Laina fale mai potu e lua ma se faleuila ma taʻele

Anonim

E masani ona avea le atunuʻu, o le atunuʻu o se vaega o le malae i le meter vao. E taua tele "Solati Flora", e manaʻomia mo sina ituaiga nofoaga o sulufaʻi - Ia malolo, maua ai le malosi mo se taimi fou o tauiviga. Fausia se fale i totonu o le mama fanua e le o le sili lea ona talafeagai ai, o le tele o manatu o loʻo mafaufau e uiga i le le tumau e nofo ai. Afai e te fiafia i le faʻamafanafanaga, tusa lava pe o le fanua, o le atunuʻu o le atunuʻu e lua-potu o loʻo i ai ma le faleuila ma le taʻele o se tasi o filifiliga sili ona lelei.

Mea

E ui lava tele ile maketi o fale, ae o le sili ona faigofie, aoga ma taugofie e faʻaaoga i le fauina o le caibis. O le DILY Cains e muamua faia o se filifiliga le tumau - i fuafuaga e fausia ai se fale. Ae o loʻo masani ona malosi loʻu fausaga, ae tupu aʻe ", e le gata i le taumafanafana, pe faʻaoga se isi auala. Ma, tusa lava pe na latou filifili e naʻo le le tumau filifiliga, filifili mea ma ata faʻavae i le tele o faʻatosinaga.

Laina fale mai potu e lua ma se faleuila ma taʻele

O le atunuʻu faʻatasiga muamua e aliali mai i luga o le faʻavae

Fafie

E tele lava taimi na fausia ai le faavae i totonu o lo matou atunuu e fausia mai i fafie. Latou te le malulu i le taumalulu, ma e le vevela tele i le taumafanafana. I totonu o fale laupapa, o le tulaga manaʻomia o le taufaʻasese sa lagolagoina lelei lava. O lea, tatou te lagona le mafanafana i fale teu fale.

O le mamalu o le fale laupapa o a latou laiti tele. E i ai ituaiga fausaga e oʻo lava i luga o le CarG paʻu pe fausia i luga o le isi poloka poloka. Ma latou te lagona e masani ona latou lagona. I le lautele, o le fale laupapa i le fale o le fale ma le faleuila ma le taele o se filifiliga lelei.

Laina fale mai potu e lua ma se faleuila ma taʻele

Woodtening Country aiga ma faleuila ma taʻele - le masani masani filifiliga

Ae o lea ua lelei le fausaga, e manaʻomia le tausiga masani mo fafie. E manaʻomia le toe amata o se ogaumu ma le malosi o le kaka. O le a le mea o le a - vali, va eseese, fafie mo fafie - filifili ia te oe, ae e tatau ona faʻafouina le taina. Taimi - faatasi soo i le tausaga, i le lua tausaga pe tolu tausaga. E fuafua lava ile ituaiga o le ogauga. OOS e masani ona toe faafouina i taimi uma e lua pe tolu tausaga, vali ma varnish - tasi le tausaga pe lua. O lenei tulaga tatau e mamao mai le fiafia. Muamua, o tau o va eseese / vali, lona lua, taimi e aveese ai se ogaumu tuai ma apalai se fou (i lenei tulaga na toe faʻafou).

O le mea taua o le leai o se afi o lona afi afi. Ma e faigata ona togafitia. O le mea moni, i luma o le fau, o mea ua afaina i antibinindns, pe a mafai ona taofia, e le sefeina.

Uamea

E le aoga nei ana meatotino, ae e le toe fiafia e nonofo ai. Muamua, e manaʻomia le faʻamasinoga. Ina ia taumamao ma le tatalaina o le aiga o le faitotoʻa o le faitotoʻa. O lea la, o le vent totonu e tatau ona tausia tausia. Fai i ai i se tamaʻi mea e faigofie, ae o faʻafitauli nei ma tau.

