Faʻafefea ona fai le faitotoʻa mai le laina ma ou lava lima

Anonim

I totonu o le atunuʻu vaega mo pisinisi pisinisi e te manaʻomia faitotoʻa. E mafai ona e okaina latou pe taumafai e fai oe lava. O le a le mea e manaʻomia mo lenei mea? Meatau ma tomai tomai faigaluega. Lalo o le a faʻamatalaina le ala e fai ai le faitotoʻa mai le laina ma ou lava lima. E mafai ona faʻapipiʻi, mo se faʻataʻitaʻiga, i le moa povi poʻo le ulufale atu i le cellar. E mafai ona fai lenei fausaga ma faʻapipiʻi i totonu i totonu o le lua pe tolu aso.

Faʻafefea ona fai le faitotoʻa mai le laina ma ou lava lima

Mo teuteuga, o le faitotoʻa ma le ufiufi laupapa o le a manaʻomia ona faʻauma fao ma le uron-wed bed cap.

Amata ona galue

Ina ia faʻamanino ai le aofaʻi o mea i le taimi muamua e manaʻomia e iloa ai le tele o le faitotoʻa o le faitotoʻa. Mo lenei fua o le amataga o le mea e tatau ona faʻapipiʻiina. E faia lenei mea i se roulette po o le uʻamea laina. E masani lava o le maualuga o tulaga masani e tutusa ma le lua mita ma lautele e oo atu i le 90 cm.

Faʻafefea ona fai le faitotoʻa mai le laina ma ou lava lima

Alualu i luma o le polokalame.

Ae ia faʻaititia le vevela, e mafai ona e alu ese mai nei numera ma faʻatino se fuafuaga i itu, mo se faʻataʻitaʻiga, 180 x 80 cm. E fuafua uma ile tau o le Tagavai. Masalo e tatau ona e faia se tamai faamalama i le faitotoa e tilotilo i totonu o le potu i fafo.

E leai ni fausaga i faleoloa o fausia, e tatau ona e faia oe lava. Afai o le faʻavaʻa i le amataga o loʻo i se tulaga masani, ona mafai lea ona faʻaaogaina mo le faʻamalologa o le faitotoʻa. A leai, o le a manaʻomia e faʻapipiʻi ai. Lenei manaʻoga e manaʻomia ai le taimi o 100 x 100 mm, fausia fao ma le samala. A uma ona faʻapipiʻi le faitotoʻa, o le a manaʻomia ona e ave le lapoʻa o le mauaina o le mauaina ma faia le faitotoʻa ia i latou.

Filifiliga filifiliga mo mamanu

Ina ua uma ona fuafuaina ituaiga o le faitotoʻa o le lumanaʻi, e sau e ala i mea e sili ai le faia. Mo ia fausaga, fafie e masani ona faʻaaogaina. E mafai ona aoina mai laupapa i le mafiafia o le 30 mm, ae o lo latou mamafa o le a tele lava.

Tusitusiga i luga o le autu: Faʻafefea ona e pupuni ma le lipine: faʻatonuga mo le amataga

Faʻafefea ona fai le faitotoʻa mai le laina ma ou lava lima

Fesuiaʻi o ata o loʻo faʻauma i faitotoʻa faitotoʻa.

Faʻaaoga plywood pepa - ae o le tau o mea na faʻateleina ai. Ae o le a e manaʻomia pea laupapa e fausia ai se faʻavaʻa. Ina ia tuʻufaʻatasia le maualalo mamafa ma le aoga tau tau tupe manaʻomia e manaʻomia ona faʻaopopo:

  • O le faʻavae autu e tatau ona faia o laupapa o 100 x 30 mm o le umi manaʻo;
  • O le ogatotonu o le a taina mai le ufiufi.

O lenei faʻaiuga o loʻo fai ai mea uma e manaʻomia. O mea ua faʻatau i le maketi maketi. O iina e tatau foi ona faʻatau ai se matasele mo faʻapipiʻi faitotoa, varnish poʻo vali, fao, lima. Filifili lelei-mago pou pou. E manaʻomia tele tele o tagata e faʻagaioia e le olife ma lamolemole i le tasi itu.

