Faʻafefea ona faʻamalosia i le potu ofu

Anonim

O le leoleo o se nofoaga e tatau ai ona teuina mea uma. Lea e mafai ona teu ofu mafanafana, seevae, mitiafu ma isi mea e le aoga e le ofuina i se vaitaimi. Ae ui i lea, i le taimi o le faʻalapotopotoga o le pusaairo, e toʻatele e galo ai o le saʻo malamalama e tatau ona faia. I totonu o lea fesoasoani ia mafai ona vave maua vave maua ai mea ma ou lagona le maua ai oe lava. I totonu o lenei tusitusiga o le a matou taʻu atu ia te oe le auala e faʻamalamalamaina ai i totonu o le potu, mafaufau i filifiliga autu ma le ata ma faʻaali tele ni faʻataʻitaʻiga lelei.

Faʻafefea ona faʻamalosia i totonu o le fale puipui

Faʻamolemole ia matau aʻo le i faʻatulagaina le potu e fai ai lavalava, e tatau ona e mafaufau loloto i le malamalama ma le nofoaga o fata. E mafai ona e faia i lou ulu, ona alu lea ma ou manatu uma i le mea moni.

O a ituaiga o moli e mafai

Muamua, e aoga le fuafuaina o le ituaiga malamalama i le potu ofu e te fia vaai i ai. O le a matou taʻu atu ia te oe ni mea taua o le a faʻatagaina oe e faia se mea faʻapitoa.

Atamai

O le sili sili ona lelei filifiliga o le faapipiiina o le chandelier. Ina ia aua neʻi faia se mea sese i le taimi o lana filifiliga, matou te fautuaina e faitau le Mataupu: o fea faletusi i Fashion 2019 iina, o le ae maua le tele o faʻamatalaga manaia. I le taimi o faʻapipiʻi, e tatau ona e manatua o le curneelier e tatau ona matua i le ogatotonu o le potu.

Faʻafefea ona faʻamalosia i le potu ofu

Malamalama

O le lona lua o le faʻaaliga o le moli i le ofu o le ofu o le faʻapipiʻiina o moli tusi. Ua manatu o se sili sili ona manaia. Faatasi ai ma le fesoasoani o le tulaga luminare oe mafai ona tofoina lelei moli o le potu atoa. Ma le mafai, e mafai ona e faia le malamalama i totonu pe a na o le o le a maua se sone o le a lino.

Faʻafefea ona faʻamalosia i le potu ofu

Liligi

Afai e te manaʻo e faia se mea faʻapitoa, ona mafai lea ona e faia le ulutala o fata ma Taʻitaʻia lipine, o le a le faigata ona faʻataunuʻu, ae matou te mautinoa o le a afaina ai oe. Ioe, o le malamalama atoatoa o le a le aoga, ae o se mea faʻapitoa i totonu o lou itu i lenei auala o le a e faʻaopopo ai.

Faʻafefea ona faʻamalosia i le potu ofu

Mataupu i luga o le autu: Faʻafefea ona fai se pusa mo paipa i le faletaele e faia oe lava?

Fautuaga mo pusaaila moli

  1. Faʻaaoga naʻo le aoga-lelei moli uila.
  2. Aua le taumafai e fai lona aulelei tele, e tatau ona masani.
  3. A faʻapea e laʻititi le potu, ona leai lea o se lagona e tautau ai le moli.
  4. O le mafaufau o loʻo manaʻomia ai le moli i le amataga o le tulaga pe a faʻapipiʻiina sili le faigata o le kapeneta.
  5. O le a mafai lava ona e tusi i tua le pito i tua o le faʻata, ae e pei lava pe a fai o lau vaisu ave se vaega tele.

Faitau atili