Laina fale mai potu e lua ma se faleuila ma taʻele

Uamea fale uamea lua-potu sela ma le taele ma faleuila

Ma le isi, i le faaitiitia o le vevela, e matua malulu lava i le uʻamea muamua, ma e faigata ona vevela - o le uʻamea vave na ave le vevela i le avanoa. Ae i le taumafanafana i se fale faapena e vevela tele. O le la e faʻasusuina le laualuga ma faʻapipiʻi e ofoofogia. Tusa lava pe le vevela le auala. Faʻaopopo e mafai ona faʻaloaloa le tulaga o le vao, ae o le vaifofo o le a naʻo le fesoasoani i se vaega. O le a mafanafana lava le la ia te ia, e ala lava i se tulaga maualalo.

O le isi o le leai o se sela mo le fale o le tele o se tele tele. O le ae le tuʻuina i luga o le palu poloka - e te manaʻomia se sili mautu faavae e mafai ona tatalia le tele o uʻamea ma le tulaga i totonu. E le gata i lea, e tatau foi ona valiina. Ona e aunoa ma le tiga o le paʻu na uʻamea, ma ona o le foliga e taua foi.

Isi filifiliga

Fanua ma uamea - mamao mai na o mea e mafai ona e faia fale taumafanafana. O kopi mai isi mea ua i ai le faʻatau atu e seasea lava vaivai, ae mafai ona e faʻatuina i ou lava lima i ni nai aso. Afai ei ai lou poto masani, e le faigata ia te oe, ma afai e leai se aafiaga, e leai se poto masani. Lelei toleniga, o le a aoga i le lumanaʻi. Afai o le ae le fausia se fale, oe le fausia, ona faia lea o le Gazebo i luga o le tulaga, ona fai ai lea o se nofoa, tulimanu tulimanu po o se isi itu. Ioe, ma aua mo le au fausiaina e faamaeata le afu a le a maua e ia lava. Ma o le tutoʻatasi o le fausiaina o le faletalimalo o se amataga lelei.

Tusitusiga i luga o le autu: faʻataʻamilomilo pupuni i tamaiti: o fautuaga mo le filifilia

O lea, o le isi mea e mafai ona faia e le aiga mo le falemata:

  • Fausia i le faʻavaʻa. O fata e mafai ona avea ma uʻamea poʻo laupapa, o le mafaufau o le sussure-spent pepa mea (Opper, o le susu mai le Plywood). Faasee - masani fulufulu fulufulu, ae mafai ona avea ma polystyrey

    Laina fale mai potu e lua ma se faleuila ma taʻele

    Ua saunia sauni

  • Sanuisi saito. O nei mea e sili ona talafeagai mo le fausiaina o le sosolo i le faletalimalo. Puipui vave ma le faaumaina. Minus o le lua vaega o uʻamea faʻatasi ai i totonu.

Mai nei mea, o nofoaga ua maeʻa maua. O le sili atu le mafanafana o le a i ai i le skeleton. Afai o iai le fuafuaga e faʻaaoga mo se taimi umi, o le taimi lenei o le sili lea filifiliga. Afai ei ai se potu o le aiga pe a uma le fausiaina o le fale na toe faʻafou i le potu aoga, o lau filifiliga o se sanuisi potu.

Atunuu 2 potu o le potu e suia ma le faleuila ma taele: tele ma le faataatiaga

O le sili sili ona lelei filifiliga mo le togalaʻau poʻo le fale o le atunuʻu o le atunuʻu o le atunuʻu e lua-potu moe i le faleuila ma taʻele. O le mea moni, o lenei ua i ai nei o se tamai atunuu fale. O mea uma e galulue, ma le nofoaga, ma mo le faigofie o gaioiga. Ma o le mea lena pe a e faʻatonuina se fale o le nofoaga tutusa, o le a tau ai le 25-30% sili atu taugata nai lo le faletalimalo. O foliga manaia ia mea.

