O le a matou filifili e filifili le tulle i Lega Merlin: Faʻatonuga mo Amataga

Anonim

O le aso, o le Mrua Mernin ofo atu ona tagata faatau 540 filifiliga filifiliga. Aunoa ma le faʻatauina, o le a le aoga. O le mea autu o le faʻatau mea e te manaʻomia. A o le i alu i le faleoloa, o sina sauniuniga e manaʻomia - e filifili i luga o mea lautele, o le a le mea e te fiafia iai.

O le a matou filifili e filifili le tulle i Lega Merlin: Faʻatonuga mo Amataga

Leroy Merlin

Mo lenei e te manaʻomia:

  • Fuaina le faamalama, o le mamao mai le fola i le taualuga, i le va o puipui
  • Mafaufau pe o le a le lanu e talafeagai i lalo o pupuni ma le aotelega o le potu
  • Fuafua le lapoa o le cornice - le filifiliga o Gepanina lautele

O le fofo sili o le a faʻatau atu i le tulle ma pupuni i Lega Merlin i le taimi e tasi. A faʻatau, e faigofie ona latou siaki mo se tuʻufaʻatasiga.

Afafa ma tagata gaosi oloa

O le a matou filifili e filifili le tulle i Lega Merlin: Faʻatonuga mo Amataga

I totonu o le faleoloa fana e fai ma sui o ona manatu uma. E i ai le veli, grid ma le okeni. O le HyperMaritike ofoina atu ma mea fou. Mo le potu malolo, Rusia gaosi oloa na tatala ai se ituaiga faʻapitoa o le ie puipui - ie lino, o loʻo foliga mai e pei o le sili ona lelei cott o le cottton (35 ‖. O tagata o Berarussian o loʻo lafoina i luga o le fata e pei o Tulleng Pinyl pupuni. O latou ie puipui i totonu o le umukuka ua faaigoaina "timu" (1.70 × 1.55 mo 269 rubles).

Gaosi oloa mai Rusia, Saina, Beilamus, Turseus David, filifiliga mo umukuka puipui o ituaiga eseese, 70 filifiliga mo potu moe.

O le a matou filifili e filifili le tulle i Lega Merlin: Faʻatonuga mo Amataga

Fuainumera ma Faapipiiina

Soʻo se tulle Lega Merlin i totonu o le a faia se nofoaga talafeagai i le fale, aua o lapoʻa taʻitasi e iai lau oloa:

  1. Umukuka - lapoa i le lautele o le lautele - 0.7-2.5 m, i le maualuga - 0.7-2.7 o le faleoloa na tausia le i ai o puupuu filifiliga mo le umukuka ma atoa
  2. Potu malolo po o le potu moe - greein lautele 2.5-4.0 m i le maualuga o 2.6-2.85 m. Le tele tamoe - 3.0-2.6
  3. Potu o tamaiti - o loʻo tuʻuina atu i luga o puipui o le 3.0 × 2.6 m, 2.5 × 2.6 m

Mataupu i luga o le autu: faʻatonuga mo le feagai ma ogaumu ma le afi muʻatasi ai - teuteu faʻamaeʻaina o le tuai ma fou ogaumu

O le a matou filifili e filifili le tulle i Lega Merlin: Faʻatonuga mo Amataga

Tulle

Mai le tau o le faleoloa e ofo atu ai se ie puipui o le ie puipui o le ie puipui.

Valivali laina, tau, uliuli ma paʻepaʻe tamatamailima

O le sili sili ona lelei vaega mo filifiliga. Mo le faigofie, oloa e mafai ona vaevaeina i 4 vaega: uliuli ma paʻepaʻe, lilac, begec-brown-enaena ma lanumeamata.

O le kiona paʻepaʻe paʻu pa'ū i lenei vaega, o le lanu paʻepaʻe o loʻo i tua atu, o lanu efuefu uma, tuʻufaʻatasiga o le uliuli ma paʻepaʻe. O se filifiliga lelei e maua ai le 116 faʻataʻitaʻiga.

O le taugofie o se tagata puʻupuʻu pupuʻu (1.45 × 0.7) mo le umukuka. O se ie puipui e iai le faʻatulagaina o loʻo faia e sili atu le mafiafia o filo. Ituaiga o ie - Jacquard. Tau - 137 Norbles ma se ie puipui. Togalaau mai le sulfurtic okeni (1.4 × 2.6) o le a tau le 168 rubles, o le monophonesis Saina i se fua o le 3.0 × 2.6 tau. O le ata faʻafanua mai le okeni ma lanu uliuli i luga o le paʻepaʻe paʻepaʻe ma le tele o 3.0 × 2.6 mafai ona faʻatau mo 2275 rubles.

O le a matou filifili e filifili le tulle i Lega Merlin: Faʻatonuga mo Amataga

Metallic lanu lanu pupuni o loʻo faʻamamafa mai i faʻataʻitaʻiga le masani ai i le tele o faʻataʻitaʻiga, uliuli ma paʻepaʻe paʻepaʻe "nuanua" - o le lanu o le ie papaʻe i le paʻepaʻe. O oloa Bentaisian o loʻo fai ma sui e le Jacquird faʻataʻitaʻiga.

