Fautuaga ma Fautuaga mo le Tuʻufaʻatasia

Anonim

E le faigofie tele le mafanafana, aua e manaʻomia ni tomai e faʻatino ai galuega ma toe faʻaleleia galuega. Toatele latou te mananaʻo e faʻamauina lana 'au o tagata tomai faʻapitoa, pei ona iai muamua le tau o le galuega, peitaʻi, ma le faʻanaunauga tele, o se ituaiga galuega na faia muamua. O le mea taua o le iloa lelei o le auala e saunia ai le laufanua, oa mea ma mea faigaluega o le a manaʻomia, pe faʻapefea ona faʻaaoga le loto maʻa i luga o le laupapa. O nei mea uma o le a talanoaina i aso nei.

Sauniuniga o le taualuga

Tolopo le taualuga amata i luga o le faʻamamaina ma le sauniuniga. Afai o le faʻaeata e mafolafola lelei lava, lea e faigofie ona faʻamaonia, o le a manaʻomia ona e aveese ni pepa puipui muamua, o le kulimi poʻo le paʻepaʻe. Mo le faia o mea uma vave ma lelei, o le la luga e tatau ona soloi i se manava ma le vai. A maeʻa lena, pe a faʻatigaina le vaega o loʻo fai le vai, aveesea ai ma se spapu o le a sili atu ona faigofie. E fetaui ma le laʻasaga i le pito i luga - pe a fai e te faia i le taimi muamua ma fasi lapoʻa, o le a latou maua le taimi e mago ai.

Fautuaga ma Fautuaga mo le Tuʻufaʻatasia

Ina ia tuu le mea lelei i luga, ua ufitia i eleele i le lua faaputuga. O le mea muamua o loʻo faʻatinoina i le tutusa ma le faʻaaloalo i le puipui ma le faʻamalama, ma le lua e tatau ona pasi faʻalelei. Lolomiina o le Primander ua fautuaina e faia se faʻapitoa feʻau poʻo le pulumu. E tatau ona paʻi le fiafia i le faʻauiga o le faʻauiga o le faaputuga o le faaputuga. A faʻatino le galuega sauniuni, e tatau ona suia faataamilo i le Axiis, ma ia taofi i se tulimanu o le 60 i le 70 pasene i luga. O le tagata faʻatau e tatau ona faʻatau i le puʻupuʻu puʻupuʻu, ma ua faia le alatele e aunoa ma le faʻamalosi i ai. Afai o le tulaga faʻaloili o loʻo i ai taimi tele, ona faʻatoa lea o le ona fatu, e tatau lava ona viia o le mea, ma na uma ona faʻamago. O lea, o loʻo faʻatino ai se faʻailoga ese. E uiga i le auala e faʻafefiloi ai le taualuga ma le punou, matamata le vitio i lalo.

Tusitusiga i luga o le autu: O le a le mea e mafai ona aofia ai le laupapa laupapa i totonu o le fale

Mea ma Meafaigaluega

Mo galuega faapena, pei o le taualuga, o le a manaomia ai ni mea faigaluega ma mea e fai. E tatau ona e faatauina:

  • eseese spatulas (le itiiti ifo seti e aofia ai 1 vaapraplend ma 1 lautele);
  • afa metartallic (tusa o le afa afa umi);
  • faʻasolo mo le faʻaaogaina o le eleele;
  • Agavaʻa (faʻataʻitaʻiga, pelvis) mo le le amanaiaina o le matutu paluga i le manaʻoga faʻapitoa;
  • Fausiaina o se palu poʻo se '' a 'ai le' au (latou te manaʻomia le vave ma maua lelei ai se paluga).

