Faʻapefea ona filifili le tulle mo lou faʻamalama - faʻailoga faʻailoga

Anonim

O le au pupuni o loʻo i ai i taimi uma lava e masani ai. Latou te puipuia le potu mai le lapou la, o manatu o tagata, ae ia te ia se ata tifaga. Gaioiga po o le mamanu? E taua mea uma i Anil. O le tele o mea e mafai ona faʻatagaina ai oe e filifili oe e filifili le pupuni i le taʻele ma le taga. O le malamalama i mea ese ma ituaiga o le tulle, e mafai ona e amata faia se mamanu talafeagai.

Faʻapefea ona filifili le tulle mo lou faʻamalama - faʻailoga faʻailoga

Faamalama i le potumoe

Asini mea

E i ai 3 mea autu mai le tulle e faia i le faamalama:

  1. Okeni - rigad tisu o polyester, silk po o le viccose. Ua ou misia le malamalama, soloia pefu, ae tuai ai le ea.
  2. Veli - gaosia mai le synthetic po o cotton fibres, silk. O le ie e iloga i le malu, atoatoa le vevela. O le veli e le o manino atu nai lo le okeni. O le manifinifi manifinifi o le ulu e taua
  3. GRID - pasi le ea ma moli, ae aoina le efuefu.

Faʻapefea ona filifili le tulle mo lou faʻamalama - faʻailoga faʻailoga

O le Wesmeme Tungle i luga o Windows, e tatau ona e mafaufau i le manaʻoga e faʻatumuina le potu ma le moli ma ea, faʻapea foʻi ma le mafai ona tali atu pe a filifilia le grid.

O tagata mamanuina e fautuaina e fausia ai ata faʻaʻaisa e filifili ai le okeni. O le laumei ofoofogia e faia mai le veli - o le auala lea e faia ai le feeseeseaiga o fegalegaleaiga.

Le a le sili le manaomia

O le aofaʻi o Tsus ua mauaina mo le mativa faʻalagolago i le umi o le cornix ma le tele o mea. O le mea lelei e maua ai 2.5-3 taimi sili atu nai lo le tele o le cornice. Detese tulle ua faʻatau i le fua faatatau o le 1.5 13 taimi sili atu.

Faʻapefea ona filifili le tulle mo lou faʻamalama - faʻailoga faʻailoga

O mea masani e le faʻatagaina ai le mea e tatau ona avea ma umi o le ie puipui. O nisi taimi o le paʻu i luga o le Window e oʻo atu i le Windows, o nisi taimi o loʻo taoto i lauʻeleʻele vaivai i le fola. E faʻalagolago i le tofiga o le potu, ona tapulaʻa, o loʻo i totonu. Mo umukuka, ua fautuaina oe e tagata faigaluega, e filifili ai filifiliga puʻupuʻu. O le ie puipui e aoga ma e le maua mai le avanoa. I totonu o le potu malolo, pepe o le vasega, o le a mafai e le potumoe ona tau tau tausauina so o se uumi.

Masina pe ata

White Tuille e lautele mo soo se potu, faamalama, sitaili. I le taimi lava e tasi, o le faʻatulagaina o aso nei e aofia ai le faʻaaogaina o lanu, ma e teuteu, mamanu, faʻaaoga fua lea pe atoa ai le laʻau. E tofu le mea ma foliga o le talosaga:

Mataupu i luga o le autu: Gaza kesi vevela

Faʻapefea ona filifili le tulle mo lou faʻamalama - faʻailoga faʻailoga

  • O le Monophic Portinide o loʻo tautau i potu laiti pe filifilia mo pupuni pupula.
  • Lace - talafeagai mo masani masani, Baxque, Retro. E maua se foliga manaia
  • Cardina ma se ata toe faʻafouina se faʻamalama ma le monophonic Portters - Tulle e faia i le autu autu
  • O le faʻauiga i lalo o le tissu e te maitauina ai le paleni i le va o le pepa puipui ma aso uma - o se ata o le tulle i taimi uma e vaʻai ai i taimi uma

Faʻapefea ona filifili le tulle mo lou faʻamalama - faʻailoga faʻailoga

Ma le ata

Atigipusa ma pupuni

Faʻafefea ona tautau Tulle? O le tali saʻo e le o toe faʻatapulaʻa i le tasi filifiliga. O le laufanua o loʻo faia i totonu o auala nei:

  1. Aganuu - Tulle e latalata i le faamalama, pupuni i autafa.
  2. Solo - Na o le manino a le ie puipui o loʻo tautau i luga o le faamalama, teuteuina i ni ata puʻe, puipui, fama, swamimi. A mamanuina, pahrequins, piki, ua faaaogaina lauulu lauulu.
  3. O aso nei - o le tulle o loʻo tautau i luga o pupuni mamafa. O le tuʻufaʻatasiga e asiasi ai le leo o le parter, o loʻo maʻafu ma o latou paolo.