Beige-Brown Gamma

O lenei vaega o lanu i Lena Merlin o le susu susu, i le tino, conmpigne, kulimi, kulimi, lanu moana. O le tulle mai le Mrusa Merlin "Amriententeo" ua faia o se beger rubrow ma se lamolemole fugalaʻau fesuiaiga o le 3.0 × 2.6 ie puipui ma le lipine i le lipine (Saina). Laititi atigi pupuni tele mo le umukuka amata i le tau o 137 rubles. BeigE gengin "veyn" mai le Organza ma le tatalaina o le pamu i luga o se ie pupuni i le fua o 3.0 × 2.) odges (Lusia, "OsDela"). E talafeagai le ie pupuni e talafeagai mo le desictic defor o le potu malolo po o le potumoe.

O le a matou filifili e filifili le tulle i Lega Merlin: Faʻatonuga mo Amataga

Beige-Brown Gamma

BEGE-Brown Gamma oloa oloa i Lena Melen e fai ma sui o 142 filifiliga. Faʻataʻitaʻiga o samasama, moli, mumu lanu ma paolo e mafai ona maua e uiga i le 100 sili atu fasi.

Tusitusiga i luga o le autu: homemade guistreday meter tuusaunoa mo le tagata fai faamalosi

Lilac palette

Matua lauiloa lanu, faʻafouina soʻo se potu ma foliga tutusa o le lalagaina o le lalagaina i Farani. Tuu le tulaga mulimuli pe a fai o le nofoaga i le sitaili o le faʻamaonia o le faʻamaonia, e ala i le faʻatauina o le lilac comple mai le okeni - ma le aofaʻi o le 1.4 × 2.6, na o le 188 ‖. O le pito sili ona taugata i totonu o lenei vasega o le a avea o se "Papeninca" faʻataʻitaʻiga, faia i le Grid - o le ie 3.0 × 2.6 tau. O le Turki Model mai le veli ma le flaral teuteu ma faapipiiina i le fesoasoani a luitau tau le 955 rubles mo le curt 1.5 × 1.8.

I le faʻatauina o le tulle i Lega Merlin, ia mautinoa e vaʻai i le tele o le upega tafailagi (tau o loʻo faʻaalia iinei mo le oloa).

Lilac ma le Blue-Put-Putper sattins faleoloa meaalofa e uiga i le 98 faʻataʻitaʻiga.

O le a matou filifili e filifili le tulle i Lega Merlin: Faʻatonuga mo Amataga

Lanumeamata lanumeamata

O le lanu lanumeamata lelei o loʻo tele le manaʻoga, o le mea lea i le hypertimaketi ei ai 64 filifiliga mo le malamalama mama o sea paolo o se paolo. O le Democratic tau ua toe faʻamaonia e le i ai o le sili atu o le taugofie mo le umukuka - o se salati o le 0.7 × 1.4 gebrus. Ole togalaau tele o le mafai ona avea ma uso "Palaginia" i se fua faatatau o 2.95 × 2.6 e i ai le tau o 788 rubles.

Mo le tau lava e tasi, e pei lava o le lautele o le 1.4 mita e mafai ona e faʻatau ai se oloa ofoofogia - o se faʻafuaseʻi nuanua ", o fea le lanu paʻepaʻe. O le sili ona taugata o le fale gaosi turki na tuuina atu mo lenei vaega. Le tau o le faʻataʻitaʻiga mai le ata vali o 3.0 × 2.6 o 1562 rubles. O se vaega o le togalaʻau o le suiga o le paʻepaʻe ma le salati o le salati.

O le a matou filifili e filifili le tulle i Lega Merlin: Faʻatonuga mo Amataga

Lanumeamata lanumeamata

Mo le oomi o le Fuafuaga i Mea Geleni, o le Hypermamarykts o salalau, lanumeamata, Pistachio, Tofachol, Barquod Langrements.

Vaʻai vitio ata

Faalauteleina

O lenei e mafai ona e faʻatusatusaina le lautele ma le tau o Lega Merlin ma le a le tau mo pupuni ma tulle ua ofoina i isi nofoaga. O le averesi o le tau o le tasi-photon, o se laina sao o le lua o ie o 1.5 mita lautele ma se pupuni lapoa o le 5 m rubles. Lega Merlin Hypermamaket O sea pusa e ofo 2500 rubles.

Mataupu i luga o le autu: o le a le mea e faʻamau ai le soʻoga i le va o le faletaele ma le taʻele

I totonu o le faleoloa e mafai ona e filifilia le tulle mo le potu mamanu i soo se sitaili. Lenei o se auiliiliga tele o lanu, faʻataʻitaʻiga, gaosi oloa, ie puipui. Gain tau i Leroy Mern e taua tele. Aua le manatu i le taugofie umukuka pupuni ma tamai lapopoa ma taugata, e mafai ona fai mai o le averesi tau o i le tele o le 700-12 / lanu e leai se malosi o le 3.0 × 2.6 m. i luga o pupuni mai Lea Merlin.

O le a matou filifili e filifili le tulle i Lega Merlin: Faʻatonuga mo Amataga

E taua le mafai ai ona e filifilia ma faʻatau se pusa pito i luma i le maeʻa o le pepa faʻatasi ai ma mea faigaluega i le tasi faleoloa e tautau ai i le fale i le fale. Afai e le maua le tele o le lapoʻa, ona o le hypermamary o loʻo i ai se filifiliga o le tisu o le tipi. I luma o le malaga, e sili le matamata o le vaʻalele komipiuta a le faleoloa e faʻafaigofie ai le filifiliga i totonu o nei tele.

Faitau atili