Faʻafefea ona fai se potu laʻei: o loʻo faʻatulaga ma faʻatumu

Anonim

O le mea sili ona faigofie, masalo, o le masini mo le teuina o mea o le potu o se potu. Ae maise lava, e matua tele lava pe a uma ona auiliiliina le pusaaitusi ma e mafai ona sili atu lou talisapaia lelei, ma aua le tamoe atu i le potu filifilia, ae le o ese ma le potu. Ma e mafai ona e faia se potu ofu i luga o se tamai nofoaga: o le itiiti ifo o le 1.5-2 sikuea mita. E oʻo lava i se fale sipisi ma le fale gaosi, o se vaʻa e mafai. Ma le isi, ua matauina e sili atu ona talafeagai le faʻaaogaina pe a fai o loʻo aoina e le potu e faʻafefe lea ma ou lava lima. O mea uma e faigofie: Leai se tasi e iloa oe sili atu nai lo au masani ma le mafai ona faʻatulaga mea i le faʻasologa saʻo. O lea, e agaʻi atu i le tutoʻatasi o le taʻamilosaga o le laʻei.

Fualaʻau o le laʻei potu

O mea moni e tele lava o tagata o loʻo nonofo i fale mautotogi tetele, lea na i ai i le teugatupe laʻasaga taʻitasi. O lea, e masani ona fai se gaioiga a le vaega. O le potu aupito laititi o le potu e mafai ona i ai se vaega o 1.2 - 1. 1 sikuea mita. mita. O le faasologa lea ma itu o le 1.5 * 1 mita pe o lea. Faʻapea foʻi, o le tamaʻi potu e fai ma tulimanu - ua tele lava le potu, ma tutusa vaega o le a iai le tino.

Faʻafefea ona fai se potu laʻei: o loʻo faʻatulaga ma faʻatumu

O le aufai afu afu: 1.5 i le 2.5 m ma le 2 i le 2 m

O se potu faatafafa o le mimiti o loʻo avea ma vaega o le itu o mea e tatau ona i ai le lautele o mea o loʻo i ai le sili atu 1.2 m, ma le sili atu e tatau ona iai le avanoa e "ulufale mai". O pusa nei, e tele lava, ma eseʻesega mai le vaipanoa o le manoa, ma faʻapea foi - o le agavaʻa e faʻapipiʻi ai ni faitotoʻa.

Ventilation ma moli

E oʻo lava i potu mitio faiā, ma sili atu foi i le lapoʻa, o le manogi o le mama, e le vave faʻaalia i le potu tapunia, e leai se mea e faʻamaninoina ai. O le mea lea, a o fuafua, saili se auala e faia ai le ventivilation i le potu laei.

O le faʻavae o lona masini e le ese: I le pito i luga o se pa puipui, e sili atu i le faitotoʻa, o le mea e faʻaofi i le taimi e faʻaofi ai le moega. Ua tuʻuina atu pe i lalo o le osofaʻiga i lalo o faitotoʻa i lalo o faitotoʻa o le sapalai poʻo ni sapalai faʻapitoa i luga o le fola. Ua tapunia i le faiga teuteu teuteu. O le galuega faatino o le ventacanal e tatau ona i ai i le aotelega o le ea o le ea, e mafai ona e aveesea i le auala pe i lalo o le taualuga o le fale tumaoti. O fefaʻatauaiga a le ea na faʻatumauina i lenei auala e lagolagoina lelei le tulaga masani o mataupu.

Faʻafefea ona fai se potu laʻei: o loʻo faʻatulaga ma faʻatumu

Mataupu Faavae o le Faalapotopotoga o Ventives Workrobe i le faletaele

A filifilia se tagata e aoga e aoga tele le totogiina o le tulaga o le leo. Talu ai o le pusaaipoto e masani lava ona faia i potu moe pe latalata ane i totonu o le potumoe pe latalata ane ia i latou, e laititi le pisa. E mafai ona faʻatonutonuina e otometi pe liliu i luga / ese ma masani pe pasi faʻasolo.

