Foliga o le faʻapipiʻiina o le faʻamamaina mo le laugatasi ma le paʻu

Anonim

O fofoga leaga i le ata o le faavae o le mea e taʻitaʻia ai e ona tagata i le itu ua oti. E lua vaega eseese o le fola e maua i nofoaga e leʻi fuafuaina ma e mafai ona faia se pepa faʻamalieina. I isi mataupu, mo faʻamoemoega faʻapitoa, tuʻu le faʻataʻoto i totonu o le umukuka e tatau ona sili atu ona faʻaalu i le lauʻeleʻele o le isi potu.

Taofi le tasi ituaiga o fola ufiufi i potu uma e le talafeagai. I le umukuka e sili atu le taleʻe, ma i totonu o le fale i totonu o le potu. Ina ia mafai ona matauina soo i le va o mea i le va o mea, tuu ni puipuiga faapitoa. O loʻo fuafuaina mo nei faʻamoemoe - faʻafefeteina lapisi ma laumeini

I nisi o tulaga, o tagata fai togafiti o le a fuafua i ata manaia e ala i le faʻafefiloi o mea i fafo - bends, gata, ala. Peitaʻi, o nei faitotoʻa e nana, o le fetuutuunai o le autū e mafai ai e oe ona tapunia soʻofaʻatasi ma tausisi i mea lelei.

Foliga o le faʻapipiʻiina o le faʻamamaina mo le laugatasi ma le paʻu

Ituaiga o mea e faʻapipiʻi ma lo latou taunuʻuga

Fuafua i le faʻamoemoe ma le "ata" o le gata i le va o le tale ma laminate, o le faʻafanua ua vaevaeina i ituaiga nei:

  • Fetuutuunai pvc talaaga. Mamanuina mo ituaiga uma o le teuteuina o le sao ma le matagi;
  • Fetuutuunai metallic talaaga. Fuafuaina mo le faamaapeina ma le sao o le laga. O mea ua fesiligia ma ni vaega faʻapitoa e te faʻamama sea lagona e pei o le faʻaleagaina o Ia.
  • Alumini pito i luga. O loʻo faʻaaogaina tele mo Juctic Junctions - o le faʻagaioiga o le sami i le va o le faitotoʻa ma le fola. Lelei nana le eseʻesega i mea maualuluga, e sili ona manaʻomia le faʻapipiʻiina o lenei ituaiga o le vaeluaina i itu taumatau ma laina. O lenei ituaiga o oloa e iai ni auala faʻapipiʻi eseese. E aofia ai: O le faʻaaogaina o le tagata lava ia o loʻo faʻasusuina, natia le fesoʻotaʻiga ma faʻapipiʻi i luga o le tagata lava ia. Ua leva ona faʻaaogaina le Uminininum i le tele o mea e masani ona faʻaaogaina ona o le faʻafaigofie ona faʻapipiʻiina ma le faʻatauva faataulaitu tulafono;
  • Busuaga a le tagata. Ua faavaeina ina ia mafai ai ona nana soʻoga, faʻaleleia le lelei o le faʻaogaina o le leo. E masani ona faʻapipiʻi manatu o le faʻaaloalo i le faʻaaliga nofoaga o le fola mai le faletaele, ona o le fuafuaga e mafai ai ona taofia vai tafe i le mea e tupu aʻe o le paipa. O le maualuga o le oloa e maualuga tele - 3 cm. Ae ui i lea, o lenei lelei o le oloa e mafai ona liliu i se mea leaga. E matua faigofie lava ona pisapisa ma pau, o lenei faʻafitauli na aʻafia tele ai filifiliga o le oloa, aemaise pe a iai ni tamaʻi tamaiti.

Tusitusiga i luga o le autu: o se tali mo le umukuka mai le tule e faia oe lava

Foliga o le faʻapipiʻiina o le faʻamamaina mo le laugatasi ma le paʻu

  • Le au mai i le vaega i le ituaiga o le mataitusi "T". Na fuafuaina e nana uma Juncuction. E masani lava ona i ai se lima i le lima ma se sumi i le va o le fale laupapa ma fusi. O le tele o foliga o le oloa e le gata i le faia o ana galuega, ae e faʻaleleia foi uiga lelei o le ofu o fafo. Faapipiiina o le oloa e faigofie tele, faʻapipiʻi ma se kulimi faʻapitoa. O le faavae o le mataitusi "T" o loʻo faʻaofi i le avanoa ma nofo i luga o le kelu.
  • PVC fesuiaiga talaaga E galue e lalafi ni ofuvae ma ni ofu tetele. O le mea ua fuafuaina e ufiufi ai ma matagi. Faapipiiina o le oloa e faigata tele, talu ai o le ata o le nonoa o le nonoa o muamua faapipiiina. Ua mavae lena mea, o le fanua autu ua setiina. E lamolemole, ma le suiga ua le vaaia. Afai o eseʻesega e tele, e i ai se faʻafitauli o le tuʻituʻi, e oʻo lava i se faʻapipiʻiina o le ofi. A fuafua le o loʻo fuafuaina o se pito i fafo, e manaʻomia le amanaia o ni mea o mea ina ia aloese mai le tele o le tuiina o aiga.

O se isi mea i le mea lilo, e mafai ona e maitauina le cork taui. E faʻatumuina le Seam Space ma Faʻateu le suiga. Peitaʻi, mai le manatu faʻapitoa o manatu, o lenei filifiliga e le talafeagai, pei ona foliga mai o le aitu. I le ma e le gata i lea, i le aluga o taimi, o mea faitino o le a faia, pefu ma palapala o le a amata ona faaputuputu i le pito i luga. O le a matou faia pea e mama uma le fusi, o le fesoʻotaʻiga ma le vai o le a le faia le togiina o se vali. O le mea o le a leiloa le lanu ma amata osooso i mata.