Fautuaga ma Fautuaga mo le Tuʻufaʻatasia

O le a le mea e tuʻu ai le taualuga e tuʻu ai le taualuga? Ae e te lei filifilia ma faʻatau, o mea e aoga faitauina o fautuaga e uiga i le gaosi oloa i taimi uma luga o le afifi. O le galuega autu o le tutty o le ogatasi o tamai mataua - i luga o le 50 mm. A faʻapea o loʻo latou tele tele, e tatau ona e muamua galue galue i le faʻapipiʻi o le laualuga, ma pe a uma ona faʻaaoga e le loto mautotogi.

O le a le toty e sili atu mo le taualuga? Mo se faʻataʻitaʻiga, o le SPA "ua pala" e mafai ai ona maualuga le mata o le 50 mm. I potu susu, e fautuaina le faʻaaogaina o le mea faigaluega ua taʻua o le "Concosite o le WX". Mo fale mago, e mafai ona e filifilia "sima lr" poʻo le "sima cr".

Vaega o le apalai o le talosaga

O le taualuga o le o le a faia lelei ma ou lava lima o le a faia lelei, pe a e pipii i le faasologa o galuega. Faitau atili e uiga i tulaga taua uma o le ata vitio o le a faamatalaina.

Fautuaga ma Fautuaga mo le Tuʻufaʻatasia

Ina ia sasaina le matutu paluga e sili ona fausia se paluga poʻo se taʻavale ma se faʻapitoa faʻapitoa. E manaʻomia le mauaina o se homogenous tele, ave vai i totonu o le tane tane. E tusa ai ma le faifai pea pe a uma ona fefiloi, e tatau ona faia se tuʻufaʻatasiga e pei o se mafiafia kulimi. A maeʻa le tapenaga o le paluga e tatau ona faʻaaoga i luga. Faʻafefea ona faia lea mea, mafaufau i taimi uma, faʻaali vitio lesona.

O se tamai spalala e tatau ona fasiotia ai sina maea uma o le fefiloi ma gaosia lona tufatufaina, ma pe a uma ona ogatasi ma se lautele spalala. O le mea e tatau ona faʻaogaina e se manifinifi manifinifi, ma lona toega mai le lautele o vaʻa vaʻa vaʻa vaʻa vaʻa vaʻa toe foʻi i totonu o le koneteina. O lea e te manaʻomia le galue seia atoa le taualuga atoa o loʻo ufiufi i le uluaʻi vaega. A uma ona mago lelei, e tatau ona e faʻaumatia uma tulafono.

Mataupu i luga o le autu: uaea i paipa: Mamanu Lauga Auala

Ogatasi ma le aveʻesea o le faʻatosinaga o loʻo fautuaina e faʻatinoina ma se spatila poʻo le sakete. E sili le aveeseina o ni faʻaletonu e filifili ai se sipai spalala, aua pe a uma le avanoa e tele le pefu.

Fautuaga ma Fautuaga mo le Tuʻufaʻatasia

O le tele tele o le faʻaleaogaina o le taualuga, o tele vaega e manaʻomia ona faʻaaoga.

Ae le i faʻaaogaina le isi vaega, e manaʻomia le faʻatali mo le taimi muamua. O le vaega mulimuli e tatau ona manifinifi nai lo mea uma muamua. Fai vave, ina ia leai se taimi e faʻatumuina ai le pu e faʻatumu i le pito. A le tausisia le tekonolosi pe a uma ona faʻaaoga le vaega mulimuli, o le faʻaumaina o le faʻaumaina atonu e le manaʻomia.

Afai e te fuafua e Glue Walpaper, e le mafai ona e faia le faaeeina o le alu. A o le i valiina e aunoa ma le feololo ma faamaea olo e le mafai ona fai. E mafai ona ausia le lamolemole atoatoa e ala i le togafitia o le laualuga o le paʻu lelei. E maeʻa tapenaina ma le faʻaaogaina o le fale, o le tau o lea mea, e pei ona leʻo laʻititi ma sa mafai e mea uma ona fai vave ma lelei.

O le aofaʻi o le faʻauluulu o loʻo faʻaaogaina mo se tuʻuga, o le faʻapipiʻiina o lea o loʻo faia i se nofoaga poʻo le faʻavasegaina-faʻamamaina. O aso nei e faia i le Pream Elegn, extruded Form Plastic, Polyrethane Bam.