Malamalama e tatau ona pupula. Muamua, e manaʻomia le vave ona ou mauaina mea, e masani ona faʻaaogaina le potu talafeagai o potu talafeagai e vaʻai ai ile tele o mea filifilia. O le faʻata e masani ona iai i luga o le faitotoʻa pe faia ni faitotoʻa. I lea tulaga, e tatau ona sao le moli e le gata i fata ma fale teu oloa, ae faapea foi i le sone o sotigaties.

Faʻafefea ona fai se potu laʻei: o loʻo faʻatulaga ma faʻatumu

O se tasi o le eseese o lamepa

E mafai ona e faʻaaogaina moli o soʻo se ituaiga, ae e aoga e fai ai latou i luga o le faitotoʻa. O fafo o faitotoʻa - ua tutumu moli, leai se gaioiga, latou tape. O loʻo i ai foi le filifiliga mo le faʻatautau o toga i faʻamau ma faʻamau pe a matala le faitotoʻa ma tape pe a tapunia.

O fea e fai ai

E oʻo i le tamai potu ei ai "Agefitis" e le mafai ona faʻaaogaina masani. O lea la i se nofoaga ma e mafai ona fai se potu manaia.

O le isi filifiliga lauiloa o se potu teuina. I lea tulaga, e faigofie mea uma. Fufulu mea uma, suia faitotoa ma faʻapipiʻi le anotusi talafeagai: fata, fata, faaputuga, ato, fata.

Mataupu i luga o le autu: Tamaiti a Tamaiti Aoga Craft faia oe lava

Faʻafefea ona fai se potu laʻei: o loʻo faʻatulaga ma faʻatumu

O le potu malolo mai le potu teu

Afai e leai se mea e pei o le fale mautotogi, vaega o le potu - le iʻuga poʻo se tulimanu - e tatau ona e vaʻai i le laulau. O le tulimanu o le potu e lelei ona e faʻatagaina le faʻaaogaina o le sili ona faigata ona faʻaaoga sone, ma le saʻo - tulimanu. Aemaise pe a iai e i ai faitotoʻa i totonu o puipui e lua. O lenei sone ua manatu o le "oti": E ese mai i se tamaʻi pito i lalo, e te le tuʻuina se mea: o le a faʻalavelave ai mea uma. Pe a ma le filifiliga tutusa - e lua faamalama po o se faamalama ma faitotoa.

Faʻafefea ona fai se potu laʻei: o loʻo faʻatulaga ma faʻatumu

Tulimanu o le potu solo

Afai e laititi tele le itu, e mafai ai le faʻateleina o sina mea, e le lamolemole le puipui, ae i le ogatotonu o le ogatotonu. O le eria o le potu o le a le faaitiitia tele mai lenei mea, ae o mea e sili ona tatau ona sili atu.

Faʻafefea ona fai se potu laʻei: o loʻo faʻatulaga ma faʻatumu

Metotia teisi zoom i le eria

Latou te faia pea i luga o le loggia - faia se vaega o le glazing opaque po o le fanauina o le puipui. Naʻo le taimi nei e aunoa ma le faʻamalosi e le mafai ona faia - o mea malulu o le taumalulu e le manaia.

Faʻafefea ona fai se potu laʻei: o loʻo faʻatulaga ma faʻatumu

Potu o le potu i le pito o le faapaologa po o le loggia

O le filifiliga lona lua e talafeagai mo le lautele ogalaau. I totonu o latou, o fata e mafai ona tuu i luga o se puipui umi.

Faʻafefea ona fai se potu laʻei: o loʻo faʻatulaga ma faʻatumu

Filifiliga Faaaoga Faletupe

I le auala o le auala po o le auala, o le auala, o le tulimanu po o le "Agnesscivis" ua tumu foi pe a mafai ona fuafuaina. Lenei tagata uma e mafai ona fofoa na o le nofoaga: e iai le nofoaga mo lenei pe leai.

O le tele o le uarota e talafeagai i le potumoe. E na o se nofoaga sili ona lelei e teu ai mea: i le uiga - e sili atu le talafeagai le laei iinei. O lona uiga, o se vaega o le potu e vavaeʻese mo nei faʻamoemoe. I lea tulaga, o le vaeluaina e taua ma o le tele e masani ona faia mai le drywall. O lenei tekonolosi ua leva ona iloaina ma galue i le itiiti ifo auiliili. Tele taimi, e tusa lava i le leai o se poto masani, o le a le amanaia: Ole maualuga ole lua pe tolu aso e faʻaputuputu ma maeʻa.