Faʻapefea ona filifili le tulle mo lou faʻamalama - faʻailoga faʻailoga

Valivali Filifiliga

A filifilia se ie mo le ie puipui, e amanaia e le gata i le matagofie o le ie, ae o le a foi le afaina ai o le mafaufau o le potu pe suia foi le tele o lagona o le potu. O le tulaga sili ona taua iinei o le lanu ma le paolo o tulle. I le iloaina o ni togafiti, e mafai ona saʻo ona piki i luga o le ufiufi i luga o faʻamalama i soʻo se potu:

  • O le poto masani o leo e talafeagai mo potu laiti pe pouliuli;
  • Susulu - faʻaaogaina i potu sili pe a e manaʻo e taulaʻi i le Windows;
  • Malulu - filifilia mo faamalama toe matamata i saute;
  • Mafanafana - fausia le mafanafana i potu ma faamalama i le itu i matu.

Faʻapefea ona filifili le tulle mo lou faʻamalama - faʻailoga faʻailoga

O lanu taʻitasi e aʻafia ai le lagona o se tagata:

  • White, begee - le mautonu vaega o lanu
  • Samasama-lanumeamata gamma - faʻateleina le lagona, faʻamalieina mafatiaga
  • Moli, lanu viole - faaosofia fatu fatuga
  • Mumu - fiafia
  • Lanumoana - sosolo i puipui, saturates lelei lagona

Mataupu i luga o le autu: faitotoa ma le au nana: foliga ma lelei

Soo se lanu mama i le tele o aofaʻi e mafai ona i ai se leaga le lelei, o lea e sili atu le filifilia o toned ines - ae le o le mumu, fuamoa samasama pe samasama.

Afai o le paepae paepae tautau i tafatafa o le lanu lanu lanu lanu, o le pupuni o le a maua se moli malamalama o le paolo. O le tuʻufaʻatasiga o lanu e fuafuaina e le lanu lio - i tafatafa o le pito i lalo o leo e sili ona talafeagai mo le tasi ma le isi.

Faʻapefea ona filifili le tulle mo lou faʻamalama - faʻailoga faʻailoga

Eseese o fugalaau

Potu taʻitasi o lou ie puipui

Fausiaina se ata o faʻamalama ma pupuni mai ie mai tulo, e tatau ona manatua e le faʻamamafaina o le masaniga e le faʻaleaogaina le aoga ma gaioiga. I totonu o le potu malolo, na pupuni ai ie pupuni e ala i se manino pupuni ua faigofie ona foliga talafeagai. I le umukuka, o lenei filifiliga e foliga valea.

Potu malolo

E fausia ai se faʻamanatuga, ae le magafagafa a le ea. Tulle I le Vaitaunuʻu Aso Gafua mafai ona taina ni vaega se lua: faʻafanua ma tua. O le mea moni e tele faʻatusatusaina o tuʻufaʻatasiga ma Monochrome ma le eseʻesega o ni isi leo. E le manaʻomia le tautau lanu moana lanu moana ma mumu ti Blue lanumeamata lanumeamata i le tuʻufaʻatasia ma le ie paʻepaʻe paʻepaʻe o se faʻataʻitaʻiga o le faatusa. O ie puipui e tasi ma le lanumeamata lanumeamata lanumeamata fausia se monochrome totonu.

Faʻapefea ona filifili le tulle mo lou faʻamalama - faʻailoga faʻailoga

Fai se potu malolo lelei e ala i auala eseese:

  1. O le tautau i le tulle ma se fua o fua, tuʻutuʻuga tuusaʻo, futu pe na o se auala pupula, o se potu mafai lelei;
  2. O loʻo i ai ma se faʻafitauli o le moli uila, seti se tamai mamoe manaia i le tulle, e pipii pe piki i luga o ie;
  3. Faataʻitaʻiga ma mea faʻaonapo nei - organzo-chamezo-chameleon poʻo le nuanua, faʻailoaina o mea;
  4. Ua ou gauai atu i lanu myndy - uaina, vai vaitafe, uliuli ma paepae manava.

