Tusipasi leai

Anonim

Tusipasi leai

Tusi faʻamaonia Ole afiafi o se tasi o faʻailoga lauiloa, lea, faʻaopopo i le faʻaipoipoga alualu i luma, manaʻomia le mauaina o le faʻatagaga a le SRO galuega fauina.

Feagai ma le manaʻoga ia pasi faalauaʻi atu i nofoaga faʻaliliuga o fale faigaluega. O Nostroy o se ituaiga o, faʻamaoniga o le poto o tagata faʻapitoa ma le puleaina o le Kamupani.

I le taimi lava lea e tasi, o se tusigatu o le National Association a le Aufaatasiga a le Aufaigaluega na atiae, lea na maua foi. I se tulaga lautele, o se asiasiga asiasiga na fuafuaina e faaleleia ai le lelei o auaunaga ua saunia e kamupani faufalesitila, lea, e mafai ai ona aveese le puipuiga i le maketi o tagata le maluelue.

I le taimi muamua, o tagata tomai faʻapitoa a le kamupani o loʻo faʻaauau pea siaki e tatau ona pasiaina galuega faʻapolofesa. Naʻo le maeʻa o le a taliaina i latou i suʻega komipiuta. E leai se tusiga a le Norstroy o loʻo faatinoina i faʻalapotopotoga ofisa ma aʻoaʻoga.

I le lumanaʻi, pe a maeʻa le suʻega, o se gaioiga o le iloiloina o le tulaga o le poto. O faʻaiʻuga o le tusipasi o loʻo lomia i totonu o le resitala Unision ma o loʻo avanoa mo le SRO.

O le faʻamatalaga talafeagai tumaʻoti faʻalapotopotoga e mauaina foi se gaioiga o le iloiloga, i luga o le faavae lea ua uma ona foia ai poʻo le kamupani e mafai ona faʻamaonia.

Faʻafefea ona tutoʻatasi le tusipasi o nostroy?

Ia faia lenei mea, faʻafesoʻotaʻi se komepiuta avanoa avanoa tagata faʻapitoa. E aoga lava le faʻapea o le ala resitala e mafai ma le SOO i latou lava poʻo lalo o nofoaga autu o le faʻamaoni. I le taimi lava lea e tasi, o e fia maua ai se pepa faʻamaonia e le aoga e filifili ai poʻo fea o le a suʻe ai.

Tusipasi leai

I nofoaga taʻitasi e mafai ai ona fai se siaki, o loʻo fesoʻotaʻi le polokalame i le Norstroy site. O lona uiga o le iʻuga o le siaki e sau i le tuatusi tuatusi i le taimi moni, e aunoa ma le faʻaaogaina ma le suia o le iʻuga.

  • I le averesi, o suʻega taʻitasi e uiga i le fasefulu fesili.
  • O fesili e fesoʻotaʻi ma vaega eseese o le fausiaina ma ituaiga o galuega.
  • Tali na tuuina atu 60 minute.
  • E i ai le mautinoa tapulaʻa tapulaʻa, o loʻo sili atu le le taliaina pe a e manaʻo e pasi faʻamaonia ma le manuia.
  • Afai o loʻo maeʻa le suʻega, ae o le a toe faia faʻamaumauga i le resitala o le Nostroy, ma o le tagata faigaluega latou te mauaina atili le gaioiga o le pasi faʻamaonia.
  • I le SRO, lea e aofia ai tagata faigaluega, tagata faigaluega ua latou pasia le tusipasi e tatau ona maua le pepa talafeagai e uiga i ai.

Mataupu i luga o le autu: Faʻafefea ona aveʻese mai lupe i luga o le faapaologa: o se auala faʻamaonia

E mafai ona e taumafai e faʻaalu oe lava suʻega ma maua se tusi pasi. Ae e i ai foi le avanoa e aloese ai mai faigata e fesoʻotaʻi pe a e faʻafesoʻotaʻia se kamupani faʻapitoa ma le poto masani i le faʻatinoina o ia galuega.

Kamupani Tusi Faamaonia o se nofoaga faʻapitoa mo le tuʻuina atu o ni pemita. Faatasi ai ma lana fesoasoani, tusipasi i Moscow e tupu i le taimi puʻupuʻu e aunoa ma ni faʻafitauli.

A o le aofaʻi o tusipasi e le fomaʻi o loʻo avanoa mo tagata faʻatau a le kamupani mai soʻo se itulagi o lo tatou atunuu.

Tusipasi leai

Nostroy tusipasi ma tusi pasi maopoopo

Vaega o Kamupani Tusi Faamaonia Faamaumaoga faaopoopo e aofia ai le laimu muamua nostroy center. O lona uiga e mafai ona e siaki mai soʻo se itulagi.

Mo le sailia o le tau o le pasiaina o le taualumaga, ma fuafua poʻo le a le taimi o le taimi faʻamaonia o tusi pasi ma faataulaitu, i luga o le kamupani a le kamupani e mafai ona e faʻamaninoina ai se pepa faʻapitoa i luga o le initaneti.

  • SRR ituaiga;
  • le aofaʻi o tagata faigaluega e manaʻomia le tusipasi;
  • Faʻafesoʻotaʻi numera ma imeli tuatusi.

A maeʻa, e mafai e lena tagata ona fuafua le aofaʻi o galuega ma faʻavaeina se taimi moni pe a mafai ona faʻatinoina le nostroy o tagata uma. I le taimi lava e tasi, o le kamupani faapitoa o le Kamupani ma faʻamaoniaina le faʻalilolilo o le tagata faʻatau faʻamaumauga talosagaina mo se fesoasoani.

E mafai foi ona e fuafua i se faʻamatalaga auiliili i luga o le faʻasologa o le mauaina o le tusi faʻamaonia nostroy. O le faia lea o lenei mea, o le a e manaʻomia e faʻafesoʻotaʻia se tagata faʻapitoa e fai atu ia te ia fesili o loʻo e fiafia iai. E mafai ona e faia lenei mea i mea nei:

Tagata faigaluega tausi kamupani e tatau ona tali atu i ni nai fesili e fesoʻotaʻi ma le mauaina o tusi pasi ma tusipasi.

O taunuuga o Gonedition o Gonesrooy ua faailoa e tagata uma-tulafono a le tagata lava ia, o itu tau tusiga tusi tusi faamaonia. O le siaki lava e maua ai le tasi i le 5 tausaga.

Ina ia galue e tusa ai ma le tulafono, i ai avanoa faaopoopo ma penefiti i isi kamupani fauga, o le ala ole tusipasi e tagata faigaluega Norroy e tatau ona manaʻomia ma le fesiligia i lona tulaga manaʻomia.

Tusi i luga o le autu: filifiliga o tagata tauaso i luga o le faapaologa: O le a se mea sili

Faitau atili