Plv gecket: pusa faapipiiina fautuaga

Anonim

Plv gecket: pusa faapipiiina fautuaga

O le taimi nei, o le sooga i luga o le plth ua faaopopoina. E fesoasoani le taofia o le taimi faʻatulagaina o taimi, aua o le ae le manaʻomia e vili pu poʻo le uaea uaea i puipui.

E aoga tele lea i potu lapoʻa, lea ua faigata tele le fale atoa. E mafai e le Ay IND e mafai ona nonofo eseese ituaiga o uaea, faʻapea foʻi ma le maualuga voltage uaea. I lenei tusitusiga, o le a tatou faamatalaina auiliili mea i le meli i ai ma luga o matata ma latou amio, faʻapea foʻi ma le faʻapipiʻiina o taualumaga auiliili.

Tulaga lelei ma le le fiafia o le plth choats

Plv gecket: pusa faapipiiina fautuaga

Socy faʻapipiʻi i luga o le pronth, e le o vaaia ma e le faʻaleagaina le totonu

Faʻapipiʻiina o ni sologa faigofie ona tuʻu le paʻu uaea. I le taimi lava e tasi, e mafai ona faʻatuina le eletise eletise i soʻo se nofoaga e fetaui lelei mo oe.

O le pronüm stakes e i ai mea e lua masani:

  • E faigofie ona e nanaina i latou, lea e mafai ai oe e puipui i le faʻamaoni o isi i totonu;
  • faigofie o le faʻaaogaina o inisinia eletise, ona o meaafale o le a le mafai ona taofia le fesoʻotaʻiga;
  • taua tupe i totonu o le potu ma mimilo ai le tau o uaea;
  • O le avanoa e taia ai le soʻu solofanua ua toetoe lava o se mea;
  • Faʻaleleia o le puipuiga malu;
  • Puipuiga o uaea mai fagafao.

Naʻo le mea na tupu e mafai ona iloiloina o le ono mafai ona puʻupuʻu le matagaluega, pe a pa'ū le vai i totonu o le mamanu.

Ina ia puipuia ai, o le sooga e faaauupegaina ma le ie puipui lea e puipuia ai le uaea mai le susu.

Faamatalaga fautuaina

Outlets i luga o le pronth maua ai uiga nei:

  1. Faʻapipiʻi le pusa, o le a manaʻomia ona e faʻalatalata atu i le PRODON ma le tulaga lava ia. Podrottor o se atigipusa ma se fetuutuunai i le pito i lalo.

    Plv gecket: pusa faapipiiina fautuaga

    Ole tele o sooga i le olaga i aso uma

  2. O le vaega autu i le gaosiga o polyvyll chloride ma lau ata tifaga. I le taimi lava lea e tasi, o le ata e i ai le tomai e faʻafefe ai i soʻo se tasi, ia e tuʻu ai le laʻau, ma isi. Podrottor o loʻo faia i se sili atu le malosi mea, o loʻo faʻatagaina oe e faʻamautinoa le faʻamoemoeina o le mauaina o le faʻapipiʻiina.
  3. E lua ituaiga o liua - fafo ma puipui. I le taimi lava e tasi, o le satia o le pa o le pa e tupu i luga o le pa ma le pronü, e le o popole.
  4. O le mamanu o le pusa ua faia e le lautele, e mafai ona e faʻatulaga se eletise i totonu, o loʻo unaʻi ai se upega tafaʻilagi, antenna ma isi.
  5. E fautuaina le faʻatau atu o se atigipusa ma le proninan o le tasi gaosi oloa.

Faatulagaina o Feta

Plv gecket: pusa faapipiiina fautuaga

O le faʻapipiʻiina o le faʻasologa e le faigata, o lea e faigofie ona e faʻatautaia oe lava.

Mo lenei ua e manaʻomia mea faigaluega nei:

  • Uafu;
  • sikulukarive poʻo le sikulutifive.
  • fao malai;
  • Fausiaina tulaga ma kati;
  • Lava-paʻi faʻaseʻe mai le 6mm;
  • Scotch.

Mafaufau o le faʻapipiʻi ma kulu poʻo isi palu e le o se lelei tali, pei ona le mafai ona latou maua ai le sili ona lelei o le pusa.

