Ua faʻamalolo le moega i ou lava lima: Faʻafefea ona fai?

Anonim

Lisi o mea e fai: [SIGOFIE]

  • Faiga Paʻepaʻe Zybka
  • Lapotopoto hoop cradle

Tagata uma o le lalolagi i mea talafeagai ei ai se tala valivali mo se pepe fou. O le tele o taimi, o le moega mo le tamaititi na faʻatulaga ina ia puʻupuʻu ai le tuleia.

Ua faʻamalolo le moega i ou lava lima: Faʻafefea ona fai?

Ituaiga o le luʻitau o le 19th seneturi: 1-utupoto; 2-Lubyana; 3-mafaufau.

Na vave ona faʻafilemu le tamaititi ma faʻateia le tina e faia lona tiute faʻaleagaga i le fale.

O le faigofie filifiliga o le cradle i Lusia sa malulu mai ma le manifinifi le susu pusa, taofi i maea i le matematika o le hut po o luga o le pupuni. O tagatanuu o le Rusia North (Kets, Wess, ma isi mea) faʻaaogaina mo le moega o se pusa na faia mai Bereda.

O le taimi nei, o pusa e faia mai i ituaiga uma o mea faaletonu, lalagaina mai le vine po o le suʻi mai le mafiafia o le ie. Naʻo le "auala o tamaiti" o tamaiti o tamaiti na le suia. I le tele o tausaga ua mavae, sa taofi le Alo i le taualuga e mafai ona suluia. O le filifiliga sili lea o le a faia e lau oe lava faomea, ia o le a mafanafana ma pala. O mea mo ana fale gaosi e mafai foi ona tautua e uma se laau pe o Plywoodood, ma ie, ma e mafai foi ona fiafia le tina i le lumanaʻi pe ardime.

Faiga Paʻepaʻe Zybka

Auā gaosia, e te manaʻomia:

  • Manifinifi ipu pe plywood 1.5-2 cm;
  • Electrolovka po o le mala;
  • sikulukalaita, fao;
  • '' O loʻo fai ma taʻavale le seti;
  • Detese tissue (Denim pe Burlap, pava, ma isi mea);
  • Tumau maea, uaea pe misa pese.

Ua faʻamalolo le moega i ou lava lima: Faʻafefea ona fai?

Faia o se papupuni.

  1. Muamua e tatau ona faʻasalalauina pepa auiliiliga o le lumanaʻi moe: tafatafa ma pito i lalo vaega. O le itu a autafa e tatau ona i ai se umi tutusa ma le umi o le tino, ma le lautele o loʻo tumau ina ia paʻu ese le tamaititi (pe tusa o le 35 cm). O foliga e tatau ona faia i foliga o se trapezium, itiiti mai le tutusa itu o mea o le a i lalo ifo. O le umi o lenei itu e tutusa ma le lautele o le lautele o le pito i lalo o le moega. O le umi o le pito i luga o le trapezaum ua filifilia i luga o le faavae o manatu o le faigofie. O le pito i lalo o le moega na faia i se tulaga masani mai se meaaoga mea. O ie faapopolepo nei e mafai ai ona filifilia mea sili ona talafeagai mo tagata talosaga. O loʻo manaʻomia le manaʻoga sili o le mea e manaʻomia: E tatau ona lava ona e tetee atu ai i le mamafa o le tamaititi. DOW fauina, taʻitaʻia e le tele o vaega laupapa i luga o latou pito i lalo.
  2. I le itu o le moega o le moega i le nofoaga ma le gaoioi symmetric pu mo le tautau le pusa. Faʻaaoga ia sili ona latalata i le pito i luga o faʻamatalaga. I le pito i lalo o le pito i lalo o autafa ma le itu pito, tuu ma tosoina se laina o pu ma se taimi faifai pea o le 3 cm. I le mea e tatau ai.
  3. Aoina le pusa, faʻafesoʻotaʻi le auala ma pito i le fesoasoani i le fesoasoani a le tagata lava ia e fao. I le aso o le aso i pito i luga o le mamao o le 1.5-2 cm mai le tipiina (i le toilalo o le ie) po o le panta (luga o le tele o le tino, o le mea lea ma le leo o pu i luga o le pusa laupapa. O pito o le lotos fufulu. Faʻafesoʻotaʻi le pito i lalo ma se pusa o se uaea manifinifi poʻo le maea, ma olo ai i totonu o pu i luga o le laupapa i luga o vaega. Liliu le maea poʻo le Taper i le faʻatautaina o pu ma malupuipuia le taimi e tautau ai le moega i luga o le taualuga i le nofoaga saʻo.

Mau i luga o le autu: Toefuataʻiga o fale moe i autafa o lau lava lima: tape ni faaletonu ma meaafale toe gaosia

Toe foi i le vaega

Lapotopoto hoop cradle

Ina ia mafai ona faia se paie ma le vaivai o le a outou manaʻomia:

Ua faʻamalolo le moega i ou lava lima: Faʻafefea ona fai?

Ata.1. Togafiti polokalame.

  • Laititi le hoop;
  • Feagaiga o le mafiafia o le tisu, teisi tele atu nai lo le lapoa o le hop ma le umi o le 2-m dimeters ma se alauni mo le auma;
  • Belts, braid po o maea mo le taofia.
  1. Fai se mamanu, taʻitaʻia e le polokalame i le mati. 1. fua e mafai ona filifilia taitoatasi. Tusi tusi e faʻatulaga Symmetrically, o le vaeluaina o le lio i 4 vaega.
  2. Faʻasolo le ata i luga o le ie ma faia ni faʻamatalaga 2. Nofoaga ma tipi slots mo pepa faamau. Punou o alatoto ma avea ma mea, tuu le pito o le lio o le pu ina ia mafai ai ona faia le houp.
  3. Toomaga i le itu tauagavale i le itu tauagavale ma i totonu o slots e faʻasaʻo ai fusi poʻo se maea mo le tautau i ai.

A tupu le pepe, o le a mafai ona faʻapipiʻiina lenei mamanu i le le mautonu, ma mai le muamua o le Crib, o le faʻamalologa o le faʻamalologa o le a.

Ina ia mafai ona faʻatulaga se pepe o loʻo tautau mai i ona lava lima, o le a maua e le tina le tele o mea ma avanoa, faia mea uma e faʻamalieina ai le moega. O iina, e lagona ai e le tamaititi ia lima o tina filemu ma moe filemu i po uma, pe a fai ina malolo ma matua.

Faitau atili