Faapipiiina o oloa

Foliga o le faʻapipiʻiina o le faʻamamaina mo le laugatasi ma le paʻu

O le agai i le va o le lalaga ma lauiloa e faigofie. E faʻalagolago uma lava i le ituaiga ma mafuaʻaga o le oloa. Ae peitai, ma soʻofaʻatasi soʻofaʻatasi o le a tatau ona tutusa. E lua tulafono pe a faʻapipiʻi le clad:

  1. Faʻavasega nonoa ma le laumua, mafaufau pea i le tele o le avanoa i le va o mea. O le lafoina o le oloa e tatau ona aofia ai. Faaopoopo 5 MM e faʻaopopoina i lenei avanoa e faʻatele ai le laminate. O le COMOMOKE COITTING e le tatau ona malolo i se mea, pei o se ata taufaasese. Ina ua faʻamafanafana, mo se faʻataʻitaʻiga, o se fola mafanafana, o le mea ua sosolo pe taofiofi faʻavae i luga o le siosiomaga. Ua manaʻomia le laumua.
  2. Taumafai e aloese mai le foliga mai o le auvae ma mataua o le fola o le fola i luma o le fola mafanafana. Faapipiiina o le thering i luga o le le lava o le tipitipi o le a le mafai. E mafai ona faaleagaina se faiga mafanafana o le afa. Faapipiiina o ia lava-inosia, e le sefeina le tulaga, talu ai o le oloa ma lana vaega o le vaega e le o fuafuaina mo le mafanafana tumau. O le a alu ese le alalaupapa i se taimi vave.

Tusitusiga i luga o le autu: Fonotaga ma Faapipiiina o moli moli

Faapipiiina o fetuutuunai pvc talaaga

Foliga o le faʻapipiʻiina o le faʻamamaina mo le laugatasi ma le paʻu

O le mea lea e le tele ai le taimi e faʻapipiʻi ai. O lana faʻapipiʻi e faigofie ma e leai ni tulaga faʻapitoa i le faʻapipiʻi o vaega. Fuafua i le "Ata" o le Seam fuaina ma tipiina talaaga.

O le faʻapipiʻiina o faʻailoga, i le pito i lalo o le Seam, o pu i luga o fusi e 'eseʻese ai o ia lava-fetuʻu. A faʻapea o le faʻamatalaga e teuteu ai, e manaʻomia ai le vevela i le vai mafanafana. O le oloa na faaofi i totonu o le pito i luga, o le talaaga o loʻo faʻasalalauina i le uiga kiliki - o le faʻatino o le lofituina i le groove. Faapipiiina o lenei melode o le faigofie.

O lenei ituaiga o oloa o loʻo faʻatasi ma le faʻapitoa o le lala i le tasi itu o le faʻamatalaga. Ua latou fuafuaina mo lo latou ulufale i lalo o le Tile. O lona uiga, e fautuaina e faʻapipiʻi le mea i le tulaga o le faʻasoaina o nonoa ma lalafi.

O se mea taua pe a faʻapipiʻi se uʻamea talaaga o le fuafuaina o le maualuga o le ofutino, ia amanaia le faʻaaogaina o le laumua. E tatau ona latou tutusa lelei. Afai e le o fetaui i mea lilo i le vaega fau, e manaʻomia le aveeseina o le glu fafie i le pito.

Ona faʻatumuina lea o lenei avanoa i le faʻaputuga o kulu, o lala o le vaega o le tagata e faʻaofi i totonu. Ua na o le laminate ua uma ona taua i le oloa. O le pepa tala e tatau ona avatu i le malosi. Ua amata ona lelei ma faigofie le mea i totonu o le pito i luga.

Faapipiiina o le Aluminim

Foliga o le faʻapipiʻiina o le faʻamamaina mo le laugatasi ma le paʻu

O le tului sili o le almininum turresvers ma se fasi mea lilo. O le mamanu o se vaega i lalo o loʻo i ai se faʻamalosi tino. O le tagata lava ia e faʻapipiʻi e faʻapipiʻiina. Pulou ua faʻaofi i totonu o le groove. E faʻapipiʻiina tagataʻaiga i le pito i lalo o le Seam. Ma o le mamanu ma le tagata lava ia-darkers e sili ona faʻapipiʻi i totonu o pu o tagata mamana. O oloa ua fafa i le fesoasoani a le paʻu paʻu pe masani ona faʻatasi ma se pa laupapa. O le mamanu o loʻo faʻapipiʻi ma le saogalemu mo se taimi umi.

Faapipiiina o oloa e le fai ma sui o le tauvaga faapitoa. O taimi sili ona faigata o taimi o le afu. O le mea autu o le fuaina o tufuga ma punou i le nofoaga sao. O le suia o metotia e leai se mea faigata. I totonu o le aulotu maelesa i luga o le foliga o ia te oe lava le fogafale, e tele ni auala faigofie o le taotoga.

Mataupu i luga o le autu: Faʻafefea ona fuafua le numera o le tagata lava ia faʻaofuga mo le faʻapipiʻiina o sisitema

O nei oloa e o faatasi ma le lipine ia te ia lava. E naʻo le manaʻomia le tipiina o le manaʻomia tele ma kelu le pito o le tagata. A fuafua se fola fola, taumafai e aloese mai le iai o le tupua o tagata, pei ona masani ai ona fai ma nofoaga o le palapala ma suavai.

Faitau atili