Plv gecket: pusa faapipiiina fautuaga

O fafo o loʻo faʻapipiʻiina i le promonth ma le auala

A o le i faia le uaea, plth o loʻo faʻaulu mai ma se faʻapitoa auala. O le ai ai le eletise i luga.

Ina ia faia lenei mea, e manaʻomia le aveʻesea o nofoaga puipuia mai le mamanu ma tuʻufaʻatasia le mauga ma taofiofi latou ma le tagata. O le faʻailoga o loʻo faia muamua. Faʻapipiʻiina o tulimanu ma o le aufaʻi o loʻo faia e faʻatatau i luga o le nofoaga o le uaea.

I nofoaga o loo faia ai le nofoaga, e faia foi faailoga. O le ata o le manaʻomia o le manaʻo o loʻo tipi ese ma se laina o le 5 mm i itu uma e lua. Mo le faʻapipiʻiina o fafo o fafo pipi i le pronth, o le gaght e tusa ma le 65 mm i le tele. O le a le mea e faʻapipiʻi ai Sockes i PVC Smups, vaʻai lenei vitio:

Mo le puipui e eseese, o se faauiga o le pito i luga o le a faia. O pito o loʻo faʻagaioia ma se faila e puipuia ai le ono faʻaleagaina i uaea.

Plv gecket: pusa faapipiiina fautuaga

Ma mai le ogatotonu o le cable carttitching le uaea lea e masani ona fesoʻotaʻi. O le a manaʻomia e tipi ma faʻagasolo.

A maeʻa lena mea, o le upu ua tapunia e se pa puipui. O le pusa na faalagolago i luga ma maka le fusi.

Le isi, o le au o loʻo 'oloʻole ma o loʻo faʻamamaina. O le pusa ua faʻapipiʻi i luga o le puipui. Ina ua mavae lena, o loo fuafua fua. O le mea lea e fai mai ai polokalame o gaioiga a le mafai ona tusia.

Plv gecket: pusa faapipiiina fautuaga

Ma le isi, e mafai ona e alu saʻo, i le faʻavae o le maga. A o leʻi faia lena mea, aua e te le mafai ona faʻaoʻo atu ma faʻapipiʻi uaea uaea. Taumafai e vili ma le faaeteete le fao ina ia aua neʻi faʻaleagaina le oloa. Ina ia mafai ona aloese mai le ono mafai ona punou, toso i luga le uaea.

I le faʻamaeʻaina, faʻafesoʻotaʻi le voltage ma siaki le faʻatinoga o le metotia. Ona faʻapipiʻi lea o le teuteu o pa.

Fautuaga aoga

Plv gecket: pusa faapipiiina fautuaga

Mamanu i lalo o le socket e tatau ona i ai se pusa loloto

Mafaufau e sili atu le talafeagai le filifiliga i fafo atu o le filifiliga mo le faʻapipiʻi, a o faʻaaoga mo le tele o ituaiga o faʻataʻitaʻiga.

O nei ata e iai se pusa loloto, o lea e leai ni faʻafitauli i le faʻapipiʻiina. I isi ituaiga liua, e manaʻomia le piki o le matatala ma faʻaititia.

A faʻaaoga oloa i fafo, nisi faigata e ono tupu. O lea e mafai ona faʻaputuputu le aʻafia i le mamanu, lea e sili atu ona faigata e aveese.

E le mafai foi ona e taofia le meaafale latalata i le puipui. O lea la, o le faʻaaogaina o le UNT Tuaw o se sili faʻafaigofie mafuaaga.

I le taimi o le faʻagaioiga, e manaʻomia le usitaʻia o tulafono i tulafono saogalemu. Sa manaʻomia muamua e tape le voltage. Ua le tatau ona faaleagaina le uaea, ma o le a le aoga vaega o le a faagaioia. Faitau sili atu e uiga i le mauga o le fola meli, vaai lenei vitio:

O lea, faatasi ai ma le fesoasoani a Enusibox, e mafai ona faʻapipiʻi se ato i soo se vaega o le potu, sefe taimi ma tupe mo le lipea. Faʻafetai i le tele o ituaiga o le pro deminide, o le ae pikiina le filifiliga e te manaʻo e tofo ma talafeagai mo le mamanu o le potu.

Mataupu i luga o le autu: Faʻafefea ona faʻasaʻoina pickus mo pupuni i le puipui?

Faitau atili