Laina fale mai potu e lua ma se faleuila ma taʻele

Meaʻai mo potu e lua ma ni faitotoʻa eseese

Fua: O le a le mea e sili ona faigofie

O le lautele lautele o le kapeneta e 3-3.5 mita. Ma lana lautele o le potu, ae aoga ma talafeagai. Tusa lava pe o le umi o le Caibins o 6 mita, e mafai ona afaina i le ogatotonu o le faleuila ma le taele, ma luga o itu, potu, potu potu.

Laina fale mai potu e lua ma se faleuila ma taʻele

Atunuu 2 potu e suia ma le faleuila ma taʻele 6 * 3 mita

Meaʻai ma le taʻele ma le faleuila e faigofie - potu uma o loʻo i ai i le taualuga o le taualuga. Aemaise oe tau aoga i le timu, vave i le tautotogo poo le tautoulu. Ae afai o le umi o le auala e naʻo le 6 mita, o potu e vaʻaia - lua mita pe o lea.

O le a sili atu le lautele i totonu o potu pe a fai o le umi o le faletalimalo o le a 8 mita. E le mafai ona faʻateleina le lautele. Ona o le potu o le potu o le 9 sikuea, ua lava le mea ua lava mo le mafanafana olaga. O lona uiga, o le nuu o le atunuʻu e lua-potu potu ma se faleuila ma le taʻele e tatau ona i ai le tele o le 3 * 8 mita.

Sili ona lelei le fua faatatau: e sau mai le tamaoaiga tamaoaiga

O lea, na matou filifili ai o le pito sili ona maualalo o le atunuʻu o le atunuʻu e lua-potu sela ma le faleuila ma taʻele - 3 * 6 mita. Ae e leai ni taleni.

Vaai, i le "mama" pepa, ma mafaufau loloto i le mapu o pa i totonu o le potu o le 2.5-2.6 i le umi mita o le taavale umi. Malilie iai, e le lava lea. E mafai ona e ofuina se moega i se potu faapena. I le va o le puipui ma lona tuafale o le a tumau ai se vaega vaapiapi e le mafai ona faaaogaina. I luma o le moega (tasi-itula) o le a iai foʻi se tamai vaega o loʻo mafai ai ona e faʻaleagaina se tamai moega papa / fatafata.

Laina fale mai potu e lua ma se faleuila ma taʻele

Movie 5 * 4 - avanoa ua lava mo se malologa lelei o le ola

Afai e mafai, o le lalolagi pito i fafo e matua faateleina i le 3.5 mita. Mai le itu o le vaʻai, e talafeagai, ae o le matua le faʻaaogaina. E le gata i le faʻateleina o le aofaʻi o mea manaʻomia. O le a faʻateleina ai, ae leʻo le tele. O le manatu o se numera tele o le teuteuina o le mea lea, lea o le a tupu. Tagaloa Lautele ma Timber Umi - 6 mita. O lea o le sili sili ona lelei e 3 e 6 mita. Ae pei ona latou iloaina, o ia le mafanafana tele. Ma le umi o le nofoaga o le 10 mita, e i ai 4 mita fasi. O lea la o le lona lua o le sili sili ona lelei, lea e tatau ona i ai se atunuʻu lua-potu o loʻo avea ma faleuila ma taʻele - 8 * 4 mita. I lea tulaga, o le numera o faʻatoʻaga o le a matua le taua tele. O le a le tau o le tau.

Afai o se filifiliga se tasi e foliga mai e te tele tele, e mafai ona e alu i seisi auala - ia faʻatau se vaega o fale o loʻo manaʻomia. Ua latou vaʻai i luga uma na vaʻai ma talu ai o latou paleni, tau i le poloka o loʻo matua itiiti. Lea la faʻateleina le nofoaga e mafai foʻi faʻalautele faʻaititia tau o fale fau fale.

