Faʻafefea ona toe faʻafoʻiina se foliga manaia i le solo solo?

Anonim

O le Heatted Town Rout o se aoga aoga tele i totonu o le faletaele. Faafetai atu ia te ia, e mafai lava le mafai ona matutu o nisi o atigipusa, ae na ia faanatinati loa i le potu faaopoopo. O lea, e tele na iai i totonu o lo latou aiga. E ui lava i le mea moni o le faʻatosinaga a le uafu ai le solo, e taʻalo ai foi o se auala lelei. O le mea lea, e taua tele le lagolago i sea oloa i le atoatoa atoatoa.

Faʻafefea ona toe faʻafoʻiina se foliga manaia i le solo solo?

Ina ia mafai e le fale sulufai o le nofoaafi e tautua ai, atoa foi ma le atoatoa o loʻo agavaʻa i totonu o le faletaele, e mafai ona vali i soʻo se lanu e te manaʻomia.

Ae o le a le mea e fai, pe a leiloa le foliga vaaia o Riet Wil, ae e aoga ma e leai se manaʻo e sui ai? I fafo le tasi - fai le atavali. E mafai ona e faia i ou lava lima. E manaʻomia le muai sauniaina o mea talafeagai ma mea faigaluega. E le gata i lea, e tatau ai ona fesoasoani ia te oe lava i le faʻasologa o le ata vali.

O le a le mea e manaʻomia mo le vali?

Ina ia mafai ona faia se gaioiga o le valivaliina o sea mea e mafai ona vave ma e aunoa ma ni faʻalavelave faaopoopo, e manaʻomia le faʻatau muamua ma tapena mea nei:

Polokalame o le solo solo.

  • oneone pulu;
  • tagata AOAO;
  • o le pulumu ma se faaputuga masani;
  • sikulukalaiva;
  • totigite;
  • Mama lavalava ieie;
  • mea inu;
  • uafu.

I le faʻaopopoga, vali mea o le a manaʻomia. O iinei e tatau ona e faʻaogaina se faʻapitoa, talu ai e le tatau ona galo ia te oe o le vevela vevela o se masini e vevela i luga o le vevela vevela. O le mea lea, o le tagata masani lanutt e le talafeagai mo lona atoatoa. E sili le ave o se silika-glossy alkyd enamel, fuafuaina mo le faʻaputuputu o loʻo faʻamamaina tagata mimilo. E atoatoa le fiafia i le vevela i le 180 ° C. O lea, o le Peare O le a maeʻa uma o le a faʻamalieina mata i tausaga uma. Afai e te mauaina le masani ai o le vai, ona i se taimi puʻupuʻu na taʻe. O le iʻuga, o le toe vali o le a manaʻomia, ae o loʻo faʻaaogaina se isi faaumaʻau mea.

Mataupu i luga o le autu: o le lautele o le faitotoʻa faitotoʻa i le fale: tulaga faatonuina, fuafuaina, fua faatatau

A o le a le lanu e filifili ai vali, ona e faalagolago ai lea o mea uma i lau mea e te fiafia ai ma totonu, o loʻo i ai i le faletaele. O lea, afai e te manaʻo e aumai i le teuteuga o se tusi o le moa, ona mafai ai lea ona faʻatumuina le taʻele taʻele "i lalo o le apamemea". E foliga mai o ia ma tosina mai ai le mafaufau.

Faʻafefea ona toe faʻafoʻiina se foliga manaia i le solo solo?

Mea manaomia: fufulu, sikululima, Prices, totigilima, spatala ma oneone.

E ala i le gaosia o se atavali ese, e te suia ai totonu o le faletaele, o le solo solo mafanafana o le a avea ma se vaega autu. O le mea lea, ia gauai, mafaufau loloto i le faʻauma "i lalo o auro" poʻo le "lalo o le apamemea". O le a ia mautinoa e le fiafia ia te oe.

E mafai foi ona e faʻatauina vali ata o isi lanu, mo se faʻataʻitaʻiga, tupua, pinima, blues, lanumeamata poʻo seisi. E leʻi umi ae fautuaina le filifili o le Paʻepaʻe. O ia, ia le itiiti ifo muamua ma foliga matagofie, ona leiloa lea o lona maualuga o meatotino. O le iʻuga, o le solo faʻataʻaʻapeʻa e maua ai se faʻaupuga samasama, lea e vete ona foliga mai e tele lona foliga. O lona ala mai i se auala, mo se faʻataʻitaʻiga, o le faʻaaogaina o le faʻamamaina o sui o le a le mafai. O le mea lea, o lenei filifiliga o le valiina o se pulou pulou pulou e le o le sili.

Laasaga 1: Sauniga o le vevela vevela

Ae le i valiina lenei masini, e tatau ona e faia le tele o galuega sauniuni. E matua manino lava pe a uma ona ufitia i enamel, o le a mamao le laualuga. O le mea lea, e tatau ona e sasa oe i le oneonesaoa ma e savali ma le faʻaeteete i luga o le solo laumanatu atoa. O iinei e iloga ona totogi i nofoaga uma e tatau ai ona iloga le ogaumu tuai a le ogaumu. Lenei e tatau ona e faia sili atu le sili ona lelei salu e ogatasi ai luga.

Tulaga lelei, e manaʻomia le aveʻeseina atoa le fanua ua galulue faʻatasi. Ae uma, ona latalata lea o le fetaui lelei fou ma o le a sefulu ova tausaga.

Faʻafefea ona toe faʻafoʻiina se foliga manaia i le solo solo?

Muamua o mea uma lava, a o lei valivali mai se solo fofo mafanafana, e tatau ona e aveesea le vaega puipuia o loo faaaoga ai le oneone.

