Faʻatasia pupuni e faia ia te oe lava: o se tuʻufaʻatasiga o lanu ma ie

Anonim

O pupuni o se tasi lea o sili ona lauiloa elemene e mafai ona e suia ai totonu. E le naʻo se teuteuga mo faamalama, ae o se mea taua taua e mafai ona faʻamamafa ma faʻaopoopo le potu, faʻamafanafanaina o le mafanafana, faʻamafanafanaga ma le faʻamafanafanaga. O le galuega faaonapo nei e ofoina mai ai ia te i matou se tele o le filifilia o le lautele ituaiga o mata poʻo ni filifiliga. O ie o ni tusitusiga eseese ma lanu e mafai ai ona e faia le mamanuina o mea sili mo soo se potu.

Faʻatasia pupuni e faia ia te oe lava: o se tuʻufaʻatasiga o lanu ma ie

Na mafai ona faia ni ie puipui e fai ma vaega lua-itu itu, ma le malamalama o le malamalama i le talaaga o le mafiafia o pupuni.

Talu ai nei, sa tuʻufaʻatasia pupuni o laulaʻau, o loʻo faʻatagaina ai ona faʻataunuuina le matata ma agavaʻa tomai.

Na faapena le taimi talu mai i le taifilo taimi na fai mai e faʻaaoga faʻapaʻu pupuni ma o latou lava lima. I le taimi lava e tasi, o le toʻatele e le o popole foʻi i mea latou te taulaʻi ai, latou na ona faʻatau se vaega o ', faʻalauteleina ma tautau i le cornices. E oʻo mai lava i nei aso, e toʻatele e talitonu o le mea taua tele e gauai atu i le faʻavae o faʻamalama. I le isi itu, o le numera oi latou o loo malamalama o le totonu o le potu e tatau ona faia i se ituaiga o le a nofo ai le ie tutotonu. Faatasi ai ma le mea saʻo, e mafai ai ona tuʻufaʻatasia lanu ma ie ie e tuʻufaʻatasia ma e le masani ai ona tuʻufaʻatasia le uluaʻi puta o le taimi muamua.

A fetaui lelei le tuʻufaʻatasiga

Faʻatasia pupuni e faia ia te oe lava: o se tuʻufaʻatasiga o lanu ma ie

Tusi o le tipiina ma subwing pulē ie puipui.

Fausia tuufaatasiga i tulaga eseese ma mo mafuaaga eseese. Muamua lava, e tatau ona maitauina 'O le aga faʻaponeia o lenei masaniga, ma o le mea lea e te tumau pea i taimi o le a oʻo i le totonu o le iʻuga. E mafai ona avea ma se manatu o le tagata faipule e fesoʻotaʻi ma le aotelega o le faʻavae o le manatu.

Mataupu i luga o le autu: faapipiiina o platbands i faamalama ma ou lima lima

Na tuufaatasiga loa le ie puipui i mataupu o loʻo fuafua e suia ai o latou foliga, e aunoa ma le faʻaaluina o le tele o tupe i lenei mataupu. Mo se faʻataʻitaʻiga, e mafai ona fai ni pupuni faʻasoenei, o fea le tasi itu o le ai ai se faʻamaʻi pamu, ma i le isi - Tuli. I se taimi foi o sina taimi, e mafai ona suia i nofoaga, e faʻasaʻo pe faʻaopopo ni mea faitino i mea e mafai ona avea ma fou, fou ma e masani ai.

O le fausia o le faʻaputuputuina pupuni ma a latou lava lima e fesoʻotaʻi pe a fai e te maua ni fasi ie, lea e le sili mo nei faʻamoemoe, ae e le lava le faʻamalama o lo latou lautele. Aitema tuleia nei tui, ma e le masani ai ma e le masani ai le pupuni o le a aliali mai i ou faamalama. Faʻafesoʻotaʻi le tele o ie ma lanu, faʻataʻitaʻiina ma le fiafia, e mafai ona e fatuina se elemene matagofie o totonu o le totonu e talafeagai mo soʻo se potu.

Tuufaatasi lanu ma ie

O se tasi o mea sili ona taua i le gaosiga o pupuni o ou lava lima o se vaega agavaa o le lanu lanu. Tomai faʻapitoa fautuaina le filifilia o lanu i se tasi o filifiliga:

Faʻatasia pupuni e faia ia te oe lava: o se tuʻufaʻatasiga o lanu ma ie

Tuufaatasia ie mo le ie puipui e manaʻomia e pei ona taua i lalo: lanu e tatau ona tuʻufaʻatasia lelei poʻo le faʻatasia.

  • tutoʻatasi;
  • Faatusatusa.

Afai e te fiafia i lanu o pese, o le taulaiga e tatau ona faia i luga o le paolo autu, o le a fesoʻotaʻi ma le isi o lanu. I se isi vaega o le lomiga, o le lanu autu o loʻo faʻamamaina ma mea tetele e faʻafeagai atoatoa i le Peraimeri lanu (O le faʻataʻitaʻiga sili ona pupula o le lanu paʻepaʻe ma uliuli). Filifili le lanu o le ie mo Windows, e aoga le iloiloina o le lautele o le potu, ae o le Uiga o meaafale. O le filifiliga sili ona lelei o le gaosia o se meaafale mama ma le ie puipui o le tutusa ituaiga o ie poʻo le tutusa o le ata o se ie puipui ma le alatoto. Afai o le suiga o pupuni paʻu'ū na paʻuʻu i le taimi o le faʻamamaina o le toe faaleleia, o le a aoga le mafaufau i ai le lanu ma le tino o puipui puipui.