Laina fale mai potu e lua ma se faleuila ma taʻele

Laititi tele o le tele o le Caibin ma le taele ma faleuila - 4 *, 5 m

E naʻo le tasi le faʻaletonu o taʻavale lautele: e mafai ona e felauaiga ma le faʻatagaina o le au taʻavale leoleo:

  • Afai o le lautele e oʻo i le 2.55 mita, e le manaʻomia le faatagaga.
  • Mai le 2.55 m i le 3.50 M - faataga faatagaina.
  • Sili atu i le 3.55 mita - faʻatasi ma le masini o leoleo.

Naʻo oe na o le paʻi atu ia te oe pe afai o le a e felauaiga i se mea pe sauni e faʻatau sauni. Afai e te fausia pe oka i luga o le kamupani, e le tatau ona e popole.

Filifiliga mo le fuafuaina o le lua-potu potu aiga

O se tasi o lauiloa filifiliga mo le faʻaaogaina o le lua-potu sela o sela mo le faletalimalo - i le potu lava e tasi e fai ai le umukuka ma le 'aiga' potu. Ma latou faia se semi-tiʻetiʻena, lea na faʻasalalauina ai le umukuka ma le potu malolo. O faitotoʻa lelei ma atonu o se vaega taua o loʻo manaʻomia le mea o loʻo nonofo ai le potu o loʻo nonofo mai le tambura ma le taʻele ma le faleuila. E laititi mulimuli ane, o le a manino pe aisea.

Laina fale mai potu e lua ma se faleuila ma taʻele

Atunuu lua-potu-potu aiga ma faleuila ma 3 * 8 mita lio. Fuafuaga o se masani masani. E faigata ona faamafanafanaina

Afai o loʻo fuafua e faʻaaoga le cabins i le tautotogo poʻo le tautoulu, ma o le ai ai 1-2 tagata e ola ai, o le mea sili ona lelei - Afai o le ulufale e le o le ogatotonu, pei o le ata i lalo.

O le a se mea faapena? O lea o le nofoaga e faigofie ona faaputuputu. I le tautotogo ma le tautoulu, e le mafai ona e faia e aunoa ma le vevela. I le tufatufaina, e mafai ona e liliu le tasi ogaumu ma le tasi ogaumu na o le tasi potu. Taofi Tatala faitotoa - E le o le sili ona lelei, talu ai o le vevela o le a alu ese, aua o le vestaboule ma faitotoa tatala e le mafai ona faia loʻu taunuʻuga. Lea e aliali mai naʻo le tasi le potu o le a nonofo ai.

Laina fale mai potu e lua ma se faleuila ma taʻele

Afai o se tasi o potu o se fuaitau, o le a faigofie tele

Ae o loʻo iai lava filifiliga:

  • I le tau malulu, faʻaaoga se tasi o potu o se pusaaisa, potu teuina, fale teu oloa;
  • Tuu le lua vevela punavai - o se tasi i potu taitasi o potu;
  • Faia se mamao mamao.

O tulaga lelei o le itulau pito i luga i le mea moni o le tasi ogaue mafai ona inu toetoe o le aiga uma. E tumau le malulu na o le faletaele. Ae o sina laʻititi e faigofie ona vevela. A o le i ave le taʻele, e mafai ona e faʻaopopoina se auala vevela o le a faʻamafanafana i luga o le potu. Ma afai e vevela le vai ma le fesoasoani a Rollinium, ona tagi lea o le potu.

Sau ma le veranda

E matua talafeagai pe a iai se mea mama e ufiufi i luma o le fale - o le ufiufi praranda. Lenei e mafai ona e galue pe malolo a o timu, iinei e mafai ona tuu se laulau mo taumafataga. E matua talafeagai. Lea e sili ai le fuafua mea uma i le taimi e tasi ma le faavae e fai i lalo o le veranda i le taimi e tasi ma le fale. E mafai ona faʻapipiʻi mulimuli ane le veranda, ae o le a faʻamatuʻu mai ai. O le faʻavae o le a vavaeʻese, e le fesoʻotaʻi, o le a manaʻomia le mafaufau pe faʻafefea ona fai le taualuga fatuga.

