O le fausiaina o se faʻavaʻa mo le faapaologa

Anonim

E masani ona iloga le faapaologa e le mativa vevela vevela - i le taumalulu e malulu tele, ma i le taumafanafana e vevela tele. O le fesoasoani, tatou te taunuu ai i le tui puipuia o le faapaologa ma le fesoasoani o isi matata. Ae e le o mea uma e faigofie, ona pe faʻaletonu le tino, ona e toe fausia uma lea o galuega i luga o le paʻu. Mafaufau i nisi auiliiliga uma o matata o fausia fale ina ia ufiufi lo tatou ponoli.

O le fausiaina o se faʻavaʻa mo le faapaologa

Faavaa mo le faapaologa ma ou lima lima

Sauniuniga mo Galuega

O le fausiaina o se faʻavaʻa mo le faapaologa

Faavaa mo le faapaologa ma ou lava lima

Muamua e te manaʻomia le fuafua o le aofaʻi o mea manaʻomia: O le umi o le potu e faʻateleina e le numera o itu, e tatau ona latou faʻatumauina le 40-50 cm o loʻo i lalo o le faʻamalama - o le malulu ma sili ona faigata FOLAFOLAGA. O iinei, o le maualuga e manaʻomia (masani 90 cm) mai le fola i le faʻavaʻa e faʻateleina ai i le aofaʻi o fuafuaga e faʻapipiʻi ai le 40-50 cm (pe a tatou faia i le gagana le tekinolosi).

Ona manaʻomia ai lea o le teuina o mea faigaluega nei:

  1. Bar 50x50mm
  2. Rake 20x40 mm
  3. Lima i luga o se laau
  4. Tulaga
  5. Leo
  6. Malo
  7. Galnik
  8. Lava-Time (70mm
  9. Taula mo sima 100mm
  10. Rill + gaoioi ma se manumalo manumalo (mo sima ma piliki)

Faapipiiina le vaega o le faavaa i puipui

O le fausiaina o se faʻavaʻa mo le faapaologa

Old Badcony pa i luma o le le mautonu

Ina ia faʻapipiʻi le faʻavaʻa i le puipui i le muamua-faʻalelei le maʻi. A maeʻa lena, e manaʻomia le fausia o se faʻavaʻa mo le lumanaʻi. Muamua, fuaina le umi, o le vaʻaiga i le va o nofoaga autu, savali i luga o le puipui atoa, pe a maeʻa le nonoa o laiti ma faitotoʻa i luga o faʻamalama ma faitotoʻa.

A uma lena mea, i luga o le savali o le puipui, e faʻaopopo ai pepa (i luga aʻe o le faʻamalama, ma luga o le puipui o se faʻapitoa.

Tusitusiga i luga o le autu: Faaputuga Fafo Mesprooft mai totonu ma le aveeseina o isi

Latou faʻapipiʻi i le faʻavae o se taimi umi tausaga 70mm tagata-500mm. E sili le faʻatulagaina o nofoaga faʻapipiʻi sili ona lelei i luga o le fola, ona faʻapipiʻi lea o latou i le umi o le fasilaau, pe a uma - pipii i le faʻavae i le faʻavae. I le pito i lalo o le pa, 30-50 mm mai le foloa ua mautu, i le pito i luga - i le tulaga o le taualuga elemene.

O le tuʻuina atu o nofoaga o faʻapipiʻi i fao manaʻomia pe a uma le fetaui ma le tipiina, e uiga i le tipi laʻititi, ma faʻafaigofie le laʻasaga.

Tutusa o le Okesi

O le fausiaina o se faʻavaʻa mo le faapaologa

Fautuaga mo glazing ma ou lava lima

Elemene ua faʻapipiʻi i le tutusa auala, ae o le tekinolo na faʻataunuʻuina e sili atu ona faigata. I le tulaga o le pito i luga o le taualuga e faʻapipiʻi foi i le pa. O lo latou laulau mafai ona filifilia ma le faʻaeteete, o le a le faʻaalia se mea, ae o le a fesoasoani e sefe le tupe e faʻatau ai mea.

O loʻo fusiina le fao i luga o le fola i luga o le fola o le tagata lava ia, o le a le gata i le tumau o le tino e le gata i le faʻaleagaina o le mata, ae e malepe ai le vae pe a tatou paʻu

E le gata i lea, pe a fai o le feutagaiga o le ogalaau e le lava le tumau - e mafai ona e faʻaleleia le faʻavaʻa, mo lenei laufanua e taua, ae e faigata ona i luga o le taualuga. E manaʻomia lenei aʻe se faʻataʻitaʻiga, ma taula.

E tasi le toʻalua o loʻo galue muamua mai le pito o le pa, pe a maeʻa - i le faʻavae - i autafa o le pu i totonu, ua pupuni ai le taula, ma ua uma ona faʻamalosia. Ina ua mavae lena, o nofoaga o totoe o loʻo galulue i se mamao o le 30-40 cm. O lenei mamanu e mafai ona faʻafeagai ai ma le sili ona faʻaleagaina o lo oi ai.

