Faʻafefea ona suʻe se tamai mamoe ma oʻu lava lima?

Anonim

Labreen o se aoga sili ona lelei o loʻo mafai ona faʻatonutonuina ma suia soʻo se potu. O lea, o le toʻatele o matai o loʻo iai: Faʻafefea ona ia suʻi o se tamai mamoe ma o latou lava lima?

Faʻafefea ona suʻe se tamai mamoe ma oʻu lava lima?

Lanu Lamberne mai le tele o elemene

Ituaiga o labren

A o le i suʻi ai se teuteuga, e tatau ona e malamalama manino i le a le mea e sili ona lelei e vaʻai i le potu. E tele ituaiga laau o tamaʻi tamaʻi mamoe ono, o tagata taʻitasi e faʻaalia uma o ona foliga.

  • Faigofie - O se tipi o le tissu ua aoina i totonu o se gau o se gau ma le faʻapipiʻiina ma se mea faapipii i se ie pupuni. O le ituaiga o sea elemene e faigofie lava ona le mautonu, na faia pe galu-pei.
  • Faigata - Sesws mai le tisu o le tisu, o loʻo muamua na toe kopiina e le phlizelin, o le fusi poʻo isi faʻamau. O sea faʻamalama mumu e mafai ona i ai ma le tuʻusaʻo pe o le auala i lalo o le pito i lalo, o le furree, cords poʻo keleni o loʻo faʻaaogaina mo le teuteuga.
  • O le malu o se tasi o sili ona lauiloa. Mo lona faʻaliliuga, moli, moli uila faʻapipiʻi e manaʻomia. E mafai ona aofia ai i le tele o elemene eseese: swagging (Prouiss e aoga i le faiga o ata), fusi (itu o fasi fasi o ie) ma isi. Fono

O loʻo vaʻaia nisi vaega, o le mea autu lava e leʻo le soona fai, a leai o le a maeʻa le oloa ona foliga mama ma lelei.

  • Tuʻufaʻatasia - tuʻufaʻatasia le malosi ma le malosi o elemene i se masani masani masani ai mamanu. Faatasi ai ma litiyreyriquin, o le totonuga o le a masani ona tutusa.

Faʻafefea ona suʻe se tamai mamoe ma oʻu lava lima?

Sousticutited vaivai tamai mamoe

O nisi foliga o filifiliga

A o le i ave i luga o le suisui o se tamai mamoe ma ou lava lima, e tatau ona e filifilia se sitaili, matamata mekasini po o vitio ma filifiliga talafeagai. Ina ia suʻeina le oloa, e tatau foʻi ona e mafaufau i ni manatu taua.

  • O lena fictor vaʻaia faʻaititia le maualuga, aua e le talafeagai le faʻaaogaina o tamai pakyquins i potu i totonu o potu i lalo.
  • Ia mautinoa e uaʻi atu i le maualuga o le auala faigofie i luga aʻe o le faamalama. E tatau ona sili atu nai lo lenei mea nai lo lenei mamao (latalata i le le leoa);
  • O le vaʻaiga o le teuteuga faʻalagolago i le nofoaga ma le taunuʻuga o le potu. I potu sili ona faigata, chanx chancy vaivai o le a atoatoa. Mo potu pogisa ma tamai potu, umukuka ma fanau e sili atu faigofie, faigata pe vaivai ma sina kulimi.
  • Filifilia o se ie, e tatau ona e maua le fiafia i le agamalu, palasitika ma filifiliga lelei. I le itu i matu o faamalama e sili atu ona lelei e filifili moli moli pu (semi-Rusia, veli, verc, ma isi. Mo le itu i saute, la le Wilar Windows e mafai ona sili atu le mafiafia o ie.
  • O le mimilo o le ie e tatau ona tuʻufaʻatasia ma le lanu o loʻo 'uʻu-faʻapipiʻi' uphelster poʻo le pulupulu) i le potu. Afai o le totonu o loʻo faʻaaogaina i totonu o le agamalu, masani ai, sili atu suamalie o tamaʻi mamoe o tamaikaquins faʻatagaina.
  • Afai e te manaʻo e tutoʻatasi o le mea faigata o le oloa, e mafai ona e filifilia se ie ma se ata tele, pe faʻafefeina le faʻataʻitaʻiga o le aʻi.