Faʻapefea ona filifili le tulle mo lou faʻamalama - faʻailoga faʻailoga

Potumoe

Mo le potumoe, filifili tuli i luga o pupuni e te manaʻomia ina ia malolo le siosiomaga ma le toʻafilemu. O lanu pupula o le a le o le sili fofo. E fautuaina le faʻaaogaina o le palu pastel. O le malamalama e le mafiafia o le pupuni e le gata i le lanu, ae i luga o le susulu o mea. O ata mataga na fausia e se veli, faʻatasi ai ma lona tomai e tuʻu ai le malamalama e foliga mai e manumalo i soʻo se potumoe.

Fai le potu e atamai e fesoasoani i le ie puipui o le anece, i se mamanu poʻo le faʻamuamua. O le umi i le fola o le a faʻamamafa ai le alofa o le potumoe.

Mataupu i luga o le autu: Cuishine i Scandinavian style - foliga o le sitaili, ata

Faʻapefea ona filifili le tulle mo lou faʻamalama - faʻailoga faʻailoga

Fanau

O le ie puipui pito i luga o le vasega pepese e auai i le fausiaina o se lotoa o lo latou mamafa ma fetaui lelei o se faiga o le potu, faatinoina o ana galuega. O le filifiliga o Tuli e faʻavae i luga o le siosiomaga faʻaleaʻoaʻo o mea ma le saogalemu o le tamaititi. Talu ai o lauʻeleta na nofoia se nofoaga tele, ona totogi lea o le filifiliga faʻapitoa i le filifiliga o le lanu. Ua fautuaina e tagata iloga le fuafuaina o tagata Fetaui lelei ma le mamanu a tamaiti. Malamalama malamalama mafua ai le lagona vaivai.

Faʻapefea ona filifili le tulle mo lou faʻamalama - faʻailoga faʻailoga

Umukuka

O le ie puipui mai le faʻataʻitaʻiga o sitaili faigofie o loʻo filifilia i luga o le umukuka faamalama. E faigofie ona e tausia le ie, ma taofia ai foliga, puni pefu efuefu, susu, lulu. Maualuga i le faamalama e sili ona lelei. E foliga manaia, ma se pito i luga po o le cyymetric ie pupuni o moli moli. O mea pogisa i le umukuka e fausia ai se siosiomaga poto. Samasama poʻo le lanu moli.

O le lelei o le umukuka e faia e ala i le tuʻufaʻatasiga o le tulle i le sifi ma le faʻataʻamilomilo pe faʻataʻamilo a tauaso. Mai le Squared Fabric, Roma, Igilisi, Austrian Ufaitau, pupuni i le sitaili o le "cafe" o loo suka.

Vaʻai vitio ata

O le itu o le potu, o lona moli, o le sitaili e mafai ona faʻasaʻoina e faʻaaoga ai le tulle:

  • Afai e leai se sitaili e tasi le sitaili i totonu, ona maua lea e le potu ma le fefe i luga o le pupuni paepae i luga o le faʻamalama;
  • Sprizaltal spport po o o alavai mai le puipui i le puipui tulia puipui;
  • O le ie puipui poʻo ni anona mai le faʻatafunaina o le fola e sisi i luga o lela;
  • O le laʻititi o le faʻamalama lapoa, o loʻo filifilia se mea ua filifilia;
  • O le lautele o le tulle i luga o le faʻamalama e le tatau ona sili atu ma le maualuga o loʻo i ai i lalo;
  • Mo Wiltuaramilo Windows, Tulle ua filifilia i le faamalama;
  • O le tulaga ogatotonu o le potu e faʻalagolago i le faʻavae o le mamanu;
  • O se ata tele e le faʻaaogaina i luga o se tamai ie puipui pe i totonu o se tamaʻi potu.

Faʻapefea ona filifili le tulle mo lou faʻamalama - faʻailoga faʻailoga

Afai Ina ua uma ona teuteu le faamalama e te lagona i totonu o le potu malolo ma paie, o lona uiga o le tulle ua filifilia sao. Ma aua nei galo le uiga i mea e mafai ona fesoasoani e manumalo i se tamaʻi faʻamaufaʻailoga.

Faitau atili