Laina fale mai potu e lua ma se faleuila ma taʻele

Mafai ona faia sili atu - e leai se nofoaga i luga o le veranda

O le Veranda ua manatu vave mo le umi atoa - mai le pito i le pito i le itu i saute poo le itu i sasae. Sili atu - faia i le ituaiga o le mataitusi "g", ufiufi lua lua itua. Talitonu mai ia te aʻu, e leai se isi nofoaga. I le ala, o le vaega o le veranda e mafai ona faoa, tuu faitotoa ma faʻaaoga o se potu teuina / fugalaʻau. Sikuea i totonu o cain e laititi, saili se nofoaga e teu ai mea faigata. Ma o lea o oe ma le nofoaga i totonu e le o faʻaalu, ma mea / mea faigaluega ua avanoa.

O se vaega o le veranda mafai ona sifiu ma ave le umukuka iinei, fai se potu 'ai. O le mea tonu lava lea e tupu i le taimi. E talafeagai tele, ma, e ala i le faʻatalofa lona aiga taumafanafana, e mafai ona faʻateleina, o le a faʻaofi, taofi.

Filifilia o le Faavae ma Sauniga o le Nofoaga

O le filifiliga o le faavae, o le mea moni, faalagolago i le ituaiga eleele o eleele ma loloto o eleele malulu i totonu o se itulagi patino. Ae e i ai foʻi ma le faʻatoʻaga ma atunuʻu o fale - o ni fale le tumau. Ia "le tumau" latou te tutu ma le sefulu ma le sili atu tausaga ... o le mea lea, e i ai le auala e le pei pe a filifilia se faavae i lalo ole fale. O se tasi o tapulaʻa autu e maualalo tau. Itiiti sili atu. Mai le taimi lea ma mafaufau i lenei fesili.

Laina fale mai potu e lua ma se faleuila ma taʻele

Fale poloka e gagau i luga o le muamua aluga - se faigofie lomiga o le faavae mo le aiga

Faavae mo le Faletalimalo

A o uma ona talanoa, o aiga e tu i luga o paʻu ma fausia le tasi i le isi fale poloka poloka poʻo ni piliki i leisi. Latou tutu, e pei ona i ai ni a latou tamaʻi ma le toʻatele, ma, ona o le faʻaolaina o le faʻavaʻa, ma le malamalama o taimi o loʻo tausisia ma matauina ma le malamalama. Ae, afai e te faia se faapaologa (ma le mea moni i luga o se faʻavae e le o iai), ia saunia mo le mea moni o le tautotogo uma o le a faia se mea - o loʻo sau i tua, e faʻatatau i le fale),

Laina fale mai potu e lua ma se faleuila ma taʻele

E le o se masani masani a, ae e leai se leaga

Afai e te fiafia i "ma mo le tele o seneturi," fai se faʻaseʻe o le faʻaputuga poʻo le faʻaputuga faʻaputuga vave. Mo le faʻafaigofie o le fausiaina, o le filifiliga atoatoa lea. E le talafeagai mo le aau po o eleele papa. Ae o maa o le a alu i luga o eleele papa i papa, ma e masani lava ona folau le talanoaga - E na o le ogaumuia e aunoa ma se filifiliga.

Laina fale mai potu e lua ma se faleuila ma taʻele

Ma o lenei mea mo le alofa o le oloa o le talitonuina mo tagata uma - o le faʻaputuga faʻavae ma se uʻamea paʻu

Nei i le numera o lagolagoina. Atunuu lua-potu potu sela ma faleuila ma 3 * 6 mita le taʻele mafai ona tu i luga o le 4 lagolago i tulimanu. Mo le umi - 7-8 mita - Oe manaʻomia pea le lagolago i le ogatotonu o le itu umi. Aofai - 6 fasi. E le aoga - o le lagolago lagolago o nei sili atu nai lo lava.

