PLONTOL mo le faʻamafanafanaina paipa

Anonim

PLONTOL mo le faʻamafanafanaina paipa

I le tele o seneturi talu ai, e tele metotia eseese o le fale nonofo ai na fausia. I totonu o lenei seti, o le uluaʻi mamanu ua iloga - o le mea lea o le ili mo paʻu o paipa.

O le mataupu o le "PLOVE" faʻailoa mai se teuteuga o le platbaband o loʻo tapuni le fola o le fola o le fola. Pei o faʻamatalaga uma o le faʻavae o le potu o le potu, o le upu lea o loʻo faia mai mea eseese, o foliga eseese ma lanu.

Talu mai le fausaga ia lava e aofia ai le nanaina o se aofaʻi o nofoaga, o le manatu o le faʻaaogaina mo le faʻamamaina o paipa.

Mataupu Faavae o le mafanafana Malth

PLONTOL mo le faʻamafanafanaina paipa

O le mafanafana o le plths o loʻo faʻaaogaina i le tuʻufaʻatasiga ma isi masini vevela

O pane mafanafana e pei o se tutoʻatasi o le vevela o le a le faʻaaogaina. O le faʻamafanafana o le fola elemene o loʻo faʻaaogaina i totonu ma isi nofoaga ma isi nofoaga.

O tafega o le ea malulu o le ea mai le fola i le taualuga, na masani ona tufatufa atu i luga o le laufanua. O papue i luga o le vevela na lafo atu le vevela i totonu o le potu. Ona o lenei aafiaga, o le faavae o le potu e faamafanafanaina foi i soo se tulaga mai le fola i le taualuga.

PLONTOL mo le faʻamafanafanaina paipa

Mo se faʻataʻitaʻiga, o le vevela o le itupa o 22 ° C o le a tutusa ma le maualuga o le tuputupu aʻe o tagata ma le pito i luga o le taualuga.

E masani ona faʻaaogaina le faʻaleleia o mea i fafo i fafo i le i totonu o le georaoc. O le tafe o le ea malulu o le ea e le faʻatagaina e alu i le tele o siva tele.

A oʻotia le ituaiga o faʻanoanoa, puipui ma le faʻauiga o loʻo puipuia mai i foliga o foliga ma fungal.

Faiga o le fufuluina

E faia i le tolu ituaiga o fafo

  • Vai Vaitaimi;
  • Otonooloa;
  • Faamutaina le vevela.

    PLONTOL mo le faʻamafanafanaina paipa

    O lenei mamanu e masani ona faʻaaogaina i totonu o potu i totonu o le tagata o le georaomic grizing.

Vai

PLONTOL mo le faʻamafanafanaina paipa

Ole vaipala mai fafo o le a latou atagia mai ai le paipa o loʻo fesoʻotaʻi i le vevela o le ogatotonu o le ogatotonu o le vevela.

O le sili ona lelei ituaiga o paipa mo le pyiths - stitched polythylene paipa.

I se faʻaopopoga, o paipa mai polyturethane ma apamemea o loʻo faʻaaogaina. I luga o paipa, pei ona i ai, o papatusi o ua le tau le lelei uafu.

Ua fai e le siata o Papatusi o Papatusi e faʻateleina ai le vevela o vevela.

Electrocabel

I luga o le fola faataamilo i le potu o le potu o se kesi o kapeta o paipa, o le fola eletise uaea uaea. O le uaea o loʻo fesoʻotaʻi i le malosi o le mana o le faʻatonutonuina o le faʻatonutonuina, faʻaaogaina ma le faʻanoanoa ma faʻamatalaga faʻaalia.

Faamuta le vevela

Luga o le fola e taofi ma le vaivai vevela lipine lipine. O le ata o le fesoʻotaʻi ma le mamafa vevela e tusa ma le eletise eletise.

PLONTOL mo le faʻamafanafanaina paipa

O le faʻaaogaina o le vevela o le preving o le plth o loʻo faigofie ona faʻapipiʻi ma saogalemu saogalemu.

