E mafai ona tuu i lalo le laumua fou i luga o le laumua tuai

Anonim

Lapataiga Komiti Faatino i lenei aso o le sili ona lauiloa mea. E mafua mai i le tele o mea. Muamua lava, e iai se foliga manaia. I lona faʻataʻitaʻiga ma le tino, o le laupapa filifilia e mafai ona tutusa ma se laʻau poʻo isi mea (paʻu, mo se faʻataʻitaʻiga). Ma o le tau o le tau e sili atu le maualalo ifo nai lo le laau.

E ala i le faʻaaogaina o ituaiga uma o faʻafitauli, o se susu-faʻamaonia o le laminate ua faia. O lenei fola e mafai ona togafitia i potu ma le maualuga o le susu. E aoga foi le amanaʻiaina o le maualuga o faʻailoga. O le faʻagaioiga fuafuaina o le sili atu o le sili atu o le suauʻu e sili atu i le 15 tausaga.

E mafai ona tuu i lalo le laumua fou i luga o le laumua tuai

Ae faatasi ai ma isi mea lelei, o nisi mea faʻapipiʻi e mafai ona maitauina. O lenei fale mea e le mautu e susu. O le mea lea, e le tatau ona maelega i taimi o le fufuluina o fufulu. O se lauiloa lauiloa matagofie o le pacssy teuteu. Ae ina ua maeʻa faʻamamaina nisi o teteʻa.

E le gata i lea, o le faʻapipiʻiina o le laumua o loʻo faʻatinoina i luga o se lamolemole lamolemole. O le mea lea, o le ata lafo e tatau ona fesoʻotaʻi. Ma faʻafefea ona i ai i le mea na tupu o loʻo i ai le ogaumu tuai i luga o le fola, o le le mautonu lea ou te le manaʻo e faʻatino. Maeu le talafeagai o le pito i luga e faataatia ai se laupapa fou fou?

Ioe, o le mea moni, oe mafai uma. Ae o le fesili e talafeagai le faia. E sili le le mautonu o tagata atamamai i le mea moni o le Komiti Faʻafoe e mafai ona saga ma le saogalemu i luga o le panisi, susuga-puipuia o laupepa ma laupapa laupapa. E aoga le faʻatagaga o le tulaga o le fola o le fola e tatau ona atoatoa.

Le saʻo le auai o laupapa faʻataʻamilomilo poʻo paneta ma le manino ma ni mea leaga. O le mea moni, o le laugatasi o le laupapa e foliga mai e matua ese lava mai le lisiina o ofutino. Faʻailoa mai o se taumea fou e mafai ona puʻeina i luga o le tuai?

Taua taimi mo le talatala i lalo o le laumua

O le Komiti laupapa o loʻo le 'eseʻese i le le mama. O se mea lelei tele lea o mea. Lamatiaga nofoaga o le 'auvai. E le tatau ona i ai ni fesoʻotaʻiga i luga o le ata fola. E tele eseesega e le faʻatagaina e le sili atu 2 milimita i le 1 mita.

Mataupu i luga o le autu: Faʻafefea ona fai se lelei le paʻu o le pamu o le palakalafa

Linding Laminate e aunoa ma le faaaogaina o le mea na suia. O le mea mulimuli e tatau ona latou faia ni galuega tauave. Muamua, puipui le masini faimu mai le susu mai le susu. Lona lua, manogi nai lo ni faaletonu foliga. Tolu, ina ia avea ma leo faaletausaga o mea.

E mafai ona tuu i lalo le laumua fou i luga o le laumua tuai

Se isi manatu, o a nisi o matai e gaosia mai ituaiga - antitippitic gaosi. A faʻatuai le faʻatuai i luga o le laʻau e mafai ona aliali mai i le fingus. Tele taimi, e aliali mai i le ogatotonu fesoʻotaʻiga. O le mea lea, i taimi uma e a maeʻa ai le faʻamamaina, e manaʻomia le mautinoa o le laualuga o le kuka o le kuka e matuā mamago.

O nei manaʻoga e faʻaaloalogia pe a fai o le tuai o le lauʻeleʻele e aliali mai o se fola faigata? Afai e iai ni faʻaletonu o loʻo iai, o le itu o loʻo sili atu i le 2 militilai poʻo le aveeseina o le loka fesoʻotaʻiga, ona le tatau lea ona latou talanoa e uiga i le lamolemole luga.

E le gata i lea, i le taimi o le faʻagaioiga, o le tuai o le Komiti Faʻatonu e mafai ona faʻauigaina. I lalo o le ufiufi fou o le a le iloapetia. Ioe, ma le ola o le ata o le a sili atu ona laiti nai lo le piston. E masani lava, e le taliaina.