Tekinolosi mo le faia o faitotoa o le lee

Ia avea le tele o le ata ia 180 x 80 cm. Na i ai muamua ae e te leʻi amataina le galuega, e manaʻomia le faʻaopopo uma mea talafeagai ma mea faigaluega i latou nofoaga e le o sailia. O se galuega, e mafai ona e faʻaaogaina se faleoloa masani.

Faʻafefea ona fai le faitotoʻa mai le laina ma ou lava lima

Ina ia mafai ona mamafa le faitotoʻa o le kapeneta i luga o le faapaologa, e manaʻomia le faʻaaogaina o le sili ona manifinifi.

Fai se ata i se faasologa:

  • Lima na vaʻai pe o le eletise eletise kigsaw 2 laupapa i le tele o 180 cm;
  • O loʻo faia le iʻuga o le mimiti o le eletise eletise, o alavai mai le itu i le itu, le loloto ole 40-50 vaega o le faitotoʻa;
  • Ua totoina ma le vaai i le 3 laupapa ma le umi o le 68-70 cm;
  • o le solomuli mai a latou pito o le 4-5 cm, faamama se laau i le loloto o le 10 mmm o le 10 mm mai luga;
  • O se tasi o laupapa o loʻo faʻaofi i totonu o ni vaega o vaega ma faʻamautu ma fao, o le ata i le ituaiga o le mataʻitusi "itulau" e tatau ona mauaina;
  • O le laina o loʻo tipi i le umi o le 68-70 cm, o le aofaʻi o lau o loʻo fuafuaina e pei ona taua i lalo: 180 - 20 = 160 cm; Faatasi ai ma le maualuga o le faila o le pati i le 4 cm, e 'ave 40 fasi (160/4), ma ma mafiafia o luga;
  • O le mauaina o fuafuaga e faʻaofi i fafo o le 'au o mea na toso ai le faitotoʻa ma fao i fao, ona faʻapipiʻi atu lea i se tasi o le ogatotonu, o le malo malosi e tatau ona maua;
  • I le ogatotonu o lona vaega o le faʻaiuga o le faitotoʻa, fafaga le mulimuli (puʻupuʻu) pine laupapa mo le tosoina i totonu o le ogatotonu;
  • Faʻapipiʻi 'autino, pe a manaʻomia, e mafai ona e faʻaofi se tamaʻi loka, faʻapipiʻi le matasina ma tautau le faitotoʻa i le faʻavaʻa i le amataga i le avanoa.

Mataupu i luga o le autu: faʻafofoina e le au kaseti e faigofie ma tofo

E te mafaia, nai lo le eleʻeleʻele totonu o le faʻaipoipoga e faʻaofi ai le talita a le Plywood Walth ma tutusa laupepa ma o loʻo i ai le tofo.

A maeʻa le gaosi oloa, o le oloa o le eleele ma pe a maeʻa le matutu o lenei vaega o loʻo ufiufi i le vanina poʻo le vali.

Faaaogaina mea ma mea faigaluega

  1. Pine laupapa.
  2. LILINE 1 CM mafiafia.
  3. Fao.
  4. Lops ma le faitotoa kapeta.
  5. Moni mo fafie.
  6. Valivali po o vali.
  7. Vaai pe eletise eletise.
  8. Vili i le faʻaiuga o le fale gaosi i le tino ma le lapoa o le 10 mm ma se vaega umi o le 5 cm.
  9. O le samala.
  10. Roulette.
  11. Uamea pulega.
  12. Penitala.

Ina ia mafai ona faia le faitotoʻa i ou lava lima faʻaaogaina le ufiufi, e te le manaʻomia ni tomai faʻapitoa ma poto. Mo lenei, ua lava le mea totino. E mafai, ae o le mea moni e te mafaia, ma tuʻu le faitotoʻa fou i luga lau lauʻeleni, ae o le a tau atu nai lo tutoʻatasi o le fausia faapena.

Faitau atili