Mataupu i luga o le autu: stucco i luga o le studes o fale, o se moli moli o se mamafa mamafa

O se tasi o lona sili ona lauiloa i filifiliga o loʻo taʻua i aso nei mo le faʻatasia o puipui o lua-lanu pupuni. O le tuʻufaʻatasiga filifiliga e mafai ona sili ona eseese: o le tuʻufaʻatasiga o le mamanu ma le tasi-photon tissue, i se ituaiga o lanu e mafai ona fasiotia. Mo tagata ma le fuaina o le ola o le ola, e mafai ona e faʻaogaina se masani masani o le uliuli ma paʻepaʻe.

Mo tagata malosi, o elemene faavae e talafeagai, tuʻufaʻatasia ma le le faaituau. I le suia o le tasi lima o le ie pupuni i le isi, o le a mafai ona suia atoa le mamanu o le potu, ma ma ai le siosiomaga lautele. Faʻaputuputu ie puipui o lanu eseese ma ie ie ma ie faʻapitoa ua sili ona lelei. O lenei filifiliga e talafeagai mo i latou e fiafia e aumai se mea fou ma e taumafai pea e suia ai le mamanuina totonu.

http://dekutprepilni.ru/youtu.be/oqmclofvsxi »lautele =" 640 "maualuga = 100%" lautele = 100% "lautele: 100%" lautele: 100% "Grey = 100%"

Ua matou mauaina ni ie pupuni i latou lava: o le a le mea e tatau ona e iloa?

Afai ua e filifili e te puipuia pupuni i ou lava lima, o le ai ai ni aitu i taimi uma. Muamua lava, e tatau ona e fuafuaina lanu o le ie ma mea e te maua ai ie vavaeeseina. I le taimi lava e tasi, e manaʻomia le amanaia le aotelega o le fale mautotogi ina ia faia le lumanaʻi i le lumanaʻi i se sitaili e tasi ma isi faʻamatalaga. E tatau foi ona e filifili i luga o le pupuni pupuni. E tolu vaega o pupuni e fuafua i le latou maualuga: i le maualuga o le faamalama, na o lalo o le faamalama (i le 10 i le 20 cm), i le fola. O pupuni e mafai ona tuʻufaʻatasia i le maualuga, tuʻufaʻatasia ese le umi mo tagata taʻitoʻatasi.

Ie puipuia ma le laumei.

A o le i utia le tufuga, e aoga le aʻoaʻoina o le ituaiga ma foliga o le ie ua e filifilia, ma faʻatonuga mo le galulue ai. Filifilia o se ie puipui, le mea autu e tatau ona e faʻalogo lelei o lona malosi. O le fiafia e tatau ona maua ai le mafiafia ma le tumau o ie, lea e mafai ona faʻasaoina ai se foliga manaia mo se taimi umi. E mafai ona e fuafuaina le numera o ie oe manaʻomia pe a na e matua iloa i le lautele o le cornice. Mafiafia ma mamafa o ie o loʻo i ai se manino ata e fuaina e ala i le fuafuaina o le umi o le vaʻa e tusa ma le 1.5.

Tusitusiga i luga o le autu: Sanuisi potu mo Willow: Lelei ma le le lelei o le faʻamaeʻaina. Motemaja tekonolosi

O le malamalama o ie o le a foliga e sili atu ona manaia ma sili atu le aulelei pe a fai e te faia se sili le umi o le sili ona umi po o le 2.5 uumi. E talafeagai ia ie puipui, e potopoto atu i se lipine faapitoa, na latou faia ai ni nai faiga matagofie o leo, o LATOU TOUNTIITI I totonu. Tuʻufaʻatasia pupuni e tusa ma foliga o lou potu. E tatau ona totogi se mea taua e tatau ona totogi. Mo se itu susulu, e aoga le avea ai ma se mimiti ma le mamafa o ie, ma afai o loʻo iai le potu i le pupula itu, e mafai ona e mafaufau i faʻailoga. O le tuʻufaʻatasiga o le mamafa o le porter ma se mea e sili ona faʻaalu ai le ie o le a muamua.

Ina ia togi le ie puipui, e tatau ona e filifili i la latou fausaga, faʻapea foʻi ma tapenaga mamanu ma ata. E fautuaina aʻo leʻi tatalaina le ie ma sasaa le ie, o lenei mea o le a faʻaleleia atili ai i lalo o ie puipui. Ou te manaʻomia le uʻamea ie manaʻomia se susu susu. Ina ua maeʻa ona mago, e aoga le siakiina pe o le fausaga o le ie na tupu.

Susu ifo le puipui puipui ma o latou lava lima o se matai e iloa le ala e faʻaaoga ai le masini suisui. E lava le iloa o nisi foliga ma mataupu faavae o le tuʻufaʻatasiga o lanu ma tisu e fai ai se matagofie o le ata o totonu ma le tele o tau.

Faitau atili