Fou laminate o loʻo faia tekonolosi tekonolosi i le matua

Afai o loʻo faʻataʻitaʻia pea le taofiina o le laugatasi laupapa i luga o le mea tuai, ona e manaʻomia lea e te vaʻaia e le "taʻalo" i lalo o vae. O lenei e mafai ona ausia i le tasi mataupu. O le laupapa fou o loʻo faʻapipiʻiina maualuga i le tuai. Ma e tulaʻi mai le fesili, mai le mea ua tusia ai e le Matai, ua filifilia le taʻitaʻiga o le tominete le.

Muamua lava, mai le taumafaina o mea. E matua taua lava le faʻataufanua masani, o le mea lea, o loʻo i ai, koluma poʻo ni tusi o loʻo iai. E aliali mai, o le styling i le masani masani itu o le a le sili ona tamaoaiga filifiliga. Ma ole mafaufau i ai o loʻo taugata ai le oloa, o loʻo tulaʻi mai ai le fesili ile gafa ole filifiliga ole filifiliga.

Finauga faasaga i "

E mafai ona tuu i lalo le laumua fou i luga o le laumua tuai

Afai o loʻo matou talanoa e uiga i se fale mautotogi i totonu o le tele-faleoloa fale, o lona uiga, e le mafai ona le amanaʻia. Ua i ai le maualuga o le laupapa. O le taʻoto i luga o le pito i luga o le fola tuai o le a oʻo atu ai i le faʻaititia o le maualuga o le potu. I fale mautotogi, o le tulafono, o le taualuga e le maualuga. Aisea o le faia ma le loto i ai i lalo ifo?

Mataupu i luga o le autu: vali mo le taele: teuteuga o le potu i totonu

A faʻapea o le laupapa tuai o le Komiti Faʻatonu Faʻatagaina e tusa ma le tekonolosi, o le mea na faʻapipiʻiina. O nei mea e i ai lona lava faʻataʻitaʻiga. I le aluga o taimi, ua faʻatino o ia ma taofi ana galuega. Ole mea lea, e manaia aʻo leʻi taoto fou le takalati e suʻe le tulaga o le mea e te suia. Ae e mafai ona faia lenei mea e ala i le muamua faia o le le mautonu o le fola o le fola ufiufi.

O isi mea e lua e faʻaalia ai e faʻaalia ai e sili atu le le fiafia i le fola tuai.

Finauga mo "

E mafai ona tuu i lalo le laumua fou i luga o le laumua tuai

Afai tatou te talanoa e uiga i se laupapa laupapa, lea na nonoa faʻatasi ma se leo laulaʻau, ona e tasi lea o finauga e tasi e te tautala ai i se fofo talafeagai. O le taimi lea o le taimi nei. E ui lava o le le mautonu o le lauiloa o le lalua e le o le tele o lenei taimi.

O le aso, e ofoina atu e oloa oloa gaosi oloa oloa mai se Komiti Faʻatonu, mo le faʻapipiʻiina o loʻo le manaʻomia ai le '' aʻai aitalafu. E le alofa tele le lalagaina o Lamia. E le faapea foi ona latou manatu faapito i faaletonu o tagata ua matutua e ono tuʻuina lava i luga o le tuai o le laupapa tuai. E le o faia le sao o le ituaiga o le ituaiga o tuai.

E taua tele le faʻaaogaina o le mea e tatau ona tuueseeseina e le tuai ma o le fetauiga fou ma le sili ona lelei na maualuga ma tumau.

Faaiuga

E mafai ona tuu i lalo le laumua fou i luga o le laumua tuai

Faʻavae i luga o mea ua tulaʻi mai, e ono finau lea o loʻo folasia ai se fanua fou i luga o le tuai o le tuai e le o se fofo sili ona manuia. O loʻo iai se olaga faʻapitoa le oloa. E le gata i lea, e faʻatonutonu le setete o le lauminity tuai pe a uma ona ia faʻamutaina se tasi fou e le mafai.

O le a afaina ai lenei faʻaiuga ma luga o le tele o le potu. O le a avea ai lalo. Mo le toatele fale mautotogi, o le sili ona le mafaamatalaina. Pau le mea e mafai ona faʻamaonia ai lenei tali e paie.

Malilieina, e moni e matua vaivai lava. A maeʻa mea uma, faʻaipoipo le uae ua faia e aunoa ma le faʻaogaina o le aufaasulu fofo. O le mea lea, o lona le mautonu e sili atu lona maualuga o le lua itula. Afai tatou te talanoa e uiga i se tamai potu, ua lava mo le tasi le itula. Ae i le faagasologa o le suʻesuʻeina o le fofoga fou ufiufi, leai ni faʻailoga o le a sau i fafo.

Mataupu i luga o le autu: Filifili se Autodee

A faʻapea e tele se mafuaʻaga, o le faʻatamaia o le pito i tua o fola ua le faia, e matua fautuaina tele le mauaina o le loka filifiliga. E tatau ona e filifilia i totonu o le Cliue Laminates. Faʻatumau le tutusa fou o le fola o le tino e sili ona faʻaletonu le pe o le mea tuai. O lenei taimi e le mafai ona le amanaiaina.

Faitau atili