le teuteuina o le galuega o le galuega o le laulau ma le puipui o le umukuka.

Fetuʻutuʻunaʻi PLONTON: Faʻafefea ona punou mo fola, tomai faʻapitoa

Rechant talaaga vevela i le vai vevela

Faʻatonuga pe faʻafefea ona punou le palasitika prev ma faʻapipiʻi:

  • O kilipa ua fao i le fale vaevaega;
  • O le talaaga o le vevela o le vai i le vevela o le 800s, e oʻo i le tulaga manaʻomia, o le faʻamatalaga e mafai ona faʻaputuputu i soʻo se tulimanu;
  • Pine o le umi o le umi o tipi;
  • O le tala o le ata i luga o mea faʻapipiʻi ma malu, ave le tulaga talafeagai.

Polyarethane talaaga

Fetuʻutuʻunaʻi PLONTON: Faʻafefea ona punou mo fola, tomai faʻapitoa

Polyarethane mafai ona vali

Fuafua i luga o le faʻavae, polyarethane sogi singin prevre foliga maualalo mamafa, sili ona fetuutuunai ma faigofie ona faʻapipiʻiina. O se isi ponesi o le faʻamatalaga o le faʻamatalaga e mafai ona valivali i soʻo se lanu.

Faapipiiina taitai mai le tulimanu, muamua-aofia ai le talaaga i se tulimanu o 450c. Ae le i faʻapipiʻiina, ia mautinoa o le ata o le ata i le tulimanu o le saʻo. Le isi, o le kelu e apalai i le pito i tua o le plinn o le 2 fusi. O le talaaga o loʻo faʻasalalauina i le puipui, avatu le taimi e faʻamago ai ma faʻaaoga se laititi o le kelu ma le fana. Ina ua uma ona oo i le upu leona mulimuli ane.

Tele glie vave aveese. O le talaaga e leai se suavai, o lea e mafai ona faʻapipiʻi i nofoaga ma le maualuga maualuga o le susu.

Sapan

Fetuʻutuʻunaʻi PLONTON: Faʻafefea ona punou mo fola, tomai faʻapitoa

O folasaga o le fola ole igoa ole mafai ona faʻavaeina i mea masani, mo se faʻataʻitaʻiga, mai le taliga o taʻavale.

Tusitusiga i luga o le autu: fugalaʻau togalaʻau: o ni auala faigofie

O le maualuga lelei o se mea na tupu o le siosiomaga o lona siosiomaga agalelei. O le mea lea e mafai ai ona avea se mea sili ona lelei o le tuaoi i le faigamalaga i le faigamalaga.

I le taimi nei, o fale gaosi oloa ofoina Cork Porth ma se vaega na te faia. I le taimi lava lea, o le pito i luga o le pito i luga o le tele o le natura taua tele. Faʻafetai i Technical Nechnologisis, o lenei talaaga e le fefe i le maualuga o le suavai ma teteʻe i aʻafiaga o masini.

E faigofie ona faagaoioia le talaaga o le Cork i le faiga ma faʻapipiʻi. Mo le faapipiiina, oe mafai ona faʻaaogaina ni faiga malu, o le mea e sili ona mataʻituina.

O le faʻapipiʻiina o le Cork Plin o loʻo matua ese lava mai le faʻapipiʻi o ituaiga palasitika. Ae le i faʻapipiʻiina, e aoga le tatalaina o le talaaga o le tele o varnish. O le faʻapipiʻi i luga o le mea i luga o se ituaiga o kelu talafeagai. O le tuʻufaʻatasiga e faʻaaoga i luga o le pito i tua o le PROGw Connonded Steent Steen ma fusi mau i le puipui. Ina ia aloese mai le pito i luga slot i le va o le talaaga ma le puipui, pe a faʻapipiʻiina e mafai ona tumau le tumau i le skotch lipine. Mo faʻamatalaga i luga o le faʻapipiʻiina o ituaiga eseese o le promons, vaʻai i lenei vitio:

Suavai laau

Fetuʻutuʻunaʻi PLONTON: Faʻafefea ona punou mo fola, tomai faʻapitoa

Aso Nei Aʻoga o lona uiga - o se laupapa-poymer faʻapitoa faʻavae i luga o papala laupapa, faʻafeagai ma pohitiers. O lenei oloa o le siʻosiʻomia tele o le siʻosiʻomaga, talu ai o laʻau i lona faʻavae o le le itiiti ifo 90%. I le taimi lava lea, e i ai se tele o le tele o le tele o le tele o le fuataga.

O se taua tele o le le manuia o le siʻitia o le siʻitia tele ma faʻateleina i le ea. O lea, e ala i le nanaina o le fola o le vaisu, e le tatau ona mafaufau tele ai. Faapipiiina e manaʻomia tomai. Faatau atu mea teu i briquettes. Aua le tatalaina mea uma i le taimi e tasi. Amata le faʻapipiʻi e sili atu mai le tulimanu, tatalaina 1 afifi i le taimi. Auiliiliga o le mea e faʻapipiʻi ai se fetuʻutuʻunaʻi i luga o le striw forex Pepa, vaʻai lenei vitio:

Manatua o le laʻau faʻaalu e le toe faia atoa le toumea o le puipui, faʻapena foi ma le tele o syste lea, e le aoga le faʻaaogaina o se mea.

Filifiliga ma le fuafuaina o le PRONANE

Fetuʻutuʻunaʻi PLONTON: Faʻafefea ona punou mo fola, tomai faʻapitoa

I le taimi muamua, o le filifiliga o le tele ma lanu o le pronü o loʻo i ai se malosi malosi i le vaʻaiga o le potu atoa. Ae faʻatau ma faʻapipiʻi le upu, ua e faʻamatalaina mo le tele o tausaga:

  • o le agavaʻa e aveese ai le totogi o le inisinia feʻaveaʻiga i cable auala;
  • Malosi o le puipuia mai le aoina o le aiga o le aiga i kulimi i le va o le fola ma le puipui;
  • O le a le matuia o le a le pa puipui i le va o puipui ma vai i le taimi o fufulu susu.

O le maualuga o le foloa o le foloa o loʻo fuafuaina e faʻavae i luga o le maualuga o le taualuga ma le vaega o le potu. O le maualuga o le tele o le potu, o le lautele e te manaʻomia e pikiina le tuaoi.

O le umi o le mea e tatau ona faʻatau ai ua fuafuaina e fuafuaina i luga o le faʻavae o le tau o le tulafono. Ave le lautele o le faitotoʻa faitotoʻa mai lenei tau ma faʻaopopo 1.5 mita i luga o le tipi. O le talaaga lanu e masani ona filifilia i le leo o le fola poʻo le lanu o le faitotoʻa o le faitotoʻa.

Mataupu i luga o le autu: Poloketi o le Fualaau poloka poloka - matou te fuafuaina se fale mo se taavale

Faitau atili