Sauniuniga o le Nofoaga

E uiga i lenei tulaga e masani ona galo pe manatu e le taua. Fua. E le tele lava tau tau, ae o faʻamanuiaga e mata. O LE MEA E TATAU ONA FAI:

  • Aveese le vaega atoa o le eleele lafulemu, ave ia le itiiti ifo i luga o laupapa maualuga, e oʻo lava i le piilima i se mea mo le faʻaaogaina atili.
  • Aveese le totoina o toega, maa, aa.
  • Ogatasi ma maua.
  • Liligi se vaega o le lapisi, tapale.
  • Liligi se vaega o le oneone, paluga.
  • Ma le isi, e mafai ona e faʻatagaina mo le atunuʻu (paʻu, fale i fale, maʻa).

    Laina fale mai potu e lua ma se faleuila ma taʻele

    Sauniuniga o le '' upega tafaʻilagi e sili le le saʻo

Aisea e fai uma ai? Lea la o i lalo o le kapeneta, o le fagatuaga ma e leʻi amata ona ta polo ni fualaʻau fualaʻau ma manu o loʻo i ai i le vaega lafulemu. O le feteenaiga e matua le fiafia lava ma, pe a uma ona sapalaiina le mea muamua, e faigata ona mou atu. E sili le aveeseina o le avanoa nai lo le taulimaina o taunuuga.

O le lona lua faʻaopoopo faʻapipiʻi faʻapipiʻi i luga o le faʻatulagaina o le faʻatulagaina e itiiti ifo nai lo le ono mafai ona "taʻimua" i le taimi o le tautotogo. Lenei foliga o le a le faʻalavelaveina oe seʻi vagana ua e faʻapipiʻi tele i luga o pales (sikulu pe fuse). O isi uma "Malamalama" O filifiliga e noatia i lenei tulaga.

Faatulaga o le Caibins i totonu

Tulaga taua - Faʻafefea e vavaeʻese ai ana i totonu. Ou te fia aulelei, aoga ma taugofie. E oʻo i le taimi e aoga ai le fai atu o le mauaina o le filifiliga talafeagai e faigata. O nisi o manaʻoga manaʻomia e masani ona le amanaʻiaina. Filifiliga o le a le mea:

  • Tapuni i luga o le laupapa pe patipati. Lelei ma aoga, ae, e le mafua ai.

    Laina fale mai potu e lua ma se faleuila ma taʻele

    Nofoaga i totonu o le Caibins - sili atu fafie mea

  • Faʻalogo i le pepa mea, e ova atu ma le puipui puipui. Taugofie ma matagofie (atonu), ae le aoga. O le pepa puipui e mumusu, e tatau ona e faʻaliliu. Ma ia vave ona tatou fai atu i le faletalimalo, e oʻo lava i le sili ona ogaoga taufaʻamataʻu, aua le faʻaogaina le alalava o le tagi. Domestavka e le mafai ona nofo lelei pea, ma mai le susu, o le alavai o le ala savali e ala i galu, ma o le muamua pepa e le talia le pepa muamua. E sili le susuga-tetee i Plywood, e le o le sili ona lelei. O ona foliga e mafai ona faʻamaufaʻailogaina ma se pulupulu - e leai se mea o le a vaʻaia i lalo o le pepa puipui. O le isi filifiliga o le susture-tetee atu i le palakapipi o le laupapa po o le gwl.

O isi mea uma o filifiliga mo Dacha po o sela o le Shin e toetoe lava a le masani ai.

Mataupu i luga o le autu: Barpentur Cutchoins mo pupuni: taualuga, laupapa, palasitika

Faitau atili