Mataupu i luga o le autu: Faʻafefea le faʻaʻaisa o le vai sapalai i le atunuʻu

Faʻafefea ona suʻe se tamai mamoe ma oʻu lava lima?

Faigofie tamai mamoe ma au lava lima

Sopoia lelei Lamberqueen

O le suisui lelei Skyrequini tutoʻatasi e le faigata lava i se tagata amata. Muamua e tatau ona e filifilia se sitaili, afai e te manaʻo, e mafai ona e vaʻai i ni ata eseese i le autu ma le filifilia o le sili ona manaia fofo. Manaia ma matagofie foliga pei o se tamai mamoe i totonu o se piilima.

O le isi tulaga taua o le suisui o le suli o le tamai mamoe o le fuafuaina o le manaʻomia o le tele o le tisu. Ina ia faʻamatalaina lelei le faʻamoemoega, e tatau ona e iloa:

  • O le lautele o le mea faitino - o le maualuga o le maeʻa oloa e tatau ona faʻaopopo i le gaosiga alauni;
  • O le tipi umi - o le umi o le eAves, faʻateleina e le Fono Aoao Le Aoga, ma le alauni o le alauni. O le le lelei o loʻo ave i le 1.5 (mo le le mafai ona filifilia ma le malosi) poʻo le 2.5 ma sili atu (pe a fai e manaʻomia le tele o 'acds).

Le isi o le mea talafeagai.

Taua

Afai o le tamai mamoe amrerequin ma ie pupuni ma se mamanu, o lona ala e tatau ona amanaia lona itu.

O le pito i luga o le lumanaʻi o le lumanaʻi o le liʻo o le lipine, o loʻo faʻagaioia uma itu. Unnicly Greent o le a momoe - ma o le oloa ua sauni e sui lona nofoaga i luga o le cornice.

Faʻafefea ona suʻe se tamai mamoe ma oʻu lava lima?

Mamanu mo le May Limberquin

Faʻafefea ona ia faʻamamaina malosi tamaʻi mamoe

O le tekonolosi o le tekonolosi o le o le eleele o le pauna o le tamai mamoe na faafaigofieina ma le toe afio mai o le fou o le au o le tagata lava ia. O lenei ua mafai ona e faia lelei mea lelei, ata puʻe mo pupuni i ou lava lima faʻaaogaina le faigofie mamanu ma - pe a manaʻomia - vitio o le tino.

O le fuafuaina o le mataupu i luga o le rigid Lamrerequin e matua faigofie lava: i le umi o le ofaga ma le maualuga o le faaumaina teuteuga e tatau ona faaopoopo i le ie.

Taua

Ina ua faitauina le Medist Mepea, e tatau ona e amanaia le itu o le mamanu poʻo le pito o le tisu. Lamolemole ma mea matagofie e mafai ona tuʻuina atu ai isi mea faʻalogo i se seleselega i luga ma le isi itu.

Ina ia mafai ona ave i ai se oloa, e tatau ona e agai i le laasaga e faʻatino ai gaioiga nei:

  • faʻaaoga se mamanu i luga o le tormobacto ma tipi i lalo le faʻaputuga (e aunoa ma ni tusi);
  • I luga o le ie na te tipiina le elemene lava lea, ae i le faaopoopoina o avanoa;
  • Faʻatasi ai ma le fesoasoani a le faʻatau afi poʻo se uʻamea ma se tautaliga e galugalu i galue ie i le faʻavae;

Fono

E sili atu le pipii e amata mai le ogatotonu o le oloa ina ia le suia le ata

  • E tatau ona togafitia le pito i totonu o le faʻataʻitaʻiga o le 'aiga
  • Mai le itu tauagavale, ua faʻapipiʻi lemu i le velcrotro lipine, o le a teuina le tamai mamoe faʻaiʻu i EAves.

