Lauiloa Fabric Firms mo pupuni: O le a le fiafia

Anonim

O le teuteuga o le faʻamalama matala o se vaega taua o le mamanu o le potu. O le itu taua o le faamalama mamanu o le teuteuga ma se parter poʻo ni ie puipui na gaosia e le lalolagi-lauiloa lauiloa tusitusi.

Lauiloa Fabric Firms mo pupuni: O le a le fiafia

Ie mo pupuni

Po o le a lava le faʻatupeina o ie mo pupuni e le filifilia, E manaʻomia le tausisi i fautuaga a tagata e sui filifilia.

Muamua filifili le tele o tisu mo pupuni:

  1. E masani.
  2. Faafoliga.

I totonu o le itu faaonapo, e faʻaaoga ai ituaiga ituaiga o maupumonu mo pupuni, o le filifiliga lea o faʻamoemoe e faʻalagolago i mea faʻapitoa.

Lauiloa Fabric Firms mo pupuni: O le a le fiafia

Sitaili ma lanu

O le faavae mo le lanu taʻaloga o le aano o elemene ua avanoa i totonu: meaafale, puipui puipui, kapeta. O le mafuaʻaga mafuaʻaga e faʻamaonia ai pe a faʻaaogaina le pogisa, malamalama poʻo le ogatotonu o leo. Fuafua e manatu o se vaifofo pe a o se ie matagofie mo pupuni o ie puipui faʻatasi ma se soa fana.

Afai e te faʻatapulaʻaina le filifiliga o lanu ma le tapoleni o le tasi le malosi, o le a maua ai se ata mataga ua faʻaleagaina ma susulu faʻatusatusa. Tuʻu le malulu o Tones i tafatafa o le mafanafana o le faʻamafanafanaina o le siosiomaga ma le faʻamalosi ma faʻamamafa. Afai e sili atu le meafale pogisa e filifili ai le pupuni malamalama ma vice.

Ua fai mai tagata iloga o le pito i ai le lanu i ie pupuni e le o se mea e sili ona tele, ae o le poto sili ona pupula, o loʻo faʻaaoga mai i se mamao o ni laasaga.

Lauiloa Fabric Firms mo pupuni: O le a le fiafia

Faamoemoega Faamoemoega o le Potu

Mo le potu malolo filifili umi pupuni mai ie lelei. O le Igilisi ie puipui mo pupuni, tuʻuina atu e ala i le tuʻufaʻatasia ma pauna, poʻo ni pupuni, foliga moni. O itu e faʻaaoga ai pikiapu i le ituaiga o mea e mafai ona i ai i se stylistic stylistic fofo (fuaina, satin lipine, fugalaʻau).

Afai e te filifilia ni vaega mo le umukuka, gauai atu i pupuʻu moli uumi pupuni mai le synthetic tissue. O le umi faʻatumauina o le tino mai pulua faifaipea, e vave lava vave vave. O mea e iloga ai le afaina o mea e faʻaaoga e faʻaaoga ai le manogi e manogi, gaʻo, pefu, aʻo faigofie ona galue ma tausi. Ie puipui puipui mo pupuni faʻaaoga i le umukuka e fausia ai se lagona fiafia ma le faʻamafanafanaga.

Mataupu i luga o le autu: faʻaputuputu ituaiga vai vai ma ou lava lima

Mo le tagata e faʻatatau i le potumoe o loʻo fautuaina e faʻalogo atu i le manaia foliga o le tapoleni ma le ufiufi, o loʻo faʻamalosia ai le potu mai le malologa o le la.

Lauiloa Fabric Firms mo pupuni: O le a le fiafia

Mo le potu o tamaiti, latou te filifilia siosiomaga faauo ma saogalemu aoina o tisu mo pupuni. E talafeagai le aofia ai mafaufauga ma faʻaaoga le malamalama lelei o ata.

O le lelei fofo mo le faletaele o loʻo i ai i le faʻaaogaina o pupuni o Roma, o loʻo ufiufi i le lapoʻa o le faʻamalama na faʻatonutonu e le tagata faʻatau feʻau.

La le la

Afai e sau le faamalama o le potu i le itu i matu - e fausia ai se tulaga feololo, o le tapola o lanu mafanafana e talia. Mo le itu i saute, i le itu i saute, malulu paolo (lanu moana ie puipui mo pupuni) e sili atu talafeagai, o le fea fesoasoani i aso vevela e fetaui ma le vevela vevela e fetaui ma le vevela o le vevela.

Lauiloa Fabric Firms mo pupuni: O le a le fiafia

Potu o potu

Faatasi ai ma le fesoasoani a se lelei le le fiafia o le Cographed Windows amata suia le avanoa vaaia. Afai e manaʻomia e le potu le faʻalauteleina o le faʻalauteleina poʻo le tuleia o le tisu i le transverse strip po o piopio i luga o pupuni i luga aʻe o le lautele lautele. Mo lenei mafuaʻaga, o pupuni ma le arnese ufiufi o loʻo faʻaaogaina foi le avanoa.

O se aoina o faʻailoga na fuafua mo le mamafa o pupuni mamafa e le taliaina i totonu o se tamaʻi potu, o iinei e sili atu le faʻaaogaina o le moli o le ea e mafai ona faʻafaigofie le malamalama.

A faʻapea e faʻailoaina le potu i se tele o quadas ma e le lava le mafanafana i ai, e talafeagai le ie puipui ma le taugata o togalaʻau ma le gaʻo gaʻo. I se faʻaopopoga, o le parvas ma se faʻasologa tele ma tele fesoʻotaʻiga e talafeagai ai.