Ona matou talanoa lea i le auala mo le saʻo o le fola i luga o le laupapa ma aʻo leʻi valiina.

I luga o le laupapa

Fautuaga ma Fautuaga mo le Tuʻufaʻatasia

Ogatasi le laualuga e manaʻomia muamua. O le mea e mafai ai ona e maua le sili atu le malie.

O pito o pito o laupepa o le hypotortton e iai se fasi ata, lea e fesoasoani e fesuiai ai sooga. A le o le leai o se gaioiga, e manaʻomia ai le faʻaumatia o latou i le 45 tikeri ma le fesoasoani a le tagata faʻapipiʻi naifi. Ona e tatau ona e tuua soʻoga ma fusi e faʻaaoga ai le fiberglass grid. E faigofie ona fai, pei ona faʻamuamua i ai ma le auētulalo faʻavae. A o le i faia le galuega, ua fautuaina le sui o le a muamua. O le paluga e faʻaaoga e ala i se auala vaapiapi, ma le tulaga o loʻo faʻatinoina lautele. O ni fana o le fao o fao o fao o loʻo faia o le feʻaveaʻi. Lenei ua ausia atoatoa le faʻatumuina o le faʻapipiʻi pulou.

A faʻamamaina o loʻo faʻamamaina, e tatau ona e faʻatautaia i latou ma le fesoasoani a se sakete. Ma le isi, o le maualuga atoa o le eleele ma o le vaega mulimuli o le statty e faaaogaina. Vaʻai le faʻataʻitaʻiga sili atu.

Mataupu i luga o le autu: Gym i le fale e faia oe lava

Vitio "tuu le pito i luga o le laupepa"

Vaʻai totoʻa se vitio lesona i le tuʻu i luga o se tafailagi simale siʻusiʻu, ma e te mautinoa e faigofie ona e toe fai.

I lalo o le ata

Ina ia le alualu i luma o le pisia, o le auguaʻe o fasipepa e leʻi amata ona agai i luga o le vaega o le faʻaola, e tatau i se tasi ona puipuia se faigata i se taimi muamua.

O le faʻauma pining ua fautuaina e faʻaaoga ai mea susu. O le a lē mafaitauina mai le vai o vai, o loʻo avanoa i ni mea na e vali ai, ma o le a faia foi i luga o le taulafale.

Afai ua uma ona faʻatau mea masani, o le tulaga e mafai ona faʻasaoina le faʻaaogaina o le Price ma vai-solo. E faʻaaogaina e tuʻu ai le tuʻugamau. Ia manatua e le mafai ona faʻaopopo le matutu, o le Bred bede i le vai. O se fefiloi o loʻo faʻaaoga mo le fefiloi.

Ua maeʻa 3 itula, o le a le talafeagai le tali, ina ia mafai ona faʻaaogaina vave.

Fautuaga ma Fautuaga mo le Tuʻufaʻatasia

O lea e le paʻu mai le ua paʻu ese mai luga, ou te leʻi puʻeina muamua i le faʻasologa o le potu e ufiufi ai le suavai paluga. Ile faʻagasologa o le faʻatinoina o faʻataʻitaʻiga i le valivaliina, e le o se mea e manaʻomia ai le faʻatupuina o le taʻavale. E le fautuaina foi e faaalu le tele o taimi i le tasi nofoaga.

O le a le ituaiga o mea e tatau ona filifili, saili i fafo le aoga o le faʻaaogaina o le au polofesa pe taumafai e faʻataunuʻuina mea uma ia latou lava - ia foʻia uma nei fesili.

Vitio "Faʻafefea ona tuʻu le taualuga"

O lenei ata vitio faʻaalia ai le faʻasologa atoa o le tuʻuga o le tuʻuga o le taualuga e ala i le sitepu.

Faitau atili