Mataupu i luga o le autu: Preskers i luga o faitotoʻa - o le a ma le auala e faʻaaoga ai

Faʻafefea ona suʻe se tamai mamoe ma oʻu lava lima?

Manulele tamai Lamrequins: Sopoia foliga

O tamaʻi mamoe vaivai na foliga vave ma le moni, ae na o le faʻatumuina foi o latou lava faigata. I tua uma, o le a tatau ona e faia ni nai sitepu ma fai le fuafuaina o le talafeagai ai.

Taua

A fuafua e aoga le mafaufauina o nisi faʻamatalaga o loʻo taoto i luga o le diagonal. Afai e feinu manatu, e sili le matauina lelei ma le faaeteete e matamata lelei i ai toleniga vitio.

Faʻafefea ona suʻe se tamai mamoe ma oʻu lava lima?

Faigofie auala e ave ai se swag

Amata tagata e mafai ona taumafai e oso i luga ma o latou lava lima o se symmetrical swag swag swagy greyrequiin aunoa ma fale ma lavelave fale. Mo lenei e te manaʻomia:

  • O Fabric Squares e faʻaopopo le atavali, faʻailogaina le faʻatumuina o le ogatotonu o le Swag;
  • I le fale talimalo ua faailogaina i le lautele o le ogatotonu o le swag ma ona tauau e tautau ai ie, ma matamata ai se tulimanu o 450;
  • Faʻafilemu lemu ma faʻamau le piili muamua i itu uma e lua, o le loloto o le "faʻauluuluga" o le fuafuaga e tatau ona 10-15 cm;
  • Le isi, fausia uma o le fale, ma le tausia le symmetry ma tutusa o le lumemei i le va o latou.

Fono

Mo se iloiloga sili atu o le ogatotonu ma le faigofie o le galuega, e mafai ona e foia le mamafa mamafa.

  • E masani ona tipiina e le tele o ie, o le pito i luga o le pito i luga sa masani ona faapipii i luga o le pini i luga o le lauʻeleʻele i le falemataga;
  • Afai e iai se manaʻoga, o le ie e mafai ona faʻateʻaina ma faʻaseʻe ai le aufaʻatau i le Dummy Tisue poʻo le pepa. E tusa ai ma lenei mamanu, e mafai ona e fausiaina isi lima;
  • O le pito i lalo e faagasolo le pa o le a o le ofe pe i se isi auala, i le pito i luga e tape ai se lipine po o velcro.

E mafai ona aofia ai i se tasi pe sili atu le tele o tamai mamoe. I le mataupu mulimuli, e tatau ona latou feololo le itiiti ifo i le 1/3.

Faʻafefea ona suʻe se tamai mamoe ma oʻu lava lima?

Fusi - o se mea manaia o le tamai mamoe

O le fusipi o se vaega o le pauna o le tamai mamoe, e manaia le teuteuina o vaega o le faamalama o le faamalama matala ma vaai teisi i le avanoa. Sew fusiua e matua faigofie. I luga o le tissue e fausia ai se trapezum, tutusa itu o lea e tutusa ma le umi o le uma oloa. E tatau foi ona Ia amanaia O le tagata lautele o le a iai le fusiua, o le tele o avanoa o le a talafeagai ai mo le saito.

Taua

Ina ia mafai ona umi le oloa, o le fusipau, o le fusiua e tatau ona sili atu nai lo le 20% sili atu nai lo le umi o le swag.

O le tamai mamoe o loʻo iai ni vaega lelei o le a fausia ai le siosiomaga o le ea ma le poto, ma fausia i o latou lava lima, o le a foʻi i o latou lava lima.

Mataupu i luga o le autu: ofuvae i tamai fugalaau: ituaiga o pepa puipui, filifiliga o le sitaili, faatusa, ata, ata, ata

Faitau atili