Faapipiiina o le fola i lalo o le faamalama

O le fausiaina o se faʻavaʻa mo le faapaologa

Faatatau mo le faapaologa

Lea e te manaʻomia le faia o se fesili - matou te manaʻomia se feʻe mafanafana o le paepae ma se faʻamalama sill poʻo sina malulu, ae aunoa ma le mea? O le mea moni o loʻo i lalo o le tioata o le malulu sili lea o sone, ma pe a iai sa matou tioata tioata e le gata i luma, ae faʻapea foi i itu o le faapaologa.

Tusitusiga i luga o le autu: Suia le fanauina i le fufuluina masini ma o latou lava lima

O le mea moni o le faʻaopopoina o le ea o le ea pe a maeʻa le pesini a le kesi ona o le le lava o le vevela ona o le tele o faʻamalama. Tele fai se mea sese, faʻasaʻo le faamalama e aunoa ma le lagolago mai lalo, ma e aunoa ma le mafiafia o le la, o le ata lea o le a le umi.

E tatau ona maitauina o lona umi e tatau ona le itiiti ifo ma le 5 cm ina ia lava le ea o le ea. Ma, tusa ai ma le umi, o le umi lava, o le avanoa i luga o le faapaologa.

O le sili metotia o le Sipaniolo, malosi - i le 2, ma vave - 4 taimi mai metotia masani. Muamua, o le laupapa ua faʻapipiʻi i le faamalama i lalo ifo o le pito i lalo, 50 mm oe lava-fetaomi, ma se avanoa o le 8mm mai le amataga, pe a sili atu nai lo le plac - e manaʻomia e faʻateleina ai O lenei tele, faʻapitoa) ina ia mafai ona teu le faʻafefe ma le tautau i luga pe a faʻapipiʻi i luga.

O le fausiaina o se faʻavaʻa mo le faapaologa

Faʻapipiʻi se faʻavaʻa mo glazing

Ina ua maeʻa, ou te toe mauaina mai le pito i lalo o le faʻavaʻa 2cm - o le mafiafia lea o le faamalama, ona faʻaopopo lea o le 3mm, ma matou te mimilo ai nai lo o le a muamua o le a muamua tausia. E mafai ona e faʻamalosia atili - e faʻamau ai le sikuluse o le sikuliʻai o le ata i le faʻavaʻa.

Ona, i luga o le tagata mai le nofoaafi, i luga o le faamalama, na faia igoa i le pito i lalo o le laupapa, e faamautu ai lena mea i le 40-50cm ma tusi na o ia. Matou te alualu i luma i le fuaina o le fua o alavai, fao mai latou mai totonu i totonu o le pito i lalo o le tau i lalo o le 40-50 cm mai le tasi. O le elemene ua fesoʻotaʻi ina ia e tu i se tulimanu o 90 tikeri, pe a latou faasaʻoina ni laupapa: pito i luga, ma i latou lava.

O lenei ua matou tuua e faʻamau le ogatotonu o le pa i luga o le faʻauiga, mo le faʻamalosi o le tala o le tala. Ina ua maeʻa ona potopoto le faʻavaʻa - e manaʻomia le faʻamalosiina o le faʻamalama, saeia i le faʻavae i le faʻavae e ala i le 45 tikeri.

Tusitusiga i luga o le autu: Olo o le fola: laupapa lapisi laupapa, faʻafefea ona e faʻafefeteina ma ou lava lima, video, grounding masini

Lokaina le lagolago lagolago i luga o le fola

O le fausiaina o se faʻavaʻa mo le faapaologa

Faʻavaʻa ma ou lava lima

Faatinoina pe a uma:

  • Nonoa uma mea muamua.
  • Faʻamamaina o mea e le manaʻomia mo le faʻapipiʻiina.

O loʻo faʻamaonia le maeʻa le faʻaleleia o le ogalaau, e nana mai lalo ifo o mea sese uma ma laiti.

E i ai le pa, o se koluse vaega o le 50 i le 50mm, i se mamao o le 500 mm a le tasi, e leai se mea o iai. E fausia se faʻavaʻa, o le sili ona faʻatauvaʻa filifiliga filifilia ma le maualalo o otaota elemene. O le avanoa i le va o le laupapa e mafai ona faʻatumuina i le vevela o le vaitusi, ina ua maeʻa le plywood ma mea taua.

O le fausiaina o se faʻavaʻa mo le faapaologa

Paʻi atu i le faapaologa e ala i se pesega

Laina o loʻo tusia e taula, talu ai o le pito i lalo o le sima ma le vevela i lalo o le pa e le taoto i lalo. E mulimulitaʻi i le faʻailoga i le tino tele e sili atu ona viliina se pu mo taula, i le loloto o ulu, ina ia mafai ona faʻalavelaveina le fola, ae ua mou atu atoa le pa.

O le mea sili ona taua o le taimi tatou te fausia ai le faʻavaʻa ma ou lava lima, o le saogalemu metotia: E le tatau ona e lafo ni ata i luga o le faapaologa, oe. E te manaʻomia le faʻamuamua le mea faigaluega ma isi mea i se tulaga faʻapitoa o le nofoaga. E le aoga le faʻavave pe a faʻatino galuega, e paʻu ma se slip i le tele ma i le sili ona leaga tulaga - manuʻa.

Faitau atili