Lauiloa Fabric Firms mo pupuni: O le a le fiafia

Ie puipui mo le potu

Totoina maualuga

I totonu o se potu i luga o tamai taua, o le faʻaaogaina o tamai paseloa, mamafa i totonu e le taliaina. Afai e te filifilia se ituaiga o faiva, ona naʻo le tele o faʻavae (fusu), faʻapipiʻi i le taualuga fatu. O le talanoa e toso ai le avanoa o le avanoa mo le ie puipui ma le ie puipui.

Ae e leai ni faasa i totonu o le potu ma le taualuga o le au faileagaina. O tamaʻi mamoe matagofie, o le suauʻu loimata, atoa foi ma le lanu uliuli mamafa pupuni vaʻai.

Mataupu i luga o le autu: O meaalofa e faia oe lava mo le Aso o Valentine

Lauiloa Fabric Firms mo pupuni: O le a le fiafia

Geometry o le potu

Ae e te leʻi faatauina se ie mo pupuni, e mautinoa lava i luga o le foliga o le potu: o tagata e avefeʻau, ma le faapalepale, o se faʻasologa, trapezoidal, ma isi. Ona faia lea o fua: E sili atu le faia i le lipine lipine fuaina, ave i ai le ituaiga o cornice. A faʻaaoga le mafanafana o le mafanafana, o le ogatotonu maualuga e fuaina ia le itiiti ifo i le 3-4 nofoaga, ma le lautele o loʻo fuaina mai le tasi pito o le oAves i le isi. I le tulaga o le Wat-of Cornece Cornice, o le lautele e fuaina mai i itu ogaoga o fautuaga, ma o le maualuga e mai le fola i le pito i luga o le paipa.

A e fua, e taua le centimeter, o le mea lea e sili atu le apili i tagata mamanuina, sauni e faia ni mea sese ma pupuni e mafai ona faia le pule poto masani.

O tau o le ie mo ie puipui e faia ai le 128 rubles i le sikuea mita. m. O le paketi o le paketi, e oʻo i le tele o sefulu o le afe rubles mo elterite susvises.

Lauiloa Fabric Firms mo pupuni: O le a le fiafia

Lauiloa lauiloa ie gaosi oloa

E matua faigata lava ona faia le filifiliga saʻo e aunoa ma le fesoasoani a se tagata mamanu, aua o le consilen cout e sili atu ona ufitia i le ofo mai le selau o mageso ma Europa atunuʻu. Masani ona filifili ni faaputuputuina o faʻaputuga mai le faʻaaogaina mai tagata gaosi na faʻataʻitaʻi e le tagata lava ia.

Veles.

O le lauiloa Belaiasian County Custole na galue i luga o le maketi mo le tele o tausaga. Kamupani Faʻapitoa Tagata Faʻatau Taʻaloga Faʻatau i Mea Lelei ma Atinaʻe lata ane: Fuafuaga Sauniga Faʻamalosi ma tisu mo le suisui i totonu o sitaili e sili atu:

  • Ona po nei;
  • talanoaga;
  • Maualuga le tekonolosi ma isi.

Lauiloa Fabric Firms mo pupuni: O le a le fiafia

O oloa lelei oloa ua ausia o le faʻafetai i le galuega faʻatulagaina a le kamupani faamaopoopoina o le kamupani a le kamupani, ma o le faʻatonutonuina o le faʻatonutonuina o nofoaga faʻatulagaina e le faʻatagaina mo le faʻaipoipoga.

Kamupani Buck

Na amataina e le kamupani se tala pe tusa o le 30 tausaga talu ai, ma o le asō na ia liliu atu ai i totonu o se tusitusiga "lapoa", gaosia le tele o oloa e iloga ai.

O le laina autu o le laina e fai ma sui o ituaiga nei o oloa:

  1. Ua maeʻa ni pupuni, ua pupuni.
  2. Sapani moli, malamalama mama.
  3. Tapunia-tasi.
  4. Ufiufi ie puipui.
  5. Jameee.

Tusitusiga i luga o le autu: Faʻapipiʻiina o se tioata faitotoʻa i le sana: Fautuaga

Lauiloa Fabric Firms mo pupuni: O le a le fiafia

E masani ona faʻafouina e le Kamupani le aoina o le aoina o loʻo fai i le faʻamatalaga masani.

Afioga

Na faʻatau e le kamupani le gagana Farani, Italia, Turki ma Sipaniolo Fovala mo pupuni. Na faalauiloa e le kamupani se faleoloa i luga o le upega tafailagi, tatala se nofoaga o le fale ma oloa.

E mafai ona faatau atu oloa i faleoloa po o tagata faatau. O le tele o faʻasologa o loʻo aʻafia ai le faʻamalieina o tagata faʻatau ma eseʻese tupe maua (mai le paketi aitalafu i aano o mea taugata).

Lauiloa Fabric Firms mo pupuni: O le a le fiafia

Togas.

O le au pupuni o le Canas i le le aoga o loʻo i totonu o tagata mamanuina. Eaves, mea e maua ai, nila mai lenei gaosi oloa faʻatagaina.

Lauiloa Fabric Firms mo pupuni: O le a le fiafia

O ie mo le puipuia Togsa e gaosia i le lautele o le tele o le tele o matata ma mea e fesoasoani ia ausia iuga. I totonu o mea masani ma faʻalenatura, o le ie amioletonu, o le ie paie e iloga mo le pupuni, o le faʻaputugaʻau.

Vaʻai vitio ata

O aso nei o nei galuega e maua ai se lautele o filifiliga o ie mo le faafaigofie, faapea foi ma le au pupuni ua faia ma ie puipui.

Faitau atili