Faia o moli ma o latou lava lima

Anonim

O le i ai o se taimi avanoa i taimi uma o itula ma le manaʻo e maua se tamaoaiga ma faʻafiafiaina mata i totonu o le fale. O le moli ua faigofie ona faʻafaigofie le moli tutoʻatasi tutoʻatasi.

Faia o moli ma o latou lava lima

Masini o le moli moli.

O le a le mea o le a manaʻomia mo le faia

  • Taʻiala, i le feagai ai ma le faia o se fale, ma o latou lava lima, itiiti galuega-malosi ma faigofie ona faʻaaoga o le a mamana (ae le sili atu i le 1 W)
  • O le avetaʻavale o loʻo iai nei (Part Start), pe a fai o le Sacheeding poʻo le lacker ua aveese, o le avetaavale e aunoa ma se tulaga e atoatoa (toetoe lava le vevela, ae faigata)
  • Alminin Riditor mo le le mautonu o le le mautonu, o le sili ona talafeagai filifiliga - p--foliga fausia talaaga;
  • Vevela-faʻatinoina o le lua sikoa.
I le fausiaina o le tagata ufiufi, e taua le amanaia o nofoaga o papatusi. Mo se monovate taʻitaʻi, o le ipu o le 2500 mm e manaʻomia ma le mafiafia o le 1 mm. O le avetaavale e manaʻomia ona ou maitauina i le oloa oloa voltage, faʻataʻitaʻiga, faʻaalia le 10 volts, o lona uiga o le a oʻo atu i le 3 video gides, "5-7x1w". O le avetaavale mamana, i luga ole 10 W, o le a faʻalavelave i le televise poʻo le seitio, e sili le maualuga o le ave ma le faʻamama mai le electromogical faʻalavelave.

Laasaga-i le laina laina faatonuga mo le gaosiga o le taiala taiala

Faia o moli ma o latou lava lima

Fesoʻotaʻiga ata na mafua ai.

Mo le gaosiga o le mea moni e amata ai le taunuʻuga, o le a ave: Tolu Monovatra na mafua ai, o se fasi o le p-foliga mai o le amonigium 5-7 avetaavale.

O uiga o le Taiala ma le Tiganitor o loʻo avea ma Seti, o lona uiga, o loʻo latou o ese ma le ava malosi poʻo vodka. Acetone e sili atu le le faʻaaogaina, pei ona taʻitaʻia e mafai ona oona. O le Scotch e tipi ese ma se fasi o le lautele o le 5-7 mm ma faapipii i luga o le lapotopoto. O itūtuina e le masani ai ona faʻapipiʻiina i le lipine i le fuafuaina o ponare, "+" tilotilo i le lata mai "-", e faʻaleleia ai le fesoʻotaʻiga, laititi teisi. Ma, i le fitafita na pasia e le tasi le isi, o loʻo faʻaaoga lau tala i a latou faaiuga. Mo se spike, e mafai ona e faʻaogaina se veli mai soʻo se uaea uaea. Ia o le scotch i le faʻagasologa o le faʻamuamua e le mafai ona faʻateleina, o le mea e maua mai ai o loʻo avea ma le maʻi e mafai ona faʻasolo i luma ma sii i luga o le tino ma le lima. Na faʻatau atu le avetaavale i ni faʻaiuga sili. Ua sauni le module.

Mataupu i luga o le autu: Dairy Weeppaper

E mafai ona e siaki i moli moli e ala i le liliuina ia latou mo 2-3 itula. Ona tago lea i le itu i tua o le simisator e fesuiai ai. I le faʻaofiina o le gaosi oloa i le mataupu filifilia, o le a e mauaina se laʻau tulaga ese. Faʻaaogaina se sili atu le malosi avetaavale ma sili atu e faʻavae i luga o lenei polokalame, e mafai ona e faia ai se moli moli faʻafefe poʻo se galuega pito i tua.

Gaosiga o le lamepa faʻaaogaina le ki

Mo le faʻamamaina poʻo le faʻaleleia o le mapusaga, o le faʻaaogaina o le Tapeta Tutotonu e matua lelei lava. O lona palasitika mamanu ua mafai ai mo le gaosiga o luminares o soʻo se lapoʻa. O le fauina o le uaea ua tauʻaveina ma ni mea tau faʻafesoʻotaʻiga o loʻo latalata i le ie lino o le tipi. Mo le faapipiiina o le kiina o le kiina e iai le ata ia te ia lava. Mo le fale e mafai ona faʻaaogaina se pusa palasitika mo se uaea ua le manuia poʻo chandeliers. Mai fasi palasitika pvc panels, e mafai ona fausia se tulaga ese o le ambination moli.

Ae ui i lea, o le faigofie ma vave gaosi oloa o le faʻatauina o faʻamatalaga faʻapitoa e faʻapipiʻi ai lipine.

O lenei ituaiga o moli moli e fetaui lelei mo le faʻaopopoina o le mamafa o galuega i le umukuka poʻo le komepiuta, e faʻamalamalamaina ai se potu.

Faitau atili