Tulaga lelei ma le le manuia o le mafanafana o le upu

Mo le manino, lelei ma le le lelei o le vevela o le tausiga o le laulau:
Faiga o le vevela o le INTONONMamalule atoatoa
tasiVai vevelaTaugofie CollantTausaga
2.ElectrocabelLautele o le vevelaMaualuga tau o gaioiga
3.Faamuta le vevelaFaigofie i MontageFefe susu

Faiga ma Fausia o Lap Plan Filth

PLONTOL mo le faʻamafanafanaina paipa

E masani lava o le laualuga o le pronth vatrates le laau

O mamanu o fafo atu o vanu i fafo atu e faia mai mea eseese. O mea faapipii ia mai le lamepaina o le laupapa laupapa, fiberboard, palasitika ma uamea papala.

O le maualuga o ia oloa e faʻalagolago i le faʻavae o le paʻu o le faʻamafanafana elemene. PLONTONES MO LE FANAU PAIPS e mafai ona avea ma maualuga o le 300 mm pe sili atu.

PLONTOL mo le faʻamafanafanaina paipa

O le maualuga o le fausaga faʻalagolago i le tele o le faʻamafanafana o elemene

Lomiga e maua ai foliga eseese ma valivali. Lauiloa o le agly ma le laga o loʻo faʻataʻoto ai le tele o ituaiga laupapa. O le foliga o le INGING MO MULIMULI PAIPS e aʻafia ai le aofaʻi o le mafaufau o le totonu o le potu.

E manaʻomia le manatuaina o foliga o le fausaga o se faʻamafanafanaga mafanafana. O lenei le tatau ona tapunia pusa pusa. O panels e tatau ona i ai i luga ma lalo ifo o le unititured slots. Faia latou e mautinoa le ala o le ea o le ea mai le pito i lalo. I lalo o le gaioiga a le ea ea vevela, o lona itu masani e tupu. Aʻoaʻo atili e uiga i le mea o loʻo i ai le faʻamafanafanaina o le mea lea, vaʻai lenei vitio:

Faapipiiina o mafanafana le alofa

PLONTOL mo le faʻamafanafanaina paipa

O le pa i tua atu o le vevela o elemene e puipuia i le fuaina o le lipine

Faapipiiina o fafo o fafo fausaga e aofia ai le faʻamafanafana o elemene o loʻo tutusa lava. O le vevela o le masini e aofia ai le tele o tulaga:

  1. I le tulaga lautele o le potu i luga o le fola ma puipui faamama le laualuga mai lapisi ma le efuefu.
  2. O se tulimanu palasitika e faʻapipiʻi i tulimanu o pa o puipui o puipui i le fola.
  3. O puipui o loʻo aumai i pa, tutusa ma le maualuga o le faʻamafanafana. O le faʻailoga faʻapitoa o loʻo faʻaogaina i le pito i tua e ala i le puipuia ata tifaga, o loʻo aveʻese aʻo leʻi faʻapipiʻiina. O le lipine o loʻo oomiina ma se isi itu i le puipui.
  4. Ona faʻapipiʻiina lea o le pito i luga o le pa.
  5. I luga o le lipine faʻaaogaina fale o loʻo tusia ai pepa faʻapipiʻi.
  6. O le faʻamafanafanaina o vai paiko o loʻo tautau i luga o puipui, ma o le electrocabar ua nonoa foi.
  7. Faʻaputuputu le paʻu i luga o le palasitika faʻapitoa.
  8. O le vevela o le system ua tapunia ma fetuu. O le vaega na maua i luga o le pito i luga ma lalo plank faʻaaogaina loka faʻapitoa. I nisi tulaga, o le plintan e faʻasaʻosaʻo i le puipui o le nifo. Faitau atili e uiga i le faʻapipiʻiina o le faiga, vaʻai lenei vitio:

O kaka o kasa o paipa e fesoʻotaʻi ma le o loʻo i ai le ogatotonu o le suavai o le vai vevela e mafai ona tasi laina ma laina faaluaina. O le laina-laina-laina o loʻo aofia ai le tasi paipa, o le mea muamua e fesoʻotaʻi ai i le tasi laʻei, ma i le iuga e ulufale i le taimi mulimuli o le nofoaga o loʻo mulimuli ai. O le lua-laina nofoaga o paipa e i ai le jumper i le pito o le pito.

PLONTOL mo le faʻamafanafanaina paipa

Faʻateʻaina ma eletise eletise o le prothos o le afua ese mai le vai vevela o le mea moni e le faʻalagolago i le nofoaga o le vevela ma e mafai ona galue i le tausaga atoa.

Mataupu i luga o le autu: Sefe ma le mafaufau: Filifili Roma pupuni i IKA

Faitau atili