Tusitusiga i luga o le autu: togalaau meafale faia o fafie, lala, faamama ma corries (25 ata)

Ioe, o se galuega e masani lava ona leai se taimi-alu. Peitai, o mea uma e sili atu nai lo le totogiina, o lea la ua fautuaina ai le faia o le faia. E taua tele le faʻatinoga pe a fai o le solo i totonu o le faletaele ei ai le chrome taleʻesega, talu ai o enamel pepelo leaga.

Ina ua uma ona saunia le galuega susu o le a saunia, e tatau ona tiʻetiʻe ma le ie ma se ie ma faʻamamaina mama. O lenei mea o le a faʻatagaina ai ona faʻataʻavalea lona 'afa ma aveese uma ni maʻa tetele ma laiti na nonofo i luga o le taimi o le tipiina.

O le isi o le amataga o le ie malulu. Lenei e tatau ona e mataala tele. Faʻaaoga na o lena Primate e mafai ona tatalia ai le maualuga o le vevela. Sili ona lelei alkyd Siamani gaosiga. E manaʻomia le faʻaaogaina o se manifinifi ma toniga vaega. A uma lena, o le a e tatau ona tuu.

Vaega 2: Valivali o le pito o le solo solo

O lenei e mafai ona e valiina lenei masini. Ave se pulumu e faia i le pale masani. Ona tatalaina lea o le apalai ma vali. O le a talafeagai e fefiloi lelei. E taua tele le tutusa o le tumau. O le faia o lenei mea, e mafai ona e faʻaaogaina se faʻapitoa umi faʻamalosi tino, pe a maeʻa le faʻaoso, ae naʻo le a naʻo le soloi ma le vai.

Faʻafefea ona toe faʻafoʻiina se foliga manaia i le solo solo?

Mo le maualuga maualuga o le ata o le uʻamea uʻamea, e tatau ona faʻaaogaina le enamel i le 2-3, ma le isi vaega e tatau ona faʻaaogaina i le taimi muamua.

E tatau ona maitauina o le siliki-glossy alkyd enamel atonu e le o homogenous mai le taimi muamua. O lea, o lona faʻamalosi o le a manaʻomia i nisi auala..

A saunia le vali mo le faʻaaogaina, e mafai ona faatatau i luga o le pito i luga o le fale sulufaʻiga. E manaʻomia le tufatufaina atu ma se manifinifi manifinifi, aloese mai le tulaʻi mai o le faʻaseʻe ma faʻaletagata. Maise lava o mea uma, o le a faigofie le ausiaina atoatoa aʻoaʻoga. Amata ona faia le valiina sili atu mai le pito i luga o le masini. Ma tusa lava pe oʻo le paʻu o le a pa'ū i luga o ona vaega maualalo, a o e ufiufi le laufanua, o le ae vaʻai ma mafai ona vali.

Mataupu i luga o le autu: Faʻafefea ona fai se pusa o le laupapa i totonu o le faletaele - sitepu-i-laʻasaga faʻatonuga

Faaaoga le enamel e tatau i le 2-3 faaputuga. O isi taʻitasi e mafai ona faia pe a maeʻa le muamua o le a mago sina mea. I le taimi lava e tasi faʻatali umi e te le tau. E masani lava, o le Alkyd vali le mautonu mo le tele o itula. A maeʻa lena mea, e tumau lava le tuʻua o le fale sulufaʻiga o le potu malolo i le faletaele mo le 4-5 aso, ma e sili atu mo le vaiaso e faʻamamaina atoa lona laualuga.

Aoga aoga i le vali le vevela vevela

Ina ia mafai ona e valiina se masini i se faletaele ma maualuga uiga ma e aunoa ma le ita, e tatau ona e faʻaogaina fautuaga aoga. E faapenei ona taua:

  1. E mafai ona e faʻaaogaina le vali i luga o le pito i luga o le solo toso e le gata i se pulumu, ae o se faʻapitoa faʻapitoa. O lenei masini e matua lelei lava ma aoga. Faatasi ai ma le fesoasoani i ai, o le a mafai ona faʻamautinoaina le toniga e faʻaaoga ai enamel, o le a taofia lona luga o le malo. I le taimi lava e tasi, e mafai ona e valiina le masini vave. O le mea lea, sefe le tele o le taimi.
  2. E mafai ai ona faatino le ata o le ie na manua o le timu pe a tumu matua. E le mafai ona aofia ai seia faamago mago. E sili atu le faʻatinoina o galuega faʻatoa tupu i le taimi o le faʻataunuʻuina o le vaitau o le uʻulu ma motusia le vevela vevela. Ma o le a mafai ona faaeaina i latou i le taimi ma faia le tele e mafai ai.
  3. Afai o le faʻatauga e mafai ona le mafiafia, ona mautinoa lea e faʻasalalau atu. Ina ia faia lea mea, e manaʻomia le faʻaaogaina o se isi itu faʻapitoa, lea e mafai ona faʻatauina i se faleoloa fagofaʻiga.

Mulimuli i le sitepu-i le laʻasaga faʻatonuga o loʻo faʻaalia ma ave i luga o le fautuaga i luga, e mafai ona e valiina le ieoa vevela ma e aunoa ma le faigata. I lea tulaga, o le faʻaiuga o le a faʻatigaina ai oe, aua o le a maua le masini lamolemole ma le matagofie. O lea, o lona maualuga manatu o le a toe foʻi mai ia te ia, ma o le a le faʻaleagaina le faletaele, i le isi itu, e liua ai ma o le a sili atu ona aulelei.

Faitau atili