Afai e te faia se vasega mai GLC poʻo le GWP mo Tulafono Uma, e te manaʻomia se faʻaluaina o le teuteu, ma o lenei "'ai" ma meaʻai o le sikuea. O le mea lea, e tele lava taimi uma o loʻo matou teuteu na o fafo, ae o le lua pepa ma luga o sui tauva. A faʻaputuputu le faʻavaʻa, aua neʻi galo e faʻamalosia fata mo le faitotoʻa faitotoʻa. Ma le tasi faʻailoga i totonu, e nofo le au poloupi, ae e malie lava e tautau le fata fale-moe mo mea. Afai e te fuafua e faia, ona ave lea i latou ma le mafiafia o puipui: ia tausia le mamafa masani.

Faʻafefea ona fai se potu laʻei: o loʻo faʻatulaga ma faʻatumu

Planboard vaega mo le potu o le potu

O le vasega e mafai ona faia i le laugatasi chipboard po o le Osb, MDF papatusi. O le filifiliga lenei mo i latou e le fiafia e vevesi ma punou. Ae e tatau ona e filifilia le laumena, lea e aunoa ma ni faʻafitauli o le a o lo o sao ai i totonu.

O le atinaʻeina o totonu o le tasi potu potu o loʻo faʻamatalaina iinei.

Faletalimalo faitotoa

O le a se mea lelei i totonu o ou lima, o le mea moni Lenei e mafai ona tuʻuina e le pusa manatu, e pei o le "faʻataʻotoina o Hallers. E mafai foi ona e maua i le potu. O lenei filifiliga ua taʻua o le pusaaipoto-rack, ae o le a tatau i tagata uma ona aofia ai i le faʻasologa atoatoa: E vaʻai uma. O le tele o paketi o loʻo mafiafia pupuni poʻo se mea pei o se ie puipui o Iapani.

Faʻafefea ona fai se potu laʻei: o loʻo faʻatulaga ma faʻatumu

Faapipiiina filifiliga mo sliding dian-coupe

Afai o le puipui o le pito i luma o le tele, o se vaega o le mea e mafai ona tuufaatasia, vaega - pisi faitotoa. I lea tulaga, o puipui tuʻufaʻatasi e mafai foʻi ona faʻaaoga. A e finagalo i ai, e mafai ona faia le faitotoʻa i le taupega atoa, pe aofia ai ma mea uma.

Faʻafefea ona fai se potu laʻei: o loʻo faʻatulaga ma faʻatumu

Ua filifilia e le Workrobe filifiliga i le Astic: O le itu o le pisi i se pou maualalo. Faitotoʻa i le lautele atoa - faigofie ona oʻo i mea

E mafai ona avea le lesitala, e tatau ona ofi i foliga o le potu. Afai e manaʻo i ai, e mafai ona latou faia i le tulaga o puipui ina ia le vaʻaia, ma e mafai - pupula.

I le toe faaleleia o KHRRASUSHCHOV o loʻo tusia iinei (polokalame ma ata).

Faʻatulagaina: Faʻatumu ma teuina faiga

Afai e faʻatapulaʻaina le eria, e le aoga le fai i totonu o le upega tafailagi mai fafie, MDF poʻo le laupapa. Latou te aveeseina le taua o le seneturi o le sikuea, ma e faalavelave foi i le ea fesootai. E oo lava i le le manuia: e toe fausia se mea faigata.

Mataupu i luga o le autu: Masonry Arches of BrickIck: Soviets o tutoʻatasi o le fausiaina

Faʻafefea ona fai se potu laʻei: o loʻo faʻatulaga ma faʻatumu

Meafale "Nofoaga" Ituaiga e tele naua avanoa

Talu ai nei, o le tulaga atoa o le faapipiiina o le moli uamea faleoloa. O i latou o le modula, o loʻo faʻataʻoto i luga o fata faʻapitoa. Racks faʻapipiʻi mafai i ni auala se lua - i puipui poʻo le ogatotonu ma le fola ma le fola: eseʻese gaosi oloa e eseese faiga. Ma ua uma ona i luga o nei fata e musuia e mea uma e te manaomiaina.

Racks mafai ona i ai ni numera i le umi atoa, lea e mafai ai ona faʻapipiʻi soʻo se elemene i soʻo se maualuga. O le sili sili ona feaveaʻi auala e faʻaleleia atili ai faigofie ma naʻo le mamafa o le tasi laina o matau i se isi, o le suia o le maualuga o le fata ma ato, isi elemene

Faʻafefea ona fai se potu laʻei: o loʻo faʻatulaga ma faʻatumu

Fofo modular faiga

E i ai ni faaputuga o se vaega o le autasi o le aufaitau, ma faifaatoaga tipi mai itu e lua. I nei fale, o vaega talafeagai o loʻo faʻapipiʻi i luga o kili.

Faʻafefea ona fai se potu laʻei: o loʻo faʻatulaga ma faʻatumu

O le isi ituaiga o racks ma le isi screding system

Faʻamolemole matau o fata ma 'olo e ese - mai le fafie poʻo mea laʻau, uamea - chrome pe vali. Mafai ona toe faʻaseʻe, mafai - tuʻu le tasi i le isi poʻo luga o fata.

Uma nei faiga faiga e mo le faʻatauina: fata ma se lisi o eseese vaega. Ae latou te gaosia i latou lava i Europa atunuu, aua o le tau o le "siao". O mea e fai ai mea faigaluega a le tamaoaiga mo fale puipui e mafai ona ofi i luga o le lapotopoto kamuta meaafale paipa ma vaega faʻapipiʻi i ai. E le o le meaa e le o se telefoni feaveaʻi pei ona ou manaʻo ai, ae e mautinoa e itiiti.

Faʻafefea ona fai se potu laʻei: o loʻo faʻatulaga ma faʻatumu

O mea faigaluega a le uarota mai le lapotopoto kepai

Mea e fai mo lavalava

I le faʻaopopoina o tulaga masani ae leʻo ni atigitusi tele, e i ai mea faʻapitoa filifiliga. Mo se faʻataʻitaʻiga - Skirt poʻo ofuvae. Taiala faʻapitoa, o loʻo iai ni pepa faʻataʻavalevale, o nisi taimi o loʻo alavaʻa ai. Latou te faʻatagaina lamolemole toʻilalo faʻaʻaisa / ofuvae ma aua le fefe o le a latou paʻu'ū. Faigofie, pe a fai o se tautau tauleleia, faʻataga oe e te asia uma mea.

Faʻafefea ona fai se potu laʻei: o loʻo faʻatulaga ma faʻatumu

O se tasi o le fale o loʻo faʻatumuina filifiliga - o se sakete poʻo le pato

O lenei masini e mafai ona suia e faigofie, ae o le alavai i taimi o le taugofie - Matau ma CrossBars o loo i ai se tasi i lalo o le isi. E le o se mafanafana tele, ae e mafai ai 'e le tigaina le tauleʻoleʻole.

Faʻafefea ona fai se potu laʻei: o loʻo faʻatulaga ma faʻatumu

Tau o le paketi o le ofuvae tautau ma sulu

O le tatalaina o mamanu e mo fesoʻotaʻiga, naʻo ia e masani ona fesoʻotaʻi ma lau, e ui lava e le fiafia tagata uma i se faiga.

Faʻafefea ona fai se potu laʻei: o loʻo faʻatulaga ma faʻatumu

Masini mo sootaga

E tele auala e nonofo ai o tautau. O le faigofie e sili ona faigofie - paipa, sili atu le tamaoaiga (i le tulaga o le faʻaaogaina o le nofoaga, ae le o le faʻatatauina o tupe) - laulaufaiva tutusa e feololo.

Faʻafefea ona fai se potu laʻei: o loʻo faʻatulaga ma faʻatumu

Toefaafouina puipui mo le tautau ma lavalava

O le isi masini o se paoa mo lavalava. Lenei foi o se paipa, ae mafai ona alu ifo. O se ituaiga o elefava mo lavalava. O sea masini e faʻatagaina ai oe e faʻaaoga le avanoa i le faʻatafunaga o ia lava, ae aua le afaina ai o lou toʻafilemu. Laumeds mafai ona faʻapipiʻi uma i le itu itu (sili atu filifiliga masani) ma le puipui. I le ogatotonu o le paipa o loʻo i ai le rod-'au, toso i fafo mo le mea e te faʻaititia ai i se tulaga faalava. O le tauaveina o le gafatia o sea mea e masani lava ona laiti (e oo i le 18 kilokalama), aua latou te faʻaaogaina mo le faʻafaigofie - tusa ma lavalava mamafa.

Faʻafefea ona fai se potu laʻei: o loʻo faʻatulaga ma faʻatumu

Meafale Paʻo - mo faigofie (e ala i le mamafa) lavalava

Shoe teuina faiga

E tele taimi o loʻo iai faʻafitauli i le teuina o seevae: O nisi o latou numera o loʻo fuafuaina i le sefulu o paga, ina ia latou faʻamoemoe e faʻatulaga potu vavalalata. Ae i totonu o faʻavae o mea o mea o loʻo iai ni foliga manaia o le puʻeina o le teʻa mo le teuina.

Tatou amata i le toe faaleleia faiga. O ia i IKA. Pine ma modules mo seevae ua taofi i luga o le fevaeaiga. Talafeagai, puʻupuʻu.

Faʻafefea ona fai se potu laʻei: o loʻo faʻatulaga ma faʻatumu

Faalauteleina seevae seevae

E i ai tagata folau e le nofoia toetoe o nofoaga, ma tafafao i luga o puipui, e mafai ona tuuina atu i luga o pa paipa paipa.

Tusi i luga o le autu: O le a le mea e fai ai le umukuka: atonu fusifusi fusi?

Faʻafefea ona fai se potu laʻei: o loʻo faʻatulaga ma faʻatumu

Shoe teuina faiga i le potu ofu

Faʻafefea ona fai se potu laʻei: o loʻo faʻatulaga ma faʻatumu

O le mini-dresser i luga o le puipui

I se aotelega, e tele manatu mataina mo seevae e mafai ai ona e faia ia sili atu ma i le taimi lava e tasi. O nisi o loo i le phookagalea.

Faʻafefea ona fai se potu laʻei: o loʻo faʻatulaga ma faʻatumu

Uili mo le teuina o seevae

Faʻafefea ona fai se potu laʻei: o loʻo faʻatulaga ma faʻatumu

Rotary lapotopoto kapeneta. Atoatoa faaaogaina i le tulimanu

Faʻafefea ona fai se potu laʻei: o loʻo faʻatulaga ma faʻatumu

O ia "liliu" pusa e sili ona talafeagai e le gata mo seevae, ae mo mea laiti ma lino

Faʻafefea ona fai se potu laʻei: o loʻo faʻatulaga ma faʻatumu

Auala e teu ai seevae - i luga o le ofutino

Faʻafefea ona fai se potu laʻei: o loʻo faʻatulaga ma faʻatumu

Masini mo le teuina o seevae

Faʻafefea ona fai se potu laʻei: o loʻo faʻatulaga ma faʻatumu

E faʻapipiʻi ia faiga i faitotoʻa poʻo puipui

E i ai ni mea sili ona taugofie filifiliga. Faʻataʻitaʻiga, o le vaitau, o loʻo faʻaaogaina nei e mafai ona faʻaaogaina, e mafai ona teuina i luga o se mea e te puʻeina ma le uaea. Tutusa, masalo ua e vaai i faleoloa. O se ata lenei o le mea lea e fai ai le mea e fai ai mata o le a hoks / fata. Talafeagai: E mafai ona e alu i soʻo se ituaiga o pads, faia le sili atu pe itiiti mamao atu.

Faʻafefea ona fai se potu laʻei: o loʻo faʻatulaga ma faʻatumu

O le tamaoaiga teuina o filifiliga - Mesh ma Crochots ma fata

O le tautau i se mea e le o iai se faʻafitauli - e oʻo lava i luga o le puipui, e oʻo lava i le itu o le kapeneta poʻo le faitotoʻa faitotoʻa. Matau ma malupuipuia na o le pipii i crossbars. O lenei filifiliga e lelei ma le le lava o tupe ma nofoaga. Afai e te fiafia i le manatu, ae e te manaʻomia se mea e sili atu le mafai ona mafai ona mafai ona mafai ona mafai ona mafai ona faia, faia pe maua se uamea uʻamea talimalo i luga o le faʻavaʻa. I totonu foi, o matau ua faʻapipiʻiina "ma le pa."

Faʻafefea ona fai se potu laʻei: o loʻo faʻatulaga ma faʻatumu

Fetuunaiga - talita ma matau

I le lautele, pe a faʻatutuina se ofu laei ma faʻatapulaʻa paketi, e aoga tele mo faleoloa ae le o faleoloa - lugalaina pe tape le laina. Sili atu le vaʻai i le 'upega tafaʻilagi faʻatau meafaigaluega. E tele mea manaia, sefeina o le nofoaga: O faleoloa foi o loʻo taumafai foi e tuu le maualuga o oloa i le vaega laʻititi. Mo se faʻataʻitaʻiga, o nofoaga puʻupuʻu.

Faʻafefea ona fai se potu laʻei: o loʻo faʻatulaga ma faʻatumu

Tu mo seevae

Afai e te faia le muamua na faʻapipiʻi uili, e aliali mai se tulaga lelei tele. O le tau o nei meafaigaluega e tele atu faʻaititia i le va o le itu i ai lava lea, ae o loʻo faʻatau atu i meafale.

Matou te faia se ofutino

Vaʻaia o meafaigaluega ma teuina o mea, e pei ona e vaʻai i ai. Ae ina ia aua neʻi avea le mea e faʻatau ai le mea e mafai ai i totonu o lau fale puipui, e tatau ona e tusi se fuafuaga e faʻamanino ai uma itu ma lapoʻa. O loʻo tusia i luga o le fua, ona taʻua ai lea o na vaega e tatau ona manaʻomia. O loo tusia i latou i luga o le fua tutusa. Afai o mea uma "fetaui", faaauupegaina i le tele (ua ia te oe, pe mafai ona e fuaina i le ata ma, faʻaaogaina le fua, fuafua le mea moni) e mafai ona e alu i le faleoloa.

E ese le auala. Aʻoaʻo le itu o oe o loʻo fiafia i ou mea e te fiafia ai ma system (okeni o ituaiga), tipi i luga o le fua o pepa laupapa poʻo le taumafai e tuʻufaʻatasia mea uma. Afai e avea ai - sili ona lelei, e mafai ona e faʻatau. Leai - vaai mo isi filifiliga. O le faʻaiuga o au taumafaiga, e tatau ona e maua se tuʻuga o le ata i le ata.

Faʻafefea ona fai se potu laʻei: o loʻo faʻatulaga ma faʻatumu

O se faʻataʻitaʻiga o le faʻalapotopotoga o le avanoa i le potu laei (faʻailoa mai le laititi tele mo ituaiga eseese o lavalava)

Ina ia faigofie ona faʻaaoga le mea faigaluega ma maua ni mea, e tatau ona e faʻapipiʻi i mea mamao:

  • Le itiiti ifo mamao mai le fata i le fata:
    • A e teuina mea - 30 cm;
    • Pe a teu seevae (e aunoa ma le lavea) - 20 cm;
  • ofutino, ofutauo ma povi, ofu o - 120 cm;
  • ofuvae:
    • gagau i le afa - 100 cm;
    • umi - 140 cm;
  • potu i lalo o le pito i luga o ofu - peleue - 160-180 cm;
  • Lalo o ofu - 150-180 cm.

I le pito i luga, matou te faʻamautinoaina le nofoaga i lalo o lavalava o le isi vaitau pe faʻaaoga e seasea mea. E masani ona i lalo o le nofoaga mo se ogaumu tui o le mama, ma i se tasi o kapeneta e fausia se faiga e fausia ile Komiti Faatino.

Mo i latou e fiafia e galulue ma o latou lima, tele togafiti ma itu, e mafai ona e faʻapipiʻiina le potu ofu ma ou lava lima (ae itiiti ifo).

Faʻafefea ona fai se potu laʻei: o loʻo faʻatulaga ma faʻatumu

Ata ata mo seevae ma tulaga

Faʻafefea ona fai se potu laʻei: o loʻo faʻatulaga ma faʻatumu

Faʻafefea ona fai ni seevae seevae

PASC PIPE